venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Δες εδώ: https://www.facebook.com/tamis.place.5?fref=tsΚαλημέρα!!!
Λοιπόν....
Ψάχνω ένα ζευγάρι μποτάκια σαν και αυτό της φωτογραφίας! .. Εχετε να προτείνετε μαγαζιά???
Ενώ το έχω ψιλοψάξει, δεν το έχω βρει σε μαγαζιά...
View attachment 50762
Είναι το προφίλ από όπου μπορείς να αγοράσεις τα συγκεκριμένα παπούτσια, αν ψάξεις στις φώτο που έχει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Οχι! Δεν είναι η κοκκινοσκουφίτσα

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Φέτος λέω να αλλάξω και να πάρω το καλοκαιράκι κανένα φορεματάκι....Ας αρχίσω να ψάχνω όμως από τώρα

αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο ωραίο φορεματάκι σας ευχαριστώ :*

MissKit
Επιφανές μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Το ωραίο δεν δίνει και πολλές πληροφορίες για το τι ακριβώς ψάχνεις. Πες λίγο περισσότερα πράγματα για το πώς το θες: μήκος, χρώματα, γραμμή.![]()
ότι κατά την γνώμη σας είναι ωραίο δεν με ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο απλά να είναι καλοκαιρινό δεν θέλω να δω κάτι συγκεκριμένο

MissKit
Επιφανές μέλος
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Ας φτιάξουμε ένα κοκτέιλ με καλοκαιρινά φορέματα λοιπόν να υπάρχει...
View attachment 50963View attachment 50964View attachment 50965View attachment 50966View attachment 50967
View attachment 50968View attachment 50969
το πρώτο το δεύτερο και το πρώτο στην τελευταία σειρά είναι τέλεια αν βρεις και άλλα δείξε μου

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν είναι και χάλια.
Η φουστίτσα είναι τέλεια, και το φόρεμα το πρώτο θεικό, και το μπλουζάκι έχει το στυλ του.

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Θελω να αγορασω παπουτσια (ημιαθλητικα) που να μπορω να τα φοραω κυριως βολτες,σχολειο,φροντιστηριο.
Δεν θελω να ειναι καλα,αλλα καθημερινα.
Σκεφτηκα λοιπον Vans.
Εχετε να μου προτεινεται καποιο site κυριως για αγορες μεσω internet ή και παλι να μου προτεινεται καποιο αλλο σχεδιο.
Για να σας προλαβω εχω μποτακια και μποτες

Ευχαριστω πολυ!!
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Δες εδώ!Γεια σας κοριτσια!
Θελω να αγορασω παπουτσια (ημιαθλητικα) που να μπορω να τα φοραω κυριως βολτες,σχολειο,φροντιστηριο.
Δεν θελω να ειναι καλα,αλλα καθημερινα.
Σκεφτηκα λοιπον Vans.
Εχετε να μου προτεινεται καποιο site κυριως για αγορες μεσω internet ή και παλι να μου προτεινεται καποιο αλλο σχεδιο.
Για να σας προλαβω εχω μποτακια και μποτες
Ευχαριστω πολυ!!

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Ναι κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ!Κατερίνα, το πρώτο φόρεμα που έβαλες πόσο γαμάτο. *.*
Ειναι πολύ αέρινο!

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο;

Loreley
Περιβόητο μέλος

Αυτό για βάπτιση τι σας λέει;
![]()
έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο;![]()
Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό και μεγαλίστικο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.