_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Μου΄δωσες θάρρος.Εμένα μου είχαν φέρει από άλλο κατάστημα, καλέ. Ή πήγαινε εσύ, να σου πουν πού το έχει...!
Θα πάω αύριο να το ψάξω.

Φχαριστώωωωω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όρμα τους!! Κι αυτοί να πουλήσουν θέλουν... Δες και πού αλλού έχει κοντά σου υποκαταστήματα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

elena
Πολύ δραστήριο μέλος

Top από μαγιώ βρήκα.
Κάτω θέλω να βρω κάτι να ταιριάζει διότι αυτό που έχω δεν ταιριάζει.![]()
πωω αυτό το πρόβλημα με τα μαγιώ το έχω κ εγώ..ενώ τα από πάνω μου αρέσουν και μου ταιριάζουν στο νούμερο, εφαρμογή κ λοιπά, τα από κάτω είναι όλα πολύ μικρά..

κ εντομεταξύ είναι σχεδόν όλα τα μαγιώ έτσι..και αν τους πεις θέλω κάτι πιο συμμαζεμένο κάτω

στο καλτσεντόνια δεν έχω πάει ακόμα..πιστεύω τουλάχιστον να βρω εκεί..

Areti91
Εκκολαπτόμενο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Το έχω δει σε μπεζ-ροζ με λευκό.
georgia.94
Δραστήριο μέλος

Σας αρέσει;
το φορεμα μ αρεσει..η τιμη δεν μ αρεσει

ειναι πολυ κομψο και αυτο το σχεδιακι που κανει στους ωμους κολακευει το πανω μερος του σωματος!
Noisette
Περιβόητο μέλος

Αυτό;
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

![]()
Αυτό;
ουαου
τυφλώθηκα
καταπληκτικό μόνο που θα το προτιμούσα στραπλες
εν τω μεταξύ μπορώ να ρωτήσω γνώμες για μια τσάντα;
Noisette
Περιβόητο μέλος

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

170 euro???

Too much...
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

πως σας φαίνεται αυτη; :https://www.kemgroup.gr/Products.asp...=0&color=&productid=704&productcolor=0X1b3363
L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Πανέμορφο είναι (αν και η τιμή είναι οίγον απαγορευτική

Noisette
Περιβόητο μέλος

θα ρωτήσω..............
πως σας φαίνεται αυτη; :https://www.kemgroup.gr/Products.asp...=0&color=&productid=704&productcolor=0X1b3363
Μεγαλίστικη για την ηλικία σου. Κοίτα κάτι άλλες τσάντες πλάτης που έχει η kem σε τελεια χρωματα και ταιριάζουν με την ηλικία σου.
Μην την κοιτάτε την τιμή στα φορέματα. Το θέμα είναι αν είναι ωραίο!

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σαν σχεδιο θα το χαρακτήριζα...sexy!

Μεγαλίστικη για την ηλικία σου. Κοίτα κάτι άλλες τσάντες πλάτης που έχει η kem σε τελεια χρωματα και ταιριάζουν με την ηλικία σου.
Tώρα πρόσεξα πόσο χρονών είναι η κοπέλα!
Έχεις δίκιο..όχι τόσο οτι είναι μεγαλύστικη όσο οτι υπάρχουν και πιο νεανικές!
Πάντως σαν τσάντα είναι όμορφη και sic!

Loreley
Περιβόητο μέλος

Σας αρέσει;
Πολύ ωραίο, αλλά ακριβό.

![]()
Αυτό;
Παραγυαλίζει για τα γούστα μου.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Oh my god!
Im in love. :O
Loreley
Περιβόητο μέλος

θα ρωτήσω..............
Δεν με ξετρελαίνει και είναι όντως λίγο μεγαλίστικη.

Noisette
Περιβόητο μέλος

Oh my god!
Im in love. :O
ρε πριγκιπισσα πες τα! δεν ειναι?????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.