Noisette
Περιβόητο μέλος

Με αφορμη αυτο, ερωτηση κρισεως!
Πως ειστε σιγουρες οτι σας κανουν τα ρουχα που παραγγελνετε απο νετ?
Κι αμα δε σου κανουν τα επιστρεφεις? Πολυς κοπος μου μοιαζει. οκευ για τα αξεσουαρ αλλα ακομα κι αυτα εγω θελω να τα βλεπω πανω μου. Παντα μου τυχαινει να βλεπω κατι τελειο και να το βαλω και να μη μαρεσει ή σε κατι που δε θα χω δωσει τοση σημασια να το φορεσω και να λεω - αυτο ραφτηκε για μενα-
Ασε που εχω μια αγαπη στις βιτρινες..
Μπορείς να τα επιστρέψεις όποτε θέλεις...Εμένα πάλι μου αρέσει να ψωνίζω και από το νετ...Εμπλουτίζω τον ελεύθερο μου χρόνο...ασε που δεν εχεις απο πανω σου καθε ενοχλητικη πωλητρια να σου σπαει τα νευρα σου...Οσο για τα μεγεθη αν εχεις μεζουρα μπορεις να υπολογισεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

Κανονίστε τι θα πείτε γιατί τα έχω ήδη παραγγείλει αυτά τα ρούχα:
View attachment 5683
View attachment 5682
Και ήθελα να πάρω και αυτό αλλά ήταν πανάκριβο!!!
View attachment 5684
Απο που τα πήρες Μάρω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

ειναι ανετες, απιστευτα βολικες για τις βροχερες μερες και οτι πρεπει για casual ντυσιμο!

Noisette
Περιβόητο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

από το μουσείο του.....

Tsoutsouba
Νεοφερμένο μέλος

καλο????
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

![]()
καλο????
γκόθικ είναι, πολύ καλό φυσικά. Μπορεί να σου αρέσουν κι αυτά, είναι επίσης κομψά αριστοκρατικά metro-gothic. Kλικ πάνω στις φωτο.
Συνημμένα
Isiliel
Επιφανές μέλος

Πώς να επιλέγετε jeans
Πώς καλύπτουμε τους μεγάλους γοφούς
Πώς καλύπτουμε ένα υπερβολικά μεγάλο μπούστο
Φαρδιά Ρούχα
Πώς επιλέγουμε παλτό
Ντεκολτέ
Το σωστό ρούχο, για το σωστό μπούστο
Πώς να αναδεικνύεστε τα άκρα σας (μπράτσα, χέρια, γοφοί, γάμπες)
Τα σωστά παπούτσια και όμορφοι γλουτοί
Φούστες και φορέματα και ρούχα που τονίζουν τη μέση
Παντελόνια, γοφοί και...στομάχι
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Ψάχνω κάτι πολύ συγκεκριμένο, που όμως δεν μπορώ να το βρω πουθενά!
Υποτίθεται ότι η αγορά στην περιοχή μου είναι και καλή. Τα γύρισα όλα τα μαγαζιά, δεν μπορώ να βρω το ονειρικό παπούτσι! κλαψ

Το θέλω περίιιιπου έτσι:

ΑΛΛΑ να έχει πιο στρογγυλή μύτη, να μην είναι λουστρίνι και να έχει λίιιγο πιο φαρδύ τακούνι!
Δε με πειράζει είτε το αγοράσω από το ιντερνετ είτε από κατάστημα, αλλά να είναι έτσι!

Έχει πάρει πουθενά το μάτι σας κάτι τέτοιο;;
Θα κάνετε μια καρδιά χαρούμενη και θα σας μείνω υπόχρεη για μια ζωή

DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Ένα από αυτά καλό ήταν, αλλά δεν με τρέλανε. Άσε που το site τους είναι δύσχρηστο. Έψαξα να δω που έχει καταστήματα και δεεεεν

DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Αμ δε μου ανοίγει τα γυναικεία!

DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Αμ δε μου ανοίγει τα γυναικεία!![]()
Το site είναι για ανακαίνιση, εγώ για τις διευθύνσεις στο έστειλα...
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

από την επίδειξη με τίτλο "Pakistan on Milano"
Neraida
Επιφανές μέλος

DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος
moonlight
Διάσημο μέλος

evelynkar
Νεοφερμένο μέλος

βρε κοριτσια αν και δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ειναι οφ τοπικ αυτο αλλα εχετε να προτεινετε καποια σαιτ που να κανουν για αγορες μεσω ιντερνετ γιατι τελευταια ακουω πολλες κοπελες που το επιχειρουν και λενε οτι βρισκουν προιοντα γνωστα σε πολυ καλυτερες τιμες![]()
πρωτη φορα γραφω εδω, θα σου πω απο που αγοραζω εγω μερικα πραγματα..
1. asos.com μερικα κομματια πολυ ωραια σε πολυ καλες τιμες.
2. net-a-porter.com ρουχα και αξεσουαρ υψηλης ραπτικης, οχι πολυ προσιτες τιμες
3. luisaviaroma.com επισης φιρμες, αλλα καλυτερες τιμες, και με δωρεαν μεταφορικα.
προσοχη στα sites με απομιμησεις..
ελπιζω να βοηθησα..
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

πρωτη φορα γραφω εδω, θα σου πω απο που αγοραζω εγω μερικα πραγματα..
1. asos.com μερικα κομματια πολυ ωραια σε πολυ καλες τιμες.
2. net-a-porter.com ρουχα και αξεσουαρ υψηλης ραπτικης, οχι πολυ προσιτες τιμες
3. luisaviaroma.com επισης φιρμες, αλλα καλυτερες τιμες, και με δωρεαν μεταφορικα.
προσοχη στα sites με απομιμησεις..
ελπιζω να βοηθησα..
Kαλώστην και καλημέρα!

Θα χαιρόμαστε πολύ να σας βλέπουμε κι από δω (εννοείται και τη Bailey

Y.Γ. εγώ πάντα είχα ένα πρόβλημα με τα νούμερα και δεν έχω αποτολμήσει ρούχα από το διαδίκτυο ακόμα... Δε λέω όχι στο ατελείωτο χάζεμα όμως

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.