Τώρα στις εκπτώσεις ψώνισα τα παρακάτω (ενα crop top, ένα παντελόνι κι ένα φόρεμα) κι έδωσα για όλα 18 ευρώ. Είναι όλα στο 1/3 της αρχικής τιμής. Αξίζει τον κόπο λοιπόν να κρατάμε την υπομονή μας και να ψωνίζουμε στις τελικές εκπτώσεις. Επειδή άρχισα δειλά δειλά να βγάζω τα μαύρα (που φορούσα λόγω πένθους), προτίμησα σκούρα χρώματα.
Το βελουτέ πάντως είναι διαχρονική αξία. Πέρυσι είχα πάρει κολάν βελουτέ σε μαύρο χρώμα. Ωστόσο, σε φούστα δεν θα μου άρεσε. Μια βελουτέ φούστα τη θεωρώ πολύ κυριλάτη. Τώρα βέβαια γούστα είναι αυτά.
Το γκρι φόρεμα πάντως δεν θα το φόραγα ποτέ με μποτάκια. Πέρα από το γεγονός ότι δεν μου αρέσουν τα μποτάκια ως είδος υποδήματος, θεωρώ ότι ένα φόρεμα είναι πιο κομψό να συνδυάζεται με γοβα (πλατφόρμα για πιο καθημαρινό ντύσιμο και πιο λεπτό τακουνάκι για καλύτερο ντύσιμο).