Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Μαύρο + αθλητικό : τόσο μα τόσο καγκουρίσιο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρω τι εννοεις μαυρο κ αθλητικο ; στα αθλητικα ειναι πολυ συχνο χρωμα.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Το μαύρο σχολίασα όπως είδες όμως.Και γω που νομιζα οτι το λευκο και το μαυρο ειναι απο τα πιο διαδεδομενα χρωματα στα αθλητικα παπουτσια....

Εγώ το σιχαίνομαι. Ειδικά το puma είναι έλεος. Ελάχιστα αθλητικά σε μαύρο μου αρέσουν.Ηρω τι εννοεις μαυρο κ αθλητικο ; στα αθλητικα ειναι πολυ συχνο χρωμα.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

My personal favorite (αν και θα το προτιμούσα χωρίς τα κορδονάκια) είναι αυτές που έβαλε η Neraida στο ποστ #24 τις οποίες χαλαρά θα τις αγόραζα.
Από αντρικά τα βρήκα όλα άθλια, αλλά γενικά δεν μπορώ να πω ότι έχω δει και κανά αντρικό παπούτσι που να μου αρέσει ποτέ.. Ο καλύτερος χαρακτηρισμός που έχω δώσει σε αντρικό παπούτσι είναι "ανεκτό"

Isiliel
Επιφανές μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

///

///

///

Λιθοβολατε

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αυτές με τι συνδυάζονται από πάνω;![]()
![]()
με οτιδήποτε αρκεί να είναι μικροσκοπικό

επίσης συνδυάζονται τέλεια με εσώρουχα ή και χωρίς

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Νο 1. Για καθημερινές με τζινάκι

Νο 2 Με τζινάκι επίσης καθημερινές

Νο3 Καθημερινές
Νο4 Για ποιο....
κοριτσούδια ψηθείτε... victoria secret όλες

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ξεκιναμε.
Roberto Cavalli + Manolo Blahnik.
View attachment 3448View attachment 3449
Blahnik (ο αγαπημενος μου)
View attachment 3450
το πέδηλο μου αρέσει!
Μποτίνι με τίποτα

κι όσο για μπότα τη θέλω με στιβαρό σταθερό τακούνι εκτός κι αν πρόκειται για πιο... καταστάσεις

Neraida
Επιφανές μέλος

Αυτές με τι συνδυάζονται από πάνω;![]()
![]()
Αν ρωτας εμενα παντα με παντελονι ή καπρι...
Ο,τιδηποτε "φουστοειδες" το συνδυαζω παντα με γοβα...
Αυτα μου αρεσουν

Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride;528146 [img:https://www.e-steki.gr/images/imported/2008/09/34208_in_l-3.jpg[/img]
Δεν ειναι κακη...
View attachment 3452
Μ'αρεσουν και αυτες...
Νο3 Καθημερινές
![]()
Νο4 Για ποιο....
![]()
κοριτσούδια ψηθείτε... victoria secret όλες![]()
Αυτες μαλιστα...

Love them...

Neraida
Επιφανές μέλος

Απιστευτα ομορφα...ζουζουνιαρικα ....εμενα μου αρεσουν!

Neraida
Επιφανές μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Βάλτε μου τώρα ένα - 8 στη βαθμολογία

dooo
Διακεκριμένο μέλος

για να δω προτάσεις

kalypso
Περιβόητο μέλος

Ο Χριστός κι η Παναγία!

![]()
Δυο σε ενα! Για ολα τα γουστα!![]()
Επίσης ασχολίαστο... (σορρυ βρε Νεραϊδα...

Αυτά μου φαίνονται πολύ πιο χαριτωμένα

Τα αγαπημένα μου μέχρι τώρα πάντως ήταν αυτά που έβαλε το Γίδι

πς. I'll be back με προτάσεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.