Annabelle
Νεοφερμένο μέλος

Ρίξε μια ματιά εδώ αν θες https://www.bonprix.gr/bg/Γυναικεία/παλτό-καμπαρντίνα/cat1.10.640.htmlΕγώ ψάχνω παλτό ΜΑΛΛΙΝΟ (τουλάχιστον 70%), ημίπαλτο μάλλον, μαύρο ή σκούρο γκρι, και δε βρίσκω... Έχετε κάτι υπόψη;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ'ευχαριστώ, αλλά είναι όλα κυρίως ακρυλικά

Βρήκα αυτά τα δύο, αλλά δεν ξέρω σε ποια καταστήματα στην Αθήνα μπορώ να τα αγοράσω, ξέρετε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Annabelle
Νεοφερμένο μέλος

Λες σε τέτοια μαγαζάκια να κάνω γύρα λοιπόν, ε; Αμέ, έρχομαι και για τη δική σου δεν με χαλάει!Εγώ από bershka πήρα τη φούστα αλλά έχει αρκετό καιρό (έλα πάρε τη δικιά μου δε τη θέλω χαχχαχχα)
Τώρα για σορτσάκι δε ξέρω, έχω την εντύπωση πως είχαν στα Ζara αλλά δεν ορκίζομαι κιόλας.![]()

Θα σας ενημερώσω πάντως όταν βρω, έχω ξετρελαθεί!

Detectiveal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Τι όμορφο ντυσιματάκι για νέα κορίτσια!

Alma Libre
Επιφανές μέλος

ΑΣΔΦΓΗΞΚΨΝΙΕΘΟΧ απο που ειναι το πρωτοοοοο;

το θεεεελω
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος

(Πειτε αμα μπορειτε και για τη διαδικασια...πληρωσατε για τον εκτελωνισμο; κτλ)
Detectiveal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

σ'ευχαριστωωωωω

Detectiveal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παρακαλώσ'ευχαριστωωωωω![]()
υδωρ
Νεοφερμένο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Γελάω δυνατά.

@aegloswen είναι αυτό που' χες σχολιάσει σε μια φωτό!

rakels
Δραστήριο μέλος

Ψάχνω χαμηλά μποτάκια (δερμάτινα κατά προτίμηση, αλλά και να μην είναι δεν υπάρχει θέμα, αρκεί να είναι πολύ καλής ποιότητας) σε μαύρο χρώμα, με τακουνάκι, αλλά χαμηλό και 'χοντρό', για να είναι άνετο στο περπάτημα.
Έχω βρει κάποια στο Tsakiris Mallas αλλά έχουν 120 ευρώ. Στα Tamaris, φοβερά παπούτσια, το παραδέχομαι, βρήκα παρόμοια με 100.
Μήπως ξέρετε πού να βρω αυτό που ψάχνω με τιμή που κυμαίνεται ανάμεσα στα 80 και 100 ευρώ;

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Κορίτσια, καλησπέρα!
Ψάχνω χαμηλά μποτάκια (δερμάτινα κατά προτίμηση, αλλά και να μην είναι δεν υπάρχει θέμα, αρκεί να είναι πολύ καλής ποιότητας) σε μαύρο χρώμα, με τακουνάκι, αλλά χαμηλό και 'χοντρό', για να είναι άνετο στο περπάτημα.
Έχω βρει κάποια στο Tsakiris Mallas αλλά έχουν 120 ευρώ. Στα Tamaris, φοβερά παπούτσια, το παραδέχομαι, βρήκα παρόμοια με 100.
Μήπως ξέρετε πού να βρω αυτό που ψάχνω με τιμή που κυμαίνεται ανάμεσα στα 80 και 100 ευρώ;![]()
Μπότες τέτοιου τύπου εννοείς;
rakels
Δραστήριο μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.