Asag
Νεοφερμένο μέλος

Το επιτηδευμένα, ανεπιτήδευτο "ντύσιμο", πιστεύω ότι κλέβει την καρδιά κάθε τίμιου άνδρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gsss86
Νεοφερμένο μέλος

Ειμαι νεος εδω, σας βρηκα ψαχνοντας κατι σχετικό στο google και έπεσα σε αυτο το θεμα.
Θα ηθελα (αρχικα) να μου πειτε γνώμες για τα ανδρικα αξεσουαρ οπως τα παπιγιον κ οι τιραντες.
Σας αρεσουν, δεν σας αρεσουν κλπ. Για casual ντυσιμο παντα, οχι δλδ με κουστούμι κλπ, και παντα σε safe χρωματισμους, και χωρις ιχνος hipsterισμου κλπ. Απλα σαν ενα μικρο upgrade στο ντυσιμο.
Επισης, ιδεες για συνδυασμους?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9
Διάσημο μέλος

Καλημερα στην παρεα.
Ειμαι νεος εδω, σας βρηκα ψαχνοντας κατι σχετικό στο google και έπεσα σε αυτο το θεμα.
Θα ηθελα (αρχικα) να μου πειτε γνώμες για τα ανδρικα αξεσουαρ οπως τα παπιγιον κ οι τιραντες.
Σας αρεσουν, δεν σας αρεσουν κλπ. Για casual ντυσιμο παντα, οχι δλδ με κουστούμι κλπ, και παντα σε safe χρωματισμους, και χωρις ιχνος hipsterισμου κλπ. Απλα σαν ενα μικρο upgrade στο ντυσιμο.
Παπιγιόν σε casual ντύσιμο είσαι με τα καλά σου?
Asag
Νεοφερμένο μέλος

Γιατί?Παπιγιόν σε casual ντύσιμο είσαι με τα καλά σου?

Εσύ δέχτηκες την 911 με ροζ ταπετσαρία

Κούκου-Βάγια
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλημερα στην παρεα.
Λοιπον για να βαλεις παπιγιον και τιραντες πρεπει να τα υποστυριζεις καργα...αυτο η το χεις η δεν το χεις...αν το χεις δες καποιους συνδυασμους που τους βρισκς ωραιους εγω

btw ο hipsterισμος τι εχει?

Asag
Νεοφερμένο μέλος

Ο τελευταίος μοιάζει κάπως ξεχασμένος και ξυρίστηκε

Κούκου-Βάγια
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συμπερασματικά, οι ράντες πηγαίνουν πακέτο με το μούσι, κατά προτίμηση στιλ ραββίνος![]()
οχι απλα δεν βρηκα αλλες φοτο ολοι με μουσι ηταν τι να κανω

γενικα το παραπανω στυλ δε ξερω αν αρεσει παντως σε αλλα κοριτσια αλλα για μενα ειναι ταγικο οποιοδηποτε ειδος καγκουριλας
Asag
Νεοφερμένο μέλος

Μούσι, να φανε και... οι κότες, πρέπει να προσέχετε πολύ εσείς τα κορίτσια τους μουσάτους, φοράνε η όχι ράντεςολοι με μουσι ηταν

για μενα ειναι τραγικο οποιοδηποτε ειδος καγκουριλας

gsss86
Νεοφερμένο μέλος

Παπιγιόν σε casual ντύσιμο είσαι με τα καλά σου?
Οταν λεω casual, εννοω βασικα κατι σαν:

Για παραδειγμα απο κατω κανα μπλε σκουρο chino παντελονι, απο πανω κανενα πουκαμισο και καποιο αντιστοιχο καλο παπουτσι.
Εκει δεν θα μπορω να κοτσαρω ενα παπιγιον;
Και γιατι οχι κανενα πουλοβερ με V απο πανω.
Πεσατε να με φατε!!

Κούκου-Βάγια
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οταν λεω casual, εννοω βασικα κατι σαν:
(χωρις σακακι)![]()
![]()
Για παραδειγμα απο κατω κανα μπλε σκουρο chino παντελονι, απο πανω κανενα πουκαμισο και καποιο αντιστοιχο καλο παπουτσι.
Εκει δεν θα μπορω να κοτσαρω ενα παπιγιον;
Και γιατι οχι κανενα πουλοβερ με V απο πανω.
Aφου αυτο το λες καζουαλ το επισημο σου πως εινια δηλαδη?

Asag
Νεοφερμένο μέλος

Άσε με να μαντέψωAφου αυτο το λες καζουαλ το επισημο σου πως εινια δηλαδη?![]()

Φορώντας σαν upgrade εκείνο το (μακρόστενο) ρολόι που του έκανε τρομερή εντύπωση και μπήκε στο site να....ρωτήσει

Κανείς δεν πέφτει να σε φάει, συνήθως οι άνθρωποι ευθυγραμιζόμαστε με ό,τι σου ¨βγάζει" ο άλλος, κι εσύ αποπνέεις ιδιαίτερο γούστο στο ντύσιμο και όχι μόνονΠεσατε να με φατε!!![]()

Τον πρόλογο "γνωριμίας" που έμοιαζε με....απολογία τον αφήνω ασχολίαστο

Θα ηθελα (αρχικα) να μου πειτε γνώμες για....
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Ajusshi
Διάσημο μέλος

![]()
vomero 9
τα βρήκα σε πολύ καλή τιμή, αλλά τα ζευγάρια που έχω μου φτάνουν για τα επόμενα 3 χρόνια
WTF!
κάντα 3.5

( δεν άντεξα

Guest 209912
Επισκέπτης

xristaras9
Διάσημο μέλος

Γιατί?
Εσύ δέχτηκες την 911 με ροζ ταπετσαρία![]()
Αχαχαχαχαχαχαχαχα

MissKit
Επιφανές μέλος

Το ψάχνω κι εγώ το ζήτημα. Δεν θα αγόραζα ποτέ όμως online μπουφάν, να πας να τα δοκιμάσεις και να δεις πώς είναι ραμμένα και πώς στέκονται επάνω σου. Παρόμοιου ύφους είναι. Το πρώτο φαίνεται να έχει κάπως λιγότερο όγκο σε σχέση με το δεύτερο. Καλόγουστα εξίσου θα έλεγα.

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Για εκκεντρικό δεν ξέρω Τέσα μου, πάντως εγώ πέδιλο με καλσόν γενικά, δεν θα φορούσα. Μου μοιάζει αισθητικά πως το καλσόν θέλει χειμωνιάτικο παπούτσι.Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι: Μπορώ να φοράω μαύρο opac καλσόν με μαύρο πέδιλο πλατφόρμα το χειμώνα ή είναι πολύ εκκεντρικό; Ευχαριστώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.