σε μικρα α3εσουαρ τυπου κολιε.βραχιολι,τσαντα,σκουφακι κ τετοια τα φοραω σε παππουτσια,μπλουζακια,παντελονι,οχι δεν τα φοραω...
Μα σε σκουφάκι; Αν σε ψάξει κάποιος εκείνη την στιγμή τότε είναι χρήσιμο, διότι σε βρίσκει εύκολα, αλλά γενικότερα δεν μαρέσουν τα φωσφοριζέ,δεν θέλω να μαι και σημαδούρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

σε μικρα α3εσουαρ τυπου κολιε.βραχιολι,τσαντα,σκουφακι κ τετοια τα φοραω σε παππουτσια,μπλουζακια,παντελονι,οχι δεν τα φοραω...
Πες τα λάιφ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

intefina
Δραστήριο μέλος

Μ' αρέσουν τα χρώματα γενικά..άνετα θα φορούσα τέτοια αξεσουάρ..επειδή έρχεται χειμώνας δε σημαίνει ότι θα τα "βάψουμε μαύρα"..να σπάσει λίγο η μονοτονία όπως είπε και η Βάσιασε μικρα α3εσουαρ τυπου κολιε.βραχιολι,τσαντα,σκουφακι κ τετοια τα φοραω σε παππουτσια,μπλουζακια,παντελονι,οχι δεν τα φοραω...

Εγώ έχω ένα σκουφάκι salomon λαχανί..φωσφοριζέ δεν το λες αλλά είμαι στην κυριολεξία σημαδούρα..και τι έγινε!? σιγά τα ωάΜα σε σκουφάκι; Αν σε ψάξει κάποιος εκείνη την στιγμή τότε είναι χρήσιμο, διότι σε βρίσκει εύκολα, αλλά γενικότερα δεν μαρέσουν τα φωσφοριζέ,δεν θέλω να μαι και σημαδούρα.![]()
![]()

![]()
Για πείτε γνώμες![]()
Ένα έργο τέχνης, τι όμορφα που είναι. Βέβαια θα προτιμούσα η σόλα να είναι μονόχρωμη αλλά και έτσι θα τα αγόραζα αν τα έβρισκα. Είναι τόσο wow.

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

intefina
Δραστήριο μέλος

Δεν έχω κάνει έρευνα αγοράς ακόμα, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν..ή θα βγούνε..δε νομίζω να μη βγούνε..δε βρίσκω λόγο κιόλας..τόσος σάλος που έγινε φέτος το καλοκαίρι αποκλείεται να το αφήσουν έτσικορίτσια crop top για πιο χειμωνιάτικο look έχετε δει σε κανένα μαγαζί;;χρειάζομαι προτάσεις!!
![]()

https://www.boro.gr/32020/crop-tops-kai-to-xeimwna
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

κορίτσια crop top για πιο χειμωνιάτικο look έχετε δει σε κανένα μαγαζί;;χρειάζομαι προτάσεις!!
![]()
πιστευω οτι το χειμωνα δεν 8α φορε8ουν πολυ αλλα αν ειναι κ φορε8ουν 8α ειναι σε στυλ πουλοβερ καπωσ ετσι

δεν εχει παρει που8ενα το ματι μ αλλα πιστευω μολισ βγουν τα χειμωνιατικα σιγουρα 8α βρεισ

μαρεσει που ο τιτλοσ ειναι 'crop top κ το χειμωνα' κ τα περισσοτερα ειναι καλοκαιρινα

intefina
Δραστήριο μέλος

Δε νομίζω πως είναι καλοκαιρινά..επειδή είναι αμάνικα??? σιγά..για πιο καλά άνετα τα φοράς..μαρεσει που ο τιτλοσ ειναι 'crop top κ το χειμωνα' κ τα περισσοτερα ειναι καλοκαιρινα![]()
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε νομίζω πως είναι καλοκαιρινά..επειδή είναι αμάνικα??? σιγά..για πιο καλά άνετα τα φοράς..
ναι οκ αλλα εγω εννοω χειμωνιατικα αυτα με μανικι

intefina
Δραστήριο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

ελπίζω να βρω κάτι στα μαγαζιά το επόμενο διάστημα!
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

intefina
Δραστήριο μέλος

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

επίσης αποφεύγω τα λευκά παντελόνια γιατί σκέφτομαι συνεχώς ότι θα τα λερώσω με το παραμικρό. οπότε no thanks.
intefina
Δραστήριο μέλος

Ε για να ντυθείς ολόλευκα πρέπει να είναι πολύ επίσημη περίσταση ή να είσαι νύφη-παρανυφάκι κλπωραίο το λευκό για μπλουζάκι,τοπάκι κλπ αλλά να ντυθώ ολόκληρη στα άσπρα σαν περιστεράκι NO WAY![]()

Ajusshi
Διάσημο μέλος

ευχαριστώ

intefina
Δραστήριο μέλος

Ajusshi
Διάσημο μέλος

λατρεια η συγκεκριμενη μαρκα!!!!![]()
ιδίως τώρα, με τη τεχνολογία boost, στα αθλητικά running είναι
ένα σκαλοπάτι πάνω από τους άλλους.
δηλώνω φανατικός adidakias

intefina
Δραστήριο μέλος

Κι εγώ φανατική όσο δεν πάει..μ' έχουν πάρει χαμπάρι όλοι !!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.