mariannouli Νεοφερμένο μέλος Η mariannouli δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2020 στις 22:26 Η mariannouli: #6.121 23-03-20 22:26 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Να έχουμε και κάτι να περιμένουμε εν μέσω της απομόνωσης Click για ανάπτυξη... Cutee με γεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2020 στις 10:47 Η meetmeinmontauk: #6.122 29-03-20 10:47 και επειδή δεν έφταναν τα σκουλαρίκια: (όλο το σετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Απριλίου 2020 στις 21:07 Ο Guest 092312: #6.123 05-04-20 21:07 Spoiler Πήρα αυτό σε μαύρο, ανυπομονώ να έρθει να μην έχω που να το βάλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Απριλίου 2020 στις 23:43 Η meetmeinmontauk: #6.124 05-04-20 23:43 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Spoiler Πήρα αυτό σε μαύρο, ανυπομονώ να έρθει να μην έχω που να το βάλω. Click για ανάπτυξη... Φοβερό. Και σε άσπρο φαίνεται εντυπωσιακό πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Απριλίου 2020 στις 23:55 Ο Guest 092312: #6.125 05-04-20 23:55 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Φοβερό. Και σε άσπρο φαίνεται εντυπωσιακό πάντως! Click για ανάπτυξη... Aχ κι εμένα μου αρέσει το λευκό αλλά θα είχαμε το ίδιο χρώμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 27 Απριλίου 2020 στις 15:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.126 27-04-20 15:48 Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Απριλίου 2020 στις 16:00 Η *Serena* έγραψε: #6.127 27-04-20 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε τα fantasy sandals. Έχω θέμα στον αστράγαλο και με πειράζουν μη σταθερά παπούτσια. Με αυτά που πήρα πέρυσι έβγαλα ένα καλοκαίρι χωρίς σχεδόν καμία ενόχληση και μου ήταν και πολύ άνετα. Επίσης είχε κάποια χοντροκομμένα αλλά πέρυσι έβγαλαν πιο κομψή να το πω σειρά και πήρα απ'αυτή και ήταν πιο όμορφο από το παλιό που είχα που ήταν κάπως άγριο αλλά το ίδιο για να μην πω παραπάνω άνετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 27 Απριλίου 2020 στις 20:22 Η Agaphbou έγραψε: #6.128 27-04-20 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Click για ανάπτυξη... Προσωπικά ό,τι παπούτσι tamaris έχουμε και εγώ και η μάνα μου μας βγάζει τουλάχιστον 3-4 χρόνια και είναι όλα πολύ αναπαυτικά και κομψά. Σανδάλι βέβαια δεν έχω δοκιμάσει, αλλά πιστεύω θα είναι εξίσου καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 22:18 Η venividivici: #6.129 08-05-20 22:18 Λευκό το χρώμα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 14:32 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.130 11-05-20 14:32 Γεια σε όλους, δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα. Χμ, η πρώτη μου ξαδέρφη παντρεύεται αρχές Οκτώβρη με το καλό και guess what δε ξέρω τι να βάλω : P σπάω το κεφάλι μου να βρω προς τα πού να κινηθώ οπότε αναρωτιέμαι αν έχει κανείς κάτι να μου προτείνει Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Δε θα ήθελα να βάλω κάτι υπερβολικά καλό που να μην το φορέσω ποτέ ξανά. Δε ξέρω αν βοηθάει να αναφέρω ότι είμαι ανοιχτόχρωμη, κανονική προς αδύνατη , 1,65. Σκεφτόμουν κάτι σε ψηλομεση παντελονα αλλά και πάλι δε ξέρω. Θα εκτιμούσα πολύ αν είχατε κάποια πρόταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 14:59 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.131 11-05-20 14:59 @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:00 Ο Guest 875331: #6.132 11-05-20 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Click για ανάπτυξη... Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 15:08 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.133 11-05-20 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι και αυτό είναι ωραίο με ένα μπλέιζερ πιστεύω θα ήταν ταμαμ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Μαΐου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Click για ανάπτυξη... Φαστ πόσο καιρό έχω να συμφωνήσω μαζί σου? Το μαύρο το λατρεύω αλλά ίσως να το απέφευγα , ξέρεις να είναι σε μεγάλη έκταση. Το λαδί και το κεραμυδι μου αρέσουν σαν χρώματα αλλά ναι για βράδυ ίσως να μην ταίριαζαν. Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:34 Ο Guest 875331: #6.134 11-05-20 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Click για ανάπτυξη... ε ναι αφου πλεον σεπτεμβρη εχουμε κατακαλοκαιρο αλλιως κομπλε ειναι για φθινοπορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:43 Ο Guest 699855: #6.135 10-09-20 18:43 Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.033 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:09 Η Himela έγραψε: #6.136 10-09-20 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:23 Ο Στεφανος56: #6.137 10-09-20 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:14 Ο Guest 699855: #6.138 10-09-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Click για ανάπτυξη... ΄Οχι αλλά κρίνοντας από το brand καταλαβαίνω ότι θα είναι τσουχτερή! Πάντως σίγουρα δεν θα έχει όσο η Birkin του Hermes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:25 Ο Viedo έγραψε: #6.139 10-09-20 23:25 Να μία Jackie K. Bag ξεπετάχτηκε. Η 1η που έχει το λογότυπο δεν λέει Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Λογικά κοστίζει γύρω στο 1.600-2.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:39 Ο Guest 699855: #6.140 10-09-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Click για ανάπτυξη... Εκτός από τα παραπάνω χρώματα την έχει και σε σιέλ, ροζ, λιλά, μαύρη, άσπρη και φίδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Το μπορντοκόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα για πινελιές στα outfits! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gademis johnsala fockos kostis76 Kate1914 Scandal Εριφύλη Angelikaaa American Economist charmander iew Sosstoss Libertus rafaela11 Wilsongeo Luludaki touvlo Unboxholics giannhs2001 Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Να έχουμε και κάτι να περιμένουμε εν μέσω της απομόνωσης Click για ανάπτυξη... Cutee με γεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2020 στις 10:47 Η meetmeinmontauk: #6.122 29-03-20 10:47 και επειδή δεν έφταναν τα σκουλαρίκια: (όλο το σετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Απριλίου 2020 στις 21:07 Ο Guest 092312: #6.123 05-04-20 21:07 Spoiler Πήρα αυτό σε μαύρο, ανυπομονώ να έρθει να μην έχω που να το βάλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Απριλίου 2020 στις 23:43 Η meetmeinmontauk: #6.124 05-04-20 23:43 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Spoiler Πήρα αυτό σε μαύρο, ανυπομονώ να έρθει να μην έχω που να το βάλω. Click για ανάπτυξη... Φοβερό. Και σε άσπρο φαίνεται εντυπωσιακό πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Απριλίου 2020 στις 23:55 Ο Guest 092312: #6.125 05-04-20 23:55 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Φοβερό. Και σε άσπρο φαίνεται εντυπωσιακό πάντως! Click για ανάπτυξη... Aχ κι εμένα μου αρέσει το λευκό αλλά θα είχαμε το ίδιο χρώμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 27 Απριλίου 2020 στις 15:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.126 27-04-20 15:48 Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Απριλίου 2020 στις 16:00 Η *Serena* έγραψε: #6.127 27-04-20 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε τα fantasy sandals. Έχω θέμα στον αστράγαλο και με πειράζουν μη σταθερά παπούτσια. Με αυτά που πήρα πέρυσι έβγαλα ένα καλοκαίρι χωρίς σχεδόν καμία ενόχληση και μου ήταν και πολύ άνετα. Επίσης είχε κάποια χοντροκομμένα αλλά πέρυσι έβγαλαν πιο κομψή να το πω σειρά και πήρα απ'αυτή και ήταν πιο όμορφο από το παλιό που είχα που ήταν κάπως άγριο αλλά το ίδιο για να μην πω παραπάνω άνετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 27 Απριλίου 2020 στις 20:22 Η Agaphbou έγραψε: #6.128 27-04-20 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Click για ανάπτυξη... Προσωπικά ό,τι παπούτσι tamaris έχουμε και εγώ και η μάνα μου μας βγάζει τουλάχιστον 3-4 χρόνια και είναι όλα πολύ αναπαυτικά και κομψά. Σανδάλι βέβαια δεν έχω δοκιμάσει, αλλά πιστεύω θα είναι εξίσου καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 22:18 Η venividivici: #6.129 08-05-20 22:18 Λευκό το χρώμα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 14:32 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.130 11-05-20 14:32 Γεια σε όλους, δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα. Χμ, η πρώτη μου ξαδέρφη παντρεύεται αρχές Οκτώβρη με το καλό και guess what δε ξέρω τι να βάλω : P σπάω το κεφάλι μου να βρω προς τα πού να κινηθώ οπότε αναρωτιέμαι αν έχει κανείς κάτι να μου προτείνει Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Δε θα ήθελα να βάλω κάτι υπερβολικά καλό που να μην το φορέσω ποτέ ξανά. Δε ξέρω αν βοηθάει να αναφέρω ότι είμαι ανοιχτόχρωμη, κανονική προς αδύνατη , 1,65. Σκεφτόμουν κάτι σε ψηλομεση παντελονα αλλά και πάλι δε ξέρω. Θα εκτιμούσα πολύ αν είχατε κάποια πρόταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 14:59 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.131 11-05-20 14:59 @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:00 Ο Guest 875331: #6.132 11-05-20 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Click για ανάπτυξη... Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 15:08 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.133 11-05-20 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι και αυτό είναι ωραίο με ένα μπλέιζερ πιστεύω θα ήταν ταμαμ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Μαΐου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Click για ανάπτυξη... Φαστ πόσο καιρό έχω να συμφωνήσω μαζί σου? Το μαύρο το λατρεύω αλλά ίσως να το απέφευγα , ξέρεις να είναι σε μεγάλη έκταση. Το λαδί και το κεραμυδι μου αρέσουν σαν χρώματα αλλά ναι για βράδυ ίσως να μην ταίριαζαν. Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:34 Ο Guest 875331: #6.134 11-05-20 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Click για ανάπτυξη... ε ναι αφου πλεον σεπτεμβρη εχουμε κατακαλοκαιρο αλλιως κομπλε ειναι για φθινοπορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:43 Ο Guest 699855: #6.135 10-09-20 18:43 Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.033 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:09 Η Himela έγραψε: #6.136 10-09-20 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:23 Ο Στεφανος56: #6.137 10-09-20 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:14 Ο Guest 699855: #6.138 10-09-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Click για ανάπτυξη... ΄Οχι αλλά κρίνοντας από το brand καταλαβαίνω ότι θα είναι τσουχτερή! Πάντως σίγουρα δεν θα έχει όσο η Birkin του Hermes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:25 Ο Viedo έγραψε: #6.139 10-09-20 23:25 Να μία Jackie K. Bag ξεπετάχτηκε. Η 1η που έχει το λογότυπο δεν λέει Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Λογικά κοστίζει γύρω στο 1.600-2.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:39 Ο Guest 699855: #6.140 10-09-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Click για ανάπτυξη... Εκτός από τα παραπάνω χρώματα την έχει και σε σιέλ, ροζ, λιλά, μαύρη, άσπρη και φίδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Το μπορντοκόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα για πινελιές στα outfits! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gademis johnsala fockos kostis76 Kate1914 Scandal Εριφύλη Angelikaaa American Economist charmander iew Sosstoss Libertus rafaela11 Wilsongeo Luludaki touvlo Unboxholics giannhs2001 Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και επειδή δεν έφταναν τα σκουλαρίκια: (όλο το σετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Απριλίου 2020 στις 21:07 Ο Guest 092312: #6.123 05-04-20 21:07 Spoiler Πήρα αυτό σε μαύρο, ανυπομονώ να έρθει να μην έχω που να το βάλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Απριλίου 2020 στις 23:43 Η meetmeinmontauk: #6.124 05-04-20 23:43 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Spoiler Πήρα αυτό σε μαύρο, ανυπομονώ να έρθει να μην έχω που να το βάλω. Click για ανάπτυξη... Φοβερό. Και σε άσπρο φαίνεται εντυπωσιακό πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Απριλίου 2020 στις 23:55 Ο Guest 092312: #6.125 05-04-20 23:55 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Φοβερό. Και σε άσπρο φαίνεται εντυπωσιακό πάντως! Click για ανάπτυξη... Aχ κι εμένα μου αρέσει το λευκό αλλά θα είχαμε το ίδιο χρώμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 27 Απριλίου 2020 στις 15:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.126 27-04-20 15:48 Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Απριλίου 2020 στις 16:00 Η *Serena* έγραψε: #6.127 27-04-20 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε τα fantasy sandals. Έχω θέμα στον αστράγαλο και με πειράζουν μη σταθερά παπούτσια. Με αυτά που πήρα πέρυσι έβγαλα ένα καλοκαίρι χωρίς σχεδόν καμία ενόχληση και μου ήταν και πολύ άνετα. Επίσης είχε κάποια χοντροκομμένα αλλά πέρυσι έβγαλαν πιο κομψή να το πω σειρά και πήρα απ'αυτή και ήταν πιο όμορφο από το παλιό που είχα που ήταν κάπως άγριο αλλά το ίδιο για να μην πω παραπάνω άνετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 27 Απριλίου 2020 στις 20:22 Η Agaphbou έγραψε: #6.128 27-04-20 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Click για ανάπτυξη... Προσωπικά ό,τι παπούτσι tamaris έχουμε και εγώ και η μάνα μου μας βγάζει τουλάχιστον 3-4 χρόνια και είναι όλα πολύ αναπαυτικά και κομψά. Σανδάλι βέβαια δεν έχω δοκιμάσει, αλλά πιστεύω θα είναι εξίσου καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 22:18 Η venividivici: #6.129 08-05-20 22:18 Λευκό το χρώμα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 14:32 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.130 11-05-20 14:32 Γεια σε όλους, δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα. Χμ, η πρώτη μου ξαδέρφη παντρεύεται αρχές Οκτώβρη με το καλό και guess what δε ξέρω τι να βάλω : P σπάω το κεφάλι μου να βρω προς τα πού να κινηθώ οπότε αναρωτιέμαι αν έχει κανείς κάτι να μου προτείνει Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Δε θα ήθελα να βάλω κάτι υπερβολικά καλό που να μην το φορέσω ποτέ ξανά. Δε ξέρω αν βοηθάει να αναφέρω ότι είμαι ανοιχτόχρωμη, κανονική προς αδύνατη , 1,65. Σκεφτόμουν κάτι σε ψηλομεση παντελονα αλλά και πάλι δε ξέρω. Θα εκτιμούσα πολύ αν είχατε κάποια πρόταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 14:59 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.131 11-05-20 14:59 @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:00 Ο Guest 875331: #6.132 11-05-20 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Click για ανάπτυξη... Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 15:08 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.133 11-05-20 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι και αυτό είναι ωραίο με ένα μπλέιζερ πιστεύω θα ήταν ταμαμ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Μαΐου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Click για ανάπτυξη... Φαστ πόσο καιρό έχω να συμφωνήσω μαζί σου? Το μαύρο το λατρεύω αλλά ίσως να το απέφευγα , ξέρεις να είναι σε μεγάλη έκταση. Το λαδί και το κεραμυδι μου αρέσουν σαν χρώματα αλλά ναι για βράδυ ίσως να μην ταίριαζαν. Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:34 Ο Guest 875331: #6.134 11-05-20 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Click για ανάπτυξη... ε ναι αφου πλεον σεπτεμβρη εχουμε κατακαλοκαιρο αλλιως κομπλε ειναι για φθινοπορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:43 Ο Guest 699855: #6.135 10-09-20 18:43 Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.033 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:09 Η Himela έγραψε: #6.136 10-09-20 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:23 Ο Στεφανος56: #6.137 10-09-20 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:14 Ο Guest 699855: #6.138 10-09-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Click για ανάπτυξη... ΄Οχι αλλά κρίνοντας από το brand καταλαβαίνω ότι θα είναι τσουχτερή! Πάντως σίγουρα δεν θα έχει όσο η Birkin του Hermes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:25 Ο Viedo έγραψε: #6.139 10-09-20 23:25 Να μία Jackie K. Bag ξεπετάχτηκε. Η 1η που έχει το λογότυπο δεν λέει Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Λογικά κοστίζει γύρω στο 1.600-2.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:39 Ο Guest 699855: #6.140 10-09-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Click για ανάπτυξη... Εκτός από τα παραπάνω χρώματα την έχει και σε σιέλ, ροζ, λιλά, μαύρη, άσπρη και φίδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Το μπορντοκόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα για πινελιές στα outfits! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gademis johnsala fockos kostis76 Kate1914 Scandal Εριφύλη Angelikaaa American Economist charmander iew Sosstoss Libertus rafaela11 Wilsongeo Luludaki touvlo Unboxholics giannhs2001 Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Spoiler Πήρα αυτό σε μαύρο, ανυπομονώ να έρθει να μην έχω που να το βάλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Απριλίου 2020 στις 23:43 Η meetmeinmontauk: #6.124 05-04-20 23:43 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Spoiler Πήρα αυτό σε μαύρο, ανυπομονώ να έρθει να μην έχω που να το βάλω. Click για ανάπτυξη... Φοβερό. Και σε άσπρο φαίνεται εντυπωσιακό πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Απριλίου 2020 στις 23:55 Ο Guest 092312: #6.125 05-04-20 23:55 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Φοβερό. Και σε άσπρο φαίνεται εντυπωσιακό πάντως! Click για ανάπτυξη... Aχ κι εμένα μου αρέσει το λευκό αλλά θα είχαμε το ίδιο χρώμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 27 Απριλίου 2020 στις 15:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.126 27-04-20 15:48 Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Απριλίου 2020 στις 16:00 Η *Serena* έγραψε: #6.127 27-04-20 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε τα fantasy sandals. Έχω θέμα στον αστράγαλο και με πειράζουν μη σταθερά παπούτσια. Με αυτά που πήρα πέρυσι έβγαλα ένα καλοκαίρι χωρίς σχεδόν καμία ενόχληση και μου ήταν και πολύ άνετα. Επίσης είχε κάποια χοντροκομμένα αλλά πέρυσι έβγαλαν πιο κομψή να το πω σειρά και πήρα απ'αυτή και ήταν πιο όμορφο από το παλιό που είχα που ήταν κάπως άγριο αλλά το ίδιο για να μην πω παραπάνω άνετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 27 Απριλίου 2020 στις 20:22 Η Agaphbou έγραψε: #6.128 27-04-20 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Click για ανάπτυξη... Προσωπικά ό,τι παπούτσι tamaris έχουμε και εγώ και η μάνα μου μας βγάζει τουλάχιστον 3-4 χρόνια και είναι όλα πολύ αναπαυτικά και κομψά. Σανδάλι βέβαια δεν έχω δοκιμάσει, αλλά πιστεύω θα είναι εξίσου καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 22:18 Η venividivici: #6.129 08-05-20 22:18 Λευκό το χρώμα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 14:32 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.130 11-05-20 14:32 Γεια σε όλους, δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα. Χμ, η πρώτη μου ξαδέρφη παντρεύεται αρχές Οκτώβρη με το καλό και guess what δε ξέρω τι να βάλω : P σπάω το κεφάλι μου να βρω προς τα πού να κινηθώ οπότε αναρωτιέμαι αν έχει κανείς κάτι να μου προτείνει Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Δε θα ήθελα να βάλω κάτι υπερβολικά καλό που να μην το φορέσω ποτέ ξανά. Δε ξέρω αν βοηθάει να αναφέρω ότι είμαι ανοιχτόχρωμη, κανονική προς αδύνατη , 1,65. Σκεφτόμουν κάτι σε ψηλομεση παντελονα αλλά και πάλι δε ξέρω. Θα εκτιμούσα πολύ αν είχατε κάποια πρόταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 14:59 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.131 11-05-20 14:59 @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:00 Ο Guest 875331: #6.132 11-05-20 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Click για ανάπτυξη... Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 15:08 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.133 11-05-20 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι και αυτό είναι ωραίο με ένα μπλέιζερ πιστεύω θα ήταν ταμαμ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Μαΐου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Click για ανάπτυξη... Φαστ πόσο καιρό έχω να συμφωνήσω μαζί σου? Το μαύρο το λατρεύω αλλά ίσως να το απέφευγα , ξέρεις να είναι σε μεγάλη έκταση. Το λαδί και το κεραμυδι μου αρέσουν σαν χρώματα αλλά ναι για βράδυ ίσως να μην ταίριαζαν. Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:34 Ο Guest 875331: #6.134 11-05-20 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Click για ανάπτυξη... ε ναι αφου πλεον σεπτεμβρη εχουμε κατακαλοκαιρο αλλιως κομπλε ειναι για φθινοπορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:43 Ο Guest 699855: #6.135 10-09-20 18:43 Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.033 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:09 Η Himela έγραψε: #6.136 10-09-20 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:23 Ο Στεφανος56: #6.137 10-09-20 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:14 Ο Guest 699855: #6.138 10-09-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Click για ανάπτυξη... ΄Οχι αλλά κρίνοντας από το brand καταλαβαίνω ότι θα είναι τσουχτερή! Πάντως σίγουρα δεν θα έχει όσο η Birkin του Hermes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:25 Ο Viedo έγραψε: #6.139 10-09-20 23:25 Να μία Jackie K. Bag ξεπετάχτηκε. Η 1η που έχει το λογότυπο δεν λέει Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Λογικά κοστίζει γύρω στο 1.600-2.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:39 Ο Guest 699855: #6.140 10-09-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Click για ανάπτυξη... Εκτός από τα παραπάνω χρώματα την έχει και σε σιέλ, ροζ, λιλά, μαύρη, άσπρη και φίδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Το μπορντοκόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα για πινελιές στα outfits! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gademis johnsala fockos kostis76 Kate1914 Scandal Εριφύλη Angelikaaa American Economist charmander iew Sosstoss Libertus rafaela11 Wilsongeo Luludaki touvlo Unboxholics giannhs2001 Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Spoiler Πήρα αυτό σε μαύρο, ανυπομονώ να έρθει να μην έχω που να το βάλω. Click για ανάπτυξη... Φοβερό. Και σε άσπρο φαίνεται εντυπωσιακό πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Απριλίου 2020 στις 23:55 Ο Guest 092312: #6.125 05-04-20 23:55 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Φοβερό. Και σε άσπρο φαίνεται εντυπωσιακό πάντως! Click για ανάπτυξη... Aχ κι εμένα μου αρέσει το λευκό αλλά θα είχαμε το ίδιο χρώμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 27 Απριλίου 2020 στις 15:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.126 27-04-20 15:48 Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Απριλίου 2020 στις 16:00 Η *Serena* έγραψε: #6.127 27-04-20 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε τα fantasy sandals. Έχω θέμα στον αστράγαλο και με πειράζουν μη σταθερά παπούτσια. Με αυτά που πήρα πέρυσι έβγαλα ένα καλοκαίρι χωρίς σχεδόν καμία ενόχληση και μου ήταν και πολύ άνετα. Επίσης είχε κάποια χοντροκομμένα αλλά πέρυσι έβγαλαν πιο κομψή να το πω σειρά και πήρα απ'αυτή και ήταν πιο όμορφο από το παλιό που είχα που ήταν κάπως άγριο αλλά το ίδιο για να μην πω παραπάνω άνετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 27 Απριλίου 2020 στις 20:22 Η Agaphbou έγραψε: #6.128 27-04-20 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Click για ανάπτυξη... Προσωπικά ό,τι παπούτσι tamaris έχουμε και εγώ και η μάνα μου μας βγάζει τουλάχιστον 3-4 χρόνια και είναι όλα πολύ αναπαυτικά και κομψά. Σανδάλι βέβαια δεν έχω δοκιμάσει, αλλά πιστεύω θα είναι εξίσου καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 22:18 Η venividivici: #6.129 08-05-20 22:18 Λευκό το χρώμα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 14:32 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.130 11-05-20 14:32 Γεια σε όλους, δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα. Χμ, η πρώτη μου ξαδέρφη παντρεύεται αρχές Οκτώβρη με το καλό και guess what δε ξέρω τι να βάλω : P σπάω το κεφάλι μου να βρω προς τα πού να κινηθώ οπότε αναρωτιέμαι αν έχει κανείς κάτι να μου προτείνει Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Δε θα ήθελα να βάλω κάτι υπερβολικά καλό που να μην το φορέσω ποτέ ξανά. Δε ξέρω αν βοηθάει να αναφέρω ότι είμαι ανοιχτόχρωμη, κανονική προς αδύνατη , 1,65. Σκεφτόμουν κάτι σε ψηλομεση παντελονα αλλά και πάλι δε ξέρω. Θα εκτιμούσα πολύ αν είχατε κάποια πρόταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 14:59 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.131 11-05-20 14:59 @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:00 Ο Guest 875331: #6.132 11-05-20 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Click για ανάπτυξη... Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 15:08 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.133 11-05-20 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι και αυτό είναι ωραίο με ένα μπλέιζερ πιστεύω θα ήταν ταμαμ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Μαΐου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Click για ανάπτυξη... Φαστ πόσο καιρό έχω να συμφωνήσω μαζί σου? Το μαύρο το λατρεύω αλλά ίσως να το απέφευγα , ξέρεις να είναι σε μεγάλη έκταση. Το λαδί και το κεραμυδι μου αρέσουν σαν χρώματα αλλά ναι για βράδυ ίσως να μην ταίριαζαν. Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:34 Ο Guest 875331: #6.134 11-05-20 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Click για ανάπτυξη... ε ναι αφου πλεον σεπτεμβρη εχουμε κατακαλοκαιρο αλλιως κομπλε ειναι για φθινοπορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:43 Ο Guest 699855: #6.135 10-09-20 18:43 Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.033 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:09 Η Himela έγραψε: #6.136 10-09-20 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:23 Ο Στεφανος56: #6.137 10-09-20 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:14 Ο Guest 699855: #6.138 10-09-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Click για ανάπτυξη... ΄Οχι αλλά κρίνοντας από το brand καταλαβαίνω ότι θα είναι τσουχτερή! Πάντως σίγουρα δεν θα έχει όσο η Birkin του Hermes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:25 Ο Viedo έγραψε: #6.139 10-09-20 23:25 Να μία Jackie K. Bag ξεπετάχτηκε. Η 1η που έχει το λογότυπο δεν λέει Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Λογικά κοστίζει γύρω στο 1.600-2.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:39 Ο Guest 699855: #6.140 10-09-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Click για ανάπτυξη... Εκτός από τα παραπάνω χρώματα την έχει και σε σιέλ, ροζ, λιλά, μαύρη, άσπρη και φίδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Το μπορντοκόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα για πινελιές στα outfits! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gademis johnsala fockos kostis76 Kate1914 Scandal Εριφύλη Angelikaaa American Economist charmander iew Sosstoss Libertus rafaela11 Wilsongeo Luludaki touvlo Unboxholics giannhs2001 Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Φοβερό. Και σε άσπρο φαίνεται εντυπωσιακό πάντως! Click για ανάπτυξη... Aχ κι εμένα μου αρέσει το λευκό αλλά θα είχαμε το ίδιο χρώμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 27 Απριλίου 2020 στις 15:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.126 27-04-20 15:48 Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Απριλίου 2020 στις 16:00 Η *Serena* έγραψε: #6.127 27-04-20 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε τα fantasy sandals. Έχω θέμα στον αστράγαλο και με πειράζουν μη σταθερά παπούτσια. Με αυτά που πήρα πέρυσι έβγαλα ένα καλοκαίρι χωρίς σχεδόν καμία ενόχληση και μου ήταν και πολύ άνετα. Επίσης είχε κάποια χοντροκομμένα αλλά πέρυσι έβγαλαν πιο κομψή να το πω σειρά και πήρα απ'αυτή και ήταν πιο όμορφο από το παλιό που είχα που ήταν κάπως άγριο αλλά το ίδιο για να μην πω παραπάνω άνετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 27 Απριλίου 2020 στις 20:22 Η Agaphbou έγραψε: #6.128 27-04-20 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Click για ανάπτυξη... Προσωπικά ό,τι παπούτσι tamaris έχουμε και εγώ και η μάνα μου μας βγάζει τουλάχιστον 3-4 χρόνια και είναι όλα πολύ αναπαυτικά και κομψά. Σανδάλι βέβαια δεν έχω δοκιμάσει, αλλά πιστεύω θα είναι εξίσου καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 22:18 Η venividivici: #6.129 08-05-20 22:18 Λευκό το χρώμα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 14:32 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.130 11-05-20 14:32 Γεια σε όλους, δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα. Χμ, η πρώτη μου ξαδέρφη παντρεύεται αρχές Οκτώβρη με το καλό και guess what δε ξέρω τι να βάλω : P σπάω το κεφάλι μου να βρω προς τα πού να κινηθώ οπότε αναρωτιέμαι αν έχει κανείς κάτι να μου προτείνει Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Δε θα ήθελα να βάλω κάτι υπερβολικά καλό που να μην το φορέσω ποτέ ξανά. Δε ξέρω αν βοηθάει να αναφέρω ότι είμαι ανοιχτόχρωμη, κανονική προς αδύνατη , 1,65. Σκεφτόμουν κάτι σε ψηλομεση παντελονα αλλά και πάλι δε ξέρω. Θα εκτιμούσα πολύ αν είχατε κάποια πρόταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 14:59 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.131 11-05-20 14:59 @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:00 Ο Guest 875331: #6.132 11-05-20 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Click για ανάπτυξη... Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 15:08 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.133 11-05-20 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι και αυτό είναι ωραίο με ένα μπλέιζερ πιστεύω θα ήταν ταμαμ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Μαΐου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Click για ανάπτυξη... Φαστ πόσο καιρό έχω να συμφωνήσω μαζί σου? Το μαύρο το λατρεύω αλλά ίσως να το απέφευγα , ξέρεις να είναι σε μεγάλη έκταση. Το λαδί και το κεραμυδι μου αρέσουν σαν χρώματα αλλά ναι για βράδυ ίσως να μην ταίριαζαν. Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:34 Ο Guest 875331: #6.134 11-05-20 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Click για ανάπτυξη... ε ναι αφου πλεον σεπτεμβρη εχουμε κατακαλοκαιρο αλλιως κομπλε ειναι για φθινοπορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:43 Ο Guest 699855: #6.135 10-09-20 18:43 Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.033 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:09 Η Himela έγραψε: #6.136 10-09-20 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:23 Ο Στεφανος56: #6.137 10-09-20 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:14 Ο Guest 699855: #6.138 10-09-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Click για ανάπτυξη... ΄Οχι αλλά κρίνοντας από το brand καταλαβαίνω ότι θα είναι τσουχτερή! Πάντως σίγουρα δεν θα έχει όσο η Birkin του Hermes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:25 Ο Viedo έγραψε: #6.139 10-09-20 23:25 Να μία Jackie K. Bag ξεπετάχτηκε. Η 1η που έχει το λογότυπο δεν λέει Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Λογικά κοστίζει γύρω στο 1.600-2.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:39 Ο Guest 699855: #6.140 10-09-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Click για ανάπτυξη... Εκτός από τα παραπάνω χρώματα την έχει και σε σιέλ, ροζ, λιλά, μαύρη, άσπρη και φίδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Το μπορντοκόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα για πινελιές στα outfits! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gademis johnsala fockos kostis76 Kate1914 Scandal Εριφύλη Angelikaaa American Economist charmander iew Sosstoss Libertus rafaela11 Wilsongeo Luludaki touvlo Unboxholics giannhs2001 Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Απριλίου 2020 στις 16:00 Η *Serena* έγραψε: #6.127 27-04-20 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε τα fantasy sandals. Έχω θέμα στον αστράγαλο και με πειράζουν μη σταθερά παπούτσια. Με αυτά που πήρα πέρυσι έβγαλα ένα καλοκαίρι χωρίς σχεδόν καμία ενόχληση και μου ήταν και πολύ άνετα. Επίσης είχε κάποια χοντροκομμένα αλλά πέρυσι έβγαλαν πιο κομψή να το πω σειρά και πήρα απ'αυτή και ήταν πιο όμορφο από το παλιό που είχα που ήταν κάπως άγριο αλλά το ίδιο για να μην πω παραπάνω άνετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 27 Απριλίου 2020 στις 20:22 Η Agaphbou έγραψε: #6.128 27-04-20 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Click για ανάπτυξη... Προσωπικά ό,τι παπούτσι tamaris έχουμε και εγώ και η μάνα μου μας βγάζει τουλάχιστον 3-4 χρόνια και είναι όλα πολύ αναπαυτικά και κομψά. Σανδάλι βέβαια δεν έχω δοκιμάσει, αλλά πιστεύω θα είναι εξίσου καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 22:18 Η venividivici: #6.129 08-05-20 22:18 Λευκό το χρώμα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 14:32 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.130 11-05-20 14:32 Γεια σε όλους, δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα. Χμ, η πρώτη μου ξαδέρφη παντρεύεται αρχές Οκτώβρη με το καλό και guess what δε ξέρω τι να βάλω : P σπάω το κεφάλι μου να βρω προς τα πού να κινηθώ οπότε αναρωτιέμαι αν έχει κανείς κάτι να μου προτείνει Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Δε θα ήθελα να βάλω κάτι υπερβολικά καλό που να μην το φορέσω ποτέ ξανά. Δε ξέρω αν βοηθάει να αναφέρω ότι είμαι ανοιχτόχρωμη, κανονική προς αδύνατη , 1,65. Σκεφτόμουν κάτι σε ψηλομεση παντελονα αλλά και πάλι δε ξέρω. Θα εκτιμούσα πολύ αν είχατε κάποια πρόταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 14:59 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.131 11-05-20 14:59 @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:00 Ο Guest 875331: #6.132 11-05-20 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Click για ανάπτυξη... Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 15:08 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.133 11-05-20 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι και αυτό είναι ωραίο με ένα μπλέιζερ πιστεύω θα ήταν ταμαμ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Μαΐου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Click για ανάπτυξη... Φαστ πόσο καιρό έχω να συμφωνήσω μαζί σου? Το μαύρο το λατρεύω αλλά ίσως να το απέφευγα , ξέρεις να είναι σε μεγάλη έκταση. Το λαδί και το κεραμυδι μου αρέσουν σαν χρώματα αλλά ναι για βράδυ ίσως να μην ταίριαζαν. Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:34 Ο Guest 875331: #6.134 11-05-20 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Click για ανάπτυξη... ε ναι αφου πλεον σεπτεμβρη εχουμε κατακαλοκαιρο αλλιως κομπλε ειναι για φθινοπορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:43 Ο Guest 699855: #6.135 10-09-20 18:43 Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.033 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:09 Η Himela έγραψε: #6.136 10-09-20 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:23 Ο Στεφανος56: #6.137 10-09-20 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:14 Ο Guest 699855: #6.138 10-09-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Click για ανάπτυξη... ΄Οχι αλλά κρίνοντας από το brand καταλαβαίνω ότι θα είναι τσουχτερή! Πάντως σίγουρα δεν θα έχει όσο η Birkin του Hermes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:25 Ο Viedo έγραψε: #6.139 10-09-20 23:25 Να μία Jackie K. Bag ξεπετάχτηκε. Η 1η που έχει το λογότυπο δεν λέει Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Λογικά κοστίζει γύρω στο 1.600-2.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:39 Ο Guest 699855: #6.140 10-09-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Click για ανάπτυξη... Εκτός από τα παραπάνω χρώματα την έχει και σε σιέλ, ροζ, λιλά, μαύρη, άσπρη και φίδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Το μπορντοκόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα για πινελιές στα outfits! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gademis johnsala fockos kostis76 Kate1914 Scandal Εριφύλη Angelikaaa American Economist charmander iew Sosstoss Libertus rafaela11 Wilsongeo Luludaki touvlo Unboxholics giannhs2001 Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε τα fantasy sandals. Έχω θέμα στον αστράγαλο και με πειράζουν μη σταθερά παπούτσια. Με αυτά που πήρα πέρυσι έβγαλα ένα καλοκαίρι χωρίς σχεδόν καμία ενόχληση και μου ήταν και πολύ άνετα. Επίσης είχε κάποια χοντροκομμένα αλλά πέρυσι έβγαλαν πιο κομψή να το πω σειρά και πήρα απ'αυτή και ήταν πιο όμορφο από το παλιό που είχα που ήταν κάπως άγριο αλλά το ίδιο για να μην πω παραπάνω άνετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 27 Απριλίου 2020 στις 20:22 Η Agaphbou έγραψε: #6.128 27-04-20 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Click για ανάπτυξη... Προσωπικά ό,τι παπούτσι tamaris έχουμε και εγώ και η μάνα μου μας βγάζει τουλάχιστον 3-4 χρόνια και είναι όλα πολύ αναπαυτικά και κομψά. Σανδάλι βέβαια δεν έχω δοκιμάσει, αλλά πιστεύω θα είναι εξίσου καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 22:18 Η venividivici: #6.129 08-05-20 22:18 Λευκό το χρώμα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 14:32 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.130 11-05-20 14:32 Γεια σε όλους, δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα. Χμ, η πρώτη μου ξαδέρφη παντρεύεται αρχές Οκτώβρη με το καλό και guess what δε ξέρω τι να βάλω : P σπάω το κεφάλι μου να βρω προς τα πού να κινηθώ οπότε αναρωτιέμαι αν έχει κανείς κάτι να μου προτείνει Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Δε θα ήθελα να βάλω κάτι υπερβολικά καλό που να μην το φορέσω ποτέ ξανά. Δε ξέρω αν βοηθάει να αναφέρω ότι είμαι ανοιχτόχρωμη, κανονική προς αδύνατη , 1,65. Σκεφτόμουν κάτι σε ψηλομεση παντελονα αλλά και πάλι δε ξέρω. Θα εκτιμούσα πολύ αν είχατε κάποια πρόταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 14:59 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.131 11-05-20 14:59 @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:00 Ο Guest 875331: #6.132 11-05-20 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Click για ανάπτυξη... Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 15:08 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.133 11-05-20 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι και αυτό είναι ωραίο με ένα μπλέιζερ πιστεύω θα ήταν ταμαμ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Μαΐου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Click για ανάπτυξη... Φαστ πόσο καιρό έχω να συμφωνήσω μαζί σου? Το μαύρο το λατρεύω αλλά ίσως να το απέφευγα , ξέρεις να είναι σε μεγάλη έκταση. Το λαδί και το κεραμυδι μου αρέσουν σαν χρώματα αλλά ναι για βράδυ ίσως να μην ταίριαζαν. Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:34 Ο Guest 875331: #6.134 11-05-20 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Click για ανάπτυξη... ε ναι αφου πλεον σεπτεμβρη εχουμε κατακαλοκαιρο αλλιως κομπλε ειναι για φθινοπορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:43 Ο Guest 699855: #6.135 10-09-20 18:43 Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.033 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:09 Η Himela έγραψε: #6.136 10-09-20 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:23 Ο Στεφανος56: #6.137 10-09-20 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:14 Ο Guest 699855: #6.138 10-09-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Click για ανάπτυξη... ΄Οχι αλλά κρίνοντας από το brand καταλαβαίνω ότι θα είναι τσουχτερή! Πάντως σίγουρα δεν θα έχει όσο η Birkin του Hermes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:25 Ο Viedo έγραψε: #6.139 10-09-20 23:25 Να μία Jackie K. Bag ξεπετάχτηκε. Η 1η που έχει το λογότυπο δεν λέει Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Λογικά κοστίζει γύρω στο 1.600-2.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:39 Ο Guest 699855: #6.140 10-09-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Click για ανάπτυξη... Εκτός από τα παραπάνω χρώματα την έχει και σε σιέλ, ροζ, λιλά, μαύρη, άσπρη και φίδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Το μπορντοκόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα για πινελιές στα outfits! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gademis johnsala fockos kostis76 Kate1914 Scandal Εριφύλη Angelikaaa American Economist charmander iew Sosstoss Libertus rafaela11 Wilsongeo Luludaki touvlo Unboxholics giannhs2001 Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Έχετε να προτείνετε κανένα σανδάλι/πέδιλο της προκοπής; Καταστρέφω πολύ γρήγορα παπούτσια και ειδικά τα σανδάλια αν με βγάλουν ένα καλοκαίρι είμαι τυχερή. Επίσης έχω θέμα γιατί ο πολύ λεπτός πάτος με κουράζει πολύ. Οι birkenstock μου ακούγονται καλή επιλογή αλλά ακόμα και τα πιο κομψά σχέδια είναι λίγο ασχημούλικα. Ιδέες;;; Click για ανάπτυξη... Προσωπικά ό,τι παπούτσι tamaris έχουμε και εγώ και η μάνα μου μας βγάζει τουλάχιστον 3-4 χρόνια και είναι όλα πολύ αναπαυτικά και κομψά. Σανδάλι βέβαια δεν έχω δοκιμάσει, αλλά πιστεύω θα είναι εξίσου καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 22:18 Η venividivici: #6.129 08-05-20 22:18 Λευκό το χρώμα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 14:32 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.130 11-05-20 14:32 Γεια σε όλους, δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα. Χμ, η πρώτη μου ξαδέρφη παντρεύεται αρχές Οκτώβρη με το καλό και guess what δε ξέρω τι να βάλω : P σπάω το κεφάλι μου να βρω προς τα πού να κινηθώ οπότε αναρωτιέμαι αν έχει κανείς κάτι να μου προτείνει Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Δε θα ήθελα να βάλω κάτι υπερβολικά καλό που να μην το φορέσω ποτέ ξανά. Δε ξέρω αν βοηθάει να αναφέρω ότι είμαι ανοιχτόχρωμη, κανονική προς αδύνατη , 1,65. Σκεφτόμουν κάτι σε ψηλομεση παντελονα αλλά και πάλι δε ξέρω. Θα εκτιμούσα πολύ αν είχατε κάποια πρόταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 14:59 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.131 11-05-20 14:59 @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:00 Ο Guest 875331: #6.132 11-05-20 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Click για ανάπτυξη... Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 15:08 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.133 11-05-20 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι και αυτό είναι ωραίο με ένα μπλέιζερ πιστεύω θα ήταν ταμαμ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Μαΐου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Click για ανάπτυξη... Φαστ πόσο καιρό έχω να συμφωνήσω μαζί σου? Το μαύρο το λατρεύω αλλά ίσως να το απέφευγα , ξέρεις να είναι σε μεγάλη έκταση. Το λαδί και το κεραμυδι μου αρέσουν σαν χρώματα αλλά ναι για βράδυ ίσως να μην ταίριαζαν. Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:34 Ο Guest 875331: #6.134 11-05-20 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Click για ανάπτυξη... ε ναι αφου πλεον σεπτεμβρη εχουμε κατακαλοκαιρο αλλιως κομπλε ειναι για φθινοπορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:43 Ο Guest 699855: #6.135 10-09-20 18:43 Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.033 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:09 Η Himela έγραψε: #6.136 10-09-20 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:23 Ο Στεφανος56: #6.137 10-09-20 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:14 Ο Guest 699855: #6.138 10-09-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Click για ανάπτυξη... ΄Οχι αλλά κρίνοντας από το brand καταλαβαίνω ότι θα είναι τσουχτερή! Πάντως σίγουρα δεν θα έχει όσο η Birkin του Hermes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:25 Ο Viedo έγραψε: #6.139 10-09-20 23:25 Να μία Jackie K. Bag ξεπετάχτηκε. Η 1η που έχει το λογότυπο δεν λέει Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Λογικά κοστίζει γύρω στο 1.600-2.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:39 Ο Guest 699855: #6.140 10-09-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Click για ανάπτυξη... Εκτός από τα παραπάνω χρώματα την έχει και σε σιέλ, ροζ, λιλά, μαύρη, άσπρη και φίδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Το μπορντοκόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα για πινελιές στα outfits! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gademis johnsala fockos kostis76 Kate1914 Scandal Εριφύλη Angelikaaa American Economist charmander iew Sosstoss Libertus rafaela11 Wilsongeo Luludaki touvlo Unboxholics giannhs2001 Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λευκό το χρώμα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 14:32 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.130 11-05-20 14:32 Γεια σε όλους, δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα. Χμ, η πρώτη μου ξαδέρφη παντρεύεται αρχές Οκτώβρη με το καλό και guess what δε ξέρω τι να βάλω : P σπάω το κεφάλι μου να βρω προς τα πού να κινηθώ οπότε αναρωτιέμαι αν έχει κανείς κάτι να μου προτείνει Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Δε θα ήθελα να βάλω κάτι υπερβολικά καλό που να μην το φορέσω ποτέ ξανά. Δε ξέρω αν βοηθάει να αναφέρω ότι είμαι ανοιχτόχρωμη, κανονική προς αδύνατη , 1,65. Σκεφτόμουν κάτι σε ψηλομεση παντελονα αλλά και πάλι δε ξέρω. Θα εκτιμούσα πολύ αν είχατε κάποια πρόταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 14:59 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.131 11-05-20 14:59 @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:00 Ο Guest 875331: #6.132 11-05-20 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Click για ανάπτυξη... Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 15:08 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.133 11-05-20 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι και αυτό είναι ωραίο με ένα μπλέιζερ πιστεύω θα ήταν ταμαμ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Μαΐου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Click για ανάπτυξη... Φαστ πόσο καιρό έχω να συμφωνήσω μαζί σου? Το μαύρο το λατρεύω αλλά ίσως να το απέφευγα , ξέρεις να είναι σε μεγάλη έκταση. Το λαδί και το κεραμυδι μου αρέσουν σαν χρώματα αλλά ναι για βράδυ ίσως να μην ταίριαζαν. Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:34 Ο Guest 875331: #6.134 11-05-20 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Click για ανάπτυξη... ε ναι αφου πλεον σεπτεμβρη εχουμε κατακαλοκαιρο αλλιως κομπλε ειναι για φθινοπορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:43 Ο Guest 699855: #6.135 10-09-20 18:43 Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.033 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:09 Η Himela έγραψε: #6.136 10-09-20 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:23 Ο Στεφανος56: #6.137 10-09-20 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:14 Ο Guest 699855: #6.138 10-09-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Click για ανάπτυξη... ΄Οχι αλλά κρίνοντας από το brand καταλαβαίνω ότι θα είναι τσουχτερή! Πάντως σίγουρα δεν θα έχει όσο η Birkin του Hermes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:25 Ο Viedo έγραψε: #6.139 10-09-20 23:25 Να μία Jackie K. Bag ξεπετάχτηκε. Η 1η που έχει το λογότυπο δεν λέει Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Λογικά κοστίζει γύρω στο 1.600-2.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:39 Ο Guest 699855: #6.140 10-09-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Click για ανάπτυξη... Εκτός από τα παραπάνω χρώματα την έχει και σε σιέλ, ροζ, λιλά, μαύρη, άσπρη και φίδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Το μπορντοκόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα για πινελιές στα outfits! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gademis johnsala fockos kostis76 Kate1914 Scandal Εριφύλη Angelikaaa American Economist charmander iew Sosstoss Libertus rafaela11 Wilsongeo Luludaki touvlo Unboxholics giannhs2001 Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σε όλους, δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα. Χμ, η πρώτη μου ξαδέρφη παντρεύεται αρχές Οκτώβρη με το καλό και guess what δε ξέρω τι να βάλω : P σπάω το κεφάλι μου να βρω προς τα πού να κινηθώ οπότε αναρωτιέμαι αν έχει κανείς κάτι να μου προτείνει Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Δε θα ήθελα να βάλω κάτι υπερβολικά καλό που να μην το φορέσω ποτέ ξανά. Δε ξέρω αν βοηθάει να αναφέρω ότι είμαι ανοιχτόχρωμη, κανονική προς αδύνατη , 1,65. Σκεφτόμουν κάτι σε ψηλομεση παντελονα αλλά και πάλι δε ξέρω. Θα εκτιμούσα πολύ αν είχατε κάποια πρόταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 14:59 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.131 11-05-20 14:59 @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:00 Ο Guest 875331: #6.132 11-05-20 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Click για ανάπτυξη... Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 15:08 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.133 11-05-20 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι και αυτό είναι ωραίο με ένα μπλέιζερ πιστεύω θα ήταν ταμαμ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Μαΐου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Click για ανάπτυξη... Φαστ πόσο καιρό έχω να συμφωνήσω μαζί σου? Το μαύρο το λατρεύω αλλά ίσως να το απέφευγα , ξέρεις να είναι σε μεγάλη έκταση. Το λαδί και το κεραμυδι μου αρέσουν σαν χρώματα αλλά ναι για βράδυ ίσως να μην ταίριαζαν. Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:34 Ο Guest 875331: #6.134 11-05-20 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Click για ανάπτυξη... ε ναι αφου πλεον σεπτεμβρη εχουμε κατακαλοκαιρο αλλιως κομπλε ειναι για φθινοπορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:43 Ο Guest 699855: #6.135 10-09-20 18:43 Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.033 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:09 Η Himela έγραψε: #6.136 10-09-20 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:23 Ο Στεφανος56: #6.137 10-09-20 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:14 Ο Guest 699855: #6.138 10-09-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Click για ανάπτυξη... ΄Οχι αλλά κρίνοντας από το brand καταλαβαίνω ότι θα είναι τσουχτερή! Πάντως σίγουρα δεν θα έχει όσο η Birkin του Hermes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:25 Ο Viedo έγραψε: #6.139 10-09-20 23:25 Να μία Jackie K. Bag ξεπετάχτηκε. Η 1η που έχει το λογότυπο δεν λέει Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Λογικά κοστίζει γύρω στο 1.600-2.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:39 Ο Guest 699855: #6.140 10-09-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Click για ανάπτυξη... Εκτός από τα παραπάνω χρώματα την έχει και σε σιέλ, ροζ, λιλά, μαύρη, άσπρη και φίδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Το μπορντοκόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα για πινελιές στα outfits! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gademis johnsala fockos kostis76 Kate1914 Scandal Εριφύλη Angelikaaa American Economist charmander iew Sosstoss Libertus rafaela11 Wilsongeo Luludaki touvlo Unboxholics giannhs2001 Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:00 Ο Guest 875331: #6.132 11-05-20 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Click για ανάπτυξη... Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 15:08 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.133 11-05-20 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι και αυτό είναι ωραίο με ένα μπλέιζερ πιστεύω θα ήταν ταμαμ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Μαΐου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Click για ανάπτυξη... Φαστ πόσο καιρό έχω να συμφωνήσω μαζί σου? Το μαύρο το λατρεύω αλλά ίσως να το απέφευγα , ξέρεις να είναι σε μεγάλη έκταση. Το λαδί και το κεραμυδι μου αρέσουν σαν χρώματα αλλά ναι για βράδυ ίσως να μην ταίριαζαν. Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:34 Ο Guest 875331: #6.134 11-05-20 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Click για ανάπτυξη... ε ναι αφου πλεον σεπτεμβρη εχουμε κατακαλοκαιρο αλλιως κομπλε ειναι για φθινοπορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:43 Ο Guest 699855: #6.135 10-09-20 18:43 Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.033 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:09 Η Himela έγραψε: #6.136 10-09-20 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:23 Ο Στεφανος56: #6.137 10-09-20 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:14 Ο Guest 699855: #6.138 10-09-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Click για ανάπτυξη... ΄Οχι αλλά κρίνοντας από το brand καταλαβαίνω ότι θα είναι τσουχτερή! Πάντως σίγουρα δεν θα έχει όσο η Birkin του Hermes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:25 Ο Viedo έγραψε: #6.139 10-09-20 23:25 Να μία Jackie K. Bag ξεπετάχτηκε. Η 1η που έχει το λογότυπο δεν λέει Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Λογικά κοστίζει γύρω στο 1.600-2.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:39 Ο Guest 699855: #6.140 10-09-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Click για ανάπτυξη... Εκτός από τα παραπάνω χρώματα την έχει και σε σιέλ, ροζ, λιλά, μαύρη, άσπρη και φίδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Το μπορντοκόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα για πινελιές στα outfits! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gademis johnsala fockos kostis76 Kate1914 Scandal Εριφύλη Angelikaaa American Economist charmander iew Sosstoss Libertus rafaela11 Wilsongeo Luludaki touvlo Unboxholics giannhs2001 Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Με προβληματίζει η εποχή γιατί ναι μεν θα έχει ζέστη αλλά δε θα έχει θερμοκρασίες καλοκαιριού (το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και δε θέλω να κρυώσω) επίσης τα χρώματα που θα είναι φθινόπωρο άρα φαντάζομαι ότι ίσως θα ταίριαζαν και πιο σκούρα χρώματα πχ μπορντό, όχι ? Click για ανάπτυξη... Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 11 Μαΐου 2020 στις 15:08 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.133 11-05-20 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι και αυτό είναι ωραίο με ένα μπλέιζερ πιστεύω θα ήταν ταμαμ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Μαΐου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Click για ανάπτυξη... Φαστ πόσο καιρό έχω να συμφωνήσω μαζί σου? Το μαύρο το λατρεύω αλλά ίσως να το απέφευγα , ξέρεις να είναι σε μεγάλη έκταση. Το λαδί και το κεραμυδι μου αρέσουν σαν χρώματα αλλά ναι για βράδυ ίσως να μην ταίριαζαν. Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:34 Ο Guest 875331: #6.134 11-05-20 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Click για ανάπτυξη... ε ναι αφου πλεον σεπτεμβρη εχουμε κατακαλοκαιρο αλλιως κομπλε ειναι για φθινοπορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:43 Ο Guest 699855: #6.135 10-09-20 18:43 Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.033 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:09 Η Himela έγραψε: #6.136 10-09-20 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:23 Ο Στεφανος56: #6.137 10-09-20 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:14 Ο Guest 699855: #6.138 10-09-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Click για ανάπτυξη... ΄Οχι αλλά κρίνοντας από το brand καταλαβαίνω ότι θα είναι τσουχτερή! Πάντως σίγουρα δεν θα έχει όσο η Birkin του Hermes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:25 Ο Viedo έγραψε: #6.139 10-09-20 23:25 Να μία Jackie K. Bag ξεπετάχτηκε. Η 1η που έχει το λογότυπο δεν λέει Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Λογικά κοστίζει γύρω στο 1.600-2.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:39 Ο Guest 699855: #6.140 10-09-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Click για ανάπτυξη... Εκτός από τα παραπάνω χρώματα την έχει και σε σιέλ, ροζ, λιλά, μαύρη, άσπρη και φίδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Το μπορντοκόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα για πινελιές στα outfits! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gademis johnsala fockos kostis76 Kate1914 Scandal Εριφύλη Angelikaaa American Economist charmander iew Sosstoss Libertus rafaela11 Wilsongeo Luludaki touvlo Unboxholics giannhs2001 Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: @Εχέμυθη και κάτι σε ολόσωμη φόρμα μακριά θα είναι ωραία για φθινόπωρο! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι και αυτό είναι ωραίο με ένα μπλέιζερ πιστεύω θα ήταν ταμαμ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Μαΐου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι βρε αλλα επειδη φανταζομαι ο γαμος θα ειανι βραδυ θα πηγαινουν καλυτερα τα βραδινα χρωματα δλδ μαυρο/μπλε, σκουρο κοκκινο και πρασινο ψυχρης αποχρωσης, δλδ που φερνουν σε πολυτιμους λιθους και οχι σε λαδί/κεραμιδι γενικα οχι γηινα χρωματα τα οποια κατα τ αλλα ειανι τα φθινοπορινα. Click για ανάπτυξη... Φαστ πόσο καιρό έχω να συμφωνήσω μαζί σου? Το μαύρο το λατρεύω αλλά ίσως να το απέφευγα , ξέρεις να είναι σε μεγάλη έκταση. Το λαδί και το κεραμυδι μου αρέσουν σαν χρώματα αλλά ναι για βράδυ ίσως να μην ταίριαζαν. Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2020 στις 15:34 Ο Guest 875331: #6.134 11-05-20 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Click για ανάπτυξη... ε ναι αφου πλεον σεπτεμβρη εχουμε κατακαλοκαιρο αλλιως κομπλε ειναι για φθινοπορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:43 Ο Guest 699855: #6.135 10-09-20 18:43 Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.033 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:09 Η Himela έγραψε: #6.136 10-09-20 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:23 Ο Στεφανος56: #6.137 10-09-20 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:14 Ο Guest 699855: #6.138 10-09-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Click για ανάπτυξη... ΄Οχι αλλά κρίνοντας από το brand καταλαβαίνω ότι θα είναι τσουχτερή! Πάντως σίγουρα δεν θα έχει όσο η Birkin του Hermes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:25 Ο Viedo έγραψε: #6.139 10-09-20 23:25 Να μία Jackie K. Bag ξεπετάχτηκε. Η 1η που έχει το λογότυπο δεν λέει Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Λογικά κοστίζει γύρω στο 1.600-2.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:39 Ο Guest 699855: #6.140 10-09-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Click για ανάπτυξη... Εκτός από τα παραπάνω χρώματα την έχει και σε σιέλ, ροζ, λιλά, μαύρη, άσπρη και φίδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Το μπορντοκόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα για πινελιές στα outfits! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gademis johnsala fockos kostis76 Kate1914 Scandal Εριφύλη Angelikaaa American Economist charmander iew Sosstoss Libertus rafaela11 Wilsongeo Luludaki touvlo Unboxholics giannhs2001 Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Επίσης το βελούδο είναι υπέροχο σαν ύφασμα αλλά παίζει να είναι πολύ χειμωνιάτικο Click για ανάπτυξη... ε ναι αφου πλεον σεπτεμβρη εχουμε κατακαλοκαιρο αλλιως κομπλε ειναι για φθινοπορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:43 Ο Guest 699855: #6.135 10-09-20 18:43 Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.033 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:09 Η Himela έγραψε: #6.136 10-09-20 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:23 Ο Στεφανος56: #6.137 10-09-20 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:14 Ο Guest 699855: #6.138 10-09-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Click για ανάπτυξη... ΄Οχι αλλά κρίνοντας από το brand καταλαβαίνω ότι θα είναι τσουχτερή! Πάντως σίγουρα δεν θα έχει όσο η Birkin του Hermes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:25 Ο Viedo έγραψε: #6.139 10-09-20 23:25 Να μία Jackie K. Bag ξεπετάχτηκε. Η 1η που έχει το λογότυπο δεν λέει Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Λογικά κοστίζει γύρω στο 1.600-2.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:39 Ο Guest 699855: #6.140 10-09-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Click για ανάπτυξη... Εκτός από τα παραπάνω χρώματα την έχει και σε σιέλ, ροζ, λιλά, μαύρη, άσπρη και φίδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Το μπορντοκόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα για πινελιές στα outfits! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gademis johnsala fockos kostis76 Kate1914 Scandal Εριφύλη Angelikaaa American Economist charmander iew Sosstoss Libertus rafaela11 Wilsongeo Luludaki touvlo Unboxholics giannhs2001 Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.033 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:09 Η Himela έγραψε: #6.136 10-09-20 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:23 Ο Στεφανος56: #6.137 10-09-20 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:14 Ο Guest 699855: #6.138 10-09-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Click για ανάπτυξη... ΄Οχι αλλά κρίνοντας από το brand καταλαβαίνω ότι θα είναι τσουχτερή! Πάντως σίγουρα δεν θα έχει όσο η Birkin του Hermes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:25 Ο Viedo έγραψε: #6.139 10-09-20 23:25 Να μία Jackie K. Bag ξεπετάχτηκε. Η 1η που έχει το λογότυπο δεν λέει Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Λογικά κοστίζει γύρω στο 1.600-2.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:39 Ο Guest 699855: #6.140 10-09-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Click για ανάπτυξη... Εκτός από τα παραπάνω χρώματα την έχει και σε σιέλ, ροζ, λιλά, μαύρη, άσπρη και φίδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Το μπορντοκόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα για πινελιές στα outfits! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gademis johnsala fockos kostis76 Kate1914 Scandal Εριφύλη Angelikaaa American Economist charmander iew Sosstoss Libertus rafaela11 Wilsongeo Luludaki touvlo Unboxholics giannhs2001 Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:23 Ο Στεφανος56: #6.137 10-09-20 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:14 Ο Guest 699855: #6.138 10-09-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Click για ανάπτυξη... ΄Οχι αλλά κρίνοντας από το brand καταλαβαίνω ότι θα είναι τσουχτερή! Πάντως σίγουρα δεν θα έχει όσο η Birkin του Hermes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:25 Ο Viedo έγραψε: #6.139 10-09-20 23:25 Να μία Jackie K. Bag ξεπετάχτηκε. Η 1η που έχει το λογότυπο δεν λέει Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Λογικά κοστίζει γύρω στο 1.600-2.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:39 Ο Guest 699855: #6.140 10-09-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Click για ανάπτυξη... Εκτός από τα παραπάνω χρώματα την έχει και σε σιέλ, ροζ, λιλά, μαύρη, άσπρη και φίδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Το μπορντοκόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα για πινελιές στα outfits! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gademis johnsala fockos kostis76 Kate1914 Scandal Εριφύλη Angelikaaa American Economist charmander iew Sosstoss Libertus rafaela11 Wilsongeo Luludaki touvlo Unboxholics giannhs2001 Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Φτουουου!!! Κόλλησα!!! Τη θέλω!!! Ωχ! Την έχει και σ΄αυτό το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:14 Ο Guest 699855: #6.138 10-09-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Click για ανάπτυξη... ΄Οχι αλλά κρίνοντας από το brand καταλαβαίνω ότι θα είναι τσουχτερή! Πάντως σίγουρα δεν θα έχει όσο η Birkin του Hermes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:25 Ο Viedo έγραψε: #6.139 10-09-20 23:25 Να μία Jackie K. Bag ξεπετάχτηκε. Η 1η που έχει το λογότυπο δεν λέει Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Λογικά κοστίζει γύρω στο 1.600-2.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:39 Ο Guest 699855: #6.140 10-09-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Click για ανάπτυξη... Εκτός από τα παραπάνω χρώματα την έχει και σε σιέλ, ροζ, λιλά, μαύρη, άσπρη και φίδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Το μπορντοκόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα για πινελιές στα outfits! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gademis johnsala fockos kostis76 Kate1914 Scandal Εριφύλη Angelikaaa American Economist charmander iew Sosstoss Libertus rafaela11 Wilsongeo Luludaki touvlo Unboxholics giannhs2001 Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ειδες ποσό έχει μην σε τρομάξω εγώ Click για ανάπτυξη... ΄Οχι αλλά κρίνοντας από το brand καταλαβαίνω ότι θα είναι τσουχτερή! Πάντως σίγουρα δεν θα έχει όσο η Birkin του Hermes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:25 Ο Viedo έγραψε: #6.139 10-09-20 23:25 Να μία Jackie K. Bag ξεπετάχτηκε. Η 1η που έχει το λογότυπο δεν λέει Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Λογικά κοστίζει γύρω στο 1.600-2.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:39 Ο Guest 699855: #6.140 10-09-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Click για ανάπτυξη... Εκτός από τα παραπάνω χρώματα την έχει και σε σιέλ, ροζ, λιλά, μαύρη, άσπρη και φίδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Το μπορντοκόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα για πινελιές στα outfits! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Να μία Jackie K. Bag ξεπετάχτηκε. Η 1η που έχει το λογότυπο δεν λέει Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Λογικά κοστίζει γύρω στο 1.600-2.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:39 Ο Guest 699855: #6.140 10-09-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Click για ανάπτυξη... Εκτός από τα παραπάνω χρώματα την έχει και σε σιέλ, ροζ, λιλά, μαύρη, άσπρη και φίδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Το μπορντοκόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα για πινελιές στα outfits! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2020
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό που με χαλάει είναι το χρυσό εξάρτημα. Θα το προτιμούσα σε λίγο πιο διακριτικό χρώμα. Αλλά είναι μια πολύ ωραία και άνετη τσάντα. Click για ανάπτυξη... Εκτός από τα παραπάνω χρώματα την έχει και σε σιέλ, ροζ, λιλά, μαύρη, άσπρη και φίδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η μπορντόκοκκινη καλύτερη μού φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Το μπορντοκόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα για πινελιές στα outfits! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.