Guest 712911
Επισκέπτης

Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο![]()
Σόρρυ, αλλά για μένα είναι βλακεία να αγοράσεις κάτι και να το φορέσεις μόνο μία φορά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Jumbo... πόσες ώρες από την ζωή μου τις έχω περάσει εκεί...;![]()
![]()
Εγώ να δεις...

Σόρρυ, αλλά για μένα είναι βλακεία να αγοράσεις κάτι και να το φορέσεις μόνο μία φορά.Ισως τα σκουλαρίκια αράχνη που θες να μπορούσαν να συνδυαστούν με ένα πιο "άγριο" ντύσιμο.
![]()
Γιατί να μην τα φορέσει και γενικά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης

Εγώ να δεις...![]()

Αν δεις τα σκουλαρίκια που πόσταρε είναι κάπως εκκεντρικά για ένα καθημερινό ντύσιμο.Γιατί να μην τα φορέσει και γενικά;

Οπότε θα τα προτιμούσα σε μια πιο punk/rock εμφάνιση...

Areti91
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εντάξει, δεν σκοπεύω να δώσω και μια περιουσία. Γύρω στα 5 ευρώ σκεφτόμουνα (μπιχλιμπιδάκι). Για κάτι που θα φορέσω μία φορά νομίζω ότι μπορώ να δώσω 5 ευρώ. Εδώ ένα ποτό πίνεις και δίνεις περισσότεραΣόρρυ, αλλά για μένα είναι βλακεία να αγοράσεις κάτι και να το φορέσεις μόνο μία φορά.Ισως τα σκουλαρίκια αράχνη που θες να μπορούσαν να συνδυαστούν με ένα πιο "άγριο" ντύσιμο.
![]()

Άσε που μπορώ να τα ξαναβάλω τις απόκριες αν ντυθώ μάγισσα ή κάτι τέτοιο.
morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

Εντάξει, δεν σκοπεύω να δώσω και μια περιουσία. Γύρω στα 5 ευρώ σκεφτόμουνα (μπιχλιμπιδάκι). Για κάτι που θα φορέσω μία φορά νομίζω ότι μπορώ να δώσω 5 ευρώ. Εδώ ένα ποτό πίνεις και δίνεις περισσότερα
Άσε που μπορώ να τα ξαναβάλω τις απόκριες αν ντυθώ μάγισσα ή κάτι τέτοιο.
Συμφωνώ μαζί σου.

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

casual and chic

Η πρώτη πως έιναι έτσι βρε παιδιά????? Και το σώμα της αδικεί το ρούχο και οι επιλογές της δεν είναι καλές..

Guest 712911
Επισκέπτης

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι ωραία ντυμένη όπως πάντα.
Η πρώτη πως έιναι έτσι βρε παιδιά????? Και το σώμα της αδικεί το ρούχο και οι επιλογές της δεν είναι καλές..![]()
Και εγώ αυτό σκεφτόμουν. Τα ρούχα δεν κολακεύουν καθόλου τη σιλουέτα της.

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Η 1η είναι καλύτερα ντυμένη από την Aniston![]()
Θα συμφωνήσω μαζί σου.

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Μαύρες αθλητικές φόρμεςςςςςςς

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαύρες αθλητικές φόρμεςςςςςςς![]()
πολύ ενδιαφέρουσες!! τι εταιρεία είναι??
Guest 712911
Επισκέπτης

Μου αρέσει που συνδυάζει και το iphone!!!

Dalian
Περιβόητο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

Έλα ρε και συ που εστίασες![]()
Kοίταξα μια στα γρήγορα το σύνολο, είδα κάτι σαν κινητό αλλά το προσπέρασα και πήγα στην παρακάτω εικόνα. Oμως αμέσως μετά ξαναπήγα στην πρώτη εικόνα και είδα ότι είναι iphone!!!

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Εδω συνδυαζει και το μαλλι το κινητο σε πειραξε...Μου αρέσει που συνδυάζει και το iphone!!!![]()
Τι άλλο θα δούμε;
Δεν ήξερα ότι πρέπει να σκέφτομαι αν ταιριάζει και το κινητό μου με το υπόλοιπο σύνολο.
![]()

Οι μπλουζες ειναι πολυ ομορφες όμως...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.