Κριτικές για ρούχα και παπούτσια

Eνώ κατά βάση φοράω μαύρα και μπλε ρούχα (ιδιαίτερα το σκούρο μπλε), σε καλσόν τολμάω και πιο ζωηρά χρώματα (λ.χ. λαχανί, βυσσινί -το πορφυρό κόκκινο δεν το έχω τολμήσει ως τώρα- διάφορα εμπριμέ).

Τώρα τελευταία και εγώ το κάνω αυτό :P Λατρεύω ιδιαίτερα ένα μπορντώ καλσόν που έχω,ένα το κίτρινο-μουσταρδί και θα...εγκαινιάσω σύντομα ένα καινούριο σκούρο μπλε-οινοπνευματί που πήρα :hehe: Αλλά μπορεί να φοράω και κάποιο πλεκτό με χρώμα και μάυρο καλσόν. Έχω κόλλημα με το μπορντώ τελευταία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aye ωραίος συνδυασμός και σίγουρα θα ροκάρεις απίστευτα με αυτήν την εμφάνιση!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υδροχόος, επίσης επαναστατικό πνεύμα :P

και για να μην βγαίνω οφ τόπικ. σκέφτομαι να κάνω ένα τέτοιο συνδυασμό.
guns n roses.jpg

skort.jpg

tight.jpg

etnies.jpg

πως σας φαίνεται;

Αν έκανες το παπούτσι κάτι σε αρβυλάκια-μπότες θα μου άρεσε πολύ περισσότερο. :redface::)

Συμφωνώ με την *Serena* ίσως με τα αρβυλάκια να είναι ακόμη πιο ωραίο.

+φωνω με Serena-Jordana αρβυλακια :clapup:

πλεκτα ♥
large14-2.jpg
large7-2.jpg
tightdresswithsweater_zpse8e7ad6a-2.jpg
ca3f7e6d11f5bc2ba7146d0a06a94f5e.jpg
large4-3.jpg
large13-3.jpg
large15-2.jpg
large11-2.jpg
large20-2.jpg
tumblr_mh4f1w5stP1qhbylbo1_500-2.jpg

φουστες tutu (δεν νομιζω να τις φοραγα αλλα μου αρεσει να τις βλεπω :P )
tutu-skirt-2.jpg
6028ff5278c3bfa4c7613d2d5d39443f-2.jpg
image002-2.jpg
large4-4.jpg
large13-4.jpg
29-2.jpg
mainoriginal466x5305-2.jpg
large12-2.jpg

εβαλα πολλες εικονες :redface:

+φωνω με Serena-Jordana αρβυλακια :clapup:

πλεκτα ♥
large14-1.jpg
large7-1.jpg
tightdresswithsweater_zpse8e7ad6a-1.jpg
ca3f7e6d11f5bc2ba7146d0a06a94f5e.jpg
large4-1.jpg
large13-1.jpg
large15-1.jpg
large11-1.jpg
large20-1.jpg
tumblr_mh4f1w5stP1qhbylbo1_500-1.jpg

φουστες tutu (δεν νομιζω να τις φοραγα αλλα μου αρεσει να τις βλεπω :P )
tutu-skirt-2.jpg
6028ff5278c3bfa4c7613d2d5d39443f-1.jpg
image002-1.jpg
large4-2.jpg
large13-2.jpg
29-1.jpg
mainoriginal466x5305-1.jpg
large12-1.jpg

εβαλα πολλες εικονες :redface:

Αυτες οι τελευταιες οι φουστες δε λεω, διαθετουν μιαν αποψη ενα ιδιαιτερο στυλ και οχι δε λεω, αλλα που σκριβως θα τις φορεσεις; Πρεπει το στυλ σου να ειναι πολυ εχτριμ για να υποστηριχθουν, ετσι δεν ειναι;

Αυτες οι τελευταιες οι φουστες δε λεω, διαθετουν μιαν αποψη ενα ιδιαιτερο στυλ και οχι δε λεω, αλλα που σκριβως θα τις φορεσεις; Πρεπει το στυλ σου να ειναι πολυ εχτριμ για να υποστηριχθουν, ετσι δεν ειναι;

Για κάτι πιο επίσημο, πιστεύω ότι φοριούνται άνετα.
Εγώ έχω μια τέτοια,πιο κοντη, σομον, αλλά η αλήθεια έιναι ότι δεν την έχω φορέσει πολυ μέχρι τώρα,δεν ετυχε.

+φωνω κ εγω ειπα οτι δεν 8α τις φοραγα αν το ειδες ειναι αρκετα εκεντρικες φουστες πιστευω που 8α πρεπει να ειναι ειδικη περισταση για να τις βαλεις οπως γαμος και παλι υπερβολικες πιστευω 8α ειναι :P αλλα σαν το ολο 8εαμα που αρσει παρα πολυ που ειναι τοοοοσο φουντοτες :D

Ναι πραγματι ειναι ωραιες.. Κι εγω θα δισταζα να τις φορεσω η αληθεια ειναι..
Ειναι πως το νιωθεις...

large.jpg

large.jpg

large.jpg

large.jpg

large.png

large.jpg

Ξέρουμε από πού είναι η γαλαζοκάτι μπλούζα; :redface:

2010607JPG-1.jpg
2010607_1JPG-1.jpg
2010607_2JPG-1.jpg
2010453JPG-1.jpg
2010453_1JPG-1.jpg
2010453_2JPG-1.jpg
2010615JPG-1.jpg
2010615_1JPG-1.jpg
2010615_2JPG-1.jpg

ποιο σας αρεσει πιο πολυ?:redface:

Το 6ο.

chm_0140121___blk.jpg
orn_ornfw15109___blk.jpg
55d_05d37p-00v51-d900___.jpg

cms_2-057___.jpg

Ωραία κομμάτια, άντε να βρεις λεφτά τώρα. :whistle:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
life 12:το τελευταιο με τη δαντελα ειναι πολυ ωραιο.:redface:Θα το επαιρνα αμεσως.

Τι ξέρουμε γι' αυτό;;;
για αυτό δεν ξέρουμε και πολλά :P απλά μου άρεσε το στυλάκι και το έβαλα! πάντως δεν είναι και δύσκολο να βρεις παρόμοιο συνολάκι :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back