American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.646 μηνύματα.

Τα καλύτερα λεωφορεία είναι του Φυσικού αερίου, τα οποία ήδη έχουν αρχίσει και μπαίνουν σε κυκλοφορία στην Αθήνα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.760 μηνύματα.

Ωραια, 240 οχηματα επι ποσες χιλιαδες ευρω η μπαταρία την πενταετία, βάλτο διπλα δίπλα με τα λειτουργικα εξοδα ισάριθμων τρολει, δικτυο συντηρησης, ρευμα όλα. Αυτοι ξέρουν τι κάνουν παράγοντα, εμείς αμα δε βάλουμε τα νουμερα δίπλα διπλα, μπορει να μας λενε οτι και το περπάτημα ειναι λιγότερο οικονομικο απο το να αγοράσεις 1000 γερμανικα λεωφορεία αυριο.ανα 5 χρονια θελουν αλλαγη οι μπαταριες.
Στην τελική ας τα παίρναμε, αλλα για να αντικαταστησουμε τα πετρελαιοκινητα, να καναμε ολο το κεντρο πιο καθαρό περιβαλλοντολογικά.
Οχι, θα αντικαταστησει ενα ηλεκτρικο αθορυβο, με ένα άλλο αμφίβολο.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 6.008 μηνύματα.

τα τρολει ενα μπουρδελο ηταν. τιγκα στις βλαβες και παρα πολυ αργα.Ωραια, 240 οχηματα επι ποσες χιλιαδες ευρω η μπαταρία την πενταετία, βάλτο διπλα δίπλα με τα λειτουργικα εξοδα ισάριθμων τρολει, δικτυο συντηρησης, ρευμα όλα. Αυτοι ξέρουν τι κάνουν παράγοντα, εμείς αμα δε βάλουμε τα νουμερα δίπλα διπλα, μπορει να μας λενε οτι και το περπάτημα ειναι λιγότερο οικονομικο απο το να αγοράσεις 1000 γερμανικα λεωφορεία αυριο.
Στην τελική ας τα παίρναμε, αλλα για να αντικαταστησουμε τα πετρελαιοκινητα, να καναμε ολο το κεντρο πιο καθαρό περιβαλλοντολογικά.
Οχι, θα αντικαταστησει ενα ηλεκτρικο αθορυβο, με ένα άλλο αμφίβολο.
ας φερουν το 1/10 του οπεκεπε που κλεψανε , στα παπαρια μου πραγματικα που θα βρουν τα λεφτα.
Σε οσα ηλεκτρικα λεωφορεα εχω μπει ηταν εξαρετικα και π ολυ αθορυβα.
ασε που σε 2-3 χρονια σκοπευω να παρω μπουλο να παρω , αμα δεν αλλαξει κατι δραματικα.
καλη δυναμη σε οσους δεν ειχαν τα αρχιδια / καναν την μλκια να μεινουν εδω.
ας προσεχαν.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.760 μηνύματα.

Δεν είσαι μια γλύκα σήμερα, σκληρέ; Αχ όλα τα ξέρεις εσυ γιατί και πως ο καθένας ξέμεινε.καλη δυναμη σε οσους δεν ειχαν τα αρχιδια / καναν την μλκια να μεινουν εδω.
ας προσεχαν.
Κι είναι μεγάλη μαλακία να θέλουμε κατι καλύτερο γι αυτή τη χώρα ε;
Φύγε, δικαίωμά σου, και οι expats νοιάζονται για τη χώρα και οι μέσα, αλλά μην γίνεσαι μαλάκας.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 6.008 μηνύματα.

28/2/2025 εβσησε καθε ελπιδα για εμενα για να αλλαξει κατι σε αυτο το μπουρδελο.Κι είναι μεγάλη μαλακία να θέλουμε κατι καλύτερο γι αυτή τη χώρα ε;
καλο κουραγιο ευχομαι.
θα φερουν κανα πακιστανο "προσφυγα" στη θεση μου μην ανησυχεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μαλακια δεν ειναι , αλλα αφελεια (πλεον) σιγουρα.
ριξε και μια ματια τι γινονται πλεον στα πανεπιστημια με την αναβαθμιση των κολλεγιων.
Εχουν περασει ολα στα ψιλα και εχεις την αριστερα να φωναζει για τα τραβελια και την παλαιστινη.
Σε αλλες εποχες θα ειχε καει η αθηνα
Αηδια.
@Valder
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Δεν διαφωνούμε, και δεν ηταν το περιεχόμενο των επιχειρημάτων που διαφώνησα αλλά το στυλ.28/2/2025 εβσησε καθε ελπιδα για εμενα για να αλλαξει κατι σε αυτο το μπουρδελο.
καλο κουραγιο ευχομαι.
θα φερουν κανα πακιστανο "προσφυγα" στη θεση μου μην ανησυχεις.
Μαλακια δεν ειναι , αλλα αφελεια (πλεον) σιγουρα.
ριξε και μια ματια τι γινονται πλεον στα πανεπιστημια με την αναβαθμιση των κολλεγιων.
Εχουν περασει ολα στα ψιλα και εχεις την αριστερα να φωναζει για τα τραβελια και την παλαιστινη.
Σε αλλες εποχες θα ειχε καει η αθηνα
Αηδια.
@Valder
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.820 μηνύματα.

Εμα να μην τα παρουν και απο τις προμηθειες για τα ηλεκτροκινητα λεωφορεια;![]()
Καταργούνται τα τρόλεϊ στην Αθήνα - Αιφνιδιαστική απόφαση Κυρανάκη που προκαλεί αντιδράσεις και ερωτήματα | in.gr
Από τον Σεπτέμβριο τα ηλεκτροκίνητα τρόλεϊ καταργούνται και αντικαθίστανται από ηλεκτρικά λεωφορεία - Αντιδράσεις από εργαζόμενους αλλά και από τον πρώην υπουργό Μεταφορώνwww.in.gr
Πάει καλά το παιδί ή το βάρεσε ο καύσωνας; Θα ξηλώσει ολοκληρο δικτυο τρολει που ειναι και ησυχα και οικολογικά, για να μας γεμισει ηλεκτροκινητα λεωφορεία; Εμπρός πίσω;
ΡΕ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ;
Αρχιδια ειναι και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.Τα καλύτερα λεωφορεία είναι του Φυσικού αερίου, τα οποία ήδη έχουν αρχίσει και μπαίνουν σε κυκλοφορία στην Αθήνα.
View attachment 151081
Το αλλοθι του ειναι που απλα βρηκε ακρες για να ειναι εξω.Δεν είσαι μια γλύκα σήμερα, σκληρέ; Αχ όλα τα ξέρεις εσυ γιατί και πως ο καθένας ξέμεινε.
Κι είναι μεγάλη μαλακία να θέλουμε κατι καλύτερο γι αυτή τη χώρα ε;
Φύγε, δικαίωμά σου, και οι expats νοιάζονται για τη χώρα και οι μέσα, αλλά μην γίνεσαι μαλάκας.
Μα δεν γινεται.............[...] μαλακας[..] αλλά μην γίνεσαι μαλάκας.
Μαντεψε τι ηθελα να γραψω.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Εμα να μην τα παρουν και απο τις προμηθειες για τα ηλεκτροκινητα λεωφορεια;
Αρχιδια ειναι και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.
Δε θέλω να διογκωσω αλλο την κουβέντα, οκ του ειπα οτι δε μου αρεσε το ύφος, ας κανει οτι πιστευει.Το αλλοθι του ειναι που απλα βρηκε ακρες για να ειναι εξω.
Μα δεν γινεται.............[...] μαλακας
Μαντεψε τι ηθελα να γραψω.
Το κυπελο το εβαλα πριν, για το αποσπασμα για τις προμηθειες, οχι για τα επι προσωπικού που προστεθηκαν μετά.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.820 μηνύματα.

Οταν εχεις το στυλακι του εγω ο ωραιος ειμαι εξω ,εσεις ειστε εδω(δεν ξερω καιε γω τι..) στα αρχιδια μου...εγω και εσυ δεν χρειαζεται να πουμε κατι.Δε θέλω να διογκωσω αλλο την κουβέντα, οκ του ειπα οτι δε μου αρεσε το ύφος, ας κανει οτι πιστευει.
Το κυπελο το εβαλα πριν, για το αποσπασμα για τις προμηθειες, οχι για τα επι προσωπικού που προστεθηκαν μετά.
ΤΑ ΛΈΕΙ ΟΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Να σου πω παίζει να ρθεις λιγο της Παναγίας να την περάσουμε μαζι τον Δεκαπενταυγουστο γιατι θα κλείσει η ψησταριά με τα κεμπαπ και δεν αντέχω χωρίςΟταν εχεις το στυλακι του εγω ο ωραιος ειμαι εξω ,εσεις ειστε εδω(δεν ξερω καιε γω τι..) στα αρχιδια μου...εγω και εσυ δεν χρειαζεται να πουμε κατι.
ΤΑ ΛΈΕΙ ΟΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ.![]()

amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.224 μηνύματα.

ούτε αφελείς, ούτε αούγκανοι, ούτε χάπατα είμαστε που ειτε πήγαμε και γυρίσαμε είτε μείναμε εξ αρχής εδώ.Μαλακια δεν ειναι , αλλα αφελεια (πλεον) σιγουρα.
Απλά έρχεται μια στιγμή που τα ζυγίζεις φίλτατε και αντιλαμβάνεσαι πιο βαθειά την ζωή απο οτι στα 21.
Εγώ γύρισα για τους γονείς μου γιατι στα @@ μου δουλειά θα ξαναβρώ αλλά τα χρόνια που θα έχω με τους γονείς μου είναι λίγα και δεν ξαναγυρνάνε. Να’ναι 15; 20; Στην καλύτερη όλων των περιπτώσεων.
Να τη χέσω τη ζωή και τα λούσα αυτά τα χρόνια δεν μου τα δίνει κανείς.
Μια μέρα θα φύγουν και δε θα ξανα δώ τα πρόσωπα τους ποτέ ξανά.
Έξω ο κόσμος είναι περαστικός οσο εύκολα πανε τόσο εύκολα φεύγουν, να στεριώσεις παρέες είναι πιο δύσκολο και όσο μεγαλώνεις αντιλαμβάνεσαι τι αξία εχουν οι άνθρωποι σου για σένα που κανένα resort δεν θα στην παρέχει.
Και είναι η καλύτερη και η μεγαλύτερη επένδυση. (για μένα)
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Εξαιρετικο ποστ και δειχνει ποσο σωστο ατομο εισαι και ας διαφωνουμε σε καποια πραγματα ...δνε εχει σημασια αυτο!ούτε αφελείς, ούτε αούγκανοι, ούτε χάπατα είμαστε που ειτε πήγαμε και γυρίσαμε είτε μείναμε εξ αρχής εδώ.
Απλά έρχεται μια στιγμή που τα ζυγίζεις φίλτατε και αντιλαμβάνεσαι πιο βαθειά την ζωή απο οτι στα 21.
Εγώ γύρισα για τους γονείς μου γιατι στα @@ μου δουλειά θα ξαναβρώ αλλά τα χρόνια που θα έχω με τους γονείς μου είναι λίγα και δεν ξαναγυρνάνε. Να’ναι 15; 20; Στην καλύτερη όλων των περιπτώσεων.
Έξω ο κόσμος είναι περαστικός οσο εύκολα πανε τόσο εύκολα φεύγουν, να στεριώσεις παρέες είναι πιο δύσκολο και όσο μεγαλώνεις αντιλαμβάνεσαι τι αξία εχουν οι άνθρωποι σου για σένα που κανένα resort δεν θα στην παρέχει.
Μπραβο σου ρε αμαρελια!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.646 μηνύματα.

ούτε αφελείς, ούτε αούγκανοι, ούτε χάπατα είμαστε που ειτε πήγαμε και γυρίσαμε είτε μείναμε εξ αρχής εδώ.
Από την μια γράφεις ότι δεν θέλεις παιδιά επειδή είναι εγωισμός, ότι όλοι οι άνθρωποι είναι κακοί και πρέπει να καταστραφούν, και μας αποκαλείς όλους ρατσιστές. Μετά όμως έρχεσαι και γράφεις αυτό εδώ το άκρως συγκινητικό και συναισθηματικό post δείχνοντας ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, το οποίο και θαυμάζω με όλη μου την καρδιά. Κράτα αυτό το style γραφής σε όλα τα thread, καθώς δείχνεις ότι είσαι άνθρωπος που ξέρει τι θέλει και μπορείς να σταθείς σε σοβαρή συζήτηση με τους συνομιλητές σου. Δεν σου λέω να συμφωνούμε σε όλα, αυτό δεν γίνεται και ούτε είναι σωστό, απλά σου λέω ότι αυτός ο τρόπος γραφής είναι ο ιδανικός. Και όπως είπε και η Πουπουλινα, μπορεί να μην συμφωνούμε σε πολλά όμως αυτό το post δείχνει κάποια καλά στοιχεία που έχεις σαν άνθρωπος.
Και ναι, η μετανάστευση είναι κάτι που θέλω να κάνω στην ζωή μου (ΗΠΑ) όχι όμως για πάντα καθώς τα χρόνια περνάνε και δεν γυρίζουν πίσω. Εκτός αν βρω κάποια κοπέλα εκεί και δημιουργήσω την δικιά μου οικογένεια και φίλους. Όμως και πάλι οι γονείς είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο, όπου δεν πρέπει να το αγνοούμε. Σίγουρα δεν είναι εγωιστές και χαζοί όσοι δεν θέλουν να φύγουν από την χώρα, ίσα ίσα δεν γίνεται να φύγουμε όλοι.
Αυτά από εμένα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Οτι στυλ θελει θα κρατησει βρε φωτη.,.ελεος τι σκατα; Μα δηλαδη θα πειτε στον αλλον πως θα γραφει;Από την μια γράφεις ότι δεν θέλεις παιδιά επειδή είναι εγωισμός, ότι όλοι οι άνθρωποι είναι κακοί και πρέπει να καταστραφούν, και μας αποκαλείς όλους ρατσιστές. Μετά όμως έρχεσαι και γράφεις αυτό εδώ το άκρως συγκινητικό και συναισθηματικό post δείχνοντας ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, το οποίο και θαυμάζω με όλη μου την καρδιά. Κράτα αυτό το style γραφής σε όλα τα thread, καθώς δείχνεις ότι είσαι άνθρωπος που ξέρει τι θέλει και μπορείς να σταθείς σε σοβαρή συζήτηση με τους συνομιλητές σου. Δεν σου λέω να συμφωνούμε σε όλα, αυτό δεν γίνεται και ούτε είναι σωστό, απλά σου λέω ότι αυτός ο τρόπος γραφής είναι ο ιδανικός. Και όπως είπε και η Πουπουλινα, μπορεί να μην συμφωνούμε σε πολλά όμως αυτό το post δείχνει κάποια καλά στοιχεία που έχεις σαν άνθρωπος.
Και ναι, η μετανάστευση είναι κάτι που θέλω να κάνω στην ζωή μου (ΗΠΑ) όχι όμως για πάντα καθώς τα χρόνια περνάνε και δεν γυρίζουν πίσω. Εκτός αν βρω κάποια κοπέλα εκεί και δημιουργήσω την δικιά μου οικογένεια και φίλους. Όμως και πάλι οι γονείς είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο, όπου δεν πρέπει να το αγνοούμε. Σίγουρα δεν είναι εγωιστές και χαζοί όσοι δεν θέλουν να φύγουν από την χώρα, ίσα ίσα δεν γίνεται να φύγουμε όλοι.
Αυτά από εμένα.
Και το οτι καποιος δεν θελει να κανει παιδια παει να πει οτι ειναι αναισθητος ή δεν αγαπαει τος γονεις του; Ελα παναγια μου δηλαδη
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

Αποψεις ειναι αυτα οπως ειπες. Για εσενα αυτη ειναι η καλυτερη επενδυση. Προχωραμε.ούτε αφελείς, ούτε αούγκανοι, ούτε χάπατα είμαστε που ειτε πήγαμε και γυρίσαμε είτε μείναμε εξ αρχής εδώ.
Καλο κουραγιο σε ολους μας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 233 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Scandal
- American Economist
- Paragontas7000
- Wonderkid
- AggelikiGr
- Pyotr_Krasnov
- taketrance
- Reader
- Memetchi
- charmander
- giannhs2001
- chester20080
- GeorgePap2003
- Hased Babis
- sophieee
- vas 78
- Ryuzaki
- Entropy24
- Giorgkalo
- back2967
- annapdk
- touvlo
- Luludaki
- bibliofagos
- fmarulezkd
- Μαυρίκιος
- Libertus
- A350
- camil
- giorgos5002
- Αντικειμενικός
- fourkaki
- ChristosM89
- Drscientist
- Lara77
- vasilis123321
- hihat1
- synopsis
- Dr. Gl. Luminous
- ck_chrysiis
- Kate1914
- manozzz
- gademis
- Last Stand
- Jack of Spades
- BatGuin
- Joji
- J.Cameron
- gegeorgiou90
- Scarlet Fox
- userguest
- Εριφύλη
- Unboxholics
- Varus
- gaidouri
- rafaela11
- MarcoReus
- thodoris_eng
- bouk0u
- thenutritionist
- physicscrazy
- Ilma
- Maraki_lar_1980
- parrot/παπαγάλος
- aggelosst9
- Nala
- ggl
- Advocatus diaboli
- SlimShady
- Coroner
- donut_daddy
- linuxman
- jellojina
- Hecticism
- еще один пророк р...
- phleidhs
- Deimos
- Robelano
- thequickbrownfox
- kost28
- Steliosgkougkou
- Antonia Alexandra
- jj!
- eukleidhs1821
- Μήτσος10
- ROM32
- Αρίκος
- Fernando_A
- Esperos1
- Totreno
- Ariana2018
- AK-92
- EcoClown
- hirasawayui
- V@Per
- Maraki4you
- User2350
- Δροσουλίτης
- Dark_kronos
- Βασιλης1234
- Alessandra Eliza
- Dwight K. Schrute
- Sevasti
- jims
- akiva
- marww
- JohnnyW
- Indiana Jones
- Ecomaniac
- Re_Alexis
- mourinho776
- kamekiwii23
- Giii
- Shadowban
- Abiogenesis
- Jim175
- Arianara S3
- KTr!
- arko
- gmoutzour
- Human being
- P.Dam.
- isma
- Countdown
- glaros22
- fockos
- Στεφανος56
- marina00
- ΘανάσοςG4
- Johnny15
- synthnightingale
- iiTzArismaltor_
- iew
- exotic xo
- NickTheQuick
- grtt
- augustine
- Helen06
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.