Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Εγώ είμαι μια μικρή και αθώα χρήστρια και δεν ξέρω πολλά πράγματα η αλήθεια είναι....
Το πρόβλημα...
Έστειλα ένα email σε μία εταιρία και κάτι ρωτούσα για προσωπικό μου θέμα.
Το mail εγώ το έστειλα μέσω hotmail.
Έκαναν reply στο mail μου με την απάντηση αλλά αυτό που εγώ πήρα ήταν κάτι κινέζικα ....
Βλέπω κωδικοποιημένα και το θέμα, και το δικό μου αρχικό μήνυμα και την απάντηση τους....
Δοκίμασα να αλλάξω την κωδικοποίση από τις επιλογές που είχα μέσω του Bowser μου (ΙΕ 6) και πάλι δεν μπορώ να το διαβάσω (οκ η αλήθεια είναι δεν δοκίμασα όλες τις επιλογές... δηλαδή κάτι κινέζικα κυριλικά και βιετναμέζικα κλπ τα άφησα εκτός)
Δοκίμασα να το κάνω forward στον λογαριασμό της εταιρίας που είμαι όπου τα ανοίγω με Outlook express και πάλι τίποτα.
Το ερώτημα...
Υπάρχει τρόπος τελικά να καταφέρω να το διαβάσω - αποκωδικοποιήσω?
Ο όρος....
δε θέλω να τους στείλω κάποιο Mail που να λέει ότι δεν κατάφερα να το διαβάσω λόγω κωδικοποίσης και να μου το ξαναστείλουν!!
HELPPPPPPPPPPP

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Επίσης εαν δεν λυθεί προσπάθησε να κάνεις forward το e-mail τους σε κάποιο e-mail που το λαμβάνεις σε outlook ή σε κάποιο αλλό e-mail client και δοκίμασε εκεί....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Εἶχα στείλει ἕνα e-mail σὲ ἕνα καθηγητὴ καὶ ἐνῷ ἔλαβα τὴν ἀπάντησή του, δὲν μπορῶ νὰ τὸ διαβάσω καθὼς μοῦ ἐμφανίζονται τὰ γράμματα «ἀλαμπουρνέζικα». Θὰ ἤθελα, ἂν γίνεται, νὰ μπορέσω νὰ τὰ μετατρέψω σὲ μορφὴ ποὺ νὰ διαβάζεται. Ὅσοι γνωρίζετε, διαφωτίστε με ἂν μπορεῖτε.
Άνοιξέ το email με Internet Explorer, κάνε δεξί κλικ κάπου στη σελίδα και θα σου εμφανιστεί στη λίστα με τις εντολές το "Κωδικοποίηση".. Αν σου είναι προεπιλεγμένο το "Ελληνικά (Windows)" γύρισέ το σε "Unicode (UTF-8 )" ή το αντίστροφο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Κάποια ἄλλη ἰδέα;
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Τὸ ἔκανα καὶ δὲν ἄλλαξε τίποτα
Κάποια ἄλλη ἰδέα;
Πάρε τον τηλέφωνο.
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Στείλε το σε κάποιο άλλο web based mailbox. Δεν μπορεί όλο και κάποιο θα έχεις.
Άνοιξέ το με notepad.
Και τα δύο μου έχουν δουλέψει σε άσχετες φάσεις.
Να ξέρεις όμως πως μπορεί να μην λειτουργήσει και τίποτα...
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Χαίρομαι πολύ που βοήθησα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.