juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,777 μηνύματα.
18-07-23
10:34
Σε γιατρό εγώ πληρώνω μόνο με κάρτα.O Mητσοτάκης φταιει αν ολοι αυτοι που λέει ο Φώτης δεν κόβουν καμια απόδειξη ;
σε εναν γιατρο να πάω δεν θα μ κοψει αποδειξη.
το γυμναστηριο τα ίδια.... εδω η άλλη δεν ήθελε να πάρω μια μπαρα πρωτεινης για να μην φανεί στο POS
ο άλλος θέλει τη συνδρομη στο χέρι... για τον ιδιο λόγο.
Ο μονος μαλακας που φαίνεται ειναι ο δημοσιος υπάλληλος.
Ειναι ο μοναδικός που δεν μπορεί να αποκρύψει εισοδηματα.
Devil
Επιφανές μέλος
Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 23,811 μηνύματα.
18-07-23
10:50
Σε γιατρό εγώ πληρώνω μόνο με κάρτα.
Και εγώ. Αλλά τους κακοφαινεται.
Στα παπαρια μας. Κωστής παλαμας.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,708 μηνύματα.
18-07-23
13:11
Πρωτογενές πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του έτους
Λόγω της υπεραπόδοσης των φορολογικών εσόδων και της συρρίκνωσης των δαπανών.
www.kathimerini.gr
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,708 μηνύματα.
18-07-23
14:09
Και εγώ μόνο με κάρτα πληρώνω παντού πλέον. Από το supermarket μέχρι και τους γιατρούς ώστε να μάθουν να πληρώνουν φόρους.Και εγώ. Αλλά τους κακοφαινεται.
Στα παπαρια μας. Κωστής παλαμας.
Devil
Επιφανές μέλος
Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 23,811 μηνύματα.
18-07-23
14:11
Και εγώ μόνο με κάρτα πληρώνω παντού πλέον. Από το supermarket μέχρι και τους γιατρούς ώστε να μάθουν να πληρώνουν φόρους.
Ετσι πάνε αυτα , αμα εισαι κωλομπαράς κράζεις ολους τους άλλους ενω ταυτοχρονα εσυ δεν πληρώνεις εφορία.
American Economist
Επιφανές μέλος
18-07-23
14:23
Στην αρχή την έκραζα την κάρτα για πολλούς λόγους. Τελικά όμως έχει πολλά πλεονεκτήματα για την οικονομία και την φορολογία συν ότι μαζεύω πόντους από το πρόγραμμα της Εθνικής και έχω επιστροφή σε αγορές.Ετσι πάνε αυτα , αμα εισαι κωλομπαράς κράζεις ολους τους άλλους ενω ταυτοχρονα εσυ δεν πληρώνεις εφορία.
Devil
Επιφανές μέλος
18-07-23
14:25
Στην αρχή την έκραζα την κάρτα για πολλούς λόγους. Τελικά όμως έχει πολλά πλεονεκτήματα για την οικονομία και την φορολογία συν ότι μαζεύω πόντους από το πρόγραμμα της Εθνικής και έχω επιστροφή σε αγορές.
Ε προφανώς και εγώ εχω επιστροφή. Δεν θέλω να έχω μετρητά πάνω μου. Απλα οποιος στραβώνει με αυτό ειναι ειτε επειδή θέλει να φοροδιαφεύγει και να δειχνει πλασματικά στοιχεία ειτε για να μη πληρώνει προμηθεια στη τράπεζα.
Στα ππαρια μας. Κρίμα.
American Economist
Επιφανές μέλος
18-07-23
15:03
Η Ζωή θα γίνει ο μεγαλύτερος εφιάλτης του Σύριζα.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
18-07-23
15:47
Πως θα φτάσεις στα 1600 ?1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε.
Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,096 μηνύματα.
18-07-23
16:14
Στο εύχομαι να το πετύχεις.1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε.
Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600.
Πιστεύω για να κάνεις κάτι τέτοιο ωστόσο αν και δεν ξέρω το αντικείμενό σου, οι πιθανότητες είναι υπέρ σου αν δραστηριοποιηθείς επιχειρηματικά. Κοίτα όμως μην γίνεις επιχειρηματίας και δεις πως δε βγαίνει και δε κόβεις αποδείξεις μετά στη ζούλα όμως ε
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,198 μηνύματα.
18-07-23
16:32
Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε...
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,659 μηνύματα.
18-07-23
16:38
Η Αυγή πήγε Ασπρόπυργο για αντιμπασιστικό ρεπορτάζ και έπεσε πάνω σε ψηφοφόρους των Σπαρτιατών. Είναι τόσο ωραίο που ο Ασπρόπυργος, μία προσφυγική περιοχή από συνΠοντίους, έβγαλε υψηλά ποσοστά στους Σπαρτιάτες. Παρά τις κακουχίες που πέρασαν και από συνέλληνες τους αυτοί οι άνθρωποι έχουν ακόμα υψηλό εθνικό φρόνημα. Εκατό φορές πιο πατριώτες από εμάς τους υπόλοιπους δεν αντιμετωπιστήκαμε ποτέ ως ξένοι από το ίδιο μας το αίμα.
Οδοιπορικό στον Ασπρόπυργο / Οι Σπαρτιάτες της διπλανής πόρτας
Οδοιπορικό της ΑΥΓΗΣ της Κυριακής στις γειτονιές όπου καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό του κόμματος-βιτρίνα του έγκλειστου νεοναζί Κασιδιάρη
www.avgi.gr
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,437 μηνύματα.
18-07-23
16:41
Ξεφτυλα
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,659 μηνύματα.
18-07-23
16:51
Αποφεύγω να χρησιμοποιώ την κάρτα μου, ιδίως σε μικρομάγαζα. Οι τράπεζες κάνουν κρατήσεις στο τελικό ποσό και είναι κρίμα για τους απλούς καταστηματάρχες αυτό. Για μεγάλα κεφάλια πάλι δεν χρησιμοποιώ αλλά εκεί δεν με ενδιαφέρει εάν κάνουν κρατήσεις ή όχι. Ο κλέφτης κλέβει τον κλέφτη.
Όπως δεν με πολυαρέσει η ιδέα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έτσι δεν με αρέσει και αυτός ο τρόπος συναλλαγής. Μακάρι να μην χαθούν ποτέ τα χαρτονομίσματα.
Όπως δεν με πολυαρέσει η ιδέα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έτσι δεν με αρέσει και αυτός ο τρόπος συναλλαγής. Μακάρι να μην χαθούν ποτέ τα χαρτονομίσματα.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,198 μηνύματα.
18-07-23
16:56
Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων.
Καταπέλτης η Eurostat για την κυβέρνηση: Μειώθηκε το πραγματικό εισόδημα των Ελλήνων!
Γκρεμίζουν το κυβερνητικό αφήγημα περί αυξήσεις μισθών, τα επίσημα στοιχεία της Eurostat, τα οποία καταγράφουν την εφιαλτική πραγματικότητα που ζει η ελληνική
www.newsbreak.gr
American Economist
Επιφανές μέλος
18-07-23
17:56
Θα σου το χαλάσω όμως αυτό έγινε σε όλες τις χώρες του πλανήτη.Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων.
Καταπέλτης η Eurostat για την κυβέρνηση: Μειώθηκε το πραγματικό εισόδημα των Ελλήνων!
Γκρεμίζουν το κυβερνητικό αφήγημα περί αυξήσεις μισθών, τα επίσημα στοιχεία της Eurostat, τα οποία καταγράφουν την εφιαλτική πραγματικότητα που ζει η ελληνικήwww.newsbreak.gr
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1,848 μηνύματα.
18-07-23
22:00
δηλωνεις φιλελευθερος κιολαςΤο χειρότερο στην Ελλάδα είναι η φοροδιαφυγή η οποία στερεί 27 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από το Εθνικό ΑΕΠ. Δικηγόροι, ιατροί, ξενοδόχοι και Ταξί δεν κόβουν αποδείξεις ούτε για πλάκα. Αυτούς πρέπει να πιάσει αρχικά και να τους πατήσει κάτω καθώς προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην οικονομία.
Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων?
Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν.
Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα
American Economist
Επιφανές μέλος
18-07-23
22:11
Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;;δηλωνεις φιλελευθερος κιολας
Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων?
Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν.
Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1,848 μηνύματα.
18-07-23
22:38
Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπηΓιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;;
American Economist
Επιφανές μέλος
18-07-23
22:41
Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή.Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- chester20080
- fmarulezkd
- taketrance
- nearos
- GeorgePap2003
- J.Cameron
- American Economist
- Scandal
- ggl
- A350
- back2967
- vasilis123321
- Wonderkid
- camil
- Joji
- AggelikiGr
- Memetchi
- Hased Babis
- giannhs2001
- Ryuzaki
- Kate1914
- physicscrazy
- Advocatus diaboli
- SlimShady
- Coroner
- rafaela11
- Jack of Spades
- bibliofagos
- Libertus
- charmander
- despoina13
- johnsala
- donut_daddy
- linuxman
- jellojina
- Drglitterstar
- Hecticism
- еще один пророк р...
- phleidhs
- Deimos
- touvlo
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Robelano
- thequickbrownfox
- kost28
- Steliosgkougkou
- Εριφύλη
- Antonia Alexandra
- jj!
- eukleidhs1821
- Μήτσος10
- Μαυρίκιος
- ROM32
- Αρίκος
- Fernando_A
- Esperos1
- Totreno
- fourkaki
- Ariana2018
- AK-92
- EcoClown
- hirasawayui
- V@Per
- Maraki4you
- brizoulis
- Ilma
- Δροσουλίτης
- Maraki_lar_1980
- Dark_kronos
- Βασιλης1234
- Alessandra Eliza
- Dwight K. Schrute
- Sevasti
- jims
- akiva
- marww
- JohnnyW
- Indiana Jones
- Ecomaniac
- Re_Alexis
- mourinho776
- kamekiwii23
- Giii
- Shadowban
- Abiogenesis
- Jim175
- Arianara S3
- MarcoReus
- KTr!
- arko
- gmoutzour
- Human being
- P.Dam.
- isma
- Countdown
- glaros22
- fockos
- Στεφανος56
- marina00
- ΘανάσοςG4
- Johnny15
- synthnightingale
- iiTzArismaltor_
- iew
- exotic xo
- Nala
- NickTheQuick
- grtt
- augustine
- Unboxholics
- Helen06
- thenutritionist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.