Για τα δεδομένα της εποχής θεωρείται
κανονικός.
Το αμάξι το προηγούμενο μήνα χρειάστηκε αλλαγή ιμάντα εκκεντροφόρου και ειναι ουτε 5 χρονών.
Για αυτη την εργασία χρειάστηκαν 300 ευρώ. Χωρίς να πάω καν στην επίσημη αντιπροσωπεία.
Απλά ζούμε σε εναν κόσμο που ο ένας δεν υπολογίζει τον άλλον. Μέχρι να αρχίσουν οι κατακεφαλιές και καθένας να αλλάξει τροπάρι.
Απλά ειναι διαφορετικό ένας εργοδοτης να μιλήσει μαζί μου που ειμαι κάποια χρόνια έξω και συντηρούμαι ΜΟΝΟΣ μου εχω πλήρη εικόνα των εξόδων και της κατάστασης και θα τα ακούσει όπως έχουν οταν μου πει "εμεις προσφέρουμε 800 ευρώ μισθο" απο το να πάει ένας νέος που ακομη ειναι ψαρωμένος.
Εγώ δεν εχω αναστολές - κάνω ρεαλιστικές συζητήσεις χωρις περιττές και υποκριτικές ευγένειες.
Οταν μ πιάνεις το γκώλο δεν υπάρχει ευγένεια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2023
Ποια 800 ευρώ ;
για να με συντηρούν οι γονείς μου ως τα 40 ; καλά 40.
δε γίνονται αυτά. Η ζωη ειναι ΜΙΚΡΗ και ο χρόνος περνάει. Θα είχα βρει τρόπο να κάνω μια δουλειά τυπου ελευθερος επαγγελματιας για να βγάζω απο 1000 και βάλε.
Να είμαι μόνος μου δούλος και κύριος
απο το να τρέχω να μαλώνω με τις ιδιωτικές εταιρείες για τα αυτονόητα.
Ιδέες έχω - δραστήριος ειμαι - τεμπέλης δεν είμαι - γιατι να κάτσω να με πληρώνουν αυτοι με 700-800 ευρω και να δουλευω 10ωρα. Αυτά δεν ειναι για πολύ αντε να τα εκανες 1-2 χρόνια στα 25-27 σου.
Μετά ανεβαίνουν οι ανάγκες θές να ζησεις μονος , να κανεις οικογένεια να εχεις ενα δικό σου αμαξι και ολα αυτα που ξέρετε και ξέρουμε.
Να μιλάμε σοβαρα αν ειναι να μιλάμε - δεν είμαστε παιδάκια κυριε Γενικέ πές του. Με το θάρρος.