Κυβέρνηση Μητσοτάκη

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 910 μηνύματα.
Το γνωστό ψηφιζεις κουλη επειδή ο τσιπρας μας έκλεισε τις τράπεζες. Αχ...
Ο Τσιπρας πήγε την Ελλάδα χρόνια πίσω....
Αυτή η ψαλίδα για να κλείσει θέλει αλλα τόσα και φυσικά όχι με τον Μητσοτάκη Ανδρουλάκη και Σία....

Δεν είναι οΤσιπρας Βαρουφακης και η παράταξη του το θέμα...
Είναι το σκεπτικό του ..
Μαγκας στην Ευρώπη με μια χώρα πίσω που δεν έχει έσοδα πάρα μόνο η φορολογία της ..

Αυτός νόμιζε ότι έκανε κατάληψη όπως τοτε που ήταν φοιτητής .. .

Λίγο να έχουμε την αντίληψη και το κόστος της κάθε κυβέρνησης...

Η Κύπρος προχώρησε σε κούρεμα αλλά τους βλέπεις τώρα που είναι;
Και ολο αυτό γιατί έχει πολιτικούς που κάνουν κινήσεις οι οποίες κοστίζουν ακριβά στο λαό αλλά δεν διαιωνίζουν μια άρρωστη κατάσταση...

Εμείς καθόμαστε ακόμα και σήμερα και μιλάμε για ανύπαρκτη αριστερά και δεξιά...

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.636 μηνύματα.
Συμφωνω για την αποτυχια της ΝΔ αλλα συγκριτικα με τους αλλους φανταστειτε τι αποτυχια θα ειχαν οι αλλοι
ρε αγόρι μου, τι συγκριτικά λες πάλι, συγκριτικά τα έβαλα πάνω και φαίνεται πόσο χειρότερα τα έκανε η ΝΔ.

Δηλαδή φανταστείτε αν δε δέχεται τα δεδομένα ενας νέος που τα καταλαβαίνει και δεν αλλάζει γνώμη, σκεφτείτε ο μέσος γέρος που δε καταλαβαίνει και Χριστό. Μας αξίζει αυτό που περνάμε.

Έχει 18 διαγράμματα που δείχνει την παταγώδη αποτυχία της ΝΔ συγκριτικά με ο,τι θέλεις (φτωχότερες ευρωπαικες χωρες, μεσος ορος ΕΕ και παλαιότερες κυβερνήσεις)κι ο αλλος ακομα γραφει πως ειναι καλυτερη απο τους προηγουμενους και ο Αλεξης δεν ηξερε αγγλικά.

Τι να πω ρε πουστη, αν δεν σας πληρώνει το κόμμα να τα λέτε αυτά τοτε πραγματικά είστε άξιοι της μοιρας σας.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.974 μηνύματα.
Και εσυ Βελο;

Ε όχι πάει θα φύγω όντως μετανάστης...
Κοίτα, για να μιλήσω σοβαρά, εγώ λογικά δεν θα ψηφίσω τίποτα. Και είμαι άνθρωπος που όλη μου τη ζωή έκραζα όσους απείχαν. Αλλά διαπιστώνω μέρα με τη μέρα ότι κανένα κόμμα δεν είναι το θέμα, το βασικό θέμα είναι το ίδιο το πολίτευμα. Ακόμα και κόμμα που πρεσβεύει τις θέσεις σου να βγει, το σύστημα έχει δικλείδες ασφαλείας και θα περάσει το δικό του στα πράγματα που μετράνε.

Όχι ότι στις προηγούμενες εκλογές πίστευα ότι με την ψήφο αλλάζει κάτι, ούτε καν. Απλώς ψήφισα με το σκεπτικό του επικοινωνιακού, δηλαδή κάτι όσο πιο κοντά στις θέσεις μου (Βελό, τι να κάνουμε δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά κοντά στις θέσεις μου) για να δείξουμε ότι υπάρχει αρκετός κόσμος που έχει αυτά τα πιστεύω.

Ε, φάνηκε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία, οπότε δεν έχει και κάποια σημασία το ποιος θα βγεί. Στην Ελλάδα πήγαμε από το τσίρκο του Σύριζα στους γκάνγκστερ της ΝΔ. Τώρα να μπω στο παιχνιδάκι της εσωτερικής κατανάλωσης που βάζουν τους αριστερούς "η κακιά δεξιά" ή στους "δεξιούς" "ο Κούλης είναι το μη χείρον βέλτιστο" θεωρώ ότι δεν είμαι τόσο ηλίθιος να το κάνω.

Τελευταία επεξεργασία:

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.486 μηνύματα.
ρε αγόρι μου, τι συγκριτικά λες πάλι, συγκριτικά τα έβαλα πάνω και φαίνεται πόσο χειρότερα τα έκανε η ΝΔ.

Δηλαδή φανταστείτε αν δε δέχεται τα δεδομένα ενας νέος που τα καταλαβαίνει και δεν αλλάζει γνώμη, σκεφτείτε ο μέσος γέρος που δε καταλαβαίνει και Χριστό. Μας αξίζει αυτό που περνάμε.

Έχει 18 διαγράμματα που δείχνει την παταγώδη αποτυχία της ΝΔ συγκριτικά με ο,τι θέλεις (φτωχότερες ευρωπαικες χωρες, μεσος ορος ΕΕ και παλαιότερες κυβερνήσεις)κι ο αλλος ακομα γραφει πως ειναι καλυτερη απο τους προηγουμενους και ο Αλεξης δεν ηξερε αγγλικά.

Τι να πω ρε πουστη, αν δεν σας πληρώνει το κόμμα να τα λέτε αυτά τοτε πραγματικά είστε άξιοι της μοιρας σας.
Η πολιτικη ειναι συγκριτικος χωρος. Ο κοσμος το 2023 ειχε την ευκαιρια να συγκρινει μεταξυ διακυβερνης ΣΥΡΙΖΑ 15-19' κ διακυβερνησης ΝΔ μεταξυ 19-23' και εδειξε τι θελει στο μεγιστο βαθμο.

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.636 μηνύματα.
Η πολιτικη ειναι συγκριτικος χωρος. Ο κοσμος το 2023 ειχε την ευκαιρια να συγκρινει μεταξυ διακυβερνης ΣΥΡΙΖΑ 15-19' κ διακυβερνησης ΝΔ μεταξυ 19-23' και εδειξε τι θελει στο μεγιστο βαθμο.
Πω ρε Γιώργο τι να πω, κρίμα.
Δεν ξέρω τι σε οδήγησε εδώ, αλλά ελπίζω να τα καταφέρεις καλύτερα στο μέλλον. Είσαι έξυπνο και μορφωμένο παιδί, είναι πραγματικά κρίμα.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 910 μηνύματα.
Κοίτα, για να μιλήσω σοβαρά, εγώ λογικά δεν θα ψηφίσω τίποτα. Και είμαι άνθρωπος που όλη μου τη ζωή έκραζα όσους απείχαν. Αλλά διαπιστώνω μέρα με τη μέρα ότι κανένα κόμμα δεν είναι το θέμα, το βασικό θέμα είναι το ίδιο το πολίτευμα. Ακόμα και κόμμα που πρεσβεύει τις θέσεις σου να βγει, το σύστημα έχει δικλείδες ασφαλείας και θα περάσει το δικό του στα πράγματα που μετράνε.

Όχι ότι στις προηγούμενες εκλογές πίστευα ότι με την ψήφο αλλάζει κάτι, ούτε καν. Απλώς ψήφισα με το σκεπτικό του επικοινωνιακού, δηλαδή κάτι όσο πιο κοντά στις θέσεις μου (Βελό, τι να κάνουμε δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά κοντά στις θέσεις μου) για να δείξουμε ότι υπάρχει αρκετός κόσμος που έχει αυτά τα πιστεύω.

Ε, φάνηκε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία, οπότε δεν έχει και κάποια σημασία το ποιος θα βγεί. Στην Ελλάδα πήγαμε από το τσίρκο του Σύριζα στους γκάνγκστερ της ΝΔ. Τώρα να μπω στο παιχνιδάκι της εσωτερικής κατανάλωσης που βάζουν τους αριστερούς "η κακιά δεξιά" ή στους "δεξιούς" "ο Κούλης είναι το μη χείρον βέλτιστο" θεωρώ ότι δεν είμαι τόσο ηλίθιος να το κάνω.
Ταυτίζομαι αλλά προσωπικά όταν και εάν γίνουν εκλογές σε καμία των περιπτώσεων δεν θα απέχω. .

Δεν μπορώ να έχω άποψη (οποία και να είναι αυτή ) και από την άλλη να μην ψηφίζω...

Θα πάω, τώρα τι θα ψηφίσω αλήθεια δεν έχω ιδέα γιατί όπως είπες και για εμένα το πολίτευμα πάσχει ...

Ουτε τους μεν ούτε τους δε και ενα περισσότερο τον Εβραίο Μητσοτάκη ....Μια θρησκεία μας έχει μείνει ...

Όσοι έχουν διαβάσει έστω και λίγο Καποδίστρια θα δουν ότι ένας φαύλος κύκλος είναι όλο αυτό ...
Προσωπικά κουραστικά να βλέπω ανθρώπους να μιλούν για ιδεολογίες και το κυριότερο να προσπαθήσουν να πείσουν τους νέους για κάτι το οποίο δεν ισχύει...

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.421 μηνύματα.
Βλέπω τον Σαμαρά να ανακοινώνει ξανά νέο κόμμα ενάντια του Κούλη. Βλέπω Τσίπρα να ετοιμάζεται να γυρίσει.
Τελικά πως λέτε να είναι το μέλλον της ΝΔ; Λέτε να τελείωσε μια και καλά το μιτσοτακέικο;

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.509 μηνύματα.
Βλέπω τον Σαμαρά να ανακοινώνει ξανά νέο κόμμα ενάντια του Κούλη. Βλέπω Τσίπρα να ετοιμάζεται να γυρίσει.
Τελικά πως λέτε να είναι το μέλλον της ΝΔ; Λέτε να τελείωσε μια και καλά το μιτσοτακέικο;
Είναι πολλοί οι φτιαγμένοι από τη Νουδούλα για να πέσει έτσι το κουλις.

Και ομολογω οτι απογοητευτηκα με την έκκληση των 91 διανοούμενων και λοιπών προς υπάρχοντες πολιτικούς βλ. Σαμαρά και Καραμανλή καθως έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάστασή μας και αυτοί οι πολιτικοι.

Ξαναζεσταμένη σούπα απο τη μια, και χρωματιστηκαν ίσως και πολιτικά απο την άλλη.

Έπρεπε να κανουν εκκληση για κατι αυστηρά καινούριο. (εκτος αν έκαναν και δεν το γνωρίζω)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια