adiaforia
Νεοφερμένο μέλος
Η adiaforia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.

17-05-25

22:57
Δεν είμαι 30 όχι, το είπα ήδηΡε αδιαφορία, μέχρι και αντίστοιχο username έβαλες. Εν τω μεταξύ, είσαι όντως τριάντα; Γιατί γράφεις σαν 20άρης φοιτητής και μάλλον την πατήσαμε πάλι στο στέκι![]()
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.785 μηνύματα.

17-05-25

22:58
Εεε μη το πεις τόσο χύμα μπορείς απλά να πεις "χάθηκες, καιρό έχουμε να τα πούμε 'Ιιιι μαρη τρελάθηκες;![]()
Δίκιο έχεις αλλά και εσύ πηγές και κουβεντιασες με όλους εκτός από αυτόν, ποιος ξέρει τι νόμιζε, ότι ίσως δεν σου είναι συμπαθής.και στην τελική δύο μέτρα άντρας τι είχε να φοβηθεί; αφού έκανε τόσο κόπο ας μου έπιανε και την κουβέντα ε μα
Άντε θα σε περιμένουμε.θέλω λίγο το χρόνο μου να προετοιμαστώ ψυχολογικά, αλλά μόλις εχω νέα θα σας κάνω απντειτ.
Μη το πολυσκεφτεσαι ένα ινστα θα κάνεις δεν θα σε πάμε να σηκώσεις δάνειο στην τράπεζα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όχι είπε ότι είναι πιο μικρή.Ρε αδιαφορία, μέχρι και αντίστοιχο username έβαλες. Εν τω μεταξύ, είσαι όντως τριάντα; Γιατί γράφεις σαν 20άρης φοιτητής και μάλλον την πατήσαμε πάλι στο στέκι![]()
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.808 μηνύματα.

17-05-25

23:04
Οκ. Στο λένε και οι άλλοι πάντως και ισχύει. Στείλε. Εδώ τρελαίνεσαι στην σκέψη ότι μπορεί να κοιτάει άλλες, άρα σου αρέσει πολύ.Δεν είμαι 30 όχι, το είπα ήδη
adiaforia
Νεοφερμένο μέλος
Η adiaforia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.

17-05-25

23:09
καλά όχι με όλους, απλά με τα δύο παιδιά που έκανα ομαδική εργασία σε προηγούμενο μάθημα. Η αλήθεια είναι αυτός έκανε προσπάθειες και τότε, σε φάση ήταν γυρισμένος προς τα μένα, και προσπαθούσε να πιάσει τύπου κουβέντα πως σας φαίνεται το μάθημα κλπ. Και δεν έκανα τίποτα. Καλά είμαι ηλίθια μη το συζητάτε. Εντωμεταξύ μετά απ αυτό όπως σας είπε με προσπέρασε και έφυγε τρέχοντας μετά τη διάλεξη.
με έχει στοιχειώσει ο τρόπος που με κοιτούσε και μου και έλαμπαν τα μάτια του, πρέπει να τον απογοήτευσα τελείως εκείνη την ημέρα…και δεν τον ξαναείδα από τότε

με έχει στοιχειώσει ο τρόπος που με κοιτούσε και μου και έλαμπαν τα μάτια του, πρέπει να τον απογοήτευσα τελείως εκείνη την ημέρα…και δεν τον ξαναείδα από τότε

Ναι όντως, μου αρέσει πάρα πολύ. Γι αυτό και τα κάνω τόσο σκαταΟκ. Στο λένε και οι άλλοι πάντως και ισχύει. Στείλε. Εδώ τρελαίνεσαι στην σκέψη ότι μπορεί να κοιτάει άλλες, άρα σου αρέσει πολύ.

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.669 μηνύματα.

18-05-25

12:29
@adiaforia Επομενο μηνυμα εδω περα που θα στειλεις θα ειναι με απντειτ οταν θα εχετε μιλησει ινσταγκραμ. Αλλιως θα πω στην κυρια @Himela να κλεισει το θρεντακι!!!

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.

18-05-25

12:59
@adiaforia Επομενο μηνυμα εδω περα που θα στειλεις θα ειναι με απντειτ οταν θα εχετε μιλησει ινσταγκραμ. Αλλιως θα πω στην κυρια @Himela να κλεισει το θρεντακι!!!![]()
![]()
Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους.
Τι πιο απλό ρε μλκ.... Τι πιο απλό να μπει ο άλλος στην ομαδική να πει ένα γενικό γεια πως περνατε κ να ξεκινήσει κουβέντα... Κ μετα να πιαστει από μια αφορμή να της στείλει προσωπικο μήνυμα στο βαιμπερ.
Για αυτό κ δεν απάντησα σοβαρά ποτε σε αυτό το θρεντ.

Γιατί " Θα χαθουμε δεν ξέρω ποτε θα τον ξαναδώ " Και είναι και οι δυο την ίδια στιγμή σε μια ομαδική στο βαιμπερ.
Οριακά τρολ το θέμα...

ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 733 μηνύματα.

18-05-25

13:55
Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους.
Τι πιο απλό ρε μλκ.... Τι πιο απλό να μπει ο άλλος στην ομαδική να πει ένα γενικό γεια πως περνατε κ να ξεκινήσει κουβέντα... Κ μετα να πιαστει από μια αφορμή να της στείλει προσωπικο μήνυμα στο βαιμπερ.
Για αυτό κ δεν απάντησα σοβαρά ποτε σε αυτό το θρεντ.
Γιατί " Θα χαθουμε δεν ξέρω ποτε θα τον ξαναδώ " Και είναι και οι δυο την ίδια στιγμή σε μια ομαδική στο βαιμπερ.
Οριακά τρολ το θέμα...![]()
Όχι μωρέ! Απλά είναι εγωισμόι, ντροπες και φόβοι και δεν μιλάνε μεταξύ τους. Έχει παραγινεί το κακό με την επικέντρωση στο Εγώ στην εποχή μας. Εδώ η άλλη η βλαμμένη στο big brother μου κυκλοφορούσε με μπλούζα που έγραφε "Εγώ" πάνω της. Τι μαλακιές όλοι...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.

18-05-25

14:08
Όχι μωρέ! Απλά είναι εγωισμόι, ντροπες και φόβοι και δεν μιλάνε μεταξύ τους. Έχει παραγινεί το κακό με την επικέντρωση στο Εγώ στην εποχή μας. Εδώ η άλλη η βλαμμένη στο big brother μου κυκλοφορούσε με μπλούζα που έγραφε "Εγώ" πάνω της. Τι μαλακιές όλοι...
Το big brother το έβλεπα το 2001 με τον Τσακα τότε... Έκτοτε δεν ασχολήθηκα ξανά.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.785 μηνύματα.

18-05-25

14:20
Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσαΕίναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-05-25

14:32
Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα
Αααα ααα μάλιστα.
Ε ωραία. Ας τους πει ότι θέλει να τον ρωτήσει κάτι να τον βάλουν και αυτόν στην ομαδική. Κάτι για ένα μάθημα πχ που ήταν αυτός εκεί. Η για έναν καθηγητή αμα ξέρει.
Simple. Μην τους πει ξέρεις... Πάμε όλοι μαζί και φέρτε κ αυτόν... Απλά βάλτε τον στην ομαδική. Θέλω Κατι να τον ρωτήσω.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.292 μηνύματα.

18-05-25

14:55
Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις.
Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα.
Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.811 μηνύματα.

18-05-25

15:21
Η αλήθεια είναι ότι είναι κούκλος ο άτιμος. Απο την άλλη δεν τον είδα να γλυκοκοιταει καμία άλλη (ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω πφτ)
Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή;

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-05-25

15:36
Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή;![]()
Της αρέσει... Τι πως ορίζεται ;
Και να μην είναι χοντρός κοντός γέρος βρωμιαρης και γενικά ασχημος.
Ρωτάς και εσυ κάτι πραγματα ρε νπβ ώρες ώρες.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-05-25

16:41
Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις.
Το πιο απλό από όλα...
" Ρε παιδια βάζετε λίγο στη συνομιλία τον.... Θέλω κάτι να τον ρωτήσω και νομίζω αυτός θα το ξερει "
End of story
adiaforia
Νεοφερμένο μέλος

18-05-25

19:04
δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις;
Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι
Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν
) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα

Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-05-25

19:31
δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις;
Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα
Η αλήθεια είναι πως προκειται για χοντρό προβλημα έχεις δίκιο.Αναρωτιεμαι και εγώ αμα τυχει κάτι τέτοιο τι θα κάνω... Μάλλον θα μπω να ζητήσω συμβουλή απο το φόρουμ...Όποτε ναι έξω από το χορό... Πολλά λέμε.
Τελικά αναβιωνει και σε αυτό το θρεντ η βασική θεωρία του φόρουμ. Καθένας μπαίνει να γράψει τα δικά του δήθεν για να ακουσει γνώμες κ στο τέλος κάνει ότι του έρθει στο κεφάλι . @ilias90
Επί του θέματος σορρυ αλλά είσθε και οι δυο αμπαλοι σε βασικά κοινωνικά θέματα όπως μια απλή επικοινωνία. Δεν το κόβω να τα βρίσκετε. Ακόμη κ αν εμφανισθεί στη βιβλιοθήκη.
Καλη συνέχεια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.