_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ειδικά με ένα ωραίο μπορντό ή μπανανί στα νύχια που φαίνονται πολύ σικ παπουτσάκι μέχρι να χειμωνιάσει για σχολείο που βάζω πολύ πέδιλα.
Τι λέτε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intefina
Δραστήριο μέλος

στην πόλη που μένω έχει γίνει ψιλοχαμός μ' αυτά τα πέδιλα..έχω βαρεθεί να τα βλέπω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Και΄γω αλλά επειδή ακόμη δεν έχει αγαπηθεί θα αγαπηθεί του χρόνου.αυτά τα πέδια φέτος είναι πολύ στη μόδα..φαίνονται πολύ άνετα..εμένα να σου πω την αλήθεια δε με τρελαίνουν αλλά τα συγκεκριμένα που δείχνεις είναι αρκετά ωραίαυπάρχουν κάτι άλλα πολύ φορτωμένα..βέβαια ό,τι είναι στη μόδα αποφεύγω να το αγοράζω γιατί μπορεί μετά να φοριούνται αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
![]()

Εδώ,ακόμη,οπότε ας κάνω το μοντέλο στα παπούτσια μιας και στα ρούχα λόγω σωματότυπου δεν είμαι δημοφιλής.

intefina
Δραστήριο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Μου τα πρότειναν σε ένα μαγαζί ως καλά, βολικά και γενικά ιδανικά για μένα λόγω του διαστρεμματος γιατί ήθελα σανδάλια.Λοιπόν κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα να πάρω κάτι πέδιλα σε τέτοια γραμμή. Μπορεί σε πολλές να φανούν απαίσια,αλλά ακόμη δεν έχουν πολυανακαλυφθεί και μ'αρέσουν.
Ειδικά με ένα ωραίο μπορντό ή μπανανί στα νύχια που φαίνονται πολύ σικ παπουτσάκι μέχρι να χειμωνιάσει για σχολείο που βάζω πολύ πέδιλα.
Τι λέτε;![]()

Τα δοκίμασα και ήταν όντως άνετα και σταθερά, αλλά δεν τα πήρα γιατί δε μ'αρέσει το σχέδιο. Άμα σ'αρέσει εσένα, by all means go for it!
L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπόν κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα να πάρω κάτι πέδιλα σε τέτοια γραμμή. Μπορεί σε πολλές να φανούν απαίσια,αλλά ακόμη δεν έχουν πολυανακαλυφθεί και μ'αρέσουν.
Τι λέτε;![]()
Πολύ ωραίο πέδιλο αν και θα το προτιμούσα με ενα λουράκι πάνω (δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις..)!

Είναι πολύ άνετο γιατί έχω δοκιμάσει παρόμοιο και γενικά μου αρέσει πολύ! Ανετα θα τα φόραγα!
Όντως τα έχω δει κ εγώ πολύ φέτος να φοριούνται, αλλα προσωπικά δεν είναι κάτι που θα με απέτρεπε απο το να το πάρω!
Αν μ'αρέσει κάτι τι με νοιάζει αν το φοράει η μισή Ελλάδα? Είναι γνωστό οτι το κάθε πράγμα δείχνει διαφορετικά στον κάθε άνθρωπο!

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ναι,καταλαβαίνω τι εννοείς. Εγώ τα είδα σε μία κοπέλα (γύρω στα 20)είναι αλλά οκ σε γενικές γραμμές αν εξαιρέσεις ότι πια ντύνομαι πιο αθλητικά έχω τέτοιο ντύσιμο οπότε λέω να το τολμήσω.Πολύ ωραίο πέδιλο αν και θα το προτιμούσα με ενα λουράκι πάνω (δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις..)!
Είναι πολύ άνετο γιατί έχω δοκιμάσει παρόμοιο και γενικά μου αρέσει πολύ! Ανετα θα τα φόραγα!
Όντως τα έχω δει κ εγώ πολύ φέτος να φοριούνται, αλλα προσωπικά δεν είναι κάτι που θα με απέτρεπε απο το να το πάρω!
Αν μ'αρέσει κάτι τι με νοιάζει αν το φοράει η μισή Ελλάδα? Είναι γνωστό οτι το κάθε πράγμα δείχνει διαφορετικά στον κάθε άνθρωπο!![]()
Thank you girlssssss!

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι,καταλαβαίνω τι εννοείς. Εγώ τα είδα σε μία κοπέλα (γύρω στα 20)είναι αλλά οκ σε γενικές γραμμές αν εξαιρέσεις ότι πια ντύνομαι πιο αθλητικά έχω τέτοιο ντύσιμο οπότε λέω να το τολμήσω.
Thank you girlssssss!![]()
Kάπου εδω να σε ενημερώσω οτι εχθές αγόρασα κάτι παρόμοια!

Τα πήρα σε ροζ χρώμα (ροζ χρυσό δηλαδή, όχι ροζ-ροζ

Δεν ξέρω και πως λέγονται σαν πέδιλα για να τα googlαρω και να σας τα δείξω!

Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα σκοπό να αγοράσω πέδιλο αυτή την εποχή αλλά προέκυψε ένας γάμος & επειδή εγώ δεν φοράω ψηλά παππούτσια ποτέ επέλεξα κάτι τέτοιο για να αποφύγω το κλασσικό ίσιο σανδάλι!
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπον, αρχιστε να ανεβαζετε φθινοπωρινα συνολακια, θα τα χρειαστουμε τωρα που θα ξεκινησει η φοιτητικη ζωαρα![]()
![]()

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Αν και λάτρης του συγκροτήματος,είναι λες και πήρες μπλάνκο και τα μουτζούρωσες.Οσο και αν σας αρεσαν οι arctic monkeys θα φορούσατε αυτά τα παπούτσια; εγώ σίγουρα όχι.
![]()

Αν και λάτρης του συγκροτήματος,είναι λες και πήρες μπλάνκο και τα μουτζούρωσες.![]()
Αυτό ακριβώς!

intefina
Δραστήριο μέλος

Με τίποταθα φορούσατε αυτά τα παπούτσια;
![]()

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Συνημμένα
Emilouko
Περιβόητο μέλος

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.