Η μάνα μου εχθές ήταν κουμπάρα σε γάμο βλάχικο παραδοσιακό, στον οποίο όρεξη δεν είχα να πάω κι έτσι δεν ήθελα να χαλάσω και τρελά λεφτά. Σας προτείνω κι εσάς λοιπόν το εξής φόρεμα, το οποίο είναι πρώτον άνετο, δεύτερον όμορφο, χρώμα πάγου μεταλλικό ματτ (βέβαια επειδή εγώ δεν είμαι όσο ψηλό είναι το μοντέλο της φωτογραφίας μου έκανε λίγο πιο μακρύ, παρότι πήρα small). Είναι εξαιρετικά οικονομικό (20 ευρώπουλα) και versatile, μπορεί να γίνει και κλασικό με nudes/μαύρα παπούτσια και αξεσουάρ και πιο σύγχρονο με χρωματικές αντιθέσεις. Επίσης δεν είναι υπερβολικά καλό ώστε μπορώ να το φορέσω και για ποτό, έστω ότι κάποτε μου 'ρθει να βγω (λέμε τώρα).
Μιας και 20 χρονών δεν ήθελα να το κάνω κλασικό το λουκ, οπότε το συνδύασα με αυτά τα πέδιλα που ταίριαζαν και οι υφές μιας κι αυτά ήταν ματτ μεταλλικά και τσαντάκι, με λεπτή ασημί αλυσίδα, μπλε έντονο σαν κι αυτό στα πέδιλα. Κάπως έτσι με 100 ευρώ πήρα πράγματα για έναν γάμο (μεμονωμένο γεγονός) που όμως δε θα περιπέσουν σε πλήρη αχρησία κι αυτό για κάποιο λόγο μου δίνει μια ικανοποίηση λολ.