meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2014 στις 01:32 Η meetmeinmontauk: #4.661 12-10-14 01:32 Αρχική Δημοσίευση από pralina: ο.0 μα τι υπέροχα απο που; Click για ανάπτυξη... stradivarius Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2014 στις 12:15 Η life12 έγραψε: #4.662 12-10-14 12:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2014 στις 12:54 Η *Serena* έγραψε: #4.663 12-10-14 12:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2014 στις 14:53 Η Mάιρα έγραψε: #4.664 12-10-14 14:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. UncleSalvatore Νεοφερμένο μέλος Ο UncleSalvatore αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2014 στις 15:01 Ο UncleSalvatore: #4.665 12-10-14 15:01 Ξέρετε κάνα site για shopping να έχει φθηνά ρούχα και να μην θέλει πιστωτική;(μόνο το buldoza ξέρω) Χωρίς να θέλω να κάνω διαφημίσεις βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2014 στις 20:23 Ο Ajusshi έγραψε: #4.666 12-10-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Ajusshi: ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... μια χαρά τα έβγαλαν τα παναθήναια σήμερα, (+ 4χλμ αναγκαστικό ζέσταμα ) όποιος τα λιμπίζεται, ας τα τσιμπίση. στα adidas outlet τα έχουν (σχεδόν) τσάμπα, όπως και στο νετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 13:56 Η Mάιρα έγραψε: #4.667 13-10-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από UncleSalvatore: Ξέρετε κάνα site για shopping να έχει φθηνά ρούχα και να μην θέλει πιστωτική;(μόνο το buldoza ξέρω) Χωρίς να θέλω να κάνω διαφημίσεις βέβαια. Click για ανάπτυξη... https://www.zakcret.gr/eshop/ https://www.frozenwave.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 19:13 Η Alma Libre: #4.668 19-10-14 19:13 Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 19:41 Η Mάιρα έγραψε: #4.669 19-10-14 19:41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 20:25 Η _fairygirl_: #4.670 19-10-14 20:25 Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 20:56 Η kleop έγραψε: #4.671 19-10-14 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:08 Η MissKit έγραψε: #4.672 19-10-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:35 Η *Serena* έγραψε: #4.673 19-10-14 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Έχω σχεδόν ίδιες με τις κάτω και με έχουν καταβολέψει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Εδώ έχει πάντως από όσο είδα. Είναι τίγκα στις αρβυλόμποτες αλλά έχει και κανονικές σε αρκετά μαγαζιά. Δε θέλω να τα βλέπω γιατί είμαι φουλ απο μποτες και άμα θελήσω καινούριες παει ο προυπολογισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 12:31 Η life12 έγραψε: #4.674 20-10-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 18:41 Η prinCess.: #4.675 20-10-14 18:41 Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 20:16 Η Alma Libre: #4.676 20-10-14 20:16 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από life12: τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Click για ανάπτυξη... Thank you both! Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Click για ανάπτυξη... Αλλάζουν σίγουρα σε γόβες απο ίσιο σε "τρακτερωτό". Λογικά γίνεται και για άλλα παπούτσια, τώρα για το αντίθετο δεν παίρνω κι όρκο. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Έχω εγώ τρία ζευγάρια ή δύο. Αφόρετα είναι, γλιστράνε τραγικά πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 10:22 Η L0uk0umas: #4.677 21-10-14 10:22 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Click για ανάπτυξη... Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 04:16 Η prinCess.: #4.678 22-10-14 04:16 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι τάση πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2014 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 07:02 Ο Guest 712911: #4.679 23-10-14 07:02 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Και τι θα πει ρε παιδιά είναι τάση; Αν είναι έτσι, να κυκλοφορούμε μόνο με σουτιέν ξέρω γω. Αν και δε νομίζω να ενδείκνυται για χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 23:17 Η Alma Libre: #4.680 23-10-14 23:17 Δεν είναι και οι τρομερές αγορές αλλά χτες ήρθαν τα εξής: η παρακάτω μπλούζα και ένα μαύρο τζην (δεν βρίσκω την εικόνα του στο σαιτ) Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα. Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από pralina: ο.0 μα τι υπέροχα απο που; Click για ανάπτυξη... stradivarius Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2014 στις 12:15 Η life12 έγραψε: #4.662 12-10-14 12:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2014 στις 12:54 Η *Serena* έγραψε: #4.663 12-10-14 12:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2014 στις 14:53 Η Mάιρα έγραψε: #4.664 12-10-14 14:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. UncleSalvatore Νεοφερμένο μέλος Ο UncleSalvatore αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2014 στις 15:01 Ο UncleSalvatore: #4.665 12-10-14 15:01 Ξέρετε κάνα site για shopping να έχει φθηνά ρούχα και να μην θέλει πιστωτική;(μόνο το buldoza ξέρω) Χωρίς να θέλω να κάνω διαφημίσεις βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2014 στις 20:23 Ο Ajusshi έγραψε: #4.666 12-10-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Ajusshi: ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... μια χαρά τα έβγαλαν τα παναθήναια σήμερα, (+ 4χλμ αναγκαστικό ζέσταμα ) όποιος τα λιμπίζεται, ας τα τσιμπίση. στα adidas outlet τα έχουν (σχεδόν) τσάμπα, όπως και στο νετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 13:56 Η Mάιρα έγραψε: #4.667 13-10-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από UncleSalvatore: Ξέρετε κάνα site για shopping να έχει φθηνά ρούχα και να μην θέλει πιστωτική;(μόνο το buldoza ξέρω) Χωρίς να θέλω να κάνω διαφημίσεις βέβαια. Click για ανάπτυξη... https://www.zakcret.gr/eshop/ https://www.frozenwave.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 19:13 Η Alma Libre: #4.668 19-10-14 19:13 Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 19:41 Η Mάιρα έγραψε: #4.669 19-10-14 19:41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 20:25 Η _fairygirl_: #4.670 19-10-14 20:25 Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 20:56 Η kleop έγραψε: #4.671 19-10-14 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:08 Η MissKit έγραψε: #4.672 19-10-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:35 Η *Serena* έγραψε: #4.673 19-10-14 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Έχω σχεδόν ίδιες με τις κάτω και με έχουν καταβολέψει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Εδώ έχει πάντως από όσο είδα. Είναι τίγκα στις αρβυλόμποτες αλλά έχει και κανονικές σε αρκετά μαγαζιά. Δε θέλω να τα βλέπω γιατί είμαι φουλ απο μποτες και άμα θελήσω καινούριες παει ο προυπολογισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 12:31 Η life12 έγραψε: #4.674 20-10-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 18:41 Η prinCess.: #4.675 20-10-14 18:41 Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 20:16 Η Alma Libre: #4.676 20-10-14 20:16 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από life12: τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Click για ανάπτυξη... Thank you both! Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Click για ανάπτυξη... Αλλάζουν σίγουρα σε γόβες απο ίσιο σε "τρακτερωτό". Λογικά γίνεται και για άλλα παπούτσια, τώρα για το αντίθετο δεν παίρνω κι όρκο. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Έχω εγώ τρία ζευγάρια ή δύο. Αφόρετα είναι, γλιστράνε τραγικά πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 10:22 Η L0uk0umas: #4.677 21-10-14 10:22 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Click για ανάπτυξη... Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 04:16 Η prinCess.: #4.678 22-10-14 04:16 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι τάση πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2014 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 07:02 Ο Guest 712911: #4.679 23-10-14 07:02 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Και τι θα πει ρε παιδιά είναι τάση; Αν είναι έτσι, να κυκλοφορούμε μόνο με σουτιέν ξέρω γω. Αν και δε νομίζω να ενδείκνυται για χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 23:17 Η Alma Libre: #4.680 23-10-14 23:17 Δεν είναι και οι τρομερές αγορές αλλά χτες ήρθαν τα εξής: η παρακάτω μπλούζα και ένα μαύρο τζην (δεν βρίσκω την εικόνα του στο σαιτ) Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα. Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2014 στις 12:54 Η *Serena* έγραψε: #4.663 12-10-14 12:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2014 στις 14:53 Η Mάιρα έγραψε: #4.664 12-10-14 14:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. UncleSalvatore Νεοφερμένο μέλος Ο UncleSalvatore αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2014 στις 15:01 Ο UncleSalvatore: #4.665 12-10-14 15:01 Ξέρετε κάνα site για shopping να έχει φθηνά ρούχα και να μην θέλει πιστωτική;(μόνο το buldoza ξέρω) Χωρίς να θέλω να κάνω διαφημίσεις βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2014 στις 20:23 Ο Ajusshi έγραψε: #4.666 12-10-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Ajusshi: ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... μια χαρά τα έβγαλαν τα παναθήναια σήμερα, (+ 4χλμ αναγκαστικό ζέσταμα ) όποιος τα λιμπίζεται, ας τα τσιμπίση. στα adidas outlet τα έχουν (σχεδόν) τσάμπα, όπως και στο νετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 13:56 Η Mάιρα έγραψε: #4.667 13-10-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από UncleSalvatore: Ξέρετε κάνα site για shopping να έχει φθηνά ρούχα και να μην θέλει πιστωτική;(μόνο το buldoza ξέρω) Χωρίς να θέλω να κάνω διαφημίσεις βέβαια. Click για ανάπτυξη... https://www.zakcret.gr/eshop/ https://www.frozenwave.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 19:13 Η Alma Libre: #4.668 19-10-14 19:13 Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 19:41 Η Mάιρα έγραψε: #4.669 19-10-14 19:41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 20:25 Η _fairygirl_: #4.670 19-10-14 20:25 Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 20:56 Η kleop έγραψε: #4.671 19-10-14 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:08 Η MissKit έγραψε: #4.672 19-10-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:35 Η *Serena* έγραψε: #4.673 19-10-14 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Έχω σχεδόν ίδιες με τις κάτω και με έχουν καταβολέψει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Εδώ έχει πάντως από όσο είδα. Είναι τίγκα στις αρβυλόμποτες αλλά έχει και κανονικές σε αρκετά μαγαζιά. Δε θέλω να τα βλέπω γιατί είμαι φουλ απο μποτες και άμα θελήσω καινούριες παει ο προυπολογισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 12:31 Η life12 έγραψε: #4.674 20-10-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 18:41 Η prinCess.: #4.675 20-10-14 18:41 Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 20:16 Η Alma Libre: #4.676 20-10-14 20:16 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από life12: τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Click για ανάπτυξη... Thank you both! Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Click για ανάπτυξη... Αλλάζουν σίγουρα σε γόβες απο ίσιο σε "τρακτερωτό". Λογικά γίνεται και για άλλα παπούτσια, τώρα για το αντίθετο δεν παίρνω κι όρκο. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Έχω εγώ τρία ζευγάρια ή δύο. Αφόρετα είναι, γλιστράνε τραγικά πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 10:22 Η L0uk0umas: #4.677 21-10-14 10:22 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Click για ανάπτυξη... Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 04:16 Η prinCess.: #4.678 22-10-14 04:16 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι τάση πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2014 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 07:02 Ο Guest 712911: #4.679 23-10-14 07:02 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Και τι θα πει ρε παιδιά είναι τάση; Αν είναι έτσι, να κυκλοφορούμε μόνο με σουτιέν ξέρω γω. Αν και δε νομίζω να ενδείκνυται για χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 23:17 Η Alma Libre: #4.680 23-10-14 23:17 Δεν είναι και οι τρομερές αγορές αλλά χτες ήρθαν τα εξής: η παρακάτω μπλούζα και ένα μαύρο τζην (δεν βρίσκω την εικόνα του στο σαιτ) Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα. Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2014 στις 14:53 Η Mάιρα έγραψε: #4.664 12-10-14 14:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. UncleSalvatore Νεοφερμένο μέλος Ο UncleSalvatore αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2014 στις 15:01 Ο UncleSalvatore: #4.665 12-10-14 15:01 Ξέρετε κάνα site για shopping να έχει φθηνά ρούχα και να μην θέλει πιστωτική;(μόνο το buldoza ξέρω) Χωρίς να θέλω να κάνω διαφημίσεις βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2014 στις 20:23 Ο Ajusshi έγραψε: #4.666 12-10-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Ajusshi: ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... μια χαρά τα έβγαλαν τα παναθήναια σήμερα, (+ 4χλμ αναγκαστικό ζέσταμα ) όποιος τα λιμπίζεται, ας τα τσιμπίση. στα adidas outlet τα έχουν (σχεδόν) τσάμπα, όπως και στο νετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 13:56 Η Mάιρα έγραψε: #4.667 13-10-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από UncleSalvatore: Ξέρετε κάνα site για shopping να έχει φθηνά ρούχα και να μην θέλει πιστωτική;(μόνο το buldoza ξέρω) Χωρίς να θέλω να κάνω διαφημίσεις βέβαια. Click για ανάπτυξη... https://www.zakcret.gr/eshop/ https://www.frozenwave.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 19:13 Η Alma Libre: #4.668 19-10-14 19:13 Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 19:41 Η Mάιρα έγραψε: #4.669 19-10-14 19:41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 20:25 Η _fairygirl_: #4.670 19-10-14 20:25 Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 20:56 Η kleop έγραψε: #4.671 19-10-14 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:08 Η MissKit έγραψε: #4.672 19-10-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:35 Η *Serena* έγραψε: #4.673 19-10-14 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Έχω σχεδόν ίδιες με τις κάτω και με έχουν καταβολέψει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Εδώ έχει πάντως από όσο είδα. Είναι τίγκα στις αρβυλόμποτες αλλά έχει και κανονικές σε αρκετά μαγαζιά. Δε θέλω να τα βλέπω γιατί είμαι φουλ απο μποτες και άμα θελήσω καινούριες παει ο προυπολογισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 12:31 Η life12 έγραψε: #4.674 20-10-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 18:41 Η prinCess.: #4.675 20-10-14 18:41 Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 20:16 Η Alma Libre: #4.676 20-10-14 20:16 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από life12: τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Click για ανάπτυξη... Thank you both! Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Click για ανάπτυξη... Αλλάζουν σίγουρα σε γόβες απο ίσιο σε "τρακτερωτό". Λογικά γίνεται και για άλλα παπούτσια, τώρα για το αντίθετο δεν παίρνω κι όρκο. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Έχω εγώ τρία ζευγάρια ή δύο. Αφόρετα είναι, γλιστράνε τραγικά πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 10:22 Η L0uk0umas: #4.677 21-10-14 10:22 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Click για ανάπτυξη... Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 04:16 Η prinCess.: #4.678 22-10-14 04:16 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι τάση πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2014 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 07:02 Ο Guest 712911: #4.679 23-10-14 07:02 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Και τι θα πει ρε παιδιά είναι τάση; Αν είναι έτσι, να κυκλοφορούμε μόνο με σουτιέν ξέρω γω. Αν και δε νομίζω να ενδείκνυται για χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 23:17 Η Alma Libre: #4.680 23-10-14 23:17 Δεν είναι και οι τρομερές αγορές αλλά χτες ήρθαν τα εξής: η παρακάτω μπλούζα και ένα μαύρο τζην (δεν βρίσκω την εικόνα του στο σαιτ) Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα. Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
UncleSalvatore Νεοφερμένο μέλος Ο UncleSalvatore αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2014 στις 15:01 Ο UncleSalvatore: #4.665 12-10-14 15:01 Ξέρετε κάνα site για shopping να έχει φθηνά ρούχα και να μην θέλει πιστωτική;(μόνο το buldoza ξέρω) Χωρίς να θέλω να κάνω διαφημίσεις βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2014 στις 20:23 Ο Ajusshi έγραψε: #4.666 12-10-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Ajusshi: ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... μια χαρά τα έβγαλαν τα παναθήναια σήμερα, (+ 4χλμ αναγκαστικό ζέσταμα ) όποιος τα λιμπίζεται, ας τα τσιμπίση. στα adidas outlet τα έχουν (σχεδόν) τσάμπα, όπως και στο νετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 13:56 Η Mάιρα έγραψε: #4.667 13-10-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από UncleSalvatore: Ξέρετε κάνα site για shopping να έχει φθηνά ρούχα και να μην θέλει πιστωτική;(μόνο το buldoza ξέρω) Χωρίς να θέλω να κάνω διαφημίσεις βέβαια. Click για ανάπτυξη... https://www.zakcret.gr/eshop/ https://www.frozenwave.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 19:13 Η Alma Libre: #4.668 19-10-14 19:13 Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 19:41 Η Mάιρα έγραψε: #4.669 19-10-14 19:41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 20:25 Η _fairygirl_: #4.670 19-10-14 20:25 Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 20:56 Η kleop έγραψε: #4.671 19-10-14 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:08 Η MissKit έγραψε: #4.672 19-10-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:35 Η *Serena* έγραψε: #4.673 19-10-14 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Έχω σχεδόν ίδιες με τις κάτω και με έχουν καταβολέψει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Εδώ έχει πάντως από όσο είδα. Είναι τίγκα στις αρβυλόμποτες αλλά έχει και κανονικές σε αρκετά μαγαζιά. Δε θέλω να τα βλέπω γιατί είμαι φουλ απο μποτες και άμα θελήσω καινούριες παει ο προυπολογισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 12:31 Η life12 έγραψε: #4.674 20-10-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 18:41 Η prinCess.: #4.675 20-10-14 18:41 Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 20:16 Η Alma Libre: #4.676 20-10-14 20:16 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από life12: τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Click για ανάπτυξη... Thank you both! Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Click για ανάπτυξη... Αλλάζουν σίγουρα σε γόβες απο ίσιο σε "τρακτερωτό". Λογικά γίνεται και για άλλα παπούτσια, τώρα για το αντίθετο δεν παίρνω κι όρκο. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Έχω εγώ τρία ζευγάρια ή δύο. Αφόρετα είναι, γλιστράνε τραγικά πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 10:22 Η L0uk0umas: #4.677 21-10-14 10:22 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Click για ανάπτυξη... Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 04:16 Η prinCess.: #4.678 22-10-14 04:16 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι τάση πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2014 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 07:02 Ο Guest 712911: #4.679 23-10-14 07:02 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Και τι θα πει ρε παιδιά είναι τάση; Αν είναι έτσι, να κυκλοφορούμε μόνο με σουτιέν ξέρω γω. Αν και δε νομίζω να ενδείκνυται για χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 23:17 Η Alma Libre: #4.680 23-10-14 23:17 Δεν είναι και οι τρομερές αγορές αλλά χτες ήρθαν τα εξής: η παρακάτω μπλούζα και ένα μαύρο τζην (δεν βρίσκω την εικόνα του στο σαιτ) Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα. Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρετε κάνα site για shopping να έχει φθηνά ρούχα και να μην θέλει πιστωτική;(μόνο το buldoza ξέρω) Χωρίς να θέλω να κάνω διαφημίσεις βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2014 στις 20:23 Ο Ajusshi έγραψε: #4.666 12-10-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Ajusshi: ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... μια χαρά τα έβγαλαν τα παναθήναια σήμερα, (+ 4χλμ αναγκαστικό ζέσταμα ) όποιος τα λιμπίζεται, ας τα τσιμπίση. στα adidas outlet τα έχουν (σχεδόν) τσάμπα, όπως και στο νετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 13:56 Η Mάιρα έγραψε: #4.667 13-10-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από UncleSalvatore: Ξέρετε κάνα site για shopping να έχει φθηνά ρούχα και να μην θέλει πιστωτική;(μόνο το buldoza ξέρω) Χωρίς να θέλω να κάνω διαφημίσεις βέβαια. Click για ανάπτυξη... https://www.zakcret.gr/eshop/ https://www.frozenwave.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 19:13 Η Alma Libre: #4.668 19-10-14 19:13 Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 19:41 Η Mάιρα έγραψε: #4.669 19-10-14 19:41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 20:25 Η _fairygirl_: #4.670 19-10-14 20:25 Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 20:56 Η kleop έγραψε: #4.671 19-10-14 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:08 Η MissKit έγραψε: #4.672 19-10-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:35 Η *Serena* έγραψε: #4.673 19-10-14 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Έχω σχεδόν ίδιες με τις κάτω και με έχουν καταβολέψει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Εδώ έχει πάντως από όσο είδα. Είναι τίγκα στις αρβυλόμποτες αλλά έχει και κανονικές σε αρκετά μαγαζιά. Δε θέλω να τα βλέπω γιατί είμαι φουλ απο μποτες και άμα θελήσω καινούριες παει ο προυπολογισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 12:31 Η life12 έγραψε: #4.674 20-10-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 18:41 Η prinCess.: #4.675 20-10-14 18:41 Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 20:16 Η Alma Libre: #4.676 20-10-14 20:16 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από life12: τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Click για ανάπτυξη... Thank you both! Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Click για ανάπτυξη... Αλλάζουν σίγουρα σε γόβες απο ίσιο σε "τρακτερωτό". Λογικά γίνεται και για άλλα παπούτσια, τώρα για το αντίθετο δεν παίρνω κι όρκο. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Έχω εγώ τρία ζευγάρια ή δύο. Αφόρετα είναι, γλιστράνε τραγικά πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 10:22 Η L0uk0umas: #4.677 21-10-14 10:22 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Click για ανάπτυξη... Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 04:16 Η prinCess.: #4.678 22-10-14 04:16 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι τάση πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2014 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 07:02 Ο Guest 712911: #4.679 23-10-14 07:02 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Και τι θα πει ρε παιδιά είναι τάση; Αν είναι έτσι, να κυκλοφορούμε μόνο με σουτιέν ξέρω γω. Αν και δε νομίζω να ενδείκνυται για χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 23:17 Η Alma Libre: #4.680 23-10-14 23:17 Δεν είναι και οι τρομερές αγορές αλλά χτες ήρθαν τα εξής: η παρακάτω μπλούζα και ένα μαύρο τζην (δεν βρίσκω την εικόνα του στο σαιτ) Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα. Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ajusshi: ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... μια χαρά τα έβγαλαν τα παναθήναια σήμερα, (+ 4χλμ αναγκαστικό ζέσταμα ) όποιος τα λιμπίζεται, ας τα τσιμπίση. στα adidas outlet τα έχουν (σχεδόν) τσάμπα, όπως και στο νετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 13:56 Η Mάιρα έγραψε: #4.667 13-10-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από UncleSalvatore: Ξέρετε κάνα site για shopping να έχει φθηνά ρούχα και να μην θέλει πιστωτική;(μόνο το buldoza ξέρω) Χωρίς να θέλω να κάνω διαφημίσεις βέβαια. Click για ανάπτυξη... https://www.zakcret.gr/eshop/ https://www.frozenwave.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 19:13 Η Alma Libre: #4.668 19-10-14 19:13 Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 19:41 Η Mάιρα έγραψε: #4.669 19-10-14 19:41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 20:25 Η _fairygirl_: #4.670 19-10-14 20:25 Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 20:56 Η kleop έγραψε: #4.671 19-10-14 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:08 Η MissKit έγραψε: #4.672 19-10-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:35 Η *Serena* έγραψε: #4.673 19-10-14 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Έχω σχεδόν ίδιες με τις κάτω και με έχουν καταβολέψει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Εδώ έχει πάντως από όσο είδα. Είναι τίγκα στις αρβυλόμποτες αλλά έχει και κανονικές σε αρκετά μαγαζιά. Δε θέλω να τα βλέπω γιατί είμαι φουλ απο μποτες και άμα θελήσω καινούριες παει ο προυπολογισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 12:31 Η life12 έγραψε: #4.674 20-10-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 18:41 Η prinCess.: #4.675 20-10-14 18:41 Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 20:16 Η Alma Libre: #4.676 20-10-14 20:16 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από life12: τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Click για ανάπτυξη... Thank you both! Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Click για ανάπτυξη... Αλλάζουν σίγουρα σε γόβες απο ίσιο σε "τρακτερωτό". Λογικά γίνεται και για άλλα παπούτσια, τώρα για το αντίθετο δεν παίρνω κι όρκο. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Έχω εγώ τρία ζευγάρια ή δύο. Αφόρετα είναι, γλιστράνε τραγικά πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 10:22 Η L0uk0umas: #4.677 21-10-14 10:22 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Click για ανάπτυξη... Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 04:16 Η prinCess.: #4.678 22-10-14 04:16 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι τάση πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2014 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 07:02 Ο Guest 712911: #4.679 23-10-14 07:02 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Και τι θα πει ρε παιδιά είναι τάση; Αν είναι έτσι, να κυκλοφορούμε μόνο με σουτιέν ξέρω γω. Αν και δε νομίζω να ενδείκνυται για χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 23:17 Η Alma Libre: #4.680 23-10-14 23:17 Δεν είναι και οι τρομερές αγορές αλλά χτες ήρθαν τα εξής: η παρακάτω μπλούζα και ένα μαύρο τζην (δεν βρίσκω την εικόνα του στο σαιτ) Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα. Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από UncleSalvatore: Ξέρετε κάνα site για shopping να έχει φθηνά ρούχα και να μην θέλει πιστωτική;(μόνο το buldoza ξέρω) Χωρίς να θέλω να κάνω διαφημίσεις βέβαια. Click για ανάπτυξη... https://www.zakcret.gr/eshop/ https://www.frozenwave.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 19:13 Η Alma Libre: #4.668 19-10-14 19:13 Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 19:41 Η Mάιρα έγραψε: #4.669 19-10-14 19:41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 20:25 Η _fairygirl_: #4.670 19-10-14 20:25 Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 20:56 Η kleop έγραψε: #4.671 19-10-14 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:08 Η MissKit έγραψε: #4.672 19-10-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:35 Η *Serena* έγραψε: #4.673 19-10-14 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Έχω σχεδόν ίδιες με τις κάτω και με έχουν καταβολέψει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Εδώ έχει πάντως από όσο είδα. Είναι τίγκα στις αρβυλόμποτες αλλά έχει και κανονικές σε αρκετά μαγαζιά. Δε θέλω να τα βλέπω γιατί είμαι φουλ απο μποτες και άμα θελήσω καινούριες παει ο προυπολογισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 12:31 Η life12 έγραψε: #4.674 20-10-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 18:41 Η prinCess.: #4.675 20-10-14 18:41 Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 20:16 Η Alma Libre: #4.676 20-10-14 20:16 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από life12: τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Click για ανάπτυξη... Thank you both! Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Click για ανάπτυξη... Αλλάζουν σίγουρα σε γόβες απο ίσιο σε "τρακτερωτό". Λογικά γίνεται και για άλλα παπούτσια, τώρα για το αντίθετο δεν παίρνω κι όρκο. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Έχω εγώ τρία ζευγάρια ή δύο. Αφόρετα είναι, γλιστράνε τραγικά πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 10:22 Η L0uk0umas: #4.677 21-10-14 10:22 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Click για ανάπτυξη... Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 04:16 Η prinCess.: #4.678 22-10-14 04:16 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι τάση πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2014 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 07:02 Ο Guest 712911: #4.679 23-10-14 07:02 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Και τι θα πει ρε παιδιά είναι τάση; Αν είναι έτσι, να κυκλοφορούμε μόνο με σουτιέν ξέρω γω. Αν και δε νομίζω να ενδείκνυται για χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 23:17 Η Alma Libre: #4.680 23-10-14 23:17 Δεν είναι και οι τρομερές αγορές αλλά χτες ήρθαν τα εξής: η παρακάτω μπλούζα και ένα μαύρο τζην (δεν βρίσκω την εικόνα του στο σαιτ) Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα. Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 19:41 Η Mάιρα έγραψε: #4.669 19-10-14 19:41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 20:25 Η _fairygirl_: #4.670 19-10-14 20:25 Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 20:56 Η kleop έγραψε: #4.671 19-10-14 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:08 Η MissKit έγραψε: #4.672 19-10-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:35 Η *Serena* έγραψε: #4.673 19-10-14 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Έχω σχεδόν ίδιες με τις κάτω και με έχουν καταβολέψει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Εδώ έχει πάντως από όσο είδα. Είναι τίγκα στις αρβυλόμποτες αλλά έχει και κανονικές σε αρκετά μαγαζιά. Δε θέλω να τα βλέπω γιατί είμαι φουλ απο μποτες και άμα θελήσω καινούριες παει ο προυπολογισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 12:31 Η life12 έγραψε: #4.674 20-10-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 18:41 Η prinCess.: #4.675 20-10-14 18:41 Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 20:16 Η Alma Libre: #4.676 20-10-14 20:16 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από life12: τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Click για ανάπτυξη... Thank you both! Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Click για ανάπτυξη... Αλλάζουν σίγουρα σε γόβες απο ίσιο σε "τρακτερωτό". Λογικά γίνεται και για άλλα παπούτσια, τώρα για το αντίθετο δεν παίρνω κι όρκο. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Έχω εγώ τρία ζευγάρια ή δύο. Αφόρετα είναι, γλιστράνε τραγικά πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 10:22 Η L0uk0umas: #4.677 21-10-14 10:22 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Click για ανάπτυξη... Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 04:16 Η prinCess.: #4.678 22-10-14 04:16 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι τάση πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2014 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 07:02 Ο Guest 712911: #4.679 23-10-14 07:02 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Και τι θα πει ρε παιδιά είναι τάση; Αν είναι έτσι, να κυκλοφορούμε μόνο με σουτιέν ξέρω γω. Αν και δε νομίζω να ενδείκνυται για χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 23:17 Η Alma Libre: #4.680 23-10-14 23:17 Δεν είναι και οι τρομερές αγορές αλλά χτες ήρθαν τα εξής: η παρακάτω μπλούζα και ένα μαύρο τζην (δεν βρίσκω την εικόνα του στο σαιτ) Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα. Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 20:25 Η _fairygirl_: #4.670 19-10-14 20:25 Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 20:56 Η kleop έγραψε: #4.671 19-10-14 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:08 Η MissKit έγραψε: #4.672 19-10-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:35 Η *Serena* έγραψε: #4.673 19-10-14 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Έχω σχεδόν ίδιες με τις κάτω και με έχουν καταβολέψει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Εδώ έχει πάντως από όσο είδα. Είναι τίγκα στις αρβυλόμποτες αλλά έχει και κανονικές σε αρκετά μαγαζιά. Δε θέλω να τα βλέπω γιατί είμαι φουλ απο μποτες και άμα θελήσω καινούριες παει ο προυπολογισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 12:31 Η life12 έγραψε: #4.674 20-10-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 18:41 Η prinCess.: #4.675 20-10-14 18:41 Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 20:16 Η Alma Libre: #4.676 20-10-14 20:16 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από life12: τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Click για ανάπτυξη... Thank you both! Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Click για ανάπτυξη... Αλλάζουν σίγουρα σε γόβες απο ίσιο σε "τρακτερωτό". Λογικά γίνεται και για άλλα παπούτσια, τώρα για το αντίθετο δεν παίρνω κι όρκο. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Έχω εγώ τρία ζευγάρια ή δύο. Αφόρετα είναι, γλιστράνε τραγικά πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 10:22 Η L0uk0umas: #4.677 21-10-14 10:22 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Click για ανάπτυξη... Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 04:16 Η prinCess.: #4.678 22-10-14 04:16 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι τάση πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2014 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 07:02 Ο Guest 712911: #4.679 23-10-14 07:02 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Και τι θα πει ρε παιδιά είναι τάση; Αν είναι έτσι, να κυκλοφορούμε μόνο με σουτιέν ξέρω γω. Αν και δε νομίζω να ενδείκνυται για χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 23:17 Η Alma Libre: #4.680 23-10-14 23:17 Δεν είναι και οι τρομερές αγορές αλλά χτες ήρθαν τα εξής: η παρακάτω μπλούζα και ένα μαύρο τζην (δεν βρίσκω την εικόνα του στο σαιτ) Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα. Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 20:56 Η kleop έγραψε: #4.671 19-10-14 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:08 Η MissKit έγραψε: #4.672 19-10-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:35 Η *Serena* έγραψε: #4.673 19-10-14 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Έχω σχεδόν ίδιες με τις κάτω και με έχουν καταβολέψει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Εδώ έχει πάντως από όσο είδα. Είναι τίγκα στις αρβυλόμποτες αλλά έχει και κανονικές σε αρκετά μαγαζιά. Δε θέλω να τα βλέπω γιατί είμαι φουλ απο μποτες και άμα θελήσω καινούριες παει ο προυπολογισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 12:31 Η life12 έγραψε: #4.674 20-10-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 18:41 Η prinCess.: #4.675 20-10-14 18:41 Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 20:16 Η Alma Libre: #4.676 20-10-14 20:16 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από life12: τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Click για ανάπτυξη... Thank you both! Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Click για ανάπτυξη... Αλλάζουν σίγουρα σε γόβες απο ίσιο σε "τρακτερωτό". Λογικά γίνεται και για άλλα παπούτσια, τώρα για το αντίθετο δεν παίρνω κι όρκο. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Έχω εγώ τρία ζευγάρια ή δύο. Αφόρετα είναι, γλιστράνε τραγικά πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 10:22 Η L0uk0umas: #4.677 21-10-14 10:22 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Click για ανάπτυξη... Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 04:16 Η prinCess.: #4.678 22-10-14 04:16 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι τάση πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2014 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 07:02 Ο Guest 712911: #4.679 23-10-14 07:02 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Και τι θα πει ρε παιδιά είναι τάση; Αν είναι έτσι, να κυκλοφορούμε μόνο με σουτιέν ξέρω γω. Αν και δε νομίζω να ενδείκνυται για χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 23:17 Η Alma Libre: #4.680 23-10-14 23:17 Δεν είναι και οι τρομερές αγορές αλλά χτες ήρθαν τα εξής: η παρακάτω μπλούζα και ένα μαύρο τζην (δεν βρίσκω την εικόνα του στο σαιτ) Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα. Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:08 Η MissKit έγραψε: #4.672 19-10-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:35 Η *Serena* έγραψε: #4.673 19-10-14 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Έχω σχεδόν ίδιες με τις κάτω και με έχουν καταβολέψει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Εδώ έχει πάντως από όσο είδα. Είναι τίγκα στις αρβυλόμποτες αλλά έχει και κανονικές σε αρκετά μαγαζιά. Δε θέλω να τα βλέπω γιατί είμαι φουλ απο μποτες και άμα θελήσω καινούριες παει ο προυπολογισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 12:31 Η life12 έγραψε: #4.674 20-10-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 18:41 Η prinCess.: #4.675 20-10-14 18:41 Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 20:16 Η Alma Libre: #4.676 20-10-14 20:16 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από life12: τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Click για ανάπτυξη... Thank you both! Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Click για ανάπτυξη... Αλλάζουν σίγουρα σε γόβες απο ίσιο σε "τρακτερωτό". Λογικά γίνεται και για άλλα παπούτσια, τώρα για το αντίθετο δεν παίρνω κι όρκο. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Έχω εγώ τρία ζευγάρια ή δύο. Αφόρετα είναι, γλιστράνε τραγικά πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 10:22 Η L0uk0umas: #4.677 21-10-14 10:22 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Click για ανάπτυξη... Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 04:16 Η prinCess.: #4.678 22-10-14 04:16 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι τάση πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2014 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 07:02 Ο Guest 712911: #4.679 23-10-14 07:02 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Και τι θα πει ρε παιδιά είναι τάση; Αν είναι έτσι, να κυκλοφορούμε μόνο με σουτιέν ξέρω γω. Αν και δε νομίζω να ενδείκνυται για χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 23:17 Η Alma Libre: #4.680 23-10-14 23:17 Δεν είναι και οι τρομερές αγορές αλλά χτες ήρθαν τα εξής: η παρακάτω μπλούζα και ένα μαύρο τζην (δεν βρίσκω την εικόνα του στο σαιτ) Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα. Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2014 στις 22:35 Η *Serena* έγραψε: #4.673 19-10-14 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Έχω σχεδόν ίδιες με τις κάτω και με έχουν καταβολέψει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Εδώ έχει πάντως από όσο είδα. Είναι τίγκα στις αρβυλόμποτες αλλά έχει και κανονικές σε αρκετά μαγαζιά. Δε θέλω να τα βλέπω γιατί είμαι φουλ απο μποτες και άμα θελήσω καινούριες παει ο προυπολογισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 12:31 Η life12 έγραψε: #4.674 20-10-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 18:41 Η prinCess.: #4.675 20-10-14 18:41 Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 20:16 Η Alma Libre: #4.676 20-10-14 20:16 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από life12: τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Click για ανάπτυξη... Thank you both! Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Click για ανάπτυξη... Αλλάζουν σίγουρα σε γόβες απο ίσιο σε "τρακτερωτό". Λογικά γίνεται και για άλλα παπούτσια, τώρα για το αντίθετο δεν παίρνω κι όρκο. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Έχω εγώ τρία ζευγάρια ή δύο. Αφόρετα είναι, γλιστράνε τραγικά πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 10:22 Η L0uk0umas: #4.677 21-10-14 10:22 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Click για ανάπτυξη... Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 04:16 Η prinCess.: #4.678 22-10-14 04:16 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι τάση πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2014 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 07:02 Ο Guest 712911: #4.679 23-10-14 07:02 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Και τι θα πει ρε παιδιά είναι τάση; Αν είναι έτσι, να κυκλοφορούμε μόνο με σουτιέν ξέρω γω. Αν και δε νομίζω να ενδείκνυται για χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 23:17 Η Alma Libre: #4.680 23-10-14 23:17 Δεν είναι και οι τρομερές αγορές αλλά χτες ήρθαν τα εξής: η παρακάτω μπλούζα και ένα μαύρο τζην (δεν βρίσκω την εικόνα του στο σαιτ) Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα. Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Έχω σχεδόν ίδιες με τις κάτω και με έχουν καταβολέψει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Εδώ έχει πάντως από όσο είδα. Είναι τίγκα στις αρβυλόμποτες αλλά έχει και κανονικές σε αρκετά μαγαζιά. Δε θέλω να τα βλέπω γιατί είμαι φουλ απο μποτες και άμα θελήσω καινούριες παει ο προυπολογισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 12:31 Η life12 έγραψε: #4.674 20-10-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 18:41 Η prinCess.: #4.675 20-10-14 18:41 Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 20:16 Η Alma Libre: #4.676 20-10-14 20:16 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από life12: τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Click για ανάπτυξη... Thank you both! Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Click για ανάπτυξη... Αλλάζουν σίγουρα σε γόβες απο ίσιο σε "τρακτερωτό". Λογικά γίνεται και για άλλα παπούτσια, τώρα για το αντίθετο δεν παίρνω κι όρκο. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Έχω εγώ τρία ζευγάρια ή δύο. Αφόρετα είναι, γλιστράνε τραγικά πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 10:22 Η L0uk0umas: #4.677 21-10-14 10:22 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Click για ανάπτυξη... Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 04:16 Η prinCess.: #4.678 22-10-14 04:16 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι τάση πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2014 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 07:02 Ο Guest 712911: #4.679 23-10-14 07:02 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Και τι θα πει ρε παιδιά είναι τάση; Αν είναι έτσι, να κυκλοφορούμε μόνο με σουτιέν ξέρω γω. Αν και δε νομίζω να ενδείκνυται για χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 23:17 Η Alma Libre: #4.680 23-10-14 23:17 Δεν είναι και οι τρομερές αγορές αλλά χτες ήρθαν τα εξής: η παρακάτω μπλούζα και ένα μαύρο τζην (δεν βρίσκω την εικόνα του στο σαιτ) Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα. Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε; Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια. Προτάσεις ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 18:41 Η prinCess.: #4.675 20-10-14 18:41 Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 20:16 Η Alma Libre: #4.676 20-10-14 20:16 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από life12: τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Click για ανάπτυξη... Thank you both! Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Click για ανάπτυξη... Αλλάζουν σίγουρα σε γόβες απο ίσιο σε "τρακτερωτό". Λογικά γίνεται και για άλλα παπούτσια, τώρα για το αντίθετο δεν παίρνω κι όρκο. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Έχω εγώ τρία ζευγάρια ή δύο. Αφόρετα είναι, γλιστράνε τραγικά πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 10:22 Η L0uk0umas: #4.677 21-10-14 10:22 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Click για ανάπτυξη... Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 04:16 Η prinCess.: #4.678 22-10-14 04:16 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι τάση πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2014 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 07:02 Ο Guest 712911: #4.679 23-10-14 07:02 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Και τι θα πει ρε παιδιά είναι τάση; Αν είναι έτσι, να κυκλοφορούμε μόνο με σουτιέν ξέρω γω. Αν και δε νομίζω να ενδείκνυται για χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 23:17 Η Alma Libre: #4.680 23-10-14 23:17 Δεν είναι και οι τρομερές αγορές αλλά χτες ήρθαν τα εξής: η παρακάτω μπλούζα και ένα μαύρο τζην (δεν βρίσκω την εικόνα του στο σαιτ) Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα. Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 20:16 Η Alma Libre: #4.676 20-10-14 20:16 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από life12: τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Click για ανάπτυξη... Thank you both! Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Click για ανάπτυξη... Αλλάζουν σίγουρα σε γόβες απο ίσιο σε "τρακτερωτό". Λογικά γίνεται και για άλλα παπούτσια, τώρα για το αντίθετο δεν παίρνω κι όρκο. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Έχω εγώ τρία ζευγάρια ή δύο. Αφόρετα είναι, γλιστράνε τραγικά πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 10:22 Η L0uk0umas: #4.677 21-10-14 10:22 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Click για ανάπτυξη... Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 04:16 Η prinCess.: #4.678 22-10-14 04:16 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι τάση πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2014 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 07:02 Ο Guest 712911: #4.679 23-10-14 07:02 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Και τι θα πει ρε παιδιά είναι τάση; Αν είναι έτσι, να κυκλοφορούμε μόνο με σουτιέν ξέρω γω. Αν και δε νομίζω να ενδείκνυται για χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 23:17 Η Alma Libre: #4.680 23-10-14 23:17 Δεν είναι και οι τρομερές αγορές αλλά χτες ήρθαν τα εξής: η παρακάτω μπλούζα και ένα μαύρο τζην (δεν βρίσκω την εικόνα του στο σαιτ) Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα. Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kleop: Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες! Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από life12: τις 1ες 8α διαλεγα μ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση Click για ανάπτυξη... Thank you both! Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια; Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις... Click για ανάπτυξη... Αλλάζουν σίγουρα σε γόβες απο ίσιο σε "τρακτερωτό". Λογικά γίνεται και για άλλα παπούτσια, τώρα για το αντίθετο δεν παίρνω κι όρκο. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ; Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα. Click για ανάπτυξη... Έχω εγώ τρία ζευγάρια ή δύο. Αφόρετα είναι, γλιστράνε τραγικά πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 10:22 Η L0uk0umas: #4.677 21-10-14 10:22 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Click για ανάπτυξη... Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 04:16 Η prinCess.: #4.678 22-10-14 04:16 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι τάση πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2014 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 07:02 Ο Guest 712911: #4.679 23-10-14 07:02 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Και τι θα πει ρε παιδιά είναι τάση; Αν είναι έτσι, να κυκλοφορούμε μόνο με σουτιέν ξέρω γω. Αν και δε νομίζω να ενδείκνυται για χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 23:17 Η Alma Libre: #4.680 23-10-14 23:17 Δεν είναι και οι τρομερές αγορές αλλά χτες ήρθαν τα εξής: η παρακάτω μπλούζα και ένα μαύρο τζην (δεν βρίσκω την εικόνα του στο σαιτ) Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα. Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι. hawt. Click για ανάπτυξη... Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 04:16 Η prinCess.: #4.678 22-10-14 04:16 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι τάση πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2014 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 07:02 Ο Guest 712911: #4.679 23-10-14 07:02 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Και τι θα πει ρε παιδιά είναι τάση; Αν είναι έτσι, να κυκλοφορούμε μόνο με σουτιέν ξέρω γω. Αν και δε νομίζω να ενδείκνυται για χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 23:17 Η Alma Libre: #4.680 23-10-14 23:17 Δεν είναι και οι τρομερές αγορές αλλά χτες ήρθαν τα εξής: η παρακάτω μπλούζα και ένα μαύρο τζην (δεν βρίσκω την εικόνα του στο σαιτ) Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα. Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι τάση πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 07:02 Ο Guest 712911: #4.679 23-10-14 07:02 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Και τι θα πει ρε παιδιά είναι τάση; Αν είναι έτσι, να κυκλοφορούμε μόνο με σουτιέν ξέρω γω. Αν και δε νομίζω να ενδείκνυται για χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 23:17 Η Alma Libre: #4.680 23-10-14 23:17 Δεν είναι και οι τρομερές αγορές αλλά χτες ήρθαν τα εξής: η παρακάτω μπλούζα και ένα μαύρο τζην (δεν βρίσκω την εικόνα του στο σαιτ) Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα. Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι? Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Και τι θα πει ρε παιδιά είναι τάση; Αν είναι έτσι, να κυκλοφορούμε μόνο με σουτιέν ξέρω γω. Αν και δε νομίζω να ενδείκνυται για χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 23:17 Η Alma Libre: #4.680 23-10-14 23:17 Δεν είναι και οι τρομερές αγορές αλλά χτες ήρθαν τα εξής: η παρακάτω μπλούζα και ένα μαύρο τζην (δεν βρίσκω την εικόνα του στο σαιτ) Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα. Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2014
Δεν είναι και οι τρομερές αγορές αλλά χτες ήρθαν τα εξής: η παρακάτω μπλούζα και ένα μαύρο τζην (δεν βρίσκω την εικόνα του στο σαιτ) Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα. Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.