Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος

εδιτ. Καλά την 6 τη θέλω λέμε... Είναι και μωβ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

οχι - ΝΑΙ - ίσως - ναι - χμμμμ - ΟΧΙ

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Πανηγυρικο ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ στην 1η αν δεν ηταν φουσκωτη, 2η ΟΧΙ!, 3η αχα, 4η ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ!!!, 5η οχι, 6η σοπωδηποτε.
Για Νερ:
Ενω δεν ειναι καθολου του στυλος μου εκτος ισως απ'την 1η, μ'αρεσουν οπως τις βλεπω στις ασχημουλες κοπελιες της victoria secret (υποθετω? :p), εκτος αποοο τη 2η (πλισεδακι στον (_)_) ? tres banal! :p)
Neraida
Επιφανές μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

(και τα αλλα δεν κακα..)
τελικα δε μας ειπες στο γυναικειο σαλουν τι εγινε με τους φορους και τα τελωνεια απο τη βικτορια, αντε πηγαινε απαντα!!
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Για τις νεράιδας επίσης με μεγάλη αγάπη στην κοτλέ!
kalypso
Περιβόητο μέλος

Τα έβαλα σε συννημένο- ελπίζω να φαίνονται

Συνημμένα
kalypso
Περιβόητο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Καλυψώ με απογοήτευσες.

kalypso
Περιβόητο μέλος

Τα πρώτα της Νεράιδας δεν μου άρεσαν, αλλά τα 2α είχαν ωραία, στυλάτα.
Καλυψώ με απογοήτευσες.![]()
Γιατί καλέ;

Καλά εγώ δε θα έβαζα σαν της Νεραϊδας... Είμαι πιο πολύ του μίνι, επειδή τα υπόλοιπα δεν μου πάνε ΚΑ-θόλου

πς. στα αγοράκια πάντως βλέπω άρεσαν οι προτάσεις μου... θενξ γκαιζ, αχ μόνο εσείς με καταλαβαίνετε

Λατρεύω τα μοτίβα στα δεύτερα και τις ασυμμετρίες!
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

πς. στα αγοράκια πάντως βλέπω άρεσαν οι προτάσεις μου... θενξ γκαιζ, αχ μόνο εσείς με καταλαβαίνετε
Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω Καλυψούδι στην τελευταία σελίδα εγώ παραλίγο να παρασυρθώ ουκ ολίγες φορές και να βάλω +1 κοιτώντας το περιεχόμενο των ρούχων...

underwater
Περιβόητο μέλος

Συνημμένα
-
show_image_in_imgtag.php.jpeg6,4 KB · Εμφανίσεις: 674
-
e397790d121568997531192.jpeg15,5 KB · Εμφανίσεις: 208
-
2403_272_.jpg69,8 KB · Εμφανίσεις: 210
-
1850_160_.jpg40 KB · Εμφανίσεις: 225
-
2370_272_.jpg45,6 KB · Εμφανίσεις: 205
-
955f602d119038822319482.jpeg23,3 KB · Εμφανίσεις: 235
-
adac113c119038283517562.jpeg62,6 KB · Εμφανίσεις: 217

Τωρα δλδ πιστευετε οτι εμεις θα προσεξουμε πολυ το αν κοβεται στη μεση το ποδι και οτι αυτο το κοψιμο σας κονταινει ;και τα υπόλοιπα μου αρέσανε, αλλά δεν μου πάνε οι μπαρέτες... είμαι που είμαι 1 μέτρο και ένα μίλκο, άμα βάλω και κάτι που "κόβει" το πόδι φαίνομαι ένα με το χώμα![]()

Τρωγεται. Ωραια ζωνη.
Μετρια
Δεν ειν κακη. (καλα ποσο λεπτη μεση εχει αυτη ; )
Το κατω μερος στραβωνει.
Απλό αλλά καλο.
Αυτο μάλιστα. Πολυ ωραια χρωματα.Μεθυστικά.
Ωραιο εκτός απο το ζιβαγκο που ειναι πελωριο σε σχεση με την ντελικατη και λεπτη γραμμη του υπολοιπου ρουχου. (dammit, ακουγομαι σαν κανα Κωστετσο ! )
Δε με συγκινει.Ισως φταιει το ανορεκτικο μοντελο βεβαια...
Καλο, αλλά ενω ολο το ρουχο ειναι διακριτικο...παρε στη μαπα ενα βαθυ ντεκολτε ! Καπως παρατερο μου φαινεται.
Πολυ ωραιο !
Κι αυτο μαρεσει.
Δε βλεπω το πιο σημαντικο κομματι. Το μπροστα. Δεν μπορω να πω.
Ενδιαφερον...
underwater
Περιβόητο μέλος

Συνημμένα
-
Jolson_Black_Patent_L.jpg52,6 KB · Εμφανίσεις: 664
-
Bar_2_Black_L.jpg39,7 KB · Εμφανίσεις: 661
-
ba43297-010-1x.jpeg20,8 KB · Εμφανίσεις: 203
-
Alure_L.jpg42,7 KB · Εμφανίσεις: 654
-
ba43207-011-1x.jpeg19,7 KB · Εμφανίσεις: 215
-
2641_Chocolate.jpg11,1 KB · Εμφανίσεις: 656
-
ru43207-001-1x.jpeg17,9 KB · Εμφανίσεις: 221
-
vd_kamali_blk_pat_m.jpg9,8 KB · Εμφανίσεις: 658

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.