OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 20:04 Η OoOkoβοldOoO: #2.721 01-03-13 20:04 Ναι κι εμένα έτσι μου φαίνεται... Πάντως για βάφτιση έχω συνδυάσει το φουξ χρώμα...δεν ξέρω γιατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 21:48 Η christinelle: #2.722 01-03-13 21:48 To ακριβώς αντίθετο από το "μεγαλίστικο". Είναι πολύ μπεμπέ, λες και πας να κάνεις το πρώτο μάθημα μπαλέτου και έβαλες το φουρό-τούρτα. 'Η λες και είναι απόκριες και ντύθηκες τσουλέ μπαλαρίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:07 Η Pequeño έγραψε: #2.723 01-03-13 22:07 Συγνώμη αλλά ούτε εμένα μου άρεσε. Είναι και θέμα γούστου βέβαια, αλλά και πάλι... είναι άσχημο. Αν η βάφτιση είναι χειμώνα κινήσου σε κάτι πιο "χειμερινό", και κάτι πιο πραγματικό... Δε ξέρω, τέτοιου είδους φορέματα δε μου φαίνονται ανθρώπινα, δηλαδή αν έβλεπα κάποια σε real life να το φοράει ίσως να το έκραζα (λίγο.) Αν πάλι μιλάμε για καλοκαίρι, το λιτό, απλό και άνετο ρούχο αν το συνδυάσεις έξυπνα τραβάει πάντα τα βλέμματα και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Η Θάλεια έγραψε: #2.724 01-03-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αυτό για βάπτιση τι σας λέει; έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο; Click για ανάπτυξη... Όχι. Νομίζω ότι είναι too much για την ηλικία σου, ακόμη και αν είσαι ανεπτυγμένη! Δες τι έχω στο μυαλό μου: 1 2 3 Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς που κοίταξα στα παιδικά, απλά θυμάμαι που όταν ήμουν γυμνάσιο (καλά και τώρα μερικές φορές ) ψώνιζα από τα παιδικά αυτών των καταστημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:33 Η Loreley έγραψε: #2.725 01-03-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: To ακριβώς αντίθετο από το "μεγαλίστικο". Είναι πολύ μπεμπέ, λες και πας να κάνεις το πρώτο μάθημα μπαλέτου και έβαλες το φουρό-τούρτα. 'Η λες και είναι απόκριες και ντύθηκες τσουλέ μπαλαρίνα. Click για ανάπτυξη... Μα φαντάσου ένα 13χρονο με αυτό το φόρεμα. Δεν κολλάει με τίποτα. Αν το φόραγε κάποια κοπέλα μεγαλύτερη, εννοείται πως θα φαινόταν καλύτερο, για αυτό είπα είναι μεγαλίστικο. Βέβαια όπως και να 'χει δεν μ'αρέσει. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Όχι. Νομίζω ότι είναι too much για την ηλικία σου, ακόμη και αν είσαι ανεπτυγμένη! Δες τι έχω στο μυαλό μου: 1 2 3 Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς που κοίταξα στα παιδικά, απλά θυμάμαι που όταν ήμουν γυμνάσιο (καλά και τώρα μερικές φορές ) ψώνιζα από τα παιδικά αυτών των καταστημάτων. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο το τελευταίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2013 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:51 Η venividivici: #2.726 01-03-13 22:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:54 Η prinCess.: #2.727 01-03-13 22:54 Έλα ρε συ τζιν φόρεμα σε βάφτιση; Νοτ. Εγώ θα πρότεινα ένα απλό φορεματάκι πράσινο [πράσινο συγκεκριμένα ναι, επειδή το χρώμα είναι ωραίο, νεανικό, κάνει μπαμ και δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο για να αναδειχθεί], χωρίς στολίδια, χωρίς παγέτες, χωρίς δαντέλες, χωρίς τρουκς, με απλές nude μπαλαρίνες [ή γόβες αν φοράς-δενομίζω] και χρυσά αξεσουάρ και είναι έτοιμο. σε αυτό το στυλ το φαντάζομαι. ό,τι βλέπεις σε πράσινο. αν και το μπλε δεναιάσχημο. [βασικά οκ, το πράσινο είναι λίγο κόλλημά μου τελευταία, πάτα άκυρο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:01 Η venividivici: #2.728 01-03-13 23:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:06 Η Θάλεια έγραψε: #2.729 01-03-13 23:06 Γιατί όχι τζιν φόρεμα; 13 χρονών είναι, όχι 23 για να πάει με λαμέ φουστάνι. Το συγκεκριμένο μπορεί να το φορέσει και σαν πουκαμίσα (εννοείται όχι μακρυμάνικο, θα σκάει ο τζίτζικας). Ρε συ Πρινσεςς όχι φορέματα από Stradivarius και Bershka. Δεν θα δείχνει καθόλου την ηλικία της. Επίσης, δεν μ'αρέσουν τα εφαρμοστά σε τέτοια ηλικία (φοβάμαι την υπόνοια string). Και τζίζας, όχι χρυσά αξεσουάρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:25 Η prinCess.: #2.730 01-03-13 23:25 Γιατί το τζιν φόρεμα θα το βάλει για να βγει έξω για χυμό με τις φίλες της. Μου κάνει πάρα πολύ ανεπίσημο και πρόχειρο. Μα πάρα πολύ. Και επειδή είναι 13 δε σημαίνει ότι πρέπει να ντυθεί μπέμπα στα ροζ, ή να βάλει ό,τι πιο γλυκούλικο και λουλουδάτο υπάρχει. Έφηβη είναι. Θα' ναι μια χαρά ωραία με ένα τύπου τέτοια φορέματα, δεν είπα να πάρει τα συγκεκριμένα. Απλή γραμμή χωρίς εκατό πενήντα φρου φρου κι αρώματα πάνω να μπουκωθεί, κι επειδή έχει τύχει να τη δω τη κοπέλα, κάτι τέτετοιο θα της ταίριαζε. +Ένα χρυσό μεταλλικό βραχιόλι ή μια λεπτή χρυσή αλυσιδίτσα μια χαρά θα' ταν με το πράσινο του μυαλού μου. Μην είσαι(-στε) τόσο προκατειλλειμένη με την ηλικία. Δεν είναι σήμερα οι 13χρονες όπως εμείς τότε, έχουν εξελιχθεί, χωρίς να εννοώ το ξέκωλο στυλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:33 Η Θάλεια έγραψε: #2.731 01-03-13 23:33 Τέτοιου είδους τζιν φορέματα τα λέω "casual chic". Εγώ ας πούμε παρόμοια φοράω το βράδυ για ποτό. Δεν είπα ότι επειδή είναι 13χρονη πρέπει να ντυθεί Barbie, άλλωστε δεν έχουν όλοι οι έφηβοι το ίδιο στυλ (εννοείται αυτό). Δεν νομίζω ότι το στυλ που ντύνονται έχει αλλάξει και τόόόόσο πολύ. 6 χρόνια την περνάμε όχι και μία γενιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 00:22 Η Hlianna έγραψε: #2.732 02-03-13 00:22 αρχες Ιουνιου παντρευεται ο αδερφος του αγοριου μου.. φυσικα δεν θα κατσω να ψαξω απο τωρα αλλα θελω κατι απλο και chic(αν το εγραψα σωστα τρομαρα μου ) μιας και θα ειμαι στο τραπεζι που καθεται η οικογενεια.. δεν ειμαι ψηλη(1.60 με το ζορι), καστανη και δεν θελω ροζ, ασπρο, μαυρο.. σκεφτομαι τα μαλλια μου να ειναι κοτσος, δεν εχω σκεφτει ακομα αν θα βαλω τακουνι ή οχι και σκεφτομαι ενα φορεμα μακρυ και στραπλες..εχετε να προτεινετε κατι? το μακρυ σας αρεσει με τακουνι? επισης θελω να φορεσω χρυσα κοσμηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 09:58 Η venividivici: #2.733 02-03-13 09:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #2.734 02-03-13 11:17 Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:08 Η Hlianna έγραψε: #2.735 02-03-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:09 Η rakels έγραψε: #2.736 02-03-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Click για ανάπτυξη... Που τα βρίσκουμε αυτά τα υπερβολικά υπέροχα φορέματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:25 Η Himela έγραψε: #2.737 02-03-13 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Η Loreley έγραψε: #2.738 02-03-13 13:37 Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:54 Η Hlianna έγραψε: #2.739 02-03-13 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Click για ανάπτυξη... φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Click για ανάπτυξη... κοιτα κι εγω καπου εκει κολλαω αλλα σε οσες κοντουλες το εχω δει μου αρεσει πολυ..εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα φορεμα τετοιο..γενικα πολλοι θεωρουν οτι το μακρυ φορεμα μακραινει και το υψος στο ματι..εγω τωρα εχω κολλησει να φορεσω μακρυ γι αυτο σκεφτομαι να φορεσω και τακουνι ενω γενικα τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 14:10 Η Himela έγραψε: #2.740 02-03-13 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Click για ανάπτυξη... Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι κι εμένα έτσι μου φαίνεται... Πάντως για βάφτιση έχω συνδυάσει το φουξ χρώμα...δεν ξέρω γιατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 21:48 Η christinelle: #2.722 01-03-13 21:48 To ακριβώς αντίθετο από το "μεγαλίστικο". Είναι πολύ μπεμπέ, λες και πας να κάνεις το πρώτο μάθημα μπαλέτου και έβαλες το φουρό-τούρτα. 'Η λες και είναι απόκριες και ντύθηκες τσουλέ μπαλαρίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:07 Η Pequeño έγραψε: #2.723 01-03-13 22:07 Συγνώμη αλλά ούτε εμένα μου άρεσε. Είναι και θέμα γούστου βέβαια, αλλά και πάλι... είναι άσχημο. Αν η βάφτιση είναι χειμώνα κινήσου σε κάτι πιο "χειμερινό", και κάτι πιο πραγματικό... Δε ξέρω, τέτοιου είδους φορέματα δε μου φαίνονται ανθρώπινα, δηλαδή αν έβλεπα κάποια σε real life να το φοράει ίσως να το έκραζα (λίγο.) Αν πάλι μιλάμε για καλοκαίρι, το λιτό, απλό και άνετο ρούχο αν το συνδυάσεις έξυπνα τραβάει πάντα τα βλέμματα και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Η Θάλεια έγραψε: #2.724 01-03-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αυτό για βάπτιση τι σας λέει; έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο; Click για ανάπτυξη... Όχι. Νομίζω ότι είναι too much για την ηλικία σου, ακόμη και αν είσαι ανεπτυγμένη! Δες τι έχω στο μυαλό μου: 1 2 3 Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς που κοίταξα στα παιδικά, απλά θυμάμαι που όταν ήμουν γυμνάσιο (καλά και τώρα μερικές φορές ) ψώνιζα από τα παιδικά αυτών των καταστημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:33 Η Loreley έγραψε: #2.725 01-03-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: To ακριβώς αντίθετο από το "μεγαλίστικο". Είναι πολύ μπεμπέ, λες και πας να κάνεις το πρώτο μάθημα μπαλέτου και έβαλες το φουρό-τούρτα. 'Η λες και είναι απόκριες και ντύθηκες τσουλέ μπαλαρίνα. Click για ανάπτυξη... Μα φαντάσου ένα 13χρονο με αυτό το φόρεμα. Δεν κολλάει με τίποτα. Αν το φόραγε κάποια κοπέλα μεγαλύτερη, εννοείται πως θα φαινόταν καλύτερο, για αυτό είπα είναι μεγαλίστικο. Βέβαια όπως και να 'χει δεν μ'αρέσει. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Όχι. Νομίζω ότι είναι too much για την ηλικία σου, ακόμη και αν είσαι ανεπτυγμένη! Δες τι έχω στο μυαλό μου: 1 2 3 Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς που κοίταξα στα παιδικά, απλά θυμάμαι που όταν ήμουν γυμνάσιο (καλά και τώρα μερικές φορές ) ψώνιζα από τα παιδικά αυτών των καταστημάτων. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο το τελευταίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2013 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:51 Η venividivici: #2.726 01-03-13 22:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:54 Η prinCess.: #2.727 01-03-13 22:54 Έλα ρε συ τζιν φόρεμα σε βάφτιση; Νοτ. Εγώ θα πρότεινα ένα απλό φορεματάκι πράσινο [πράσινο συγκεκριμένα ναι, επειδή το χρώμα είναι ωραίο, νεανικό, κάνει μπαμ και δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο για να αναδειχθεί], χωρίς στολίδια, χωρίς παγέτες, χωρίς δαντέλες, χωρίς τρουκς, με απλές nude μπαλαρίνες [ή γόβες αν φοράς-δενομίζω] και χρυσά αξεσουάρ και είναι έτοιμο. σε αυτό το στυλ το φαντάζομαι. ό,τι βλέπεις σε πράσινο. αν και το μπλε δεναιάσχημο. [βασικά οκ, το πράσινο είναι λίγο κόλλημά μου τελευταία, πάτα άκυρο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:01 Η venividivici: #2.728 01-03-13 23:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:06 Η Θάλεια έγραψε: #2.729 01-03-13 23:06 Γιατί όχι τζιν φόρεμα; 13 χρονών είναι, όχι 23 για να πάει με λαμέ φουστάνι. Το συγκεκριμένο μπορεί να το φορέσει και σαν πουκαμίσα (εννοείται όχι μακρυμάνικο, θα σκάει ο τζίτζικας). Ρε συ Πρινσεςς όχι φορέματα από Stradivarius και Bershka. Δεν θα δείχνει καθόλου την ηλικία της. Επίσης, δεν μ'αρέσουν τα εφαρμοστά σε τέτοια ηλικία (φοβάμαι την υπόνοια string). Και τζίζας, όχι χρυσά αξεσουάρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:25 Η prinCess.: #2.730 01-03-13 23:25 Γιατί το τζιν φόρεμα θα το βάλει για να βγει έξω για χυμό με τις φίλες της. Μου κάνει πάρα πολύ ανεπίσημο και πρόχειρο. Μα πάρα πολύ. Και επειδή είναι 13 δε σημαίνει ότι πρέπει να ντυθεί μπέμπα στα ροζ, ή να βάλει ό,τι πιο γλυκούλικο και λουλουδάτο υπάρχει. Έφηβη είναι. Θα' ναι μια χαρά ωραία με ένα τύπου τέτοια φορέματα, δεν είπα να πάρει τα συγκεκριμένα. Απλή γραμμή χωρίς εκατό πενήντα φρου φρου κι αρώματα πάνω να μπουκωθεί, κι επειδή έχει τύχει να τη δω τη κοπέλα, κάτι τέτετοιο θα της ταίριαζε. +Ένα χρυσό μεταλλικό βραχιόλι ή μια λεπτή χρυσή αλυσιδίτσα μια χαρά θα' ταν με το πράσινο του μυαλού μου. Μην είσαι(-στε) τόσο προκατειλλειμένη με την ηλικία. Δεν είναι σήμερα οι 13χρονες όπως εμείς τότε, έχουν εξελιχθεί, χωρίς να εννοώ το ξέκωλο στυλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:33 Η Θάλεια έγραψε: #2.731 01-03-13 23:33 Τέτοιου είδους τζιν φορέματα τα λέω "casual chic". Εγώ ας πούμε παρόμοια φοράω το βράδυ για ποτό. Δεν είπα ότι επειδή είναι 13χρονη πρέπει να ντυθεί Barbie, άλλωστε δεν έχουν όλοι οι έφηβοι το ίδιο στυλ (εννοείται αυτό). Δεν νομίζω ότι το στυλ που ντύνονται έχει αλλάξει και τόόόόσο πολύ. 6 χρόνια την περνάμε όχι και μία γενιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 00:22 Η Hlianna έγραψε: #2.732 02-03-13 00:22 αρχες Ιουνιου παντρευεται ο αδερφος του αγοριου μου.. φυσικα δεν θα κατσω να ψαξω απο τωρα αλλα θελω κατι απλο και chic(αν το εγραψα σωστα τρομαρα μου ) μιας και θα ειμαι στο τραπεζι που καθεται η οικογενεια.. δεν ειμαι ψηλη(1.60 με το ζορι), καστανη και δεν θελω ροζ, ασπρο, μαυρο.. σκεφτομαι τα μαλλια μου να ειναι κοτσος, δεν εχω σκεφτει ακομα αν θα βαλω τακουνι ή οχι και σκεφτομαι ενα φορεμα μακρυ και στραπλες..εχετε να προτεινετε κατι? το μακρυ σας αρεσει με τακουνι? επισης θελω να φορεσω χρυσα κοσμηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 09:58 Η venividivici: #2.733 02-03-13 09:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #2.734 02-03-13 11:17 Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:08 Η Hlianna έγραψε: #2.735 02-03-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:09 Η rakels έγραψε: #2.736 02-03-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Click για ανάπτυξη... Που τα βρίσκουμε αυτά τα υπερβολικά υπέροχα φορέματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:25 Η Himela έγραψε: #2.737 02-03-13 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Η Loreley έγραψε: #2.738 02-03-13 13:37 Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:54 Η Hlianna έγραψε: #2.739 02-03-13 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Click για ανάπτυξη... φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Click για ανάπτυξη... κοιτα κι εγω καπου εκει κολλαω αλλα σε οσες κοντουλες το εχω δει μου αρεσει πολυ..εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα φορεμα τετοιο..γενικα πολλοι θεωρουν οτι το μακρυ φορεμα μακραινει και το υψος στο ματι..εγω τωρα εχω κολλησει να φορεσω μακρυ γι αυτο σκεφτομαι να φορεσω και τακουνι ενω γενικα τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 14:10 Η Himela έγραψε: #2.740 02-03-13 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Click για ανάπτυξη... Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To ακριβώς αντίθετο από το "μεγαλίστικο". Είναι πολύ μπεμπέ, λες και πας να κάνεις το πρώτο μάθημα μπαλέτου και έβαλες το φουρό-τούρτα. 'Η λες και είναι απόκριες και ντύθηκες τσουλέ μπαλαρίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:07 Η Pequeño έγραψε: #2.723 01-03-13 22:07 Συγνώμη αλλά ούτε εμένα μου άρεσε. Είναι και θέμα γούστου βέβαια, αλλά και πάλι... είναι άσχημο. Αν η βάφτιση είναι χειμώνα κινήσου σε κάτι πιο "χειμερινό", και κάτι πιο πραγματικό... Δε ξέρω, τέτοιου είδους φορέματα δε μου φαίνονται ανθρώπινα, δηλαδή αν έβλεπα κάποια σε real life να το φοράει ίσως να το έκραζα (λίγο.) Αν πάλι μιλάμε για καλοκαίρι, το λιτό, απλό και άνετο ρούχο αν το συνδυάσεις έξυπνα τραβάει πάντα τα βλέμματα και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Η Θάλεια έγραψε: #2.724 01-03-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αυτό για βάπτιση τι σας λέει; έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο; Click για ανάπτυξη... Όχι. Νομίζω ότι είναι too much για την ηλικία σου, ακόμη και αν είσαι ανεπτυγμένη! Δες τι έχω στο μυαλό μου: 1 2 3 Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς που κοίταξα στα παιδικά, απλά θυμάμαι που όταν ήμουν γυμνάσιο (καλά και τώρα μερικές φορές ) ψώνιζα από τα παιδικά αυτών των καταστημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:33 Η Loreley έγραψε: #2.725 01-03-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: To ακριβώς αντίθετο από το "μεγαλίστικο". Είναι πολύ μπεμπέ, λες και πας να κάνεις το πρώτο μάθημα μπαλέτου και έβαλες το φουρό-τούρτα. 'Η λες και είναι απόκριες και ντύθηκες τσουλέ μπαλαρίνα. Click για ανάπτυξη... Μα φαντάσου ένα 13χρονο με αυτό το φόρεμα. Δεν κολλάει με τίποτα. Αν το φόραγε κάποια κοπέλα μεγαλύτερη, εννοείται πως θα φαινόταν καλύτερο, για αυτό είπα είναι μεγαλίστικο. Βέβαια όπως και να 'χει δεν μ'αρέσει. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Όχι. Νομίζω ότι είναι too much για την ηλικία σου, ακόμη και αν είσαι ανεπτυγμένη! Δες τι έχω στο μυαλό μου: 1 2 3 Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς που κοίταξα στα παιδικά, απλά θυμάμαι που όταν ήμουν γυμνάσιο (καλά και τώρα μερικές φορές ) ψώνιζα από τα παιδικά αυτών των καταστημάτων. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο το τελευταίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2013 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:51 Η venividivici: #2.726 01-03-13 22:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:54 Η prinCess.: #2.727 01-03-13 22:54 Έλα ρε συ τζιν φόρεμα σε βάφτιση; Νοτ. Εγώ θα πρότεινα ένα απλό φορεματάκι πράσινο [πράσινο συγκεκριμένα ναι, επειδή το χρώμα είναι ωραίο, νεανικό, κάνει μπαμ και δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο για να αναδειχθεί], χωρίς στολίδια, χωρίς παγέτες, χωρίς δαντέλες, χωρίς τρουκς, με απλές nude μπαλαρίνες [ή γόβες αν φοράς-δενομίζω] και χρυσά αξεσουάρ και είναι έτοιμο. σε αυτό το στυλ το φαντάζομαι. ό,τι βλέπεις σε πράσινο. αν και το μπλε δεναιάσχημο. [βασικά οκ, το πράσινο είναι λίγο κόλλημά μου τελευταία, πάτα άκυρο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:01 Η venividivici: #2.728 01-03-13 23:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:06 Η Θάλεια έγραψε: #2.729 01-03-13 23:06 Γιατί όχι τζιν φόρεμα; 13 χρονών είναι, όχι 23 για να πάει με λαμέ φουστάνι. Το συγκεκριμένο μπορεί να το φορέσει και σαν πουκαμίσα (εννοείται όχι μακρυμάνικο, θα σκάει ο τζίτζικας). Ρε συ Πρινσεςς όχι φορέματα από Stradivarius και Bershka. Δεν θα δείχνει καθόλου την ηλικία της. Επίσης, δεν μ'αρέσουν τα εφαρμοστά σε τέτοια ηλικία (φοβάμαι την υπόνοια string). Και τζίζας, όχι χρυσά αξεσουάρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:25 Η prinCess.: #2.730 01-03-13 23:25 Γιατί το τζιν φόρεμα θα το βάλει για να βγει έξω για χυμό με τις φίλες της. Μου κάνει πάρα πολύ ανεπίσημο και πρόχειρο. Μα πάρα πολύ. Και επειδή είναι 13 δε σημαίνει ότι πρέπει να ντυθεί μπέμπα στα ροζ, ή να βάλει ό,τι πιο γλυκούλικο και λουλουδάτο υπάρχει. Έφηβη είναι. Θα' ναι μια χαρά ωραία με ένα τύπου τέτοια φορέματα, δεν είπα να πάρει τα συγκεκριμένα. Απλή γραμμή χωρίς εκατό πενήντα φρου φρου κι αρώματα πάνω να μπουκωθεί, κι επειδή έχει τύχει να τη δω τη κοπέλα, κάτι τέτετοιο θα της ταίριαζε. +Ένα χρυσό μεταλλικό βραχιόλι ή μια λεπτή χρυσή αλυσιδίτσα μια χαρά θα' ταν με το πράσινο του μυαλού μου. Μην είσαι(-στε) τόσο προκατειλλειμένη με την ηλικία. Δεν είναι σήμερα οι 13χρονες όπως εμείς τότε, έχουν εξελιχθεί, χωρίς να εννοώ το ξέκωλο στυλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:33 Η Θάλεια έγραψε: #2.731 01-03-13 23:33 Τέτοιου είδους τζιν φορέματα τα λέω "casual chic". Εγώ ας πούμε παρόμοια φοράω το βράδυ για ποτό. Δεν είπα ότι επειδή είναι 13χρονη πρέπει να ντυθεί Barbie, άλλωστε δεν έχουν όλοι οι έφηβοι το ίδιο στυλ (εννοείται αυτό). Δεν νομίζω ότι το στυλ που ντύνονται έχει αλλάξει και τόόόόσο πολύ. 6 χρόνια την περνάμε όχι και μία γενιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 00:22 Η Hlianna έγραψε: #2.732 02-03-13 00:22 αρχες Ιουνιου παντρευεται ο αδερφος του αγοριου μου.. φυσικα δεν θα κατσω να ψαξω απο τωρα αλλα θελω κατι απλο και chic(αν το εγραψα σωστα τρομαρα μου ) μιας και θα ειμαι στο τραπεζι που καθεται η οικογενεια.. δεν ειμαι ψηλη(1.60 με το ζορι), καστανη και δεν θελω ροζ, ασπρο, μαυρο.. σκεφτομαι τα μαλλια μου να ειναι κοτσος, δεν εχω σκεφτει ακομα αν θα βαλω τακουνι ή οχι και σκεφτομαι ενα φορεμα μακρυ και στραπλες..εχετε να προτεινετε κατι? το μακρυ σας αρεσει με τακουνι? επισης θελω να φορεσω χρυσα κοσμηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 09:58 Η venividivici: #2.733 02-03-13 09:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #2.734 02-03-13 11:17 Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:08 Η Hlianna έγραψε: #2.735 02-03-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:09 Η rakels έγραψε: #2.736 02-03-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Click για ανάπτυξη... Που τα βρίσκουμε αυτά τα υπερβολικά υπέροχα φορέματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:25 Η Himela έγραψε: #2.737 02-03-13 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Η Loreley έγραψε: #2.738 02-03-13 13:37 Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:54 Η Hlianna έγραψε: #2.739 02-03-13 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Click για ανάπτυξη... φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Click για ανάπτυξη... κοιτα κι εγω καπου εκει κολλαω αλλα σε οσες κοντουλες το εχω δει μου αρεσει πολυ..εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα φορεμα τετοιο..γενικα πολλοι θεωρουν οτι το μακρυ φορεμα μακραινει και το υψος στο ματι..εγω τωρα εχω κολλησει να φορεσω μακρυ γι αυτο σκεφτομαι να φορεσω και τακουνι ενω γενικα τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 14:10 Η Himela έγραψε: #2.740 02-03-13 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Click για ανάπτυξη... Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγνώμη αλλά ούτε εμένα μου άρεσε. Είναι και θέμα γούστου βέβαια, αλλά και πάλι... είναι άσχημο. Αν η βάφτιση είναι χειμώνα κινήσου σε κάτι πιο "χειμερινό", και κάτι πιο πραγματικό... Δε ξέρω, τέτοιου είδους φορέματα δε μου φαίνονται ανθρώπινα, δηλαδή αν έβλεπα κάποια σε real life να το φοράει ίσως να το έκραζα (λίγο.) Αν πάλι μιλάμε για καλοκαίρι, το λιτό, απλό και άνετο ρούχο αν το συνδυάσεις έξυπνα τραβάει πάντα τα βλέμματα και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Η Θάλεια έγραψε: #2.724 01-03-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αυτό για βάπτιση τι σας λέει; έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο; Click για ανάπτυξη... Όχι. Νομίζω ότι είναι too much για την ηλικία σου, ακόμη και αν είσαι ανεπτυγμένη! Δες τι έχω στο μυαλό μου: 1 2 3 Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς που κοίταξα στα παιδικά, απλά θυμάμαι που όταν ήμουν γυμνάσιο (καλά και τώρα μερικές φορές ) ψώνιζα από τα παιδικά αυτών των καταστημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:33 Η Loreley έγραψε: #2.725 01-03-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: To ακριβώς αντίθετο από το "μεγαλίστικο". Είναι πολύ μπεμπέ, λες και πας να κάνεις το πρώτο μάθημα μπαλέτου και έβαλες το φουρό-τούρτα. 'Η λες και είναι απόκριες και ντύθηκες τσουλέ μπαλαρίνα. Click για ανάπτυξη... Μα φαντάσου ένα 13χρονο με αυτό το φόρεμα. Δεν κολλάει με τίποτα. Αν το φόραγε κάποια κοπέλα μεγαλύτερη, εννοείται πως θα φαινόταν καλύτερο, για αυτό είπα είναι μεγαλίστικο. Βέβαια όπως και να 'χει δεν μ'αρέσει. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Όχι. Νομίζω ότι είναι too much για την ηλικία σου, ακόμη και αν είσαι ανεπτυγμένη! Δες τι έχω στο μυαλό μου: 1 2 3 Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς που κοίταξα στα παιδικά, απλά θυμάμαι που όταν ήμουν γυμνάσιο (καλά και τώρα μερικές φορές ) ψώνιζα από τα παιδικά αυτών των καταστημάτων. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο το τελευταίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2013 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:51 Η venividivici: #2.726 01-03-13 22:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:54 Η prinCess.: #2.727 01-03-13 22:54 Έλα ρε συ τζιν φόρεμα σε βάφτιση; Νοτ. Εγώ θα πρότεινα ένα απλό φορεματάκι πράσινο [πράσινο συγκεκριμένα ναι, επειδή το χρώμα είναι ωραίο, νεανικό, κάνει μπαμ και δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο για να αναδειχθεί], χωρίς στολίδια, χωρίς παγέτες, χωρίς δαντέλες, χωρίς τρουκς, με απλές nude μπαλαρίνες [ή γόβες αν φοράς-δενομίζω] και χρυσά αξεσουάρ και είναι έτοιμο. σε αυτό το στυλ το φαντάζομαι. ό,τι βλέπεις σε πράσινο. αν και το μπλε δεναιάσχημο. [βασικά οκ, το πράσινο είναι λίγο κόλλημά μου τελευταία, πάτα άκυρο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:01 Η venividivici: #2.728 01-03-13 23:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:06 Η Θάλεια έγραψε: #2.729 01-03-13 23:06 Γιατί όχι τζιν φόρεμα; 13 χρονών είναι, όχι 23 για να πάει με λαμέ φουστάνι. Το συγκεκριμένο μπορεί να το φορέσει και σαν πουκαμίσα (εννοείται όχι μακρυμάνικο, θα σκάει ο τζίτζικας). Ρε συ Πρινσεςς όχι φορέματα από Stradivarius και Bershka. Δεν θα δείχνει καθόλου την ηλικία της. Επίσης, δεν μ'αρέσουν τα εφαρμοστά σε τέτοια ηλικία (φοβάμαι την υπόνοια string). Και τζίζας, όχι χρυσά αξεσουάρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:25 Η prinCess.: #2.730 01-03-13 23:25 Γιατί το τζιν φόρεμα θα το βάλει για να βγει έξω για χυμό με τις φίλες της. Μου κάνει πάρα πολύ ανεπίσημο και πρόχειρο. Μα πάρα πολύ. Και επειδή είναι 13 δε σημαίνει ότι πρέπει να ντυθεί μπέμπα στα ροζ, ή να βάλει ό,τι πιο γλυκούλικο και λουλουδάτο υπάρχει. Έφηβη είναι. Θα' ναι μια χαρά ωραία με ένα τύπου τέτοια φορέματα, δεν είπα να πάρει τα συγκεκριμένα. Απλή γραμμή χωρίς εκατό πενήντα φρου φρου κι αρώματα πάνω να μπουκωθεί, κι επειδή έχει τύχει να τη δω τη κοπέλα, κάτι τέτετοιο θα της ταίριαζε. +Ένα χρυσό μεταλλικό βραχιόλι ή μια λεπτή χρυσή αλυσιδίτσα μια χαρά θα' ταν με το πράσινο του μυαλού μου. Μην είσαι(-στε) τόσο προκατειλλειμένη με την ηλικία. Δεν είναι σήμερα οι 13χρονες όπως εμείς τότε, έχουν εξελιχθεί, χωρίς να εννοώ το ξέκωλο στυλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:33 Η Θάλεια έγραψε: #2.731 01-03-13 23:33 Τέτοιου είδους τζιν φορέματα τα λέω "casual chic". Εγώ ας πούμε παρόμοια φοράω το βράδυ για ποτό. Δεν είπα ότι επειδή είναι 13χρονη πρέπει να ντυθεί Barbie, άλλωστε δεν έχουν όλοι οι έφηβοι το ίδιο στυλ (εννοείται αυτό). Δεν νομίζω ότι το στυλ που ντύνονται έχει αλλάξει και τόόόόσο πολύ. 6 χρόνια την περνάμε όχι και μία γενιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 00:22 Η Hlianna έγραψε: #2.732 02-03-13 00:22 αρχες Ιουνιου παντρευεται ο αδερφος του αγοριου μου.. φυσικα δεν θα κατσω να ψαξω απο τωρα αλλα θελω κατι απλο και chic(αν το εγραψα σωστα τρομαρα μου ) μιας και θα ειμαι στο τραπεζι που καθεται η οικογενεια.. δεν ειμαι ψηλη(1.60 με το ζορι), καστανη και δεν θελω ροζ, ασπρο, μαυρο.. σκεφτομαι τα μαλλια μου να ειναι κοτσος, δεν εχω σκεφτει ακομα αν θα βαλω τακουνι ή οχι και σκεφτομαι ενα φορεμα μακρυ και στραπλες..εχετε να προτεινετε κατι? το μακρυ σας αρεσει με τακουνι? επισης θελω να φορεσω χρυσα κοσμηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 09:58 Η venividivici: #2.733 02-03-13 09:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #2.734 02-03-13 11:17 Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:08 Η Hlianna έγραψε: #2.735 02-03-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:09 Η rakels έγραψε: #2.736 02-03-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Click για ανάπτυξη... Που τα βρίσκουμε αυτά τα υπερβολικά υπέροχα φορέματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:25 Η Himela έγραψε: #2.737 02-03-13 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Η Loreley έγραψε: #2.738 02-03-13 13:37 Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:54 Η Hlianna έγραψε: #2.739 02-03-13 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Click για ανάπτυξη... φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Click για ανάπτυξη... κοιτα κι εγω καπου εκει κολλαω αλλα σε οσες κοντουλες το εχω δει μου αρεσει πολυ..εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα φορεμα τετοιο..γενικα πολλοι θεωρουν οτι το μακρυ φορεμα μακραινει και το υψος στο ματι..εγω τωρα εχω κολλησει να φορεσω μακρυ γι αυτο σκεφτομαι να φορεσω και τακουνι ενω γενικα τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 14:10 Η Himela έγραψε: #2.740 02-03-13 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Click για ανάπτυξη... Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αυτό για βάπτιση τι σας λέει; έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο; Click για ανάπτυξη... Όχι. Νομίζω ότι είναι too much για την ηλικία σου, ακόμη και αν είσαι ανεπτυγμένη! Δες τι έχω στο μυαλό μου: 1 2 3 Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς που κοίταξα στα παιδικά, απλά θυμάμαι που όταν ήμουν γυμνάσιο (καλά και τώρα μερικές φορές ) ψώνιζα από τα παιδικά αυτών των καταστημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:33 Η Loreley έγραψε: #2.725 01-03-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: To ακριβώς αντίθετο από το "μεγαλίστικο". Είναι πολύ μπεμπέ, λες και πας να κάνεις το πρώτο μάθημα μπαλέτου και έβαλες το φουρό-τούρτα. 'Η λες και είναι απόκριες και ντύθηκες τσουλέ μπαλαρίνα. Click για ανάπτυξη... Μα φαντάσου ένα 13χρονο με αυτό το φόρεμα. Δεν κολλάει με τίποτα. Αν το φόραγε κάποια κοπέλα μεγαλύτερη, εννοείται πως θα φαινόταν καλύτερο, για αυτό είπα είναι μεγαλίστικο. Βέβαια όπως και να 'χει δεν μ'αρέσει. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Όχι. Νομίζω ότι είναι too much για την ηλικία σου, ακόμη και αν είσαι ανεπτυγμένη! Δες τι έχω στο μυαλό μου: 1 2 3 Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς που κοίταξα στα παιδικά, απλά θυμάμαι που όταν ήμουν γυμνάσιο (καλά και τώρα μερικές φορές ) ψώνιζα από τα παιδικά αυτών των καταστημάτων. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο το τελευταίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2013 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:51 Η venividivici: #2.726 01-03-13 22:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:54 Η prinCess.: #2.727 01-03-13 22:54 Έλα ρε συ τζιν φόρεμα σε βάφτιση; Νοτ. Εγώ θα πρότεινα ένα απλό φορεματάκι πράσινο [πράσινο συγκεκριμένα ναι, επειδή το χρώμα είναι ωραίο, νεανικό, κάνει μπαμ και δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο για να αναδειχθεί], χωρίς στολίδια, χωρίς παγέτες, χωρίς δαντέλες, χωρίς τρουκς, με απλές nude μπαλαρίνες [ή γόβες αν φοράς-δενομίζω] και χρυσά αξεσουάρ και είναι έτοιμο. σε αυτό το στυλ το φαντάζομαι. ό,τι βλέπεις σε πράσινο. αν και το μπλε δεναιάσχημο. [βασικά οκ, το πράσινο είναι λίγο κόλλημά μου τελευταία, πάτα άκυρο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:01 Η venividivici: #2.728 01-03-13 23:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:06 Η Θάλεια έγραψε: #2.729 01-03-13 23:06 Γιατί όχι τζιν φόρεμα; 13 χρονών είναι, όχι 23 για να πάει με λαμέ φουστάνι. Το συγκεκριμένο μπορεί να το φορέσει και σαν πουκαμίσα (εννοείται όχι μακρυμάνικο, θα σκάει ο τζίτζικας). Ρε συ Πρινσεςς όχι φορέματα από Stradivarius και Bershka. Δεν θα δείχνει καθόλου την ηλικία της. Επίσης, δεν μ'αρέσουν τα εφαρμοστά σε τέτοια ηλικία (φοβάμαι την υπόνοια string). Και τζίζας, όχι χρυσά αξεσουάρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:25 Η prinCess.: #2.730 01-03-13 23:25 Γιατί το τζιν φόρεμα θα το βάλει για να βγει έξω για χυμό με τις φίλες της. Μου κάνει πάρα πολύ ανεπίσημο και πρόχειρο. Μα πάρα πολύ. Και επειδή είναι 13 δε σημαίνει ότι πρέπει να ντυθεί μπέμπα στα ροζ, ή να βάλει ό,τι πιο γλυκούλικο και λουλουδάτο υπάρχει. Έφηβη είναι. Θα' ναι μια χαρά ωραία με ένα τύπου τέτοια φορέματα, δεν είπα να πάρει τα συγκεκριμένα. Απλή γραμμή χωρίς εκατό πενήντα φρου φρου κι αρώματα πάνω να μπουκωθεί, κι επειδή έχει τύχει να τη δω τη κοπέλα, κάτι τέτετοιο θα της ταίριαζε. +Ένα χρυσό μεταλλικό βραχιόλι ή μια λεπτή χρυσή αλυσιδίτσα μια χαρά θα' ταν με το πράσινο του μυαλού μου. Μην είσαι(-στε) τόσο προκατειλλειμένη με την ηλικία. Δεν είναι σήμερα οι 13χρονες όπως εμείς τότε, έχουν εξελιχθεί, χωρίς να εννοώ το ξέκωλο στυλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:33 Η Θάλεια έγραψε: #2.731 01-03-13 23:33 Τέτοιου είδους τζιν φορέματα τα λέω "casual chic". Εγώ ας πούμε παρόμοια φοράω το βράδυ για ποτό. Δεν είπα ότι επειδή είναι 13χρονη πρέπει να ντυθεί Barbie, άλλωστε δεν έχουν όλοι οι έφηβοι το ίδιο στυλ (εννοείται αυτό). Δεν νομίζω ότι το στυλ που ντύνονται έχει αλλάξει και τόόόόσο πολύ. 6 χρόνια την περνάμε όχι και μία γενιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 00:22 Η Hlianna έγραψε: #2.732 02-03-13 00:22 αρχες Ιουνιου παντρευεται ο αδερφος του αγοριου μου.. φυσικα δεν θα κατσω να ψαξω απο τωρα αλλα θελω κατι απλο και chic(αν το εγραψα σωστα τρομαρα μου ) μιας και θα ειμαι στο τραπεζι που καθεται η οικογενεια.. δεν ειμαι ψηλη(1.60 με το ζορι), καστανη και δεν θελω ροζ, ασπρο, μαυρο.. σκεφτομαι τα μαλλια μου να ειναι κοτσος, δεν εχω σκεφτει ακομα αν θα βαλω τακουνι ή οχι και σκεφτομαι ενα φορεμα μακρυ και στραπλες..εχετε να προτεινετε κατι? το μακρυ σας αρεσει με τακουνι? επισης θελω να φορεσω χρυσα κοσμηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 09:58 Η venividivici: #2.733 02-03-13 09:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #2.734 02-03-13 11:17 Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:08 Η Hlianna έγραψε: #2.735 02-03-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:09 Η rakels έγραψε: #2.736 02-03-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Click για ανάπτυξη... Που τα βρίσκουμε αυτά τα υπερβολικά υπέροχα φορέματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:25 Η Himela έγραψε: #2.737 02-03-13 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Η Loreley έγραψε: #2.738 02-03-13 13:37 Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:54 Η Hlianna έγραψε: #2.739 02-03-13 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Click για ανάπτυξη... φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Click για ανάπτυξη... κοιτα κι εγω καπου εκει κολλαω αλλα σε οσες κοντουλες το εχω δει μου αρεσει πολυ..εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα φορεμα τετοιο..γενικα πολλοι θεωρουν οτι το μακρυ φορεμα μακραινει και το υψος στο ματι..εγω τωρα εχω κολλησει να φορεσω μακρυ γι αυτο σκεφτομαι να φορεσω και τακουνι ενω γενικα τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 14:10 Η Himela έγραψε: #2.740 02-03-13 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Click για ανάπτυξη... Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christinelle: To ακριβώς αντίθετο από το "μεγαλίστικο". Είναι πολύ μπεμπέ, λες και πας να κάνεις το πρώτο μάθημα μπαλέτου και έβαλες το φουρό-τούρτα. 'Η λες και είναι απόκριες και ντύθηκες τσουλέ μπαλαρίνα. Click για ανάπτυξη... Μα φαντάσου ένα 13χρονο με αυτό το φόρεμα. Δεν κολλάει με τίποτα. Αν το φόραγε κάποια κοπέλα μεγαλύτερη, εννοείται πως θα φαινόταν καλύτερο, για αυτό είπα είναι μεγαλίστικο. Βέβαια όπως και να 'χει δεν μ'αρέσει. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Όχι. Νομίζω ότι είναι too much για την ηλικία σου, ακόμη και αν είσαι ανεπτυγμένη! Δες τι έχω στο μυαλό μου: 1 2 3 Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς που κοίταξα στα παιδικά, απλά θυμάμαι που όταν ήμουν γυμνάσιο (καλά και τώρα μερικές φορές ) ψώνιζα από τα παιδικά αυτών των καταστημάτων. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο το τελευταίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:51 Η venividivici: #2.726 01-03-13 22:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:54 Η prinCess.: #2.727 01-03-13 22:54 Έλα ρε συ τζιν φόρεμα σε βάφτιση; Νοτ. Εγώ θα πρότεινα ένα απλό φορεματάκι πράσινο [πράσινο συγκεκριμένα ναι, επειδή το χρώμα είναι ωραίο, νεανικό, κάνει μπαμ και δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο για να αναδειχθεί], χωρίς στολίδια, χωρίς παγέτες, χωρίς δαντέλες, χωρίς τρουκς, με απλές nude μπαλαρίνες [ή γόβες αν φοράς-δενομίζω] και χρυσά αξεσουάρ και είναι έτοιμο. σε αυτό το στυλ το φαντάζομαι. ό,τι βλέπεις σε πράσινο. αν και το μπλε δεναιάσχημο. [βασικά οκ, το πράσινο είναι λίγο κόλλημά μου τελευταία, πάτα άκυρο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:01 Η venividivici: #2.728 01-03-13 23:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:06 Η Θάλεια έγραψε: #2.729 01-03-13 23:06 Γιατί όχι τζιν φόρεμα; 13 χρονών είναι, όχι 23 για να πάει με λαμέ φουστάνι. Το συγκεκριμένο μπορεί να το φορέσει και σαν πουκαμίσα (εννοείται όχι μακρυμάνικο, θα σκάει ο τζίτζικας). Ρε συ Πρινσεςς όχι φορέματα από Stradivarius και Bershka. Δεν θα δείχνει καθόλου την ηλικία της. Επίσης, δεν μ'αρέσουν τα εφαρμοστά σε τέτοια ηλικία (φοβάμαι την υπόνοια string). Και τζίζας, όχι χρυσά αξεσουάρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:25 Η prinCess.: #2.730 01-03-13 23:25 Γιατί το τζιν φόρεμα θα το βάλει για να βγει έξω για χυμό με τις φίλες της. Μου κάνει πάρα πολύ ανεπίσημο και πρόχειρο. Μα πάρα πολύ. Και επειδή είναι 13 δε σημαίνει ότι πρέπει να ντυθεί μπέμπα στα ροζ, ή να βάλει ό,τι πιο γλυκούλικο και λουλουδάτο υπάρχει. Έφηβη είναι. Θα' ναι μια χαρά ωραία με ένα τύπου τέτοια φορέματα, δεν είπα να πάρει τα συγκεκριμένα. Απλή γραμμή χωρίς εκατό πενήντα φρου φρου κι αρώματα πάνω να μπουκωθεί, κι επειδή έχει τύχει να τη δω τη κοπέλα, κάτι τέτετοιο θα της ταίριαζε. +Ένα χρυσό μεταλλικό βραχιόλι ή μια λεπτή χρυσή αλυσιδίτσα μια χαρά θα' ταν με το πράσινο του μυαλού μου. Μην είσαι(-στε) τόσο προκατειλλειμένη με την ηλικία. Δεν είναι σήμερα οι 13χρονες όπως εμείς τότε, έχουν εξελιχθεί, χωρίς να εννοώ το ξέκωλο στυλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:33 Η Θάλεια έγραψε: #2.731 01-03-13 23:33 Τέτοιου είδους τζιν φορέματα τα λέω "casual chic". Εγώ ας πούμε παρόμοια φοράω το βράδυ για ποτό. Δεν είπα ότι επειδή είναι 13χρονη πρέπει να ντυθεί Barbie, άλλωστε δεν έχουν όλοι οι έφηβοι το ίδιο στυλ (εννοείται αυτό). Δεν νομίζω ότι το στυλ που ντύνονται έχει αλλάξει και τόόόόσο πολύ. 6 χρόνια την περνάμε όχι και μία γενιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 00:22 Η Hlianna έγραψε: #2.732 02-03-13 00:22 αρχες Ιουνιου παντρευεται ο αδερφος του αγοριου μου.. φυσικα δεν θα κατσω να ψαξω απο τωρα αλλα θελω κατι απλο και chic(αν το εγραψα σωστα τρομαρα μου ) μιας και θα ειμαι στο τραπεζι που καθεται η οικογενεια.. δεν ειμαι ψηλη(1.60 με το ζορι), καστανη και δεν θελω ροζ, ασπρο, μαυρο.. σκεφτομαι τα μαλλια μου να ειναι κοτσος, δεν εχω σκεφτει ακομα αν θα βαλω τακουνι ή οχι και σκεφτομαι ενα φορεμα μακρυ και στραπλες..εχετε να προτεινετε κατι? το μακρυ σας αρεσει με τακουνι? επισης θελω να φορεσω χρυσα κοσμηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 09:58 Η venividivici: #2.733 02-03-13 09:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #2.734 02-03-13 11:17 Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:08 Η Hlianna έγραψε: #2.735 02-03-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:09 Η rakels έγραψε: #2.736 02-03-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Click για ανάπτυξη... Που τα βρίσκουμε αυτά τα υπερβολικά υπέροχα φορέματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:25 Η Himela έγραψε: #2.737 02-03-13 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Η Loreley έγραψε: #2.738 02-03-13 13:37 Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:54 Η Hlianna έγραψε: #2.739 02-03-13 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Click για ανάπτυξη... φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Click για ανάπτυξη... κοιτα κι εγω καπου εκει κολλαω αλλα σε οσες κοντουλες το εχω δει μου αρεσει πολυ..εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα φορεμα τετοιο..γενικα πολλοι θεωρουν οτι το μακρυ φορεμα μακραινει και το υψος στο ματι..εγω τωρα εχω κολλησει να φορεσω μακρυ γι αυτο σκεφτομαι να φορεσω και τακουνι ενω γενικα τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 14:10 Η Himela έγραψε: #2.740 02-03-13 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Click για ανάπτυξη... Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 22:54 Η prinCess.: #2.727 01-03-13 22:54 Έλα ρε συ τζιν φόρεμα σε βάφτιση; Νοτ. Εγώ θα πρότεινα ένα απλό φορεματάκι πράσινο [πράσινο συγκεκριμένα ναι, επειδή το χρώμα είναι ωραίο, νεανικό, κάνει μπαμ και δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο για να αναδειχθεί], χωρίς στολίδια, χωρίς παγέτες, χωρίς δαντέλες, χωρίς τρουκς, με απλές nude μπαλαρίνες [ή γόβες αν φοράς-δενομίζω] και χρυσά αξεσουάρ και είναι έτοιμο. σε αυτό το στυλ το φαντάζομαι. ό,τι βλέπεις σε πράσινο. αν και το μπλε δεναιάσχημο. [βασικά οκ, το πράσινο είναι λίγο κόλλημά μου τελευταία, πάτα άκυρο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:01 Η venividivici: #2.728 01-03-13 23:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:06 Η Θάλεια έγραψε: #2.729 01-03-13 23:06 Γιατί όχι τζιν φόρεμα; 13 χρονών είναι, όχι 23 για να πάει με λαμέ φουστάνι. Το συγκεκριμένο μπορεί να το φορέσει και σαν πουκαμίσα (εννοείται όχι μακρυμάνικο, θα σκάει ο τζίτζικας). Ρε συ Πρινσεςς όχι φορέματα από Stradivarius και Bershka. Δεν θα δείχνει καθόλου την ηλικία της. Επίσης, δεν μ'αρέσουν τα εφαρμοστά σε τέτοια ηλικία (φοβάμαι την υπόνοια string). Και τζίζας, όχι χρυσά αξεσουάρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:25 Η prinCess.: #2.730 01-03-13 23:25 Γιατί το τζιν φόρεμα θα το βάλει για να βγει έξω για χυμό με τις φίλες της. Μου κάνει πάρα πολύ ανεπίσημο και πρόχειρο. Μα πάρα πολύ. Και επειδή είναι 13 δε σημαίνει ότι πρέπει να ντυθεί μπέμπα στα ροζ, ή να βάλει ό,τι πιο γλυκούλικο και λουλουδάτο υπάρχει. Έφηβη είναι. Θα' ναι μια χαρά ωραία με ένα τύπου τέτοια φορέματα, δεν είπα να πάρει τα συγκεκριμένα. Απλή γραμμή χωρίς εκατό πενήντα φρου φρου κι αρώματα πάνω να μπουκωθεί, κι επειδή έχει τύχει να τη δω τη κοπέλα, κάτι τέτετοιο θα της ταίριαζε. +Ένα χρυσό μεταλλικό βραχιόλι ή μια λεπτή χρυσή αλυσιδίτσα μια χαρά θα' ταν με το πράσινο του μυαλού μου. Μην είσαι(-στε) τόσο προκατειλλειμένη με την ηλικία. Δεν είναι σήμερα οι 13χρονες όπως εμείς τότε, έχουν εξελιχθεί, χωρίς να εννοώ το ξέκωλο στυλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:33 Η Θάλεια έγραψε: #2.731 01-03-13 23:33 Τέτοιου είδους τζιν φορέματα τα λέω "casual chic". Εγώ ας πούμε παρόμοια φοράω το βράδυ για ποτό. Δεν είπα ότι επειδή είναι 13χρονη πρέπει να ντυθεί Barbie, άλλωστε δεν έχουν όλοι οι έφηβοι το ίδιο στυλ (εννοείται αυτό). Δεν νομίζω ότι το στυλ που ντύνονται έχει αλλάξει και τόόόόσο πολύ. 6 χρόνια την περνάμε όχι και μία γενιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 00:22 Η Hlianna έγραψε: #2.732 02-03-13 00:22 αρχες Ιουνιου παντρευεται ο αδερφος του αγοριου μου.. φυσικα δεν θα κατσω να ψαξω απο τωρα αλλα θελω κατι απλο και chic(αν το εγραψα σωστα τρομαρα μου ) μιας και θα ειμαι στο τραπεζι που καθεται η οικογενεια.. δεν ειμαι ψηλη(1.60 με το ζορι), καστανη και δεν θελω ροζ, ασπρο, μαυρο.. σκεφτομαι τα μαλλια μου να ειναι κοτσος, δεν εχω σκεφτει ακομα αν θα βαλω τακουνι ή οχι και σκεφτομαι ενα φορεμα μακρυ και στραπλες..εχετε να προτεινετε κατι? το μακρυ σας αρεσει με τακουνι? επισης θελω να φορεσω χρυσα κοσμηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 09:58 Η venividivici: #2.733 02-03-13 09:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #2.734 02-03-13 11:17 Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:08 Η Hlianna έγραψε: #2.735 02-03-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:09 Η rakels έγραψε: #2.736 02-03-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Click για ανάπτυξη... Που τα βρίσκουμε αυτά τα υπερβολικά υπέροχα φορέματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:25 Η Himela έγραψε: #2.737 02-03-13 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Η Loreley έγραψε: #2.738 02-03-13 13:37 Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:54 Η Hlianna έγραψε: #2.739 02-03-13 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Click για ανάπτυξη... φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Click για ανάπτυξη... κοιτα κι εγω καπου εκει κολλαω αλλα σε οσες κοντουλες το εχω δει μου αρεσει πολυ..εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα φορεμα τετοιο..γενικα πολλοι θεωρουν οτι το μακρυ φορεμα μακραινει και το υψος στο ματι..εγω τωρα εχω κολλησει να φορεσω μακρυ γι αυτο σκεφτομαι να φορεσω και τακουνι ενω γενικα τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 14:10 Η Himela έγραψε: #2.740 02-03-13 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Click για ανάπτυξη... Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλα ρε συ τζιν φόρεμα σε βάφτιση; Νοτ. Εγώ θα πρότεινα ένα απλό φορεματάκι πράσινο [πράσινο συγκεκριμένα ναι, επειδή το χρώμα είναι ωραίο, νεανικό, κάνει μπαμ και δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο για να αναδειχθεί], χωρίς στολίδια, χωρίς παγέτες, χωρίς δαντέλες, χωρίς τρουκς, με απλές nude μπαλαρίνες [ή γόβες αν φοράς-δενομίζω] και χρυσά αξεσουάρ και είναι έτοιμο. σε αυτό το στυλ το φαντάζομαι. ό,τι βλέπεις σε πράσινο. αν και το μπλε δεναιάσχημο. [βασικά οκ, το πράσινο είναι λίγο κόλλημά μου τελευταία, πάτα άκυρο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:01 Η venividivici: #2.728 01-03-13 23:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:06 Η Θάλεια έγραψε: #2.729 01-03-13 23:06 Γιατί όχι τζιν φόρεμα; 13 χρονών είναι, όχι 23 για να πάει με λαμέ φουστάνι. Το συγκεκριμένο μπορεί να το φορέσει και σαν πουκαμίσα (εννοείται όχι μακρυμάνικο, θα σκάει ο τζίτζικας). Ρε συ Πρινσεςς όχι φορέματα από Stradivarius και Bershka. Δεν θα δείχνει καθόλου την ηλικία της. Επίσης, δεν μ'αρέσουν τα εφαρμοστά σε τέτοια ηλικία (φοβάμαι την υπόνοια string). Και τζίζας, όχι χρυσά αξεσουάρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:25 Η prinCess.: #2.730 01-03-13 23:25 Γιατί το τζιν φόρεμα θα το βάλει για να βγει έξω για χυμό με τις φίλες της. Μου κάνει πάρα πολύ ανεπίσημο και πρόχειρο. Μα πάρα πολύ. Και επειδή είναι 13 δε σημαίνει ότι πρέπει να ντυθεί μπέμπα στα ροζ, ή να βάλει ό,τι πιο γλυκούλικο και λουλουδάτο υπάρχει. Έφηβη είναι. Θα' ναι μια χαρά ωραία με ένα τύπου τέτοια φορέματα, δεν είπα να πάρει τα συγκεκριμένα. Απλή γραμμή χωρίς εκατό πενήντα φρου φρου κι αρώματα πάνω να μπουκωθεί, κι επειδή έχει τύχει να τη δω τη κοπέλα, κάτι τέτετοιο θα της ταίριαζε. +Ένα χρυσό μεταλλικό βραχιόλι ή μια λεπτή χρυσή αλυσιδίτσα μια χαρά θα' ταν με το πράσινο του μυαλού μου. Μην είσαι(-στε) τόσο προκατειλλειμένη με την ηλικία. Δεν είναι σήμερα οι 13χρονες όπως εμείς τότε, έχουν εξελιχθεί, χωρίς να εννοώ το ξέκωλο στυλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:33 Η Θάλεια έγραψε: #2.731 01-03-13 23:33 Τέτοιου είδους τζιν φορέματα τα λέω "casual chic". Εγώ ας πούμε παρόμοια φοράω το βράδυ για ποτό. Δεν είπα ότι επειδή είναι 13χρονη πρέπει να ντυθεί Barbie, άλλωστε δεν έχουν όλοι οι έφηβοι το ίδιο στυλ (εννοείται αυτό). Δεν νομίζω ότι το στυλ που ντύνονται έχει αλλάξει και τόόόόσο πολύ. 6 χρόνια την περνάμε όχι και μία γενιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 00:22 Η Hlianna έγραψε: #2.732 02-03-13 00:22 αρχες Ιουνιου παντρευεται ο αδερφος του αγοριου μου.. φυσικα δεν θα κατσω να ψαξω απο τωρα αλλα θελω κατι απλο και chic(αν το εγραψα σωστα τρομαρα μου ) μιας και θα ειμαι στο τραπεζι που καθεται η οικογενεια.. δεν ειμαι ψηλη(1.60 με το ζορι), καστανη και δεν θελω ροζ, ασπρο, μαυρο.. σκεφτομαι τα μαλλια μου να ειναι κοτσος, δεν εχω σκεφτει ακομα αν θα βαλω τακουνι ή οχι και σκεφτομαι ενα φορεμα μακρυ και στραπλες..εχετε να προτεινετε κατι? το μακρυ σας αρεσει με τακουνι? επισης θελω να φορεσω χρυσα κοσμηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 09:58 Η venividivici: #2.733 02-03-13 09:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #2.734 02-03-13 11:17 Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:08 Η Hlianna έγραψε: #2.735 02-03-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:09 Η rakels έγραψε: #2.736 02-03-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Click για ανάπτυξη... Που τα βρίσκουμε αυτά τα υπερβολικά υπέροχα φορέματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:25 Η Himela έγραψε: #2.737 02-03-13 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Η Loreley έγραψε: #2.738 02-03-13 13:37 Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:54 Η Hlianna έγραψε: #2.739 02-03-13 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Click για ανάπτυξη... φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Click για ανάπτυξη... κοιτα κι εγω καπου εκει κολλαω αλλα σε οσες κοντουλες το εχω δει μου αρεσει πολυ..εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα φορεμα τετοιο..γενικα πολλοι θεωρουν οτι το μακρυ φορεμα μακραινει και το υψος στο ματι..εγω τωρα εχω κολλησει να φορεσω μακρυ γι αυτο σκεφτομαι να φορεσω και τακουνι ενω γενικα τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 14:10 Η Himela έγραψε: #2.740 02-03-13 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Click για ανάπτυξη... Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:06 Η Θάλεια έγραψε: #2.729 01-03-13 23:06 Γιατί όχι τζιν φόρεμα; 13 χρονών είναι, όχι 23 για να πάει με λαμέ φουστάνι. Το συγκεκριμένο μπορεί να το φορέσει και σαν πουκαμίσα (εννοείται όχι μακρυμάνικο, θα σκάει ο τζίτζικας). Ρε συ Πρινσεςς όχι φορέματα από Stradivarius και Bershka. Δεν θα δείχνει καθόλου την ηλικία της. Επίσης, δεν μ'αρέσουν τα εφαρμοστά σε τέτοια ηλικία (φοβάμαι την υπόνοια string). Και τζίζας, όχι χρυσά αξεσουάρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:25 Η prinCess.: #2.730 01-03-13 23:25 Γιατί το τζιν φόρεμα θα το βάλει για να βγει έξω για χυμό με τις φίλες της. Μου κάνει πάρα πολύ ανεπίσημο και πρόχειρο. Μα πάρα πολύ. Και επειδή είναι 13 δε σημαίνει ότι πρέπει να ντυθεί μπέμπα στα ροζ, ή να βάλει ό,τι πιο γλυκούλικο και λουλουδάτο υπάρχει. Έφηβη είναι. Θα' ναι μια χαρά ωραία με ένα τύπου τέτοια φορέματα, δεν είπα να πάρει τα συγκεκριμένα. Απλή γραμμή χωρίς εκατό πενήντα φρου φρου κι αρώματα πάνω να μπουκωθεί, κι επειδή έχει τύχει να τη δω τη κοπέλα, κάτι τέτετοιο θα της ταίριαζε. +Ένα χρυσό μεταλλικό βραχιόλι ή μια λεπτή χρυσή αλυσιδίτσα μια χαρά θα' ταν με το πράσινο του μυαλού μου. Μην είσαι(-στε) τόσο προκατειλλειμένη με την ηλικία. Δεν είναι σήμερα οι 13χρονες όπως εμείς τότε, έχουν εξελιχθεί, χωρίς να εννοώ το ξέκωλο στυλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:33 Η Θάλεια έγραψε: #2.731 01-03-13 23:33 Τέτοιου είδους τζιν φορέματα τα λέω "casual chic". Εγώ ας πούμε παρόμοια φοράω το βράδυ για ποτό. Δεν είπα ότι επειδή είναι 13χρονη πρέπει να ντυθεί Barbie, άλλωστε δεν έχουν όλοι οι έφηβοι το ίδιο στυλ (εννοείται αυτό). Δεν νομίζω ότι το στυλ που ντύνονται έχει αλλάξει και τόόόόσο πολύ. 6 χρόνια την περνάμε όχι και μία γενιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 00:22 Η Hlianna έγραψε: #2.732 02-03-13 00:22 αρχες Ιουνιου παντρευεται ο αδερφος του αγοριου μου.. φυσικα δεν θα κατσω να ψαξω απο τωρα αλλα θελω κατι απλο και chic(αν το εγραψα σωστα τρομαρα μου ) μιας και θα ειμαι στο τραπεζι που καθεται η οικογενεια.. δεν ειμαι ψηλη(1.60 με το ζορι), καστανη και δεν θελω ροζ, ασπρο, μαυρο.. σκεφτομαι τα μαλλια μου να ειναι κοτσος, δεν εχω σκεφτει ακομα αν θα βαλω τακουνι ή οχι και σκεφτομαι ενα φορεμα μακρυ και στραπλες..εχετε να προτεινετε κατι? το μακρυ σας αρεσει με τακουνι? επισης θελω να φορεσω χρυσα κοσμηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 09:58 Η venividivici: #2.733 02-03-13 09:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #2.734 02-03-13 11:17 Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:08 Η Hlianna έγραψε: #2.735 02-03-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:09 Η rakels έγραψε: #2.736 02-03-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Click για ανάπτυξη... Που τα βρίσκουμε αυτά τα υπερβολικά υπέροχα φορέματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:25 Η Himela έγραψε: #2.737 02-03-13 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Η Loreley έγραψε: #2.738 02-03-13 13:37 Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:54 Η Hlianna έγραψε: #2.739 02-03-13 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Click για ανάπτυξη... φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Click για ανάπτυξη... κοιτα κι εγω καπου εκει κολλαω αλλα σε οσες κοντουλες το εχω δει μου αρεσει πολυ..εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα φορεμα τετοιο..γενικα πολλοι θεωρουν οτι το μακρυ φορεμα μακραινει και το υψος στο ματι..εγω τωρα εχω κολλησει να φορεσω μακρυ γι αυτο σκεφτομαι να φορεσω και τακουνι ενω γενικα τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 14:10 Η Himela έγραψε: #2.740 02-03-13 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Click για ανάπτυξη... Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί όχι τζιν φόρεμα; 13 χρονών είναι, όχι 23 για να πάει με λαμέ φουστάνι. Το συγκεκριμένο μπορεί να το φορέσει και σαν πουκαμίσα (εννοείται όχι μακρυμάνικο, θα σκάει ο τζίτζικας). Ρε συ Πρινσεςς όχι φορέματα από Stradivarius και Bershka. Δεν θα δείχνει καθόλου την ηλικία της. Επίσης, δεν μ'αρέσουν τα εφαρμοστά σε τέτοια ηλικία (φοβάμαι την υπόνοια string). Και τζίζας, όχι χρυσά αξεσουάρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:25 Η prinCess.: #2.730 01-03-13 23:25 Γιατί το τζιν φόρεμα θα το βάλει για να βγει έξω για χυμό με τις φίλες της. Μου κάνει πάρα πολύ ανεπίσημο και πρόχειρο. Μα πάρα πολύ. Και επειδή είναι 13 δε σημαίνει ότι πρέπει να ντυθεί μπέμπα στα ροζ, ή να βάλει ό,τι πιο γλυκούλικο και λουλουδάτο υπάρχει. Έφηβη είναι. Θα' ναι μια χαρά ωραία με ένα τύπου τέτοια φορέματα, δεν είπα να πάρει τα συγκεκριμένα. Απλή γραμμή χωρίς εκατό πενήντα φρου φρου κι αρώματα πάνω να μπουκωθεί, κι επειδή έχει τύχει να τη δω τη κοπέλα, κάτι τέτετοιο θα της ταίριαζε. +Ένα χρυσό μεταλλικό βραχιόλι ή μια λεπτή χρυσή αλυσιδίτσα μια χαρά θα' ταν με το πράσινο του μυαλού μου. Μην είσαι(-στε) τόσο προκατειλλειμένη με την ηλικία. Δεν είναι σήμερα οι 13χρονες όπως εμείς τότε, έχουν εξελιχθεί, χωρίς να εννοώ το ξέκωλο στυλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:33 Η Θάλεια έγραψε: #2.731 01-03-13 23:33 Τέτοιου είδους τζιν φορέματα τα λέω "casual chic". Εγώ ας πούμε παρόμοια φοράω το βράδυ για ποτό. Δεν είπα ότι επειδή είναι 13χρονη πρέπει να ντυθεί Barbie, άλλωστε δεν έχουν όλοι οι έφηβοι το ίδιο στυλ (εννοείται αυτό). Δεν νομίζω ότι το στυλ που ντύνονται έχει αλλάξει και τόόόόσο πολύ. 6 χρόνια την περνάμε όχι και μία γενιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 00:22 Η Hlianna έγραψε: #2.732 02-03-13 00:22 αρχες Ιουνιου παντρευεται ο αδερφος του αγοριου μου.. φυσικα δεν θα κατσω να ψαξω απο τωρα αλλα θελω κατι απλο και chic(αν το εγραψα σωστα τρομαρα μου ) μιας και θα ειμαι στο τραπεζι που καθεται η οικογενεια.. δεν ειμαι ψηλη(1.60 με το ζορι), καστανη και δεν θελω ροζ, ασπρο, μαυρο.. σκεφτομαι τα μαλλια μου να ειναι κοτσος, δεν εχω σκεφτει ακομα αν θα βαλω τακουνι ή οχι και σκεφτομαι ενα φορεμα μακρυ και στραπλες..εχετε να προτεινετε κατι? το μακρυ σας αρεσει με τακουνι? επισης θελω να φορεσω χρυσα κοσμηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 09:58 Η venividivici: #2.733 02-03-13 09:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #2.734 02-03-13 11:17 Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:08 Η Hlianna έγραψε: #2.735 02-03-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:09 Η rakels έγραψε: #2.736 02-03-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Click για ανάπτυξη... Που τα βρίσκουμε αυτά τα υπερβολικά υπέροχα φορέματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:25 Η Himela έγραψε: #2.737 02-03-13 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Η Loreley έγραψε: #2.738 02-03-13 13:37 Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:54 Η Hlianna έγραψε: #2.739 02-03-13 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Click για ανάπτυξη... φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Click για ανάπτυξη... κοιτα κι εγω καπου εκει κολλαω αλλα σε οσες κοντουλες το εχω δει μου αρεσει πολυ..εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα φορεμα τετοιο..γενικα πολλοι θεωρουν οτι το μακρυ φορεμα μακραινει και το υψος στο ματι..εγω τωρα εχω κολλησει να φορεσω μακρυ γι αυτο σκεφτομαι να φορεσω και τακουνι ενω γενικα τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 14:10 Η Himela έγραψε: #2.740 02-03-13 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Click για ανάπτυξη... Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί το τζιν φόρεμα θα το βάλει για να βγει έξω για χυμό με τις φίλες της. Μου κάνει πάρα πολύ ανεπίσημο και πρόχειρο. Μα πάρα πολύ. Και επειδή είναι 13 δε σημαίνει ότι πρέπει να ντυθεί μπέμπα στα ροζ, ή να βάλει ό,τι πιο γλυκούλικο και λουλουδάτο υπάρχει. Έφηβη είναι. Θα' ναι μια χαρά ωραία με ένα τύπου τέτοια φορέματα, δεν είπα να πάρει τα συγκεκριμένα. Απλή γραμμή χωρίς εκατό πενήντα φρου φρου κι αρώματα πάνω να μπουκωθεί, κι επειδή έχει τύχει να τη δω τη κοπέλα, κάτι τέτετοιο θα της ταίριαζε. +Ένα χρυσό μεταλλικό βραχιόλι ή μια λεπτή χρυσή αλυσιδίτσα μια χαρά θα' ταν με το πράσινο του μυαλού μου. Μην είσαι(-στε) τόσο προκατειλλειμένη με την ηλικία. Δεν είναι σήμερα οι 13χρονες όπως εμείς τότε, έχουν εξελιχθεί, χωρίς να εννοώ το ξέκωλο στυλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2013 στις 23:33 Η Θάλεια έγραψε: #2.731 01-03-13 23:33 Τέτοιου είδους τζιν φορέματα τα λέω "casual chic". Εγώ ας πούμε παρόμοια φοράω το βράδυ για ποτό. Δεν είπα ότι επειδή είναι 13χρονη πρέπει να ντυθεί Barbie, άλλωστε δεν έχουν όλοι οι έφηβοι το ίδιο στυλ (εννοείται αυτό). Δεν νομίζω ότι το στυλ που ντύνονται έχει αλλάξει και τόόόόσο πολύ. 6 χρόνια την περνάμε όχι και μία γενιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 00:22 Η Hlianna έγραψε: #2.732 02-03-13 00:22 αρχες Ιουνιου παντρευεται ο αδερφος του αγοριου μου.. φυσικα δεν θα κατσω να ψαξω απο τωρα αλλα θελω κατι απλο και chic(αν το εγραψα σωστα τρομαρα μου ) μιας και θα ειμαι στο τραπεζι που καθεται η οικογενεια.. δεν ειμαι ψηλη(1.60 με το ζορι), καστανη και δεν θελω ροζ, ασπρο, μαυρο.. σκεφτομαι τα μαλλια μου να ειναι κοτσος, δεν εχω σκεφτει ακομα αν θα βαλω τακουνι ή οχι και σκεφτομαι ενα φορεμα μακρυ και στραπλες..εχετε να προτεινετε κατι? το μακρυ σας αρεσει με τακουνι? επισης θελω να φορεσω χρυσα κοσμηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 09:58 Η venividivici: #2.733 02-03-13 09:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #2.734 02-03-13 11:17 Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:08 Η Hlianna έγραψε: #2.735 02-03-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:09 Η rakels έγραψε: #2.736 02-03-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Click για ανάπτυξη... Που τα βρίσκουμε αυτά τα υπερβολικά υπέροχα φορέματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:25 Η Himela έγραψε: #2.737 02-03-13 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Η Loreley έγραψε: #2.738 02-03-13 13:37 Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:54 Η Hlianna έγραψε: #2.739 02-03-13 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Click για ανάπτυξη... φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Click για ανάπτυξη... κοιτα κι εγω καπου εκει κολλαω αλλα σε οσες κοντουλες το εχω δει μου αρεσει πολυ..εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα φορεμα τετοιο..γενικα πολλοι θεωρουν οτι το μακρυ φορεμα μακραινει και το υψος στο ματι..εγω τωρα εχω κολλησει να φορεσω μακρυ γι αυτο σκεφτομαι να φορεσω και τακουνι ενω γενικα τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 14:10 Η Himela έγραψε: #2.740 02-03-13 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Click για ανάπτυξη... Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέτοιου είδους τζιν φορέματα τα λέω "casual chic". Εγώ ας πούμε παρόμοια φοράω το βράδυ για ποτό. Δεν είπα ότι επειδή είναι 13χρονη πρέπει να ντυθεί Barbie, άλλωστε δεν έχουν όλοι οι έφηβοι το ίδιο στυλ (εννοείται αυτό). Δεν νομίζω ότι το στυλ που ντύνονται έχει αλλάξει και τόόόόσο πολύ. 6 χρόνια την περνάμε όχι και μία γενιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 00:22 Η Hlianna έγραψε: #2.732 02-03-13 00:22 αρχες Ιουνιου παντρευεται ο αδερφος του αγοριου μου.. φυσικα δεν θα κατσω να ψαξω απο τωρα αλλα θελω κατι απλο και chic(αν το εγραψα σωστα τρομαρα μου ) μιας και θα ειμαι στο τραπεζι που καθεται η οικογενεια.. δεν ειμαι ψηλη(1.60 με το ζορι), καστανη και δεν θελω ροζ, ασπρο, μαυρο.. σκεφτομαι τα μαλλια μου να ειναι κοτσος, δεν εχω σκεφτει ακομα αν θα βαλω τακουνι ή οχι και σκεφτομαι ενα φορεμα μακρυ και στραπλες..εχετε να προτεινετε κατι? το μακρυ σας αρεσει με τακουνι? επισης θελω να φορεσω χρυσα κοσμηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 09:58 Η venividivici: #2.733 02-03-13 09:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #2.734 02-03-13 11:17 Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:08 Η Hlianna έγραψε: #2.735 02-03-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:09 Η rakels έγραψε: #2.736 02-03-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Click για ανάπτυξη... Που τα βρίσκουμε αυτά τα υπερβολικά υπέροχα φορέματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:25 Η Himela έγραψε: #2.737 02-03-13 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Η Loreley έγραψε: #2.738 02-03-13 13:37 Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:54 Η Hlianna έγραψε: #2.739 02-03-13 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Click για ανάπτυξη... φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Click για ανάπτυξη... κοιτα κι εγω καπου εκει κολλαω αλλα σε οσες κοντουλες το εχω δει μου αρεσει πολυ..εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα φορεμα τετοιο..γενικα πολλοι θεωρουν οτι το μακρυ φορεμα μακραινει και το υψος στο ματι..εγω τωρα εχω κολλησει να φορεσω μακρυ γι αυτο σκεφτομαι να φορεσω και τακουνι ενω γενικα τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 14:10 Η Himela έγραψε: #2.740 02-03-13 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Click για ανάπτυξη... Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αρχες Ιουνιου παντρευεται ο αδερφος του αγοριου μου.. φυσικα δεν θα κατσω να ψαξω απο τωρα αλλα θελω κατι απλο και chic(αν το εγραψα σωστα τρομαρα μου ) μιας και θα ειμαι στο τραπεζι που καθεται η οικογενεια.. δεν ειμαι ψηλη(1.60 με το ζορι), καστανη και δεν θελω ροζ, ασπρο, μαυρο.. σκεφτομαι τα μαλλια μου να ειναι κοτσος, δεν εχω σκεφτει ακομα αν θα βαλω τακουνι ή οχι και σκεφτομαι ενα φορεμα μακρυ και στραπλες..εχετε να προτεινετε κατι? το μακρυ σας αρεσει με τακουνι? επισης θελω να φορεσω χρυσα κοσμηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 09:58 Η venividivici: #2.733 02-03-13 09:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #2.734 02-03-13 11:17 Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:08 Η Hlianna έγραψε: #2.735 02-03-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:09 Η rakels έγραψε: #2.736 02-03-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Click για ανάπτυξη... Που τα βρίσκουμε αυτά τα υπερβολικά υπέροχα φορέματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:25 Η Himela έγραψε: #2.737 02-03-13 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Η Loreley έγραψε: #2.738 02-03-13 13:37 Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:54 Η Hlianna έγραψε: #2.739 02-03-13 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Click για ανάπτυξη... φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Click για ανάπτυξη... κοιτα κι εγω καπου εκει κολλαω αλλα σε οσες κοντουλες το εχω δει μου αρεσει πολυ..εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα φορεμα τετοιο..γενικα πολλοι θεωρουν οτι το μακρυ φορεμα μακραινει και το υψος στο ματι..εγω τωρα εχω κολλησει να φορεσω μακρυ γι αυτο σκεφτομαι να φορεσω και τακουνι ενω γενικα τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 14:10 Η Himela έγραψε: #2.740 02-03-13 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Click για ανάπτυξη... Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #2.734 02-03-13 11:17 Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:08 Η Hlianna έγραψε: #2.735 02-03-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:09 Η rakels έγραψε: #2.736 02-03-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Click για ανάπτυξη... Που τα βρίσκουμε αυτά τα υπερβολικά υπέροχα φορέματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:25 Η Himela έγραψε: #2.737 02-03-13 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Η Loreley έγραψε: #2.738 02-03-13 13:37 Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:54 Η Hlianna έγραψε: #2.739 02-03-13 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Click για ανάπτυξη... φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Click για ανάπτυξη... κοιτα κι εγω καπου εκει κολλαω αλλα σε οσες κοντουλες το εχω δει μου αρεσει πολυ..εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα φορεμα τετοιο..γενικα πολλοι θεωρουν οτι το μακρυ φορεμα μακραινει και το υψος στο ματι..εγω τωρα εχω κολλησει να φορεσω μακρυ γι αυτο σκεφτομαι να φορεσω και τακουνι ενω γενικα τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 14:10 Η Himela έγραψε: #2.740 02-03-13 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Click για ανάπτυξη... Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:08 Η Hlianna έγραψε: #2.735 02-03-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:09 Η rakels έγραψε: #2.736 02-03-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Click για ανάπτυξη... Που τα βρίσκουμε αυτά τα υπερβολικά υπέροχα φορέματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:25 Η Himela έγραψε: #2.737 02-03-13 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Η Loreley έγραψε: #2.738 02-03-13 13:37 Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:54 Η Hlianna έγραψε: #2.739 02-03-13 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Click για ανάπτυξη... φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Click για ανάπτυξη... κοιτα κι εγω καπου εκει κολλαω αλλα σε οσες κοντουλες το εχω δει μου αρεσει πολυ..εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα φορεμα τετοιο..γενικα πολλοι θεωρουν οτι το μακρυ φορεμα μακραινει και το υψος στο ματι..εγω τωρα εχω κολλησει να φορεσω μακρυ γι αυτο σκεφτομαι να φορεσω και τακουνι ενω γενικα τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 14:10 Η Himela έγραψε: #2.740 02-03-13 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Click για ανάπτυξη... Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ.... Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:09 Η rakels έγραψε: #2.736 02-03-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Click για ανάπτυξη... Που τα βρίσκουμε αυτά τα υπερβολικά υπέροχα φορέματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:25 Η Himela έγραψε: #2.737 02-03-13 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Η Loreley έγραψε: #2.738 02-03-13 13:37 Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:54 Η Hlianna έγραψε: #2.739 02-03-13 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Click για ανάπτυξη... φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Click για ανάπτυξη... κοιτα κι εγω καπου εκει κολλαω αλλα σε οσες κοντουλες το εχω δει μου αρεσει πολυ..εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα φορεμα τετοιο..γενικα πολλοι θεωρουν οτι το μακρυ φορεμα μακραινει και το υψος στο ματι..εγω τωρα εχω κολλησει να φορεσω μακρυ γι αυτο σκεφτομαι να φορεσω και τακουνι ενω γενικα τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 14:10 Η Himela έγραψε: #2.740 02-03-13 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Click για ανάπτυξη... Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Click για ανάπτυξη... Που τα βρίσκουμε αυτά τα υπερβολικά υπέροχα φορέματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:25 Η Himela έγραψε: #2.737 02-03-13 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Η Loreley έγραψε: #2.738 02-03-13 13:37 Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:54 Η Hlianna έγραψε: #2.739 02-03-13 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Click για ανάπτυξη... φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Click για ανάπτυξη... κοιτα κι εγω καπου εκει κολλαω αλλα σε οσες κοντουλες το εχω δει μου αρεσει πολυ..εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα φορεμα τετοιο..γενικα πολλοι θεωρουν οτι το μακρυ φορεμα μακραινει και το υψος στο ματι..εγω τωρα εχω κολλησει να φορεσω μακρυ γι αυτο σκεφτομαι να φορεσω και τακουνι ενω γενικα τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 14:10 Η Himela έγραψε: #2.740 02-03-13 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Click για ανάπτυξη... Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Η Loreley έγραψε: #2.738 02-03-13 13:37 Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:54 Η Hlianna έγραψε: #2.739 02-03-13 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Click για ανάπτυξη... φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Click για ανάπτυξη... κοιτα κι εγω καπου εκει κολλαω αλλα σε οσες κοντουλες το εχω δει μου αρεσει πολυ..εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα φορεμα τετοιο..γενικα πολλοι θεωρουν οτι το μακρυ φορεμα μακραινει και το υψος στο ματι..εγω τωρα εχω κολλησει να φορεσω μακρυ γι αυτο σκεφτομαι να φορεσω και τακουνι ενω γενικα τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 14:10 Η Himela έγραψε: #2.740 02-03-13 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Click για ανάπτυξη... Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 13:54 Η Hlianna έγραψε: #2.739 02-03-13 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Click για ανάπτυξη... φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Click για ανάπτυξη... κοιτα κι εγω καπου εκει κολλαω αλλα σε οσες κοντουλες το εχω δει μου αρεσει πολυ..εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα φορεμα τετοιο..γενικα πολλοι θεωρουν οτι το μακρυ φορεμα μακραινει και το υψος στο ματι..εγω τωρα εχω κολλησει να φορεσω μακρυ γι αυτο σκεφτομαι να φορεσω και τακουνι ενω γενικα τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 14:10 Η Himela έγραψε: #2.740 02-03-13 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Click για ανάπτυξη... Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται; Click για ανάπτυξη... φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας. Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες; Click για ανάπτυξη... κοιτα κι εγω καπου εκει κολλαω αλλα σε οσες κοντουλες το εχω δει μου αρεσει πολυ..εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα φορεμα τετοιο..γενικα πολλοι θεωρουν οτι το μακρυ φορεμα μακραινει και το υψος στο ματι..εγω τωρα εχω κολλησει να φορεσω μακρυ γι αυτο σκεφτομαι να φορεσω και τακουνι ενω γενικα τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.430 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2013 στις 14:10 Η Himela έγραψε: #2.740 02-03-13 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Click για ανάπτυξη... Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις Click για ανάπτυξη... Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.