meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

UncleSalvatore
Νεοφερμένο μέλος

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφημίσεις βέβαια.
Ajusshi
Διάσημο μέλος

![]()
ευχαριστώ![]()
μια χαρά τα έβγαλαν τα παναθήναια σήμερα, (+ 4χλμ αναγκαστικό ζέσταμα

όποιος τα λιμπίζεται, ας τα τσιμπίση.
στα adidas outlet τα έχουν (σχεδόν) τσάμπα, όπως και στο νετ.

Ξέρετε κάνα site για shopping να έχει φθηνά ρούχα και να μην θέλει πιστωτική;(μόνο το buldoza ξέρω)
Χωρίς να θέλω να κάνω διαφημίσεις βέβαια.
https://www.zakcret.gr/eshop/
https://www.frozenwave.gr/
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε;

Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια.

Προτάσεις ευπρόσδεκτες!

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα.

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες!![]()
![]()
Παρόμοιες είναι, αλλά ποιες θα αγοράζατε;![]()
Θέλω μπότες σε τέτοιο στυλ, και με μια μικρή αναζήτηση στο koketa βρήκα ήδη δύο ζευγάρια.
Προτάσεις ευπρόσδεκτες!![]()
Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα!

MissKit
Επιφανές μέλος

Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ;
Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα.![]()
Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια;

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Έχω σχεδόν ίδιες με τις κάτω και με έχουν καταβολέψει![]()
![]()

Εδώ έχει πάντως από όσο είδα. Είναι τίγκα στις αρβυλόμποτες αλλά έχει και κανονικές σε αρκετά μαγαζιά. Δε θέλω να τα βλέπω γιατί είμαι φουλ απο μποτες και άμα θελήσω καινούριες παει ο προυπολογισμόςΕρώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ;
Πραγματικά,θέλω τόσο καιρό να πάρω και μόλις δω ένα ωραίο σχέδιο βλέπω τη σόλα που είναι έτσι και ξενερώνω απόλυτα.![]()

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

![]()
![]()
τις 1ες 8α διαλεγα

prinCess.
Επιφανές μέλος

hawt.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Αλμα λιμπρε προτιμω τις πρωτες.Θα τις αγοαραζα σιγουρα δηλαδη εχουν περισσοτερο στυλ και δειχνουν πιο ωραιες!
Βεβαια δικη σου επιλογη ειναι και εξαλλου εσυ θα τις φορας για το χειμωνα!![]()
τις 1ες 8α διαλεγαμ αρεσουν πιο πολυ κ πανω στο ποδι κ γενικα στην ολη εμφανιση
![]()
Thank you both!

Δεν αλλάζουν οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια;Αν δεις κάτι να σου αρέσει, θα μπορούσες να το μετοποιήσεις...
Αλλάζουν σίγουρα σε γόβες απο ίσιο σε "τρακτερωτό". Λογικά γίνεται και για άλλα παπούτσια, τώρα για το αντίθετο δεν παίρνω κι όρκο.
Ερώτηση κρίσεως: έχετε βρει καμία σας κάποια σοϊκή μπότα τις κάπως χαμηλούλες λέω,χωρίς σόλα σαν τρακτέρ;
Έχω εγώ τρία ζευγάρια ή δύο. Αφόρετα είναι, γλιστράνε τραγικά πολύ.
L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Α νε. Μαύρο σουτιέν, λευκό μπλουζάκι.
hawt.
Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι?

prinCess.
Επιφανές μέλος

Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι?![]()
Όχι είναι τάση πλέον.

Guest 712911
Επισκέπτης

Mόνο εγώ το βρίσκω, εχμ..κάπως "δεύτερο" να φοράς μαύρο σουτιέν με λευκό μπλουζάκι?![]()
Συμφωνώ.
Και τι θα πει ρε παιδιά είναι τάση; Αν είναι έτσι, να κυκλοφορούμε μόνο με σουτιέν ξέρω γω.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Και στην wishlist περιμένουν κανα δυο τζην, και πουκάμισα.
Α και οι μπότες που έβαλα πριν κάτι μέρες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.