Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Veni αυτό μόνο μέσω internet το βρίσκεις; Δεν κατάλαβα από τις ιστοσελίδες που παραπέμπεις τι παίζει.
Έλεγα να φορέσω κάτι άσπρο στα βαφτίσια αλλά τώρα είδα αυτό και μου άρεσε.
Το θέμα είναι ότι φοβάμαι λίγο αυτές τις φαρδιές γραμμές γιατί αν είσαι αδύνατος ψιλοχάνεσαι μέσα στο ρούχο.
Βέβαια στην κοπέλα της φωτό φαίνεται μια χαρά.
Πάντως αν και κοντό, είναι πολύ γλυκό φόρεμα χωρίς να είναι πρόστυχο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Διάφορα ωραία κομμάτια... Όλιγον random βέβαια

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Ναι μέσω internetVeni αυτό μόνο μέσω internet το βρίσκεις; Δεν κατάλαβα από τις ιστοσελίδες που παραπέμπεις τι παίζει.
Έλεγα να φορέσω κάτι άσπρο στα βαφτίσια αλλά τώρα είδα αυτό και μου άρεσε.
Το θέμα είναι ότι φοβάμαι λίγο αυτές τις φαρδιές γραμμές γιατί αν είσαι αδύνατος ψιλοχάνεσαι μέσα στο ρούχο.
Βέβαια στην κοπέλα της φωτό φαίνεται μια χαρά.
Πάντως αν και κοντό, είναι πολύ γλυκό φόρεμα χωρίς να είναι πρόστυχο.

https://www.revolveclothing.com/
https://us.asos.com/
https://www.shopbop.com/
Αυτό το λευκό φόρεμα σου αρέσει;
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Και τι γίνεται αν δε στρώνουν καλά; Μπορείς να το επιστρέψεις;
Μου άρεσε πολύ ρε γαμώτο.
WOW , τέλειο.

Σε συγχαίρω για το γούστο σου!
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Ε; ε;;
Psychologist
Διάσημο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ροζ πουκάμισο αν βάλω αύριο στη δουλειά?Το ψήνω μέρες.Λέτε?Θα βάλω και μια γραβάτα χρωμμάτων του πραιντ φλαγκ γιατί παντρεύεται γκέι συνάδελφος.
oχι ρε συ παν, να πας κομψός.
κουστουμάκι BOSS του τριχίλιαρου, σκαρπίνι γυαλιστό, και γραββάτα winnie the pooh

Psychologist
Διάσημο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

rakels
Δραστήριο μέλος

Οι γραμμές του κόκκινου και του μαύρου φορέματος είναι υπέροχες!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Διάφορα ωραία κομμάτια... Όλιγον random βέβαια![]()
Πού τα βρίσκουμε είπαμε?

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

Plz help
Izabella.N
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κορίτσια θέλω να πάω σε μια πορεία από βδομάδα και δε ξέρω τι να βάλω.
Plz help
σεξυ μαυρο φορεμα διχτυωτο καλσον και κοκκινες 20ποντες γοβες εννοειται.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Κορίτσια θέλω να πάω σε μια πορεία από βδομάδα και δε ξέρω τι να βάλω.
Plz help
σεξυ μαυρο φορεμα διχτυωτο καλσον και κοκκινες 20ποντες γοβες εννοειται.
Nαι βρε παιδί μου, αλλά αν η πορεία είναι πρωινή, θα είναι κάπως με το little black dress, είμαστε και φουλ άνοιξη,
εγώ της βρήκα το παπούτσι πάντως

WhosYourDaddy
Νεοφερμένο μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Φοράς το jean σου,μία καλοκαιρινή ανοιχτόχρωμη ή μαύρη μπλούζα,φοράς τα αθλητικά σου ή τα σταράκια σου και είσαι έτοιμηΚορίτσια θέλω να πάω σε μια πορεία από βδομάδα και δε ξέρω τι να βάλω.
Plz help

Πολύ όμορφα και απλά...χοχοχο

Πάρε και καμιά ζακετούλα στο χέρι!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.