juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 10:34 Ο juste un instant: #321 18-07-23 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Devil: O Mητσοτάκης φταιει αν ολοι αυτοι που λέει ο Φώτης δεν κόβουν καμια απόδειξη ; σε εναν γιατρο να πάω δεν θα μ κοψει αποδειξη. το γυμναστηριο τα ίδια.... εδω η άλλη δεν ήθελε να πάρω μια μπαρα πρωτεινης για να μην φανεί στο POS ο άλλος θέλει τη συνδρομη στο χέρι... για τον ιδιο λόγο. Ο μονος μαλακας που φαίνεται ειναι ο δημοσιος υπάλληλος. Ειναι ο μοναδικός που δεν μπορεί να αποκρύψει εισοδηματα. Click για ανάπτυξη... Σε γιατρό εγώ πληρώνω μόνο με κάρτα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.889 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 10:50 Ο Πάνθηρας!: #322 18-07-23 10:50 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Σε γιατρό εγώ πληρώνω μόνο με κάρτα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Αλλά τους κακοφαινεται. Στα παπαρια μας. Κωστής παλαμας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 13:11 Ο American Economist: #323 18-07-23 13:11 Πρωτογενές πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του έτους Λόγω της υπεραπόδοσης των φορολογικών εσόδων και της συρρίκνωσης των δαπανών. www.kathimerini.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:09 Ο American Economist: #324 18-07-23 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Και εγώ. Αλλά τους κακοφαινεται. Στα παπαρια μας. Κωστής παλαμας. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μόνο με κάρτα πληρώνω παντού πλέον. Από το supermarket μέχρι και τους γιατρούς ώστε να μάθουν να πληρώνουν φόρους. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.889 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:11 Ο Πάνθηρας!: #325 18-07-23 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Και εγώ μόνο με κάρτα πληρώνω παντού πλέον. Από το supermarket μέχρι και τους γιατρούς ώστε να μάθουν να πληρώνουν φόρους. Click για ανάπτυξη... Ετσι πάνε αυτα , αμα εισαι κωλομπαράς κράζεις ολους τους άλλους ενω ταυτοχρονα εσυ δεν πληρώνεις εφορία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:23 Ο American Economist: #326 18-07-23 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ετσι πάνε αυτα , αμα εισαι κωλομπαράς κράζεις ολους τους άλλους ενω ταυτοχρονα εσυ δεν πληρώνεις εφορία. Click για ανάπτυξη... Στην αρχή την έκραζα την κάρτα για πολλούς λόγους. Τελικά όμως έχει πολλά πλεονεκτήματα για την οικονομία και την φορολογία συν ότι μαζεύω πόντους από το πρόγραμμα της Εθνικής και έχω επιστροφή σε αγορές. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.889 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:25 Ο Πάνθηρας!: #327 18-07-23 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Στην αρχή την έκραζα την κάρτα για πολλούς λόγους. Τελικά όμως έχει πολλά πλεονεκτήματα για την οικονομία και την φορολογία συν ότι μαζεύω πόντους από το πρόγραμμα της Εθνικής και έχω επιστροφή σε αγορές. Click για ανάπτυξη... Ε προφανώς και εγώ εχω επιστροφή. Δεν θέλω να έχω μετρητά πάνω μου. Απλα οποιος στραβώνει με αυτό ειναι ειτε επειδή θέλει να φοροδιαφεύγει και να δειχνει πλασματικά στοιχεία ειτε για να μη πληρώνει προμηθεια στη τράπεζα. Στα ππαρια μας. Κρίμα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 15:03 Ο American Economist: #328 18-07-23 15:03 Η Ζωή θα γίνει ο μεγαλύτερος εφιάλτης του Σύριζα. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 15:47 Ο Nick890 έγραψε: #329 18-07-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: 1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε. Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600. Click για ανάπτυξη... Πως θα φτάσεις στα 1600 ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:14 Η amarelia έγραψε: #330 18-07-23 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: 1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε. Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600. Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι να το πετύχεις. Πιστεύω για να κάνεις κάτι τέτοιο ωστόσο αν και δεν ξέρω το αντικείμενό σου, οι πιθανότητες είναι υπέρ σου αν δραστηριοποιηθείς επιχειρηματικά. Κοίτα όμως μην γίνεις επιχειρηματίας και δεις πως δε βγαίνει και δε κόβεις αποδείξεις μετά στη ζούλα όμως ε parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:32 Ο parafernalia: #331 18-07-23 16:32 Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:38 Ο giannhs2001: #332 18-07-23 16:38 Η Αυγή πήγε Ασπρόπυργο για αντιμπασιστικό ρεπορτάζ και έπεσε πάνω σε ψηφοφόρους των Σπαρτιατών. Είναι τόσο ωραίο που ο Ασπρόπυργος, μία προσφυγική περιοχή από συνΠοντίους, έβγαλε υψηλά ποσοστά στους Σπαρτιάτες. Παρά τις κακουχίες που πέρασαν και από συνέλληνες τους αυτοί οι άνθρωποι έχουν ακόμα υψηλό εθνικό φρόνημα. Εκατό φορές πιο πατριώτες από εμάς τους υπόλοιπους δεν αντιμετωπιστήκαμε ποτέ ως ξένοι από το ίδιο μας το αίμα. Οδοιπορικό στον Ασπρόπυργο / Οι Σπαρτιάτες της διπλανής πόρτας Οδοιπορικό της ΑΥΓΗΣ της Κυριακής στις γειτονιές όπου καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό του κόμματος-βιτρίνα του έγκλειστου νεοναζί Κασιδιάρη www.avgi.gr Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.303 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:41 Ο Paragontas7000: #333 18-07-23 16:41 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Ξεφτυλα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:51 Ο giannhs2001: #334 18-07-23 16:51 Αποφεύγω να χρησιμοποιώ την κάρτα μου, ιδίως σε μικρομάγαζα. Οι τράπεζες κάνουν κρατήσεις στο τελικό ποσό και είναι κρίμα για τους απλούς καταστηματάρχες αυτό. Για μεγάλα κεφάλια πάλι δεν χρησιμοποιώ αλλά εκεί δεν με ενδιαφέρει εάν κάνουν κρατήσεις ή όχι. Ο κλέφτης κλέβει τον κλέφτη. Όπως δεν με πολυαρέσει η ιδέα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έτσι δεν με αρέσει και αυτός ο τρόπος συναλλαγής. Μακάρι να μην χαθούν ποτέ τα χαρτονομίσματα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:56 Ο parafernalia: #335 18-07-23 16:56 Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο American Economist: #336 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ Click για ανάπτυξη... Θα σου το χαλάσω όμως αυτό έγινε σε όλες τις χώρες του πλανήτη. https://www.oecd.org/coronavirus/en/data-insights/real-wages-are-falling Chart: Which OCED countries are real wages falling most sharply? | World Economic Forum Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:00 Ο Dreamweaver: #337 18-07-23 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι η φοροδιαφυγή η οποία στερεί 27 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από το Εθνικό ΑΕΠ. Δικηγόροι, ιατροί, ξενοδόχοι και Ταξί δεν κόβουν αποδείξεις ούτε για πλάκα. Αυτούς πρέπει να πιάσει αρχικά και να τους πατήσει κάτω καθώς προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην οικονομία. Click για ανάπτυξη... δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Ο American Economist: #338 18-07-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:38 Ο Dreamweaver: #339 18-07-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Click για ανάπτυξη... Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:41 Ο American Economist: #340 18-07-23 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη Click για ανάπτυξη... Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:26 Tα παρακάτω 251 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Wonderkid AggelikiGr Monsieur johnsala chester20080 taketrance Entropy24 charmander American Economist giannhs2001 touvlo back2967 Sotiris 12 Scandal camil fmarulezkd Kate1914 giorgos5002 Εριφύλη Paragontas7000 GeorgePap2003 SlimShady Memetchi Maynard Dr. Gl. Luminous Libertus ghоul F1L1PAS nautilus_agent Jack of Spades michaela888 Varus Μαυρίκιος Kafkinos Unicex Ryuzaki Searching fockos redpointer Debugging_Daemon jimis2001 Vera aris65 5607 eupalinaros ANASTASIA120379 grtt DrizallahAryan sakplat bibliofagos Ilikntas fourkaki Drscientist sophieee Giorgkalo annapdk Luludaki A350 Αντικειμενικός ChristosM89 Lara77 vasilis123321 synopsis ck_chrysiis manozzz gademis Last Stand BatGuin Joji J.Cameron gegeorgiou90 Scarlet Fox userguest Unboxholics gaidouri rafaela11 MarcoReus thodoris_eng bouk0u thenutritionist physicscrazy Ilma Maraki_lar_1980 parrot/παπαγάλος aggelosst9 Nala ggl Advocatus diaboli Coroner donut_daddy linuxman jellojina Hecticism еще один пророк р... phleidhs Deimos Robelano thequickbrownfox kost28 Steliosgkougkou Antonia Alexandra jj! eukleidhs1821 Μήτσος10 ROM32 Αρίκος Fernando_A Esperos1 Totreno Ariana2018 AK-92 EcoClown hirasawayui V@Per Maraki4you User2350 Δροσουλίτης Dark_kronos Βασιλης1234 Alessandra Eliza Dwight K. Schrute Sevasti jims akiva marww JohnnyW Indiana Jones Ecomaniac Re_Alexis mourinho776 kamekiwii23 Giii Shadowban Abiogenesis Arianara S3 KTr! arko gmoutzour Human being P.Dam. isma Countdown glaros22 Στεφανος56 marina00 ΘανάσοςG4 Johnny15 synthnightingale iiTzArismaltor_ iew exotic xo NickTheQuick augustine Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: O Mητσοτάκης φταιει αν ολοι αυτοι που λέει ο Φώτης δεν κόβουν καμια απόδειξη ; σε εναν γιατρο να πάω δεν θα μ κοψει αποδειξη. το γυμναστηριο τα ίδια.... εδω η άλλη δεν ήθελε να πάρω μια μπαρα πρωτεινης για να μην φανεί στο POS ο άλλος θέλει τη συνδρομη στο χέρι... για τον ιδιο λόγο. Ο μονος μαλακας που φαίνεται ειναι ο δημοσιος υπάλληλος. Ειναι ο μοναδικός που δεν μπορεί να αποκρύψει εισοδηματα. Click για ανάπτυξη... Σε γιατρό εγώ πληρώνω μόνο με κάρτα.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.889 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 10:50 Ο Πάνθηρας!: #322 18-07-23 10:50 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Σε γιατρό εγώ πληρώνω μόνο με κάρτα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Αλλά τους κακοφαινεται. Στα παπαρια μας. Κωστής παλαμας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 13:11 Ο American Economist: #323 18-07-23 13:11 Πρωτογενές πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του έτους Λόγω της υπεραπόδοσης των φορολογικών εσόδων και της συρρίκνωσης των δαπανών. www.kathimerini.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:09 Ο American Economist: #324 18-07-23 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Και εγώ. Αλλά τους κακοφαινεται. Στα παπαρια μας. Κωστής παλαμας. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μόνο με κάρτα πληρώνω παντού πλέον. Από το supermarket μέχρι και τους γιατρούς ώστε να μάθουν να πληρώνουν φόρους. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.889 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:11 Ο Πάνθηρας!: #325 18-07-23 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Και εγώ μόνο με κάρτα πληρώνω παντού πλέον. Από το supermarket μέχρι και τους γιατρούς ώστε να μάθουν να πληρώνουν φόρους. Click για ανάπτυξη... Ετσι πάνε αυτα , αμα εισαι κωλομπαράς κράζεις ολους τους άλλους ενω ταυτοχρονα εσυ δεν πληρώνεις εφορία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:23 Ο American Economist: #326 18-07-23 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ετσι πάνε αυτα , αμα εισαι κωλομπαράς κράζεις ολους τους άλλους ενω ταυτοχρονα εσυ δεν πληρώνεις εφορία. Click για ανάπτυξη... Στην αρχή την έκραζα την κάρτα για πολλούς λόγους. Τελικά όμως έχει πολλά πλεονεκτήματα για την οικονομία και την φορολογία συν ότι μαζεύω πόντους από το πρόγραμμα της Εθνικής και έχω επιστροφή σε αγορές. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.889 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:25 Ο Πάνθηρας!: #327 18-07-23 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Στην αρχή την έκραζα την κάρτα για πολλούς λόγους. Τελικά όμως έχει πολλά πλεονεκτήματα για την οικονομία και την φορολογία συν ότι μαζεύω πόντους από το πρόγραμμα της Εθνικής και έχω επιστροφή σε αγορές. Click για ανάπτυξη... Ε προφανώς και εγώ εχω επιστροφή. Δεν θέλω να έχω μετρητά πάνω μου. Απλα οποιος στραβώνει με αυτό ειναι ειτε επειδή θέλει να φοροδιαφεύγει και να δειχνει πλασματικά στοιχεία ειτε για να μη πληρώνει προμηθεια στη τράπεζα. Στα ππαρια μας. Κρίμα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 15:03 Ο American Economist: #328 18-07-23 15:03 Η Ζωή θα γίνει ο μεγαλύτερος εφιάλτης του Σύριζα. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 15:47 Ο Nick890 έγραψε: #329 18-07-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: 1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε. Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600. Click για ανάπτυξη... Πως θα φτάσεις στα 1600 ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:14 Η amarelia έγραψε: #330 18-07-23 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: 1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε. Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600. Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι να το πετύχεις. Πιστεύω για να κάνεις κάτι τέτοιο ωστόσο αν και δεν ξέρω το αντικείμενό σου, οι πιθανότητες είναι υπέρ σου αν δραστηριοποιηθείς επιχειρηματικά. Κοίτα όμως μην γίνεις επιχειρηματίας και δεις πως δε βγαίνει και δε κόβεις αποδείξεις μετά στη ζούλα όμως ε parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:32 Ο parafernalia: #331 18-07-23 16:32 Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:38 Ο giannhs2001: #332 18-07-23 16:38 Η Αυγή πήγε Ασπρόπυργο για αντιμπασιστικό ρεπορτάζ και έπεσε πάνω σε ψηφοφόρους των Σπαρτιατών. Είναι τόσο ωραίο που ο Ασπρόπυργος, μία προσφυγική περιοχή από συνΠοντίους, έβγαλε υψηλά ποσοστά στους Σπαρτιάτες. Παρά τις κακουχίες που πέρασαν και από συνέλληνες τους αυτοί οι άνθρωποι έχουν ακόμα υψηλό εθνικό φρόνημα. Εκατό φορές πιο πατριώτες από εμάς τους υπόλοιπους δεν αντιμετωπιστήκαμε ποτέ ως ξένοι από το ίδιο μας το αίμα. Οδοιπορικό στον Ασπρόπυργο / Οι Σπαρτιάτες της διπλανής πόρτας Οδοιπορικό της ΑΥΓΗΣ της Κυριακής στις γειτονιές όπου καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό του κόμματος-βιτρίνα του έγκλειστου νεοναζί Κασιδιάρη www.avgi.gr Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.303 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:41 Ο Paragontas7000: #333 18-07-23 16:41 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Ξεφτυλα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:51 Ο giannhs2001: #334 18-07-23 16:51 Αποφεύγω να χρησιμοποιώ την κάρτα μου, ιδίως σε μικρομάγαζα. Οι τράπεζες κάνουν κρατήσεις στο τελικό ποσό και είναι κρίμα για τους απλούς καταστηματάρχες αυτό. Για μεγάλα κεφάλια πάλι δεν χρησιμοποιώ αλλά εκεί δεν με ενδιαφέρει εάν κάνουν κρατήσεις ή όχι. Ο κλέφτης κλέβει τον κλέφτη. Όπως δεν με πολυαρέσει η ιδέα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έτσι δεν με αρέσει και αυτός ο τρόπος συναλλαγής. Μακάρι να μην χαθούν ποτέ τα χαρτονομίσματα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:56 Ο parafernalia: #335 18-07-23 16:56 Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο American Economist: #336 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ Click για ανάπτυξη... Θα σου το χαλάσω όμως αυτό έγινε σε όλες τις χώρες του πλανήτη. https://www.oecd.org/coronavirus/en/data-insights/real-wages-are-falling Chart: Which OCED countries are real wages falling most sharply? | World Economic Forum Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:00 Ο Dreamweaver: #337 18-07-23 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι η φοροδιαφυγή η οποία στερεί 27 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από το Εθνικό ΑΕΠ. Δικηγόροι, ιατροί, ξενοδόχοι και Ταξί δεν κόβουν αποδείξεις ούτε για πλάκα. Αυτούς πρέπει να πιάσει αρχικά και να τους πατήσει κάτω καθώς προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην οικονομία. Click για ανάπτυξη... δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Ο American Economist: #338 18-07-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:38 Ο Dreamweaver: #339 18-07-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Click για ανάπτυξη... Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:41 Ο American Economist: #340 18-07-23 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη Click για ανάπτυξη... Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:26 Tα παρακάτω 251 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Wonderkid AggelikiGr Monsieur johnsala chester20080 taketrance Entropy24 charmander American Economist giannhs2001 touvlo back2967 Sotiris 12 Scandal camil fmarulezkd Kate1914 giorgos5002 Εριφύλη Paragontas7000 GeorgePap2003 SlimShady Memetchi Maynard Dr. Gl. Luminous Libertus ghоul F1L1PAS nautilus_agent Jack of Spades michaela888 Varus Μαυρίκιος Kafkinos Unicex Ryuzaki Searching fockos redpointer Debugging_Daemon jimis2001 Vera aris65 5607 eupalinaros ANASTASIA120379 grtt DrizallahAryan sakplat bibliofagos Ilikntas fourkaki Drscientist sophieee Giorgkalo annapdk Luludaki A350 Αντικειμενικός ChristosM89 Lara77 vasilis123321 synopsis ck_chrysiis manozzz gademis Last Stand BatGuin Joji J.Cameron gegeorgiou90 Scarlet Fox userguest Unboxholics gaidouri rafaela11 MarcoReus thodoris_eng bouk0u thenutritionist physicscrazy Ilma Maraki_lar_1980 parrot/παπαγάλος aggelosst9 Nala ggl Advocatus diaboli Coroner donut_daddy linuxman jellojina Hecticism еще один пророк р... phleidhs Deimos Robelano thequickbrownfox kost28 Steliosgkougkou Antonia Alexandra jj! eukleidhs1821 Μήτσος10 ROM32 Αρίκος Fernando_A Esperos1 Totreno Ariana2018 AK-92 EcoClown hirasawayui V@Per Maraki4you User2350 Δροσουλίτης Dark_kronos Βασιλης1234 Alessandra Eliza Dwight K. Schrute Sevasti jims akiva marww JohnnyW Indiana Jones Ecomaniac Re_Alexis mourinho776 kamekiwii23 Giii Shadowban Abiogenesis Arianara S3 KTr! arko gmoutzour Human being P.Dam. isma Countdown glaros22 Στεφανος56 marina00 ΘανάσοςG4 Johnny15 synthnightingale iiTzArismaltor_ iew exotic xo NickTheQuick augustine Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Σε γιατρό εγώ πληρώνω μόνο με κάρτα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Αλλά τους κακοφαινεται. Στα παπαρια μας. Κωστής παλαμας.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 13:11 Ο American Economist: #323 18-07-23 13:11 Πρωτογενές πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του έτους Λόγω της υπεραπόδοσης των φορολογικών εσόδων και της συρρίκνωσης των δαπανών. www.kathimerini.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:09 Ο American Economist: #324 18-07-23 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Και εγώ. Αλλά τους κακοφαινεται. Στα παπαρια μας. Κωστής παλαμας. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μόνο με κάρτα πληρώνω παντού πλέον. Από το supermarket μέχρι και τους γιατρούς ώστε να μάθουν να πληρώνουν φόρους. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.889 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:11 Ο Πάνθηρας!: #325 18-07-23 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Και εγώ μόνο με κάρτα πληρώνω παντού πλέον. Από το supermarket μέχρι και τους γιατρούς ώστε να μάθουν να πληρώνουν φόρους. Click για ανάπτυξη... Ετσι πάνε αυτα , αμα εισαι κωλομπαράς κράζεις ολους τους άλλους ενω ταυτοχρονα εσυ δεν πληρώνεις εφορία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:23 Ο American Economist: #326 18-07-23 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ετσι πάνε αυτα , αμα εισαι κωλομπαράς κράζεις ολους τους άλλους ενω ταυτοχρονα εσυ δεν πληρώνεις εφορία. Click για ανάπτυξη... Στην αρχή την έκραζα την κάρτα για πολλούς λόγους. Τελικά όμως έχει πολλά πλεονεκτήματα για την οικονομία και την φορολογία συν ότι μαζεύω πόντους από το πρόγραμμα της Εθνικής και έχω επιστροφή σε αγορές. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.889 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:25 Ο Πάνθηρας!: #327 18-07-23 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Στην αρχή την έκραζα την κάρτα για πολλούς λόγους. Τελικά όμως έχει πολλά πλεονεκτήματα για την οικονομία και την φορολογία συν ότι μαζεύω πόντους από το πρόγραμμα της Εθνικής και έχω επιστροφή σε αγορές. Click για ανάπτυξη... Ε προφανώς και εγώ εχω επιστροφή. Δεν θέλω να έχω μετρητά πάνω μου. Απλα οποιος στραβώνει με αυτό ειναι ειτε επειδή θέλει να φοροδιαφεύγει και να δειχνει πλασματικά στοιχεία ειτε για να μη πληρώνει προμηθεια στη τράπεζα. Στα ππαρια μας. Κρίμα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 15:03 Ο American Economist: #328 18-07-23 15:03 Η Ζωή θα γίνει ο μεγαλύτερος εφιάλτης του Σύριζα. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 15:47 Ο Nick890 έγραψε: #329 18-07-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: 1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε. Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600. Click για ανάπτυξη... Πως θα φτάσεις στα 1600 ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:14 Η amarelia έγραψε: #330 18-07-23 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: 1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε. Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600. Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι να το πετύχεις. Πιστεύω για να κάνεις κάτι τέτοιο ωστόσο αν και δεν ξέρω το αντικείμενό σου, οι πιθανότητες είναι υπέρ σου αν δραστηριοποιηθείς επιχειρηματικά. Κοίτα όμως μην γίνεις επιχειρηματίας και δεις πως δε βγαίνει και δε κόβεις αποδείξεις μετά στη ζούλα όμως ε parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:32 Ο parafernalia: #331 18-07-23 16:32 Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:38 Ο giannhs2001: #332 18-07-23 16:38 Η Αυγή πήγε Ασπρόπυργο για αντιμπασιστικό ρεπορτάζ και έπεσε πάνω σε ψηφοφόρους των Σπαρτιατών. Είναι τόσο ωραίο που ο Ασπρόπυργος, μία προσφυγική περιοχή από συνΠοντίους, έβγαλε υψηλά ποσοστά στους Σπαρτιάτες. Παρά τις κακουχίες που πέρασαν και από συνέλληνες τους αυτοί οι άνθρωποι έχουν ακόμα υψηλό εθνικό φρόνημα. Εκατό φορές πιο πατριώτες από εμάς τους υπόλοιπους δεν αντιμετωπιστήκαμε ποτέ ως ξένοι από το ίδιο μας το αίμα. Οδοιπορικό στον Ασπρόπυργο / Οι Σπαρτιάτες της διπλανής πόρτας Οδοιπορικό της ΑΥΓΗΣ της Κυριακής στις γειτονιές όπου καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό του κόμματος-βιτρίνα του έγκλειστου νεοναζί Κασιδιάρη www.avgi.gr Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.303 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:41 Ο Paragontas7000: #333 18-07-23 16:41 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Ξεφτυλα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:51 Ο giannhs2001: #334 18-07-23 16:51 Αποφεύγω να χρησιμοποιώ την κάρτα μου, ιδίως σε μικρομάγαζα. Οι τράπεζες κάνουν κρατήσεις στο τελικό ποσό και είναι κρίμα για τους απλούς καταστηματάρχες αυτό. Για μεγάλα κεφάλια πάλι δεν χρησιμοποιώ αλλά εκεί δεν με ενδιαφέρει εάν κάνουν κρατήσεις ή όχι. Ο κλέφτης κλέβει τον κλέφτη. Όπως δεν με πολυαρέσει η ιδέα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έτσι δεν με αρέσει και αυτός ο τρόπος συναλλαγής. Μακάρι να μην χαθούν ποτέ τα χαρτονομίσματα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:56 Ο parafernalia: #335 18-07-23 16:56 Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο American Economist: #336 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ Click για ανάπτυξη... Θα σου το χαλάσω όμως αυτό έγινε σε όλες τις χώρες του πλανήτη. https://www.oecd.org/coronavirus/en/data-insights/real-wages-are-falling Chart: Which OCED countries are real wages falling most sharply? | World Economic Forum Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:00 Ο Dreamweaver: #337 18-07-23 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι η φοροδιαφυγή η οποία στερεί 27 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από το Εθνικό ΑΕΠ. Δικηγόροι, ιατροί, ξενοδόχοι και Ταξί δεν κόβουν αποδείξεις ούτε για πλάκα. Αυτούς πρέπει να πιάσει αρχικά και να τους πατήσει κάτω καθώς προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην οικονομία. Click για ανάπτυξη... δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Ο American Economist: #338 18-07-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:38 Ο Dreamweaver: #339 18-07-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Click για ανάπτυξη... Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:41 Ο American Economist: #340 18-07-23 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη Click για ανάπτυξη... Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:26 Tα παρακάτω 251 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Wonderkid AggelikiGr Monsieur johnsala chester20080 taketrance Entropy24 charmander American Economist giannhs2001 touvlo back2967 Sotiris 12 Scandal camil fmarulezkd Kate1914 giorgos5002 Εριφύλη Paragontas7000 GeorgePap2003 SlimShady Memetchi Maynard Dr. Gl. Luminous Libertus ghоul F1L1PAS nautilus_agent Jack of Spades michaela888 Varus Μαυρίκιος Kafkinos Unicex Ryuzaki Searching fockos redpointer Debugging_Daemon jimis2001 Vera aris65 5607 eupalinaros ANASTASIA120379 grtt DrizallahAryan sakplat bibliofagos Ilikntas fourkaki Drscientist sophieee Giorgkalo annapdk Luludaki A350 Αντικειμενικός ChristosM89 Lara77 vasilis123321 synopsis ck_chrysiis manozzz gademis Last Stand BatGuin Joji J.Cameron gegeorgiou90 Scarlet Fox userguest Unboxholics gaidouri rafaela11 MarcoReus thodoris_eng bouk0u thenutritionist physicscrazy Ilma Maraki_lar_1980 parrot/παπαγάλος aggelosst9 Nala ggl Advocatus diaboli Coroner donut_daddy linuxman jellojina Hecticism еще один пророк р... phleidhs Deimos Robelano thequickbrownfox kost28 Steliosgkougkou Antonia Alexandra jj! eukleidhs1821 Μήτσος10 ROM32 Αρίκος Fernando_A Esperos1 Totreno Ariana2018 AK-92 EcoClown hirasawayui V@Per Maraki4you User2350 Δροσουλίτης Dark_kronos Βασιλης1234 Alessandra Eliza Dwight K. Schrute Sevasti jims akiva marww JohnnyW Indiana Jones Ecomaniac Re_Alexis mourinho776 kamekiwii23 Giii Shadowban Abiogenesis Arianara S3 KTr! arko gmoutzour Human being P.Dam. isma Countdown glaros22 Στεφανος56 marina00 ΘανάσοςG4 Johnny15 synthnightingale iiTzArismaltor_ iew exotic xo NickTheQuick augustine Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρωτογενές πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του έτους Λόγω της υπεραπόδοσης των φορολογικών εσόδων και της συρρίκνωσης των δαπανών. www.kathimerini.gr
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:09 Ο American Economist: #324 18-07-23 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Και εγώ. Αλλά τους κακοφαινεται. Στα παπαρια μας. Κωστής παλαμας. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μόνο με κάρτα πληρώνω παντού πλέον. Από το supermarket μέχρι και τους γιατρούς ώστε να μάθουν να πληρώνουν φόρους. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.889 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:11 Ο Πάνθηρας!: #325 18-07-23 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Και εγώ μόνο με κάρτα πληρώνω παντού πλέον. Από το supermarket μέχρι και τους γιατρούς ώστε να μάθουν να πληρώνουν φόρους. Click για ανάπτυξη... Ετσι πάνε αυτα , αμα εισαι κωλομπαράς κράζεις ολους τους άλλους ενω ταυτοχρονα εσυ δεν πληρώνεις εφορία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:23 Ο American Economist: #326 18-07-23 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ετσι πάνε αυτα , αμα εισαι κωλομπαράς κράζεις ολους τους άλλους ενω ταυτοχρονα εσυ δεν πληρώνεις εφορία. Click για ανάπτυξη... Στην αρχή την έκραζα την κάρτα για πολλούς λόγους. Τελικά όμως έχει πολλά πλεονεκτήματα για την οικονομία και την φορολογία συν ότι μαζεύω πόντους από το πρόγραμμα της Εθνικής και έχω επιστροφή σε αγορές. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.889 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:25 Ο Πάνθηρας!: #327 18-07-23 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Στην αρχή την έκραζα την κάρτα για πολλούς λόγους. Τελικά όμως έχει πολλά πλεονεκτήματα για την οικονομία και την φορολογία συν ότι μαζεύω πόντους από το πρόγραμμα της Εθνικής και έχω επιστροφή σε αγορές. Click για ανάπτυξη... Ε προφανώς και εγώ εχω επιστροφή. Δεν θέλω να έχω μετρητά πάνω μου. Απλα οποιος στραβώνει με αυτό ειναι ειτε επειδή θέλει να φοροδιαφεύγει και να δειχνει πλασματικά στοιχεία ειτε για να μη πληρώνει προμηθεια στη τράπεζα. Στα ππαρια μας. Κρίμα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 15:03 Ο American Economist: #328 18-07-23 15:03 Η Ζωή θα γίνει ο μεγαλύτερος εφιάλτης του Σύριζα. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 15:47 Ο Nick890 έγραψε: #329 18-07-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: 1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε. Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600. Click για ανάπτυξη... Πως θα φτάσεις στα 1600 ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:14 Η amarelia έγραψε: #330 18-07-23 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: 1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε. Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600. Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι να το πετύχεις. Πιστεύω για να κάνεις κάτι τέτοιο ωστόσο αν και δεν ξέρω το αντικείμενό σου, οι πιθανότητες είναι υπέρ σου αν δραστηριοποιηθείς επιχειρηματικά. Κοίτα όμως μην γίνεις επιχειρηματίας και δεις πως δε βγαίνει και δε κόβεις αποδείξεις μετά στη ζούλα όμως ε parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:32 Ο parafernalia: #331 18-07-23 16:32 Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:38 Ο giannhs2001: #332 18-07-23 16:38 Η Αυγή πήγε Ασπρόπυργο για αντιμπασιστικό ρεπορτάζ και έπεσε πάνω σε ψηφοφόρους των Σπαρτιατών. Είναι τόσο ωραίο που ο Ασπρόπυργος, μία προσφυγική περιοχή από συνΠοντίους, έβγαλε υψηλά ποσοστά στους Σπαρτιάτες. Παρά τις κακουχίες που πέρασαν και από συνέλληνες τους αυτοί οι άνθρωποι έχουν ακόμα υψηλό εθνικό φρόνημα. Εκατό φορές πιο πατριώτες από εμάς τους υπόλοιπους δεν αντιμετωπιστήκαμε ποτέ ως ξένοι από το ίδιο μας το αίμα. Οδοιπορικό στον Ασπρόπυργο / Οι Σπαρτιάτες της διπλανής πόρτας Οδοιπορικό της ΑΥΓΗΣ της Κυριακής στις γειτονιές όπου καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό του κόμματος-βιτρίνα του έγκλειστου νεοναζί Κασιδιάρη www.avgi.gr Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.303 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:41 Ο Paragontas7000: #333 18-07-23 16:41 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Ξεφτυλα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:51 Ο giannhs2001: #334 18-07-23 16:51 Αποφεύγω να χρησιμοποιώ την κάρτα μου, ιδίως σε μικρομάγαζα. Οι τράπεζες κάνουν κρατήσεις στο τελικό ποσό και είναι κρίμα για τους απλούς καταστηματάρχες αυτό. Για μεγάλα κεφάλια πάλι δεν χρησιμοποιώ αλλά εκεί δεν με ενδιαφέρει εάν κάνουν κρατήσεις ή όχι. Ο κλέφτης κλέβει τον κλέφτη. Όπως δεν με πολυαρέσει η ιδέα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έτσι δεν με αρέσει και αυτός ο τρόπος συναλλαγής. Μακάρι να μην χαθούν ποτέ τα χαρτονομίσματα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:56 Ο parafernalia: #335 18-07-23 16:56 Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο American Economist: #336 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ Click για ανάπτυξη... Θα σου το χαλάσω όμως αυτό έγινε σε όλες τις χώρες του πλανήτη. https://www.oecd.org/coronavirus/en/data-insights/real-wages-are-falling Chart: Which OCED countries are real wages falling most sharply? | World Economic Forum Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:00 Ο Dreamweaver: #337 18-07-23 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι η φοροδιαφυγή η οποία στερεί 27 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από το Εθνικό ΑΕΠ. Δικηγόροι, ιατροί, ξενοδόχοι και Ταξί δεν κόβουν αποδείξεις ούτε για πλάκα. Αυτούς πρέπει να πιάσει αρχικά και να τους πατήσει κάτω καθώς προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην οικονομία. Click για ανάπτυξη... δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Ο American Economist: #338 18-07-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:38 Ο Dreamweaver: #339 18-07-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Click για ανάπτυξη... Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:41 Ο American Economist: #340 18-07-23 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη Click για ανάπτυξη... Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:26 Tα παρακάτω 251 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Wonderkid AggelikiGr Monsieur johnsala chester20080 taketrance Entropy24 charmander American Economist giannhs2001 touvlo back2967 Sotiris 12 Scandal camil fmarulezkd Kate1914 giorgos5002 Εριφύλη Paragontas7000 GeorgePap2003 SlimShady Memetchi Maynard Dr. Gl. Luminous Libertus ghоul F1L1PAS nautilus_agent Jack of Spades michaela888 Varus Μαυρίκιος Kafkinos Unicex Ryuzaki Searching fockos redpointer Debugging_Daemon jimis2001 Vera aris65 5607 eupalinaros ANASTASIA120379 grtt DrizallahAryan sakplat bibliofagos Ilikntas fourkaki Drscientist sophieee Giorgkalo annapdk Luludaki A350 Αντικειμενικός ChristosM89 Lara77 vasilis123321 synopsis ck_chrysiis manozzz gademis Last Stand BatGuin Joji J.Cameron gegeorgiou90 Scarlet Fox userguest Unboxholics gaidouri rafaela11 MarcoReus thodoris_eng bouk0u thenutritionist physicscrazy Ilma Maraki_lar_1980 parrot/παπαγάλος aggelosst9 Nala ggl Advocatus diaboli Coroner donut_daddy linuxman jellojina Hecticism еще один пророк р... phleidhs Deimos Robelano thequickbrownfox kost28 Steliosgkougkou Antonia Alexandra jj! eukleidhs1821 Μήτσος10 ROM32 Αρίκος Fernando_A Esperos1 Totreno Ariana2018 AK-92 EcoClown hirasawayui V@Per Maraki4you User2350 Δροσουλίτης Dark_kronos Βασιλης1234 Alessandra Eliza Dwight K. Schrute Sevasti jims akiva marww JohnnyW Indiana Jones Ecomaniac Re_Alexis mourinho776 kamekiwii23 Giii Shadowban Abiogenesis Arianara S3 KTr! arko gmoutzour Human being P.Dam. isma Countdown glaros22 Στεφανος56 marina00 ΘανάσοςG4 Johnny15 synthnightingale iiTzArismaltor_ iew exotic xo NickTheQuick augustine Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Και εγώ. Αλλά τους κακοφαινεται. Στα παπαρια μας. Κωστής παλαμας. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μόνο με κάρτα πληρώνω παντού πλέον. Από το supermarket μέχρι και τους γιατρούς ώστε να μάθουν να πληρώνουν φόρους.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.889 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:11 Ο Πάνθηρας!: #325 18-07-23 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Και εγώ μόνο με κάρτα πληρώνω παντού πλέον. Από το supermarket μέχρι και τους γιατρούς ώστε να μάθουν να πληρώνουν φόρους. Click για ανάπτυξη... Ετσι πάνε αυτα , αμα εισαι κωλομπαράς κράζεις ολους τους άλλους ενω ταυτοχρονα εσυ δεν πληρώνεις εφορία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:23 Ο American Economist: #326 18-07-23 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ετσι πάνε αυτα , αμα εισαι κωλομπαράς κράζεις ολους τους άλλους ενω ταυτοχρονα εσυ δεν πληρώνεις εφορία. Click για ανάπτυξη... Στην αρχή την έκραζα την κάρτα για πολλούς λόγους. Τελικά όμως έχει πολλά πλεονεκτήματα για την οικονομία και την φορολογία συν ότι μαζεύω πόντους από το πρόγραμμα της Εθνικής και έχω επιστροφή σε αγορές. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.889 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:25 Ο Πάνθηρας!: #327 18-07-23 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Στην αρχή την έκραζα την κάρτα για πολλούς λόγους. Τελικά όμως έχει πολλά πλεονεκτήματα για την οικονομία και την φορολογία συν ότι μαζεύω πόντους από το πρόγραμμα της Εθνικής και έχω επιστροφή σε αγορές. Click για ανάπτυξη... Ε προφανώς και εγώ εχω επιστροφή. Δεν θέλω να έχω μετρητά πάνω μου. Απλα οποιος στραβώνει με αυτό ειναι ειτε επειδή θέλει να φοροδιαφεύγει και να δειχνει πλασματικά στοιχεία ειτε για να μη πληρώνει προμηθεια στη τράπεζα. Στα ππαρια μας. Κρίμα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 15:03 Ο American Economist: #328 18-07-23 15:03 Η Ζωή θα γίνει ο μεγαλύτερος εφιάλτης του Σύριζα. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 15:47 Ο Nick890 έγραψε: #329 18-07-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: 1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε. Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600. Click για ανάπτυξη... Πως θα φτάσεις στα 1600 ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:14 Η amarelia έγραψε: #330 18-07-23 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: 1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε. Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600. Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι να το πετύχεις. Πιστεύω για να κάνεις κάτι τέτοιο ωστόσο αν και δεν ξέρω το αντικείμενό σου, οι πιθανότητες είναι υπέρ σου αν δραστηριοποιηθείς επιχειρηματικά. Κοίτα όμως μην γίνεις επιχειρηματίας και δεις πως δε βγαίνει και δε κόβεις αποδείξεις μετά στη ζούλα όμως ε parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:32 Ο parafernalia: #331 18-07-23 16:32 Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:38 Ο giannhs2001: #332 18-07-23 16:38 Η Αυγή πήγε Ασπρόπυργο για αντιμπασιστικό ρεπορτάζ και έπεσε πάνω σε ψηφοφόρους των Σπαρτιατών. Είναι τόσο ωραίο που ο Ασπρόπυργος, μία προσφυγική περιοχή από συνΠοντίους, έβγαλε υψηλά ποσοστά στους Σπαρτιάτες. Παρά τις κακουχίες που πέρασαν και από συνέλληνες τους αυτοί οι άνθρωποι έχουν ακόμα υψηλό εθνικό φρόνημα. Εκατό φορές πιο πατριώτες από εμάς τους υπόλοιπους δεν αντιμετωπιστήκαμε ποτέ ως ξένοι από το ίδιο μας το αίμα. Οδοιπορικό στον Ασπρόπυργο / Οι Σπαρτιάτες της διπλανής πόρτας Οδοιπορικό της ΑΥΓΗΣ της Κυριακής στις γειτονιές όπου καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό του κόμματος-βιτρίνα του έγκλειστου νεοναζί Κασιδιάρη www.avgi.gr Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.303 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:41 Ο Paragontas7000: #333 18-07-23 16:41 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Ξεφτυλα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:51 Ο giannhs2001: #334 18-07-23 16:51 Αποφεύγω να χρησιμοποιώ την κάρτα μου, ιδίως σε μικρομάγαζα. Οι τράπεζες κάνουν κρατήσεις στο τελικό ποσό και είναι κρίμα για τους απλούς καταστηματάρχες αυτό. Για μεγάλα κεφάλια πάλι δεν χρησιμοποιώ αλλά εκεί δεν με ενδιαφέρει εάν κάνουν κρατήσεις ή όχι. Ο κλέφτης κλέβει τον κλέφτη. Όπως δεν με πολυαρέσει η ιδέα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έτσι δεν με αρέσει και αυτός ο τρόπος συναλλαγής. Μακάρι να μην χαθούν ποτέ τα χαρτονομίσματα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:56 Ο parafernalia: #335 18-07-23 16:56 Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο American Economist: #336 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ Click για ανάπτυξη... Θα σου το χαλάσω όμως αυτό έγινε σε όλες τις χώρες του πλανήτη. https://www.oecd.org/coronavirus/en/data-insights/real-wages-are-falling Chart: Which OCED countries are real wages falling most sharply? | World Economic Forum Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:00 Ο Dreamweaver: #337 18-07-23 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι η φοροδιαφυγή η οποία στερεί 27 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από το Εθνικό ΑΕΠ. Δικηγόροι, ιατροί, ξενοδόχοι και Ταξί δεν κόβουν αποδείξεις ούτε για πλάκα. Αυτούς πρέπει να πιάσει αρχικά και να τους πατήσει κάτω καθώς προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην οικονομία. Click για ανάπτυξη... δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Ο American Economist: #338 18-07-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:38 Ο Dreamweaver: #339 18-07-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Click για ανάπτυξη... Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:41 Ο American Economist: #340 18-07-23 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη Click για ανάπτυξη... Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:26 Tα παρακάτω 251 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Wonderkid AggelikiGr Monsieur johnsala chester20080 taketrance Entropy24 charmander American Economist giannhs2001 touvlo back2967 Sotiris 12 Scandal camil fmarulezkd Kate1914 giorgos5002 Εριφύλη Paragontas7000 GeorgePap2003 SlimShady Memetchi Maynard Dr. Gl. Luminous Libertus ghоul F1L1PAS nautilus_agent Jack of Spades michaela888 Varus Μαυρίκιος Kafkinos Unicex Ryuzaki Searching fockos redpointer Debugging_Daemon jimis2001 Vera aris65 5607 eupalinaros ANASTASIA120379 grtt DrizallahAryan sakplat bibliofagos Ilikntas fourkaki Drscientist sophieee Giorgkalo annapdk Luludaki A350 Αντικειμενικός ChristosM89 Lara77 vasilis123321 synopsis ck_chrysiis manozzz gademis Last Stand BatGuin Joji J.Cameron gegeorgiou90 Scarlet Fox userguest Unboxholics gaidouri rafaela11 MarcoReus thodoris_eng bouk0u thenutritionist physicscrazy Ilma Maraki_lar_1980 parrot/παπαγάλος aggelosst9 Nala ggl Advocatus diaboli Coroner donut_daddy linuxman jellojina Hecticism еще один пророк р... phleidhs Deimos Robelano thequickbrownfox kost28 Steliosgkougkou Antonia Alexandra jj! eukleidhs1821 Μήτσος10 ROM32 Αρίκος Fernando_A Esperos1 Totreno Ariana2018 AK-92 EcoClown hirasawayui V@Per Maraki4you User2350 Δροσουλίτης Dark_kronos Βασιλης1234 Alessandra Eliza Dwight K. Schrute Sevasti jims akiva marww JohnnyW Indiana Jones Ecomaniac Re_Alexis mourinho776 kamekiwii23 Giii Shadowban Abiogenesis Arianara S3 KTr! arko gmoutzour Human being P.Dam. isma Countdown glaros22 Στεφανος56 marina00 ΘανάσοςG4 Johnny15 synthnightingale iiTzArismaltor_ iew exotic xo NickTheQuick augustine Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Και εγώ μόνο με κάρτα πληρώνω παντού πλέον. Από το supermarket μέχρι και τους γιατρούς ώστε να μάθουν να πληρώνουν φόρους. Click για ανάπτυξη... Ετσι πάνε αυτα , αμα εισαι κωλομπαράς κράζεις ολους τους άλλους ενω ταυτοχρονα εσυ δεν πληρώνεις εφορία.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:23 Ο American Economist: #326 18-07-23 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ετσι πάνε αυτα , αμα εισαι κωλομπαράς κράζεις ολους τους άλλους ενω ταυτοχρονα εσυ δεν πληρώνεις εφορία. Click για ανάπτυξη... Στην αρχή την έκραζα την κάρτα για πολλούς λόγους. Τελικά όμως έχει πολλά πλεονεκτήματα για την οικονομία και την φορολογία συν ότι μαζεύω πόντους από το πρόγραμμα της Εθνικής και έχω επιστροφή σε αγορές. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.889 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:25 Ο Πάνθηρας!: #327 18-07-23 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Στην αρχή την έκραζα την κάρτα για πολλούς λόγους. Τελικά όμως έχει πολλά πλεονεκτήματα για την οικονομία και την φορολογία συν ότι μαζεύω πόντους από το πρόγραμμα της Εθνικής και έχω επιστροφή σε αγορές. Click για ανάπτυξη... Ε προφανώς και εγώ εχω επιστροφή. Δεν θέλω να έχω μετρητά πάνω μου. Απλα οποιος στραβώνει με αυτό ειναι ειτε επειδή θέλει να φοροδιαφεύγει και να δειχνει πλασματικά στοιχεία ειτε για να μη πληρώνει προμηθεια στη τράπεζα. Στα ππαρια μας. Κρίμα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 15:03 Ο American Economist: #328 18-07-23 15:03 Η Ζωή θα γίνει ο μεγαλύτερος εφιάλτης του Σύριζα. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 15:47 Ο Nick890 έγραψε: #329 18-07-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: 1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε. Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600. Click για ανάπτυξη... Πως θα φτάσεις στα 1600 ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:14 Η amarelia έγραψε: #330 18-07-23 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: 1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε. Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600. Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι να το πετύχεις. Πιστεύω για να κάνεις κάτι τέτοιο ωστόσο αν και δεν ξέρω το αντικείμενό σου, οι πιθανότητες είναι υπέρ σου αν δραστηριοποιηθείς επιχειρηματικά. Κοίτα όμως μην γίνεις επιχειρηματίας και δεις πως δε βγαίνει και δε κόβεις αποδείξεις μετά στη ζούλα όμως ε parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:32 Ο parafernalia: #331 18-07-23 16:32 Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:38 Ο giannhs2001: #332 18-07-23 16:38 Η Αυγή πήγε Ασπρόπυργο για αντιμπασιστικό ρεπορτάζ και έπεσε πάνω σε ψηφοφόρους των Σπαρτιατών. Είναι τόσο ωραίο που ο Ασπρόπυργος, μία προσφυγική περιοχή από συνΠοντίους, έβγαλε υψηλά ποσοστά στους Σπαρτιάτες. Παρά τις κακουχίες που πέρασαν και από συνέλληνες τους αυτοί οι άνθρωποι έχουν ακόμα υψηλό εθνικό φρόνημα. Εκατό φορές πιο πατριώτες από εμάς τους υπόλοιπους δεν αντιμετωπιστήκαμε ποτέ ως ξένοι από το ίδιο μας το αίμα. Οδοιπορικό στον Ασπρόπυργο / Οι Σπαρτιάτες της διπλανής πόρτας Οδοιπορικό της ΑΥΓΗΣ της Κυριακής στις γειτονιές όπου καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό του κόμματος-βιτρίνα του έγκλειστου νεοναζί Κασιδιάρη www.avgi.gr Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.303 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:41 Ο Paragontas7000: #333 18-07-23 16:41 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Ξεφτυλα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:51 Ο giannhs2001: #334 18-07-23 16:51 Αποφεύγω να χρησιμοποιώ την κάρτα μου, ιδίως σε μικρομάγαζα. Οι τράπεζες κάνουν κρατήσεις στο τελικό ποσό και είναι κρίμα για τους απλούς καταστηματάρχες αυτό. Για μεγάλα κεφάλια πάλι δεν χρησιμοποιώ αλλά εκεί δεν με ενδιαφέρει εάν κάνουν κρατήσεις ή όχι. Ο κλέφτης κλέβει τον κλέφτη. Όπως δεν με πολυαρέσει η ιδέα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έτσι δεν με αρέσει και αυτός ο τρόπος συναλλαγής. Μακάρι να μην χαθούν ποτέ τα χαρτονομίσματα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:56 Ο parafernalia: #335 18-07-23 16:56 Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο American Economist: #336 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ Click για ανάπτυξη... Θα σου το χαλάσω όμως αυτό έγινε σε όλες τις χώρες του πλανήτη. https://www.oecd.org/coronavirus/en/data-insights/real-wages-are-falling Chart: Which OCED countries are real wages falling most sharply? | World Economic Forum Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:00 Ο Dreamweaver: #337 18-07-23 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι η φοροδιαφυγή η οποία στερεί 27 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από το Εθνικό ΑΕΠ. Δικηγόροι, ιατροί, ξενοδόχοι και Ταξί δεν κόβουν αποδείξεις ούτε για πλάκα. Αυτούς πρέπει να πιάσει αρχικά και να τους πατήσει κάτω καθώς προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην οικονομία. Click για ανάπτυξη... δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Ο American Economist: #338 18-07-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:38 Ο Dreamweaver: #339 18-07-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Click για ανάπτυξη... Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:41 Ο American Economist: #340 18-07-23 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη Click για ανάπτυξη... Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:26 Tα παρακάτω 251 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Wonderkid AggelikiGr Monsieur johnsala chester20080 taketrance Entropy24 charmander American Economist giannhs2001 touvlo back2967 Sotiris 12 Scandal camil fmarulezkd Kate1914 giorgos5002 Εριφύλη Paragontas7000 GeorgePap2003 SlimShady Memetchi Maynard Dr. Gl. Luminous Libertus ghоul F1L1PAS nautilus_agent Jack of Spades michaela888 Varus Μαυρίκιος Kafkinos Unicex Ryuzaki Searching fockos redpointer Debugging_Daemon jimis2001 Vera aris65 5607 eupalinaros ANASTASIA120379 grtt DrizallahAryan sakplat bibliofagos Ilikntas fourkaki Drscientist sophieee Giorgkalo annapdk Luludaki A350 Αντικειμενικός ChristosM89 Lara77 vasilis123321 synopsis ck_chrysiis manozzz gademis Last Stand BatGuin Joji J.Cameron gegeorgiou90 Scarlet Fox userguest Unboxholics gaidouri rafaela11 MarcoReus thodoris_eng bouk0u thenutritionist physicscrazy Ilma Maraki_lar_1980 parrot/παπαγάλος aggelosst9 Nala ggl Advocatus diaboli Coroner donut_daddy linuxman jellojina Hecticism еще один пророк р... phleidhs Deimos Robelano thequickbrownfox kost28 Steliosgkougkou Antonia Alexandra jj! eukleidhs1821 Μήτσος10 ROM32 Αρίκος Fernando_A Esperos1 Totreno Ariana2018 AK-92 EcoClown hirasawayui V@Per Maraki4you User2350 Δροσουλίτης Dark_kronos Βασιλης1234 Alessandra Eliza Dwight K. Schrute Sevasti jims akiva marww JohnnyW Indiana Jones Ecomaniac Re_Alexis mourinho776 kamekiwii23 Giii Shadowban Abiogenesis Arianara S3 KTr! arko gmoutzour Human being P.Dam. isma Countdown glaros22 Στεφανος56 marina00 ΘανάσοςG4 Johnny15 synthnightingale iiTzArismaltor_ iew exotic xo NickTheQuick augustine Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ετσι πάνε αυτα , αμα εισαι κωλομπαράς κράζεις ολους τους άλλους ενω ταυτοχρονα εσυ δεν πληρώνεις εφορία. Click για ανάπτυξη... Στην αρχή την έκραζα την κάρτα για πολλούς λόγους. Τελικά όμως έχει πολλά πλεονεκτήματα για την οικονομία και την φορολογία συν ότι μαζεύω πόντους από το πρόγραμμα της Εθνικής και έχω επιστροφή σε αγορές.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.889 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 14:25 Ο Πάνθηρας!: #327 18-07-23 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Στην αρχή την έκραζα την κάρτα για πολλούς λόγους. Τελικά όμως έχει πολλά πλεονεκτήματα για την οικονομία και την φορολογία συν ότι μαζεύω πόντους από το πρόγραμμα της Εθνικής και έχω επιστροφή σε αγορές. Click για ανάπτυξη... Ε προφανώς και εγώ εχω επιστροφή. Δεν θέλω να έχω μετρητά πάνω μου. Απλα οποιος στραβώνει με αυτό ειναι ειτε επειδή θέλει να φοροδιαφεύγει και να δειχνει πλασματικά στοιχεία ειτε για να μη πληρώνει προμηθεια στη τράπεζα. Στα ππαρια μας. Κρίμα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 15:03 Ο American Economist: #328 18-07-23 15:03 Η Ζωή θα γίνει ο μεγαλύτερος εφιάλτης του Σύριζα. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 15:47 Ο Nick890 έγραψε: #329 18-07-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: 1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε. Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600. Click για ανάπτυξη... Πως θα φτάσεις στα 1600 ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:14 Η amarelia έγραψε: #330 18-07-23 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: 1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε. Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600. Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι να το πετύχεις. Πιστεύω για να κάνεις κάτι τέτοιο ωστόσο αν και δεν ξέρω το αντικείμενό σου, οι πιθανότητες είναι υπέρ σου αν δραστηριοποιηθείς επιχειρηματικά. Κοίτα όμως μην γίνεις επιχειρηματίας και δεις πως δε βγαίνει και δε κόβεις αποδείξεις μετά στη ζούλα όμως ε parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:32 Ο parafernalia: #331 18-07-23 16:32 Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:38 Ο giannhs2001: #332 18-07-23 16:38 Η Αυγή πήγε Ασπρόπυργο για αντιμπασιστικό ρεπορτάζ και έπεσε πάνω σε ψηφοφόρους των Σπαρτιατών. Είναι τόσο ωραίο που ο Ασπρόπυργος, μία προσφυγική περιοχή από συνΠοντίους, έβγαλε υψηλά ποσοστά στους Σπαρτιάτες. Παρά τις κακουχίες που πέρασαν και από συνέλληνες τους αυτοί οι άνθρωποι έχουν ακόμα υψηλό εθνικό φρόνημα. Εκατό φορές πιο πατριώτες από εμάς τους υπόλοιπους δεν αντιμετωπιστήκαμε ποτέ ως ξένοι από το ίδιο μας το αίμα. Οδοιπορικό στον Ασπρόπυργο / Οι Σπαρτιάτες της διπλανής πόρτας Οδοιπορικό της ΑΥΓΗΣ της Κυριακής στις γειτονιές όπου καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό του κόμματος-βιτρίνα του έγκλειστου νεοναζί Κασιδιάρη www.avgi.gr Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.303 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:41 Ο Paragontas7000: #333 18-07-23 16:41 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Ξεφτυλα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:51 Ο giannhs2001: #334 18-07-23 16:51 Αποφεύγω να χρησιμοποιώ την κάρτα μου, ιδίως σε μικρομάγαζα. Οι τράπεζες κάνουν κρατήσεις στο τελικό ποσό και είναι κρίμα για τους απλούς καταστηματάρχες αυτό. Για μεγάλα κεφάλια πάλι δεν χρησιμοποιώ αλλά εκεί δεν με ενδιαφέρει εάν κάνουν κρατήσεις ή όχι. Ο κλέφτης κλέβει τον κλέφτη. Όπως δεν με πολυαρέσει η ιδέα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έτσι δεν με αρέσει και αυτός ο τρόπος συναλλαγής. Μακάρι να μην χαθούν ποτέ τα χαρτονομίσματα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:56 Ο parafernalia: #335 18-07-23 16:56 Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο American Economist: #336 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ Click για ανάπτυξη... Θα σου το χαλάσω όμως αυτό έγινε σε όλες τις χώρες του πλανήτη. https://www.oecd.org/coronavirus/en/data-insights/real-wages-are-falling Chart: Which OCED countries are real wages falling most sharply? | World Economic Forum Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:00 Ο Dreamweaver: #337 18-07-23 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι η φοροδιαφυγή η οποία στερεί 27 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από το Εθνικό ΑΕΠ. Δικηγόροι, ιατροί, ξενοδόχοι και Ταξί δεν κόβουν αποδείξεις ούτε για πλάκα. Αυτούς πρέπει να πιάσει αρχικά και να τους πατήσει κάτω καθώς προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην οικονομία. Click για ανάπτυξη... δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Ο American Economist: #338 18-07-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:38 Ο Dreamweaver: #339 18-07-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Click για ανάπτυξη... Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:41 Ο American Economist: #340 18-07-23 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη Click για ανάπτυξη... Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:26 Tα παρακάτω 251 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Wonderkid AggelikiGr Monsieur johnsala chester20080 taketrance Entropy24 charmander American Economist giannhs2001 touvlo back2967 Sotiris 12 Scandal camil fmarulezkd Kate1914 giorgos5002 Εριφύλη Paragontas7000 GeorgePap2003 SlimShady Memetchi Maynard Dr. Gl. Luminous Libertus ghоul F1L1PAS nautilus_agent Jack of Spades michaela888 Varus Μαυρίκιος Kafkinos Unicex Ryuzaki Searching fockos redpointer Debugging_Daemon jimis2001 Vera aris65 5607 eupalinaros ANASTASIA120379 grtt DrizallahAryan sakplat bibliofagos Ilikntas fourkaki Drscientist sophieee Giorgkalo annapdk Luludaki A350 Αντικειμενικός ChristosM89 Lara77 vasilis123321 synopsis ck_chrysiis manozzz gademis Last Stand BatGuin Joji J.Cameron gegeorgiou90 Scarlet Fox userguest Unboxholics gaidouri rafaela11 MarcoReus thodoris_eng bouk0u thenutritionist physicscrazy Ilma Maraki_lar_1980 parrot/παπαγάλος aggelosst9 Nala ggl Advocatus diaboli Coroner donut_daddy linuxman jellojina Hecticism еще один пророк р... phleidhs Deimos Robelano thequickbrownfox kost28 Steliosgkougkou Antonia Alexandra jj! eukleidhs1821 Μήτσος10 ROM32 Αρίκος Fernando_A Esperos1 Totreno Ariana2018 AK-92 EcoClown hirasawayui V@Per Maraki4you User2350 Δροσουλίτης Dark_kronos Βασιλης1234 Alessandra Eliza Dwight K. Schrute Sevasti jims akiva marww JohnnyW Indiana Jones Ecomaniac Re_Alexis mourinho776 kamekiwii23 Giii Shadowban Abiogenesis Arianara S3 KTr! arko gmoutzour Human being P.Dam. isma Countdown glaros22 Στεφανος56 marina00 ΘανάσοςG4 Johnny15 synthnightingale iiTzArismaltor_ iew exotic xo NickTheQuick augustine Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Στην αρχή την έκραζα την κάρτα για πολλούς λόγους. Τελικά όμως έχει πολλά πλεονεκτήματα για την οικονομία και την φορολογία συν ότι μαζεύω πόντους από το πρόγραμμα της Εθνικής και έχω επιστροφή σε αγορές. Click για ανάπτυξη... Ε προφανώς και εγώ εχω επιστροφή. Δεν θέλω να έχω μετρητά πάνω μου. Απλα οποιος στραβώνει με αυτό ειναι ειτε επειδή θέλει να φοροδιαφεύγει και να δειχνει πλασματικά στοιχεία ειτε για να μη πληρώνει προμηθεια στη τράπεζα. Στα ππαρια μας. Κρίμα.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 15:03 Ο American Economist: #328 18-07-23 15:03 Η Ζωή θα γίνει ο μεγαλύτερος εφιάλτης του Σύριζα. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 15:47 Ο Nick890 έγραψε: #329 18-07-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: 1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε. Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600. Click για ανάπτυξη... Πως θα φτάσεις στα 1600 ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:14 Η amarelia έγραψε: #330 18-07-23 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: 1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε. Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600. Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι να το πετύχεις. Πιστεύω για να κάνεις κάτι τέτοιο ωστόσο αν και δεν ξέρω το αντικείμενό σου, οι πιθανότητες είναι υπέρ σου αν δραστηριοποιηθείς επιχειρηματικά. Κοίτα όμως μην γίνεις επιχειρηματίας και δεις πως δε βγαίνει και δε κόβεις αποδείξεις μετά στη ζούλα όμως ε parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:32 Ο parafernalia: #331 18-07-23 16:32 Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:38 Ο giannhs2001: #332 18-07-23 16:38 Η Αυγή πήγε Ασπρόπυργο για αντιμπασιστικό ρεπορτάζ και έπεσε πάνω σε ψηφοφόρους των Σπαρτιατών. Είναι τόσο ωραίο που ο Ασπρόπυργος, μία προσφυγική περιοχή από συνΠοντίους, έβγαλε υψηλά ποσοστά στους Σπαρτιάτες. Παρά τις κακουχίες που πέρασαν και από συνέλληνες τους αυτοί οι άνθρωποι έχουν ακόμα υψηλό εθνικό φρόνημα. Εκατό φορές πιο πατριώτες από εμάς τους υπόλοιπους δεν αντιμετωπιστήκαμε ποτέ ως ξένοι από το ίδιο μας το αίμα. Οδοιπορικό στον Ασπρόπυργο / Οι Σπαρτιάτες της διπλανής πόρτας Οδοιπορικό της ΑΥΓΗΣ της Κυριακής στις γειτονιές όπου καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό του κόμματος-βιτρίνα του έγκλειστου νεοναζί Κασιδιάρη www.avgi.gr Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.303 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:41 Ο Paragontas7000: #333 18-07-23 16:41 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Ξεφτυλα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:51 Ο giannhs2001: #334 18-07-23 16:51 Αποφεύγω να χρησιμοποιώ την κάρτα μου, ιδίως σε μικρομάγαζα. Οι τράπεζες κάνουν κρατήσεις στο τελικό ποσό και είναι κρίμα για τους απλούς καταστηματάρχες αυτό. Για μεγάλα κεφάλια πάλι δεν χρησιμοποιώ αλλά εκεί δεν με ενδιαφέρει εάν κάνουν κρατήσεις ή όχι. Ο κλέφτης κλέβει τον κλέφτη. Όπως δεν με πολυαρέσει η ιδέα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έτσι δεν με αρέσει και αυτός ο τρόπος συναλλαγής. Μακάρι να μην χαθούν ποτέ τα χαρτονομίσματα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:56 Ο parafernalia: #335 18-07-23 16:56 Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο American Economist: #336 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ Click για ανάπτυξη... Θα σου το χαλάσω όμως αυτό έγινε σε όλες τις χώρες του πλανήτη. https://www.oecd.org/coronavirus/en/data-insights/real-wages-are-falling Chart: Which OCED countries are real wages falling most sharply? | World Economic Forum Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:00 Ο Dreamweaver: #337 18-07-23 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι η φοροδιαφυγή η οποία στερεί 27 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από το Εθνικό ΑΕΠ. Δικηγόροι, ιατροί, ξενοδόχοι και Ταξί δεν κόβουν αποδείξεις ούτε για πλάκα. Αυτούς πρέπει να πιάσει αρχικά και να τους πατήσει κάτω καθώς προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην οικονομία. Click για ανάπτυξη... δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Ο American Economist: #338 18-07-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:38 Ο Dreamweaver: #339 18-07-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Click για ανάπτυξη... Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:41 Ο American Economist: #340 18-07-23 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη Click για ανάπτυξη... Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:26 Tα παρακάτω 251 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Wonderkid AggelikiGr Monsieur johnsala chester20080 taketrance Entropy24 charmander American Economist giannhs2001 touvlo back2967 Sotiris 12 Scandal camil fmarulezkd Kate1914 giorgos5002 Εριφύλη Paragontas7000 GeorgePap2003 SlimShady Memetchi Maynard Dr. Gl. Luminous Libertus ghоul F1L1PAS nautilus_agent Jack of Spades michaela888 Varus Μαυρίκιος Kafkinos Unicex Ryuzaki Searching fockos redpointer Debugging_Daemon jimis2001 Vera aris65 5607 eupalinaros ANASTASIA120379 grtt DrizallahAryan sakplat bibliofagos Ilikntas fourkaki Drscientist sophieee Giorgkalo annapdk Luludaki A350 Αντικειμενικός ChristosM89 Lara77 vasilis123321 synopsis ck_chrysiis manozzz gademis Last Stand BatGuin Joji J.Cameron gegeorgiou90 Scarlet Fox userguest Unboxholics gaidouri rafaela11 MarcoReus thodoris_eng bouk0u thenutritionist physicscrazy Ilma Maraki_lar_1980 parrot/παπαγάλος aggelosst9 Nala ggl Advocatus diaboli Coroner donut_daddy linuxman jellojina Hecticism еще один пророк р... phleidhs Deimos Robelano thequickbrownfox kost28 Steliosgkougkou Antonia Alexandra jj! eukleidhs1821 Μήτσος10 ROM32 Αρίκος Fernando_A Esperos1 Totreno Ariana2018 AK-92 EcoClown hirasawayui V@Per Maraki4you User2350 Δροσουλίτης Dark_kronos Βασιλης1234 Alessandra Eliza Dwight K. Schrute Sevasti jims akiva marww JohnnyW Indiana Jones Ecomaniac Re_Alexis mourinho776 kamekiwii23 Giii Shadowban Abiogenesis Arianara S3 KTr! arko gmoutzour Human being P.Dam. isma Countdown glaros22 Στεφανος56 marina00 ΘανάσοςG4 Johnny15 synthnightingale iiTzArismaltor_ iew exotic xo NickTheQuick augustine Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 15:47 Ο Nick890 έγραψε: #329 18-07-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: 1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε. Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600. Click για ανάπτυξη... Πως θα φτάσεις στα 1600 ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:14 Η amarelia έγραψε: #330 18-07-23 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: 1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε. Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600. Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι να το πετύχεις. Πιστεύω για να κάνεις κάτι τέτοιο ωστόσο αν και δεν ξέρω το αντικείμενό σου, οι πιθανότητες είναι υπέρ σου αν δραστηριοποιηθείς επιχειρηματικά. Κοίτα όμως μην γίνεις επιχειρηματίας και δεις πως δε βγαίνει και δε κόβεις αποδείξεις μετά στη ζούλα όμως ε parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:32 Ο parafernalia: #331 18-07-23 16:32 Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:38 Ο giannhs2001: #332 18-07-23 16:38 Η Αυγή πήγε Ασπρόπυργο για αντιμπασιστικό ρεπορτάζ και έπεσε πάνω σε ψηφοφόρους των Σπαρτιατών. Είναι τόσο ωραίο που ο Ασπρόπυργος, μία προσφυγική περιοχή από συνΠοντίους, έβγαλε υψηλά ποσοστά στους Σπαρτιάτες. Παρά τις κακουχίες που πέρασαν και από συνέλληνες τους αυτοί οι άνθρωποι έχουν ακόμα υψηλό εθνικό φρόνημα. Εκατό φορές πιο πατριώτες από εμάς τους υπόλοιπους δεν αντιμετωπιστήκαμε ποτέ ως ξένοι από το ίδιο μας το αίμα. Οδοιπορικό στον Ασπρόπυργο / Οι Σπαρτιάτες της διπλανής πόρτας Οδοιπορικό της ΑΥΓΗΣ της Κυριακής στις γειτονιές όπου καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό του κόμματος-βιτρίνα του έγκλειστου νεοναζί Κασιδιάρη www.avgi.gr Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.303 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:41 Ο Paragontas7000: #333 18-07-23 16:41 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Ξεφτυλα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:51 Ο giannhs2001: #334 18-07-23 16:51 Αποφεύγω να χρησιμοποιώ την κάρτα μου, ιδίως σε μικρομάγαζα. Οι τράπεζες κάνουν κρατήσεις στο τελικό ποσό και είναι κρίμα για τους απλούς καταστηματάρχες αυτό. Για μεγάλα κεφάλια πάλι δεν χρησιμοποιώ αλλά εκεί δεν με ενδιαφέρει εάν κάνουν κρατήσεις ή όχι. Ο κλέφτης κλέβει τον κλέφτη. Όπως δεν με πολυαρέσει η ιδέα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έτσι δεν με αρέσει και αυτός ο τρόπος συναλλαγής. Μακάρι να μην χαθούν ποτέ τα χαρτονομίσματα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:56 Ο parafernalia: #335 18-07-23 16:56 Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο American Economist: #336 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ Click για ανάπτυξη... Θα σου το χαλάσω όμως αυτό έγινε σε όλες τις χώρες του πλανήτη. https://www.oecd.org/coronavirus/en/data-insights/real-wages-are-falling Chart: Which OCED countries are real wages falling most sharply? | World Economic Forum Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:00 Ο Dreamweaver: #337 18-07-23 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι η φοροδιαφυγή η οποία στερεί 27 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από το Εθνικό ΑΕΠ. Δικηγόροι, ιατροί, ξενοδόχοι και Ταξί δεν κόβουν αποδείξεις ούτε για πλάκα. Αυτούς πρέπει να πιάσει αρχικά και να τους πατήσει κάτω καθώς προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην οικονομία. Click για ανάπτυξη... δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Ο American Economist: #338 18-07-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:38 Ο Dreamweaver: #339 18-07-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Click για ανάπτυξη... Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:41 Ο American Economist: #340 18-07-23 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη Click για ανάπτυξη... Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:26 Tα παρακάτω 251 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Wonderkid AggelikiGr Monsieur johnsala chester20080 taketrance Entropy24 charmander American Economist giannhs2001 touvlo back2967 Sotiris 12 Scandal camil fmarulezkd Kate1914 giorgos5002 Εριφύλη Paragontas7000 GeorgePap2003 SlimShady Memetchi Maynard Dr. Gl. Luminous Libertus ghоul F1L1PAS nautilus_agent Jack of Spades michaela888 Varus Μαυρίκιος Kafkinos Unicex Ryuzaki Searching fockos redpointer Debugging_Daemon jimis2001 Vera aris65 5607 eupalinaros ANASTASIA120379 grtt DrizallahAryan sakplat bibliofagos Ilikntas fourkaki Drscientist sophieee Giorgkalo annapdk Luludaki A350 Αντικειμενικός ChristosM89 Lara77 vasilis123321 synopsis ck_chrysiis manozzz gademis Last Stand BatGuin Joji J.Cameron gegeorgiou90 Scarlet Fox userguest Unboxholics gaidouri rafaela11 MarcoReus thodoris_eng bouk0u thenutritionist physicscrazy Ilma Maraki_lar_1980 parrot/παπαγάλος aggelosst9 Nala ggl Advocatus diaboli Coroner donut_daddy linuxman jellojina Hecticism еще один пророк р... phleidhs Deimos Robelano thequickbrownfox kost28 Steliosgkougkou Antonia Alexandra jj! eukleidhs1821 Μήτσος10 ROM32 Αρίκος Fernando_A Esperos1 Totreno Ariana2018 AK-92 EcoClown hirasawayui V@Per Maraki4you User2350 Δροσουλίτης Dark_kronos Βασιλης1234 Alessandra Eliza Dwight K. Schrute Sevasti jims akiva marww JohnnyW Indiana Jones Ecomaniac Re_Alexis mourinho776 kamekiwii23 Giii Shadowban Abiogenesis Arianara S3 KTr! arko gmoutzour Human being P.Dam. isma Countdown glaros22 Στεφανος56 marina00 ΘανάσοςG4 Johnny15 synthnightingale iiTzArismaltor_ iew exotic xo NickTheQuick augustine Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: 1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε. Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600. Click για ανάπτυξη... Πως θα φτάσεις στα 1600 ?
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:14 Η amarelia έγραψε: #330 18-07-23 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: 1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε. Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600. Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι να το πετύχεις. Πιστεύω για να κάνεις κάτι τέτοιο ωστόσο αν και δεν ξέρω το αντικείμενό σου, οι πιθανότητες είναι υπέρ σου αν δραστηριοποιηθείς επιχειρηματικά. Κοίτα όμως μην γίνεις επιχειρηματίας και δεις πως δε βγαίνει και δε κόβεις αποδείξεις μετά στη ζούλα όμως ε parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:32 Ο parafernalia: #331 18-07-23 16:32 Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:38 Ο giannhs2001: #332 18-07-23 16:38 Η Αυγή πήγε Ασπρόπυργο για αντιμπασιστικό ρεπορτάζ και έπεσε πάνω σε ψηφοφόρους των Σπαρτιατών. Είναι τόσο ωραίο που ο Ασπρόπυργος, μία προσφυγική περιοχή από συνΠοντίους, έβγαλε υψηλά ποσοστά στους Σπαρτιάτες. Παρά τις κακουχίες που πέρασαν και από συνέλληνες τους αυτοί οι άνθρωποι έχουν ακόμα υψηλό εθνικό φρόνημα. Εκατό φορές πιο πατριώτες από εμάς τους υπόλοιπους δεν αντιμετωπιστήκαμε ποτέ ως ξένοι από το ίδιο μας το αίμα. Οδοιπορικό στον Ασπρόπυργο / Οι Σπαρτιάτες της διπλανής πόρτας Οδοιπορικό της ΑΥΓΗΣ της Κυριακής στις γειτονιές όπου καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό του κόμματος-βιτρίνα του έγκλειστου νεοναζί Κασιδιάρη www.avgi.gr Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.303 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:41 Ο Paragontas7000: #333 18-07-23 16:41 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Ξεφτυλα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:51 Ο giannhs2001: #334 18-07-23 16:51 Αποφεύγω να χρησιμοποιώ την κάρτα μου, ιδίως σε μικρομάγαζα. Οι τράπεζες κάνουν κρατήσεις στο τελικό ποσό και είναι κρίμα για τους απλούς καταστηματάρχες αυτό. Για μεγάλα κεφάλια πάλι δεν χρησιμοποιώ αλλά εκεί δεν με ενδιαφέρει εάν κάνουν κρατήσεις ή όχι. Ο κλέφτης κλέβει τον κλέφτη. Όπως δεν με πολυαρέσει η ιδέα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έτσι δεν με αρέσει και αυτός ο τρόπος συναλλαγής. Μακάρι να μην χαθούν ποτέ τα χαρτονομίσματα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:56 Ο parafernalia: #335 18-07-23 16:56 Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο American Economist: #336 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ Click για ανάπτυξη... Θα σου το χαλάσω όμως αυτό έγινε σε όλες τις χώρες του πλανήτη. https://www.oecd.org/coronavirus/en/data-insights/real-wages-are-falling Chart: Which OCED countries are real wages falling most sharply? | World Economic Forum Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:00 Ο Dreamweaver: #337 18-07-23 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι η φοροδιαφυγή η οποία στερεί 27 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από το Εθνικό ΑΕΠ. Δικηγόροι, ιατροί, ξενοδόχοι και Ταξί δεν κόβουν αποδείξεις ούτε για πλάκα. Αυτούς πρέπει να πιάσει αρχικά και να τους πατήσει κάτω καθώς προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην οικονομία. Click για ανάπτυξη... δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Ο American Economist: #338 18-07-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:38 Ο Dreamweaver: #339 18-07-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Click για ανάπτυξη... Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:41 Ο American Economist: #340 18-07-23 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη Click για ανάπτυξη... Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:26 Tα παρακάτω 251 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Wonderkid AggelikiGr Monsieur johnsala chester20080 taketrance Entropy24 charmander American Economist giannhs2001 touvlo back2967 Sotiris 12 Scandal camil fmarulezkd Kate1914 giorgos5002 Εριφύλη Paragontas7000 GeorgePap2003 SlimShady Memetchi Maynard Dr. Gl. Luminous Libertus ghоul F1L1PAS nautilus_agent Jack of Spades michaela888 Varus Μαυρίκιος Kafkinos Unicex Ryuzaki Searching fockos redpointer Debugging_Daemon jimis2001 Vera aris65 5607 eupalinaros ANASTASIA120379 grtt DrizallahAryan sakplat bibliofagos Ilikntas fourkaki Drscientist sophieee Giorgkalo annapdk Luludaki A350 Αντικειμενικός ChristosM89 Lara77 vasilis123321 synopsis ck_chrysiis manozzz gademis Last Stand BatGuin Joji J.Cameron gegeorgiou90 Scarlet Fox userguest Unboxholics gaidouri rafaela11 MarcoReus thodoris_eng bouk0u thenutritionist physicscrazy Ilma Maraki_lar_1980 parrot/παπαγάλος aggelosst9 Nala ggl Advocatus diaboli Coroner donut_daddy linuxman jellojina Hecticism еще один пророк р... phleidhs Deimos Robelano thequickbrownfox kost28 Steliosgkougkou Antonia Alexandra jj! eukleidhs1821 Μήτσος10 ROM32 Αρίκος Fernando_A Esperos1 Totreno Ariana2018 AK-92 EcoClown hirasawayui V@Per Maraki4you User2350 Δροσουλίτης Dark_kronos Βασιλης1234 Alessandra Eliza Dwight K. Schrute Sevasti jims akiva marww JohnnyW Indiana Jones Ecomaniac Re_Alexis mourinho776 kamekiwii23 Giii Shadowban Abiogenesis Arianara S3 KTr! arko gmoutzour Human being P.Dam. isma Countdown glaros22 Στεφανος56 marina00 ΘανάσοςG4 Johnny15 synthnightingale iiTzArismaltor_ iew exotic xo NickTheQuick augustine Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: 1200 στα 40 μου οχι δεν θα με ικανοποιούσαν. Θεωρω οτι έχω ικανοτητες να πετύχω κάτι περισσότερο οποτε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάθομαι να ανέχομαι τους εργοδοτες να με περιορίζουν εκει που πιστεύουν αυτοί συμφωνα με τα δικά τους δεδομενα/συμφέροντα οτιδήποτε. Το μίνιμουμ στα 40 για μενα ειναι τα 1600. Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι να το πετύχεις. Πιστεύω για να κάνεις κάτι τέτοιο ωστόσο αν και δεν ξέρω το αντικείμενό σου, οι πιθανότητες είναι υπέρ σου αν δραστηριοποιηθείς επιχειρηματικά. Κοίτα όμως μην γίνεις επιχειρηματίας και δεις πως δε βγαίνει και δε κόβεις αποδείξεις μετά στη ζούλα όμως ε
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:32 Ο parafernalia: #331 18-07-23 16:32 Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:38 Ο giannhs2001: #332 18-07-23 16:38 Η Αυγή πήγε Ασπρόπυργο για αντιμπασιστικό ρεπορτάζ και έπεσε πάνω σε ψηφοφόρους των Σπαρτιατών. Είναι τόσο ωραίο που ο Ασπρόπυργος, μία προσφυγική περιοχή από συνΠοντίους, έβγαλε υψηλά ποσοστά στους Σπαρτιάτες. Παρά τις κακουχίες που πέρασαν και από συνέλληνες τους αυτοί οι άνθρωποι έχουν ακόμα υψηλό εθνικό φρόνημα. Εκατό φορές πιο πατριώτες από εμάς τους υπόλοιπους δεν αντιμετωπιστήκαμε ποτέ ως ξένοι από το ίδιο μας το αίμα. Οδοιπορικό στον Ασπρόπυργο / Οι Σπαρτιάτες της διπλανής πόρτας Οδοιπορικό της ΑΥΓΗΣ της Κυριακής στις γειτονιές όπου καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό του κόμματος-βιτρίνα του έγκλειστου νεοναζί Κασιδιάρη www.avgi.gr Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.303 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:41 Ο Paragontas7000: #333 18-07-23 16:41 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Ξεφτυλα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:51 Ο giannhs2001: #334 18-07-23 16:51 Αποφεύγω να χρησιμοποιώ την κάρτα μου, ιδίως σε μικρομάγαζα. Οι τράπεζες κάνουν κρατήσεις στο τελικό ποσό και είναι κρίμα για τους απλούς καταστηματάρχες αυτό. Για μεγάλα κεφάλια πάλι δεν χρησιμοποιώ αλλά εκεί δεν με ενδιαφέρει εάν κάνουν κρατήσεις ή όχι. Ο κλέφτης κλέβει τον κλέφτη. Όπως δεν με πολυαρέσει η ιδέα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έτσι δεν με αρέσει και αυτός ο τρόπος συναλλαγής. Μακάρι να μην χαθούν ποτέ τα χαρτονομίσματα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:56 Ο parafernalia: #335 18-07-23 16:56 Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο American Economist: #336 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ Click για ανάπτυξη... Θα σου το χαλάσω όμως αυτό έγινε σε όλες τις χώρες του πλανήτη. https://www.oecd.org/coronavirus/en/data-insights/real-wages-are-falling Chart: Which OCED countries are real wages falling most sharply? | World Economic Forum Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:00 Ο Dreamweaver: #337 18-07-23 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι η φοροδιαφυγή η οποία στερεί 27 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από το Εθνικό ΑΕΠ. Δικηγόροι, ιατροί, ξενοδόχοι και Ταξί δεν κόβουν αποδείξεις ούτε για πλάκα. Αυτούς πρέπει να πιάσει αρχικά και να τους πατήσει κάτω καθώς προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην οικονομία. Click για ανάπτυξη... δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Ο American Economist: #338 18-07-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:38 Ο Dreamweaver: #339 18-07-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Click για ανάπτυξη... Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:41 Ο American Economist: #340 18-07-23 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη Click για ανάπτυξη... Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:26 Tα παρακάτω 251 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Wonderkid AggelikiGr Monsieur johnsala chester20080 taketrance Entropy24 charmander American Economist giannhs2001 touvlo back2967 Sotiris 12 Scandal camil fmarulezkd Kate1914 giorgos5002 Εριφύλη Paragontas7000 GeorgePap2003 SlimShady Memetchi Maynard Dr. Gl. Luminous Libertus ghоul F1L1PAS nautilus_agent Jack of Spades michaela888 Varus Μαυρίκιος Kafkinos Unicex Ryuzaki Searching fockos redpointer Debugging_Daemon jimis2001 Vera aris65 5607 eupalinaros ANASTASIA120379 grtt DrizallahAryan sakplat bibliofagos Ilikntas fourkaki Drscientist sophieee Giorgkalo annapdk Luludaki A350 Αντικειμενικός ChristosM89 Lara77 vasilis123321 synopsis ck_chrysiis manozzz gademis Last Stand BatGuin Joji J.Cameron gegeorgiou90 Scarlet Fox userguest Unboxholics gaidouri rafaela11 MarcoReus thodoris_eng bouk0u thenutritionist physicscrazy Ilma Maraki_lar_1980 parrot/παπαγάλος aggelosst9 Nala ggl Advocatus diaboli Coroner donut_daddy linuxman jellojina Hecticism еще один пророк р... phleidhs Deimos Robelano thequickbrownfox kost28 Steliosgkougkou Antonia Alexandra jj! eukleidhs1821 Μήτσος10 ROM32 Αρίκος Fernando_A Esperos1 Totreno Ariana2018 AK-92 EcoClown hirasawayui V@Per Maraki4you User2350 Δροσουλίτης Dark_kronos Βασιλης1234 Alessandra Eliza Dwight K. Schrute Sevasti jims akiva marww JohnnyW Indiana Jones Ecomaniac Re_Alexis mourinho776 kamekiwii23 Giii Shadowban Abiogenesis Arianara S3 KTr! arko gmoutzour Human being P.Dam. isma Countdown glaros22 Στεφανος56 marina00 ΘανάσοςG4 Johnny15 synthnightingale iiTzArismaltor_ iew exotic xo NickTheQuick augustine Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:38 Ο giannhs2001: #332 18-07-23 16:38 Η Αυγή πήγε Ασπρόπυργο για αντιμπασιστικό ρεπορτάζ και έπεσε πάνω σε ψηφοφόρους των Σπαρτιατών. Είναι τόσο ωραίο που ο Ασπρόπυργος, μία προσφυγική περιοχή από συνΠοντίους, έβγαλε υψηλά ποσοστά στους Σπαρτιάτες. Παρά τις κακουχίες που πέρασαν και από συνέλληνες τους αυτοί οι άνθρωποι έχουν ακόμα υψηλό εθνικό φρόνημα. Εκατό φορές πιο πατριώτες από εμάς τους υπόλοιπους δεν αντιμετωπιστήκαμε ποτέ ως ξένοι από το ίδιο μας το αίμα. Οδοιπορικό στον Ασπρόπυργο / Οι Σπαρτιάτες της διπλανής πόρτας Οδοιπορικό της ΑΥΓΗΣ της Κυριακής στις γειτονιές όπου καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό του κόμματος-βιτρίνα του έγκλειστου νεοναζί Κασιδιάρη www.avgi.gr Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.303 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:41 Ο Paragontas7000: #333 18-07-23 16:41 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Ξεφτυλα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:51 Ο giannhs2001: #334 18-07-23 16:51 Αποφεύγω να χρησιμοποιώ την κάρτα μου, ιδίως σε μικρομάγαζα. Οι τράπεζες κάνουν κρατήσεις στο τελικό ποσό και είναι κρίμα για τους απλούς καταστηματάρχες αυτό. Για μεγάλα κεφάλια πάλι δεν χρησιμοποιώ αλλά εκεί δεν με ενδιαφέρει εάν κάνουν κρατήσεις ή όχι. Ο κλέφτης κλέβει τον κλέφτη. Όπως δεν με πολυαρέσει η ιδέα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έτσι δεν με αρέσει και αυτός ο τρόπος συναλλαγής. Μακάρι να μην χαθούν ποτέ τα χαρτονομίσματα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:56 Ο parafernalia: #335 18-07-23 16:56 Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο American Economist: #336 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ Click για ανάπτυξη... Θα σου το χαλάσω όμως αυτό έγινε σε όλες τις χώρες του πλανήτη. https://www.oecd.org/coronavirus/en/data-insights/real-wages-are-falling Chart: Which OCED countries are real wages falling most sharply? | World Economic Forum Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:00 Ο Dreamweaver: #337 18-07-23 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι η φοροδιαφυγή η οποία στερεί 27 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από το Εθνικό ΑΕΠ. Δικηγόροι, ιατροί, ξενοδόχοι και Ταξί δεν κόβουν αποδείξεις ούτε για πλάκα. Αυτούς πρέπει να πιάσει αρχικά και να τους πατήσει κάτω καθώς προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην οικονομία. Click για ανάπτυξη... δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Ο American Economist: #338 18-07-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:38 Ο Dreamweaver: #339 18-07-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Click για ανάπτυξη... Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:41 Ο American Economist: #340 18-07-23 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη Click για ανάπτυξη... Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:26 Tα παρακάτω 251 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Wonderkid AggelikiGr Monsieur johnsala chester20080 taketrance Entropy24 charmander American Economist giannhs2001 touvlo back2967 Sotiris 12 Scandal camil fmarulezkd Kate1914 giorgos5002 Εριφύλη Paragontas7000 GeorgePap2003 SlimShady Memetchi Maynard Dr. Gl. Luminous Libertus ghоul F1L1PAS nautilus_agent Jack of Spades michaela888 Varus Μαυρίκιος Kafkinos Unicex Ryuzaki Searching fockos redpointer Debugging_Daemon jimis2001 Vera aris65 5607 eupalinaros ANASTASIA120379 grtt DrizallahAryan sakplat bibliofagos Ilikntas fourkaki Drscientist sophieee Giorgkalo annapdk Luludaki A350 Αντικειμενικός ChristosM89 Lara77 vasilis123321 synopsis ck_chrysiis manozzz gademis Last Stand BatGuin Joji J.Cameron gegeorgiou90 Scarlet Fox userguest Unboxholics gaidouri rafaela11 MarcoReus thodoris_eng bouk0u thenutritionist physicscrazy Ilma Maraki_lar_1980 parrot/παπαγάλος aggelosst9 Nala ggl Advocatus diaboli Coroner donut_daddy linuxman jellojina Hecticism еще один пророк р... phleidhs Deimos Robelano thequickbrownfox kost28 Steliosgkougkou Antonia Alexandra jj! eukleidhs1821 Μήτσος10 ROM32 Αρίκος Fernando_A Esperos1 Totreno Ariana2018 AK-92 EcoClown hirasawayui V@Per Maraki4you User2350 Δροσουλίτης Dark_kronos Βασιλης1234 Alessandra Eliza Dwight K. Schrute Sevasti jims akiva marww JohnnyW Indiana Jones Ecomaniac Re_Alexis mourinho776 kamekiwii23 Giii Shadowban Abiogenesis Arianara S3 KTr! arko gmoutzour Human being P.Dam. isma Countdown glaros22 Στεφανος56 marina00 ΘανάσοςG4 Johnny15 synthnightingale iiTzArismaltor_ iew exotic xo NickTheQuick augustine Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Αυγή πήγε Ασπρόπυργο για αντιμπασιστικό ρεπορτάζ και έπεσε πάνω σε ψηφοφόρους των Σπαρτιατών. Είναι τόσο ωραίο που ο Ασπρόπυργος, μία προσφυγική περιοχή από συνΠοντίους, έβγαλε υψηλά ποσοστά στους Σπαρτιάτες. Παρά τις κακουχίες που πέρασαν και από συνέλληνες τους αυτοί οι άνθρωποι έχουν ακόμα υψηλό εθνικό φρόνημα. Εκατό φορές πιο πατριώτες από εμάς τους υπόλοιπους δεν αντιμετωπιστήκαμε ποτέ ως ξένοι από το ίδιο μας το αίμα. Οδοιπορικό στον Ασπρόπυργο / Οι Σπαρτιάτες της διπλανής πόρτας Οδοιπορικό της ΑΥΓΗΣ της Κυριακής στις γειτονιές όπου καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό του κόμματος-βιτρίνα του έγκλειστου νεοναζί Κασιδιάρη www.avgi.gr
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.303 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:41 Ο Paragontas7000: #333 18-07-23 16:41 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Ξεφτυλα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:51 Ο giannhs2001: #334 18-07-23 16:51 Αποφεύγω να χρησιμοποιώ την κάρτα μου, ιδίως σε μικρομάγαζα. Οι τράπεζες κάνουν κρατήσεις στο τελικό ποσό και είναι κρίμα για τους απλούς καταστηματάρχες αυτό. Για μεγάλα κεφάλια πάλι δεν χρησιμοποιώ αλλά εκεί δεν με ενδιαφέρει εάν κάνουν κρατήσεις ή όχι. Ο κλέφτης κλέβει τον κλέφτη. Όπως δεν με πολυαρέσει η ιδέα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έτσι δεν με αρέσει και αυτός ο τρόπος συναλλαγής. Μακάρι να μην χαθούν ποτέ τα χαρτονομίσματα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:56 Ο parafernalia: #335 18-07-23 16:56 Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο American Economist: #336 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ Click για ανάπτυξη... Θα σου το χαλάσω όμως αυτό έγινε σε όλες τις χώρες του πλανήτη. https://www.oecd.org/coronavirus/en/data-insights/real-wages-are-falling Chart: Which OCED countries are real wages falling most sharply? | World Economic Forum Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:00 Ο Dreamweaver: #337 18-07-23 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι η φοροδιαφυγή η οποία στερεί 27 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από το Εθνικό ΑΕΠ. Δικηγόροι, ιατροί, ξενοδόχοι και Ταξί δεν κόβουν αποδείξεις ούτε για πλάκα. Αυτούς πρέπει να πιάσει αρχικά και να τους πατήσει κάτω καθώς προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην οικονομία. Click για ανάπτυξη... δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Ο American Economist: #338 18-07-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:38 Ο Dreamweaver: #339 18-07-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Click για ανάπτυξη... Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:41 Ο American Economist: #340 18-07-23 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη Click για ανάπτυξη... Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:26 Tα παρακάτω 251 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Wonderkid AggelikiGr Monsieur johnsala chester20080 taketrance Entropy24 charmander American Economist giannhs2001 touvlo back2967 Sotiris 12 Scandal camil fmarulezkd Kate1914 giorgos5002 Εριφύλη Paragontas7000 GeorgePap2003 SlimShady Memetchi Maynard Dr. Gl. Luminous Libertus ghоul F1L1PAS nautilus_agent Jack of Spades michaela888 Varus Μαυρίκιος Kafkinos Unicex Ryuzaki Searching fockos redpointer Debugging_Daemon jimis2001 Vera aris65 5607 eupalinaros ANASTASIA120379 grtt DrizallahAryan sakplat bibliofagos Ilikntas fourkaki Drscientist sophieee Giorgkalo annapdk Luludaki A350 Αντικειμενικός ChristosM89 Lara77 vasilis123321 synopsis ck_chrysiis manozzz gademis Last Stand BatGuin Joji J.Cameron gegeorgiou90 Scarlet Fox userguest Unboxholics gaidouri rafaela11 MarcoReus thodoris_eng bouk0u thenutritionist physicscrazy Ilma Maraki_lar_1980 parrot/παπαγάλος aggelosst9 Nala ggl Advocatus diaboli Coroner donut_daddy linuxman jellojina Hecticism еще один пророк р... phleidhs Deimos Robelano thequickbrownfox kost28 Steliosgkougkou Antonia Alexandra jj! eukleidhs1821 Μήτσος10 ROM32 Αρίκος Fernando_A Esperos1 Totreno Ariana2018 AK-92 EcoClown hirasawayui V@Per Maraki4you User2350 Δροσουλίτης Dark_kronos Βασιλης1234 Alessandra Eliza Dwight K. Schrute Sevasti jims akiva marww JohnnyW Indiana Jones Ecomaniac Re_Alexis mourinho776 kamekiwii23 Giii Shadowban Abiogenesis Arianara S3 KTr! arko gmoutzour Human being P.Dam. isma Countdown glaros22 Στεφανος56 marina00 ΘανάσοςG4 Johnny15 synthnightingale iiTzArismaltor_ iew exotic xo NickTheQuick augustine Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Ξεφτυλα
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.243 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:51 Ο giannhs2001: #334 18-07-23 16:51 Αποφεύγω να χρησιμοποιώ την κάρτα μου, ιδίως σε μικρομάγαζα. Οι τράπεζες κάνουν κρατήσεις στο τελικό ποσό και είναι κρίμα για τους απλούς καταστηματάρχες αυτό. Για μεγάλα κεφάλια πάλι δεν χρησιμοποιώ αλλά εκεί δεν με ενδιαφέρει εάν κάνουν κρατήσεις ή όχι. Ο κλέφτης κλέβει τον κλέφτη. Όπως δεν με πολυαρέσει η ιδέα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έτσι δεν με αρέσει και αυτός ο τρόπος συναλλαγής. Μακάρι να μην χαθούν ποτέ τα χαρτονομίσματα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:56 Ο parafernalia: #335 18-07-23 16:56 Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο American Economist: #336 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ Click για ανάπτυξη... Θα σου το χαλάσω όμως αυτό έγινε σε όλες τις χώρες του πλανήτη. https://www.oecd.org/coronavirus/en/data-insights/real-wages-are-falling Chart: Which OCED countries are real wages falling most sharply? | World Economic Forum Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:00 Ο Dreamweaver: #337 18-07-23 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι η φοροδιαφυγή η οποία στερεί 27 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από το Εθνικό ΑΕΠ. Δικηγόροι, ιατροί, ξενοδόχοι και Ταξί δεν κόβουν αποδείξεις ούτε για πλάκα. Αυτούς πρέπει να πιάσει αρχικά και να τους πατήσει κάτω καθώς προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην οικονομία. Click για ανάπτυξη... δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Ο American Economist: #338 18-07-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:38 Ο Dreamweaver: #339 18-07-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Click για ανάπτυξη... Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:41 Ο American Economist: #340 18-07-23 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη Click για ανάπτυξη... Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:26 Tα παρακάτω 251 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Wonderkid AggelikiGr Monsieur johnsala chester20080 taketrance Entropy24 charmander American Economist giannhs2001 touvlo back2967 Sotiris 12 Scandal camil fmarulezkd Kate1914 giorgos5002 Εριφύλη Paragontas7000 GeorgePap2003 SlimShady Memetchi Maynard Dr. Gl. Luminous Libertus ghоul F1L1PAS nautilus_agent Jack of Spades michaela888 Varus Μαυρίκιος Kafkinos Unicex Ryuzaki Searching fockos redpointer Debugging_Daemon jimis2001 Vera aris65 5607 eupalinaros ANASTASIA120379 grtt DrizallahAryan sakplat bibliofagos Ilikntas fourkaki Drscientist sophieee Giorgkalo annapdk Luludaki A350 Αντικειμενικός ChristosM89 Lara77 vasilis123321 synopsis ck_chrysiis manozzz gademis Last Stand BatGuin Joji J.Cameron gegeorgiou90 Scarlet Fox userguest Unboxholics gaidouri rafaela11 MarcoReus thodoris_eng bouk0u thenutritionist physicscrazy Ilma Maraki_lar_1980 parrot/παπαγάλος aggelosst9 Nala ggl Advocatus diaboli Coroner donut_daddy linuxman jellojina Hecticism еще один пророк р... phleidhs Deimos Robelano thequickbrownfox kost28 Steliosgkougkou Antonia Alexandra jj! eukleidhs1821 Μήτσος10 ROM32 Αρίκος Fernando_A Esperos1 Totreno Ariana2018 AK-92 EcoClown hirasawayui V@Per Maraki4you User2350 Δροσουλίτης Dark_kronos Βασιλης1234 Alessandra Eliza Dwight K. Schrute Sevasti jims akiva marww JohnnyW Indiana Jones Ecomaniac Re_Alexis mourinho776 kamekiwii23 Giii Shadowban Abiogenesis Arianara S3 KTr! arko gmoutzour Human being P.Dam. isma Countdown glaros22 Στεφανος56 marina00 ΘανάσοςG4 Johnny15 synthnightingale iiTzArismaltor_ iew exotic xo NickTheQuick augustine Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αποφεύγω να χρησιμοποιώ την κάρτα μου, ιδίως σε μικρομάγαζα. Οι τράπεζες κάνουν κρατήσεις στο τελικό ποσό και είναι κρίμα για τους απλούς καταστηματάρχες αυτό. Για μεγάλα κεφάλια πάλι δεν χρησιμοποιώ αλλά εκεί δεν με ενδιαφέρει εάν κάνουν κρατήσεις ή όχι. Ο κλέφτης κλέβει τον κλέφτη. Όπως δεν με πολυαρέσει η ιδέα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έτσι δεν με αρέσει και αυτός ο τρόπος συναλλαγής. Μακάρι να μην χαθούν ποτέ τα χαρτονομίσματα.
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.801 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:56 Ο parafernalia: #335 18-07-23 16:56 Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο American Economist: #336 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ Click για ανάπτυξη... Θα σου το χαλάσω όμως αυτό έγινε σε όλες τις χώρες του πλανήτη. https://www.oecd.org/coronavirus/en/data-insights/real-wages-are-falling Chart: Which OCED countries are real wages falling most sharply? | World Economic Forum Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:00 Ο Dreamweaver: #337 18-07-23 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι η φοροδιαφυγή η οποία στερεί 27 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από το Εθνικό ΑΕΠ. Δικηγόροι, ιατροί, ξενοδόχοι και Ταξί δεν κόβουν αποδείξεις ούτε για πλάκα. Αυτούς πρέπει να πιάσει αρχικά και να τους πατήσει κάτω καθώς προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην οικονομία. Click για ανάπτυξη... δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Ο American Economist: #338 18-07-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:38 Ο Dreamweaver: #339 18-07-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Click για ανάπτυξη... Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:41 Ο American Economist: #340 18-07-23 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη Click για ανάπτυξη... Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:26 Tα παρακάτω 251 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Wonderkid AggelikiGr Monsieur johnsala chester20080 taketrance Entropy24 charmander American Economist giannhs2001 touvlo back2967 Sotiris 12 Scandal camil fmarulezkd Kate1914 giorgos5002 Εριφύλη Paragontas7000 GeorgePap2003 SlimShady Memetchi Maynard Dr. Gl. Luminous Libertus ghоul F1L1PAS nautilus_agent Jack of Spades michaela888 Varus Μαυρίκιος Kafkinos Unicex Ryuzaki Searching fockos redpointer Debugging_Daemon jimis2001 Vera aris65 5607 eupalinaros ANASTASIA120379 grtt DrizallahAryan sakplat bibliofagos Ilikntas fourkaki Drscientist sophieee Giorgkalo annapdk Luludaki A350 Αντικειμενικός ChristosM89 Lara77 vasilis123321 synopsis ck_chrysiis manozzz gademis Last Stand BatGuin Joji J.Cameron gegeorgiou90 Scarlet Fox userguest Unboxholics gaidouri rafaela11 MarcoReus thodoris_eng bouk0u thenutritionist physicscrazy Ilma Maraki_lar_1980 parrot/παπαγάλος aggelosst9 Nala ggl Advocatus diaboli Coroner donut_daddy linuxman jellojina Hecticism еще один пророк р... phleidhs Deimos Robelano thequickbrownfox kost28 Steliosgkougkou Antonia Alexandra jj! eukleidhs1821 Μήτσος10 ROM32 Αρίκος Fernando_A Esperos1 Totreno Ariana2018 AK-92 EcoClown hirasawayui V@Per Maraki4you User2350 Δροσουλίτης Dark_kronos Βασιλης1234 Alessandra Eliza Dwight K. Schrute Sevasti jims akiva marww JohnnyW Indiana Jones Ecomaniac Re_Alexis mourinho776 kamekiwii23 Giii Shadowban Abiogenesis Arianara S3 KTr! arko gmoutzour Human being P.Dam. isma Countdown glaros22 Στεφανος56 marina00 ΘανάσοςG4 Johnny15 synthnightingale iiTzArismaltor_ iew exotic xo NickTheQuick augustine Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο American Economist: #336 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ Click για ανάπτυξη... Θα σου το χαλάσω όμως αυτό έγινε σε όλες τις χώρες του πλανήτη. https://www.oecd.org/coronavirus/en/data-insights/real-wages-are-falling Chart: Which OCED countries are real wages falling most sharply? | World Economic Forum Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:00 Ο Dreamweaver: #337 18-07-23 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι η φοροδιαφυγή η οποία στερεί 27 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από το Εθνικό ΑΕΠ. Δικηγόροι, ιατροί, ξενοδόχοι και Ταξί δεν κόβουν αποδείξεις ούτε για πλάκα. Αυτούς πρέπει να πιάσει αρχικά και να τους πατήσει κάτω καθώς προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην οικονομία. Click για ανάπτυξη... δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Ο American Economist: #338 18-07-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:38 Ο Dreamweaver: #339 18-07-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Click για ανάπτυξη... Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:41 Ο American Economist: #340 18-07-23 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη Click για ανάπτυξη... Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:26 Tα παρακάτω 251 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Wonderkid AggelikiGr Monsieur johnsala chester20080 taketrance Entropy24 charmander American Economist giannhs2001 touvlo back2967 Sotiris 12 Scandal camil fmarulezkd Kate1914 giorgos5002 Εριφύλη Paragontas7000 GeorgePap2003 SlimShady Memetchi Maynard Dr. Gl. Luminous Libertus ghоul F1L1PAS nautilus_agent Jack of Spades michaela888 Varus Μαυρίκιος Kafkinos Unicex Ryuzaki Searching fockos redpointer Debugging_Daemon jimis2001 Vera aris65 5607 eupalinaros ANASTASIA120379 grtt DrizallahAryan sakplat bibliofagos Ilikntas fourkaki Drscientist sophieee Giorgkalo annapdk Luludaki A350 Αντικειμενικός ChristosM89 Lara77 vasilis123321 synopsis ck_chrysiis manozzz gademis Last Stand BatGuin Joji J.Cameron gegeorgiou90 Scarlet Fox userguest Unboxholics gaidouri rafaela11 MarcoReus thodoris_eng bouk0u thenutritionist physicscrazy Ilma Maraki_lar_1980 parrot/παπαγάλος aggelosst9 Nala ggl Advocatus diaboli Coroner donut_daddy linuxman jellojina Hecticism еще один пророк р... phleidhs Deimos Robelano thequickbrownfox kost28 Steliosgkougkou Antonia Alexandra jj! eukleidhs1821 Μήτσος10 ROM32 Αρίκος Fernando_A Esperos1 Totreno Ariana2018 AK-92 EcoClown hirasawayui V@Per Maraki4you User2350 Δροσουλίτης Dark_kronos Βασιλης1234 Alessandra Eliza Dwight K. Schrute Sevasti jims akiva marww JohnnyW Indiana Jones Ecomaniac Re_Alexis mourinho776 kamekiwii23 Giii Shadowban Abiogenesis Arianara S3 KTr! arko gmoutzour Human being P.Dam. isma Countdown glaros22 Στεφανος56 marina00 ΘανάσοςG4 Johnny15 synthnightingale iiTzArismaltor_ iew exotic xo NickTheQuick augustine Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Tο καρτέλ της ενέργειας και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, κατέγραψε ιλιγγιώδη κέρδη εις βάρος όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου των άλλων επιχειρήσεων. https://www.newsbreak.gr/oikonomia/...meiothike-to-pragmatiko-eisodima-ton-ellinon/ Click για ανάπτυξη... Θα σου το χαλάσω όμως αυτό έγινε σε όλες τις χώρες του πλανήτη. https://www.oecd.org/coronavirus/en/data-insights/real-wages-are-falling Chart: Which OCED countries are real wages falling most sharply? | World Economic Forum
Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:00 Ο Dreamweaver: #337 18-07-23 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι η φοροδιαφυγή η οποία στερεί 27 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από το Εθνικό ΑΕΠ. Δικηγόροι, ιατροί, ξενοδόχοι και Ταξί δεν κόβουν αποδείξεις ούτε για πλάκα. Αυτούς πρέπει να πιάσει αρχικά και να τους πατήσει κάτω καθώς προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην οικονομία. Click για ανάπτυξη... δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Ο American Economist: #338 18-07-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:38 Ο Dreamweaver: #339 18-07-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Click για ανάπτυξη... Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:41 Ο American Economist: #340 18-07-23 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη Click για ανάπτυξη... Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:26 Tα παρακάτω 251 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Wonderkid AggelikiGr Monsieur johnsala chester20080 taketrance Entropy24 charmander American Economist giannhs2001 touvlo back2967 Sotiris 12 Scandal camil fmarulezkd Kate1914 giorgos5002 Εριφύλη Paragontas7000 GeorgePap2003 SlimShady Memetchi Maynard Dr. Gl. Luminous Libertus ghоul F1L1PAS nautilus_agent Jack of Spades michaela888 Varus Μαυρίκιος Kafkinos Unicex Ryuzaki Searching fockos redpointer Debugging_Daemon jimis2001 Vera aris65 5607 eupalinaros ANASTASIA120379 grtt DrizallahAryan sakplat bibliofagos Ilikntas fourkaki Drscientist sophieee Giorgkalo annapdk Luludaki A350 Αντικειμενικός ChristosM89 Lara77 vasilis123321 synopsis ck_chrysiis manozzz gademis Last Stand BatGuin Joji J.Cameron gegeorgiou90 Scarlet Fox userguest Unboxholics gaidouri rafaela11 MarcoReus thodoris_eng bouk0u thenutritionist physicscrazy Ilma Maraki_lar_1980 parrot/παπαγάλος aggelosst9 Nala ggl Advocatus diaboli Coroner donut_daddy linuxman jellojina Hecticism еще один пророк р... phleidhs Deimos Robelano thequickbrownfox kost28 Steliosgkougkou Antonia Alexandra jj! eukleidhs1821 Μήτσος10 ROM32 Αρίκος Fernando_A Esperos1 Totreno Ariana2018 AK-92 EcoClown hirasawayui V@Per Maraki4you User2350 Δροσουλίτης Dark_kronos Βασιλης1234 Alessandra Eliza Dwight K. Schrute Sevasti jims akiva marww JohnnyW Indiana Jones Ecomaniac Re_Alexis mourinho776 kamekiwii23 Giii Shadowban Abiogenesis Arianara S3 KTr! arko gmoutzour Human being P.Dam. isma Countdown glaros22 Στεφανος56 marina00 ΘανάσοςG4 Johnny15 synthnightingale iiTzArismaltor_ iew exotic xo NickTheQuick augustine Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι η φοροδιαφυγή η οποία στερεί 27 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από το Εθνικό ΑΕΠ. Δικηγόροι, ιατροί, ξενοδόχοι και Ταξί δεν κόβουν αποδείξεις ούτε για πλάκα. Αυτούς πρέπει να πιάσει αρχικά και να τους πατήσει κάτω καθώς προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην οικονομία. Click για ανάπτυξη... δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Για το κράτος των ολιγαρχών δουλεύουμε, όσα και να βγάζουμε... Click για ανάπτυξη... Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Ο American Economist: #338 18-07-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:38 Ο Dreamweaver: #339 18-07-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Click για ανάπτυξη... Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:41 Ο American Economist: #340 18-07-23 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη Click για ανάπτυξη... Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:26 Tα παρακάτω 251 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Wonderkid AggelikiGr Monsieur johnsala chester20080 taketrance Entropy24 charmander American Economist giannhs2001 touvlo back2967 Sotiris 12 Scandal camil fmarulezkd Kate1914 giorgos5002 Εριφύλη Paragontas7000 GeorgePap2003 SlimShady Memetchi Maynard Dr. Gl. Luminous Libertus ghоul F1L1PAS nautilus_agent Jack of Spades michaela888 Varus Μαυρίκιος Kafkinos Unicex Ryuzaki Searching fockos redpointer Debugging_Daemon jimis2001 Vera aris65 5607 eupalinaros ANASTASIA120379 grtt DrizallahAryan sakplat bibliofagos Ilikntas fourkaki Drscientist sophieee Giorgkalo annapdk Luludaki A350 Αντικειμενικός ChristosM89 Lara77 vasilis123321 synopsis ck_chrysiis manozzz gademis Last Stand BatGuin Joji J.Cameron gegeorgiou90 Scarlet Fox userguest Unboxholics gaidouri rafaela11 MarcoReus thodoris_eng bouk0u thenutritionist physicscrazy Ilma Maraki_lar_1980 parrot/παπαγάλος aggelosst9 Nala ggl Advocatus diaboli Coroner donut_daddy linuxman jellojina Hecticism еще один пророк р... phleidhs Deimos Robelano thequickbrownfox kost28 Steliosgkougkou Antonia Alexandra jj! eukleidhs1821 Μήτσος10 ROM32 Αρίκος Fernando_A Esperos1 Totreno Ariana2018 AK-92 EcoClown hirasawayui V@Per Maraki4you User2350 Δροσουλίτης Dark_kronos Βασιλης1234 Alessandra Eliza Dwight K. Schrute Sevasti jims akiva marww JohnnyW Indiana Jones Ecomaniac Re_Alexis mourinho776 kamekiwii23 Giii Shadowban Abiogenesis Arianara S3 KTr! arko gmoutzour Human being P.Dam. isma Countdown glaros22 Στεφανος56 marina00 ΘανάσοςG4 Johnny15 synthnightingale iiTzArismaltor_ iew exotic xo NickTheQuick augustine Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: δηλωνεις φιλελευθερος κιολας Ποιο ειναι το προβλημα που δημιουργειται, οτι δεν χρηματοδοτουν τις μιζες των πολιτικων? Μην μπερδευετε το αν εχει το κρατος (οι πολιτικοι δηλαδη) λεφτα στη διαχειριση του με το αν "χανονται" αυτα. Στην οικονομια παραμενουν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους για να ζησουν. Και πριν γινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβεντα για φοροδιαφυγη, να γινει πρωτα για τη φορομπηχτικη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Με 50% της αξιας να ειναι οι φοροι μαλλον αλλου ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;;
Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.973 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:38 Ο Dreamweaver: #339 18-07-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Click για ανάπτυξη... Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:41 Ο American Economist: #340 18-07-23 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη Click για ανάπτυξη... Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 171 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί το να είσαι φιλελεύθερος σημαίνει ότι επικροτείς την φοροδιαφυγή;; Click για ανάπτυξη... Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.041 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 22:41 Ο American Economist: #340 18-07-23 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη Click για ανάπτυξη... Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή.
Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ισως να μην ειναι η σουπερ προτεραιοτητα σου και να εχεις εμμονη με αυτην, σε σημειο που να την χαρακτηριζεις κλοπη Click για ανάπτυξη... Ποιος και πότε το είπε αυτό?? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον φιλελεύθερο οικονομολόγο να λεει ότι η φοροδιαφυγή είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται κλοπή. Άλλο να θέλουμε χαμηλούς φόρους και άλλο να επικροτουμε την φοροδιαφυγή.