adiaforia Νεοφερμένο μέλος Η adiaforia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 17 Μαΐου 2025 στις 22:57 Η adiaforia: #41 17-05-25 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ρε αδιαφορία, μέχρι και αντίστοιχο username έβαλες. Εν τω μεταξύ, είσαι όντως τριάντα; Γιατί γράφεις σαν 20άρης φοιτητής και μάλλον την πατήσαμε πάλι στο στέκι Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι 30 όχι, το είπα ήδη Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 17 Μαΐου 2025 στις 22:58 Η Grand Duchess: #42 17-05-25 22:58 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: Ιιιι μαρη τρελάθηκες; Click για ανάπτυξη... Εεε μη το πεις τόσο χύμα μπορείς απλά να πεις "χάθηκες, καιρό έχουμε να τα πούμε ' Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: και στην τελική δύο μέτρα άντρας τι είχε να φοβηθεί; αφού έκανε τόσο κόπο ας μου έπιανε και την κουβέντα ε μα Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις αλλά και εσύ πηγές και κουβεντιασες με όλους εκτός από αυτόν, ποιος ξέρει τι νόμιζε, ότι ίσως δεν σου είναι συμπαθής. Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: θέλω λίγο το χρόνο μου να προετοιμαστώ ψυχολογικά, αλλά μόλις εχω νέα θα σας κάνω απντειτ. Click για ανάπτυξη... Άντε θα σε περιμένουμε. Μη το πολυσκεφτεσαι ένα ινστα θα κάνεις δεν θα σε πάμε να σηκώσεις δάνειο στην τράπεζα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ρε αδιαφορία, μέχρι και αντίστοιχο username έβαλες. Εν τω μεταξύ, είσαι όντως τριάντα; Γιατί γράφεις σαν 20άρης φοιτητής και μάλλον την πατήσαμε πάλι στο στέκι Click για ανάπτυξη... Όχι είπε ότι είναι πιο μικρή. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2025 στις 23:04 Ο ilias90 έγραψε: #43 17-05-25 23:04 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: Δεν είμαι 30 όχι, το είπα ήδη Click για ανάπτυξη... Οκ. Στο λένε και οι άλλοι πάντως και ισχύει. Στείλε. Εδώ τρελαίνεσαι στην σκέψη ότι μπορεί να κοιτάει άλλες, άρα σου αρέσει πολύ. adiaforia Νεοφερμένο μέλος Η adiaforia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 17 Μαΐου 2025 στις 23:09 Η adiaforia: #44 17-05-25 23:09 καλά όχι με όλους, απλά με τα δύο παιδιά που έκανα ομαδική εργασία σε προηγούμενο μάθημα. Η αλήθεια είναι αυτός έκανε προσπάθειες και τότε, σε φάση ήταν γυρισμένος προς τα μένα, και προσπαθούσε να πιάσει τύπου κουβέντα πως σας φαίνεται το μάθημα κλπ. Και δεν έκανα τίποτα. Καλά είμαι ηλίθια μη το συζητάτε. Εντωμεταξύ μετά απ αυτό όπως σας είπε με προσπέρασε και έφυγε τρέχοντας μετά τη διάλεξη. με έχει στοιχειώσει ο τρόπος που με κοιτούσε και μου και έλαμπαν τα μάτια του, πρέπει να τον απογοήτευσα τελείως εκείνη την ημέρα…και δεν τον ξαναείδα από τότε Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Οκ. Στο λένε και οι άλλοι πάντως και ισχύει. Στείλε. Εδώ τρελαίνεσαι στην σκέψη ότι μπορεί να κοιτάει άλλες, άρα σου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, μου αρέσει πάρα πολύ. Γι αυτό και τα κάνω τόσο σκατα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.272 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 12:29 Ο Paragontas7000: #45 18-05-25 12:29 @adiaforia Επομενο μηνυμα εδω περα που θα στειλεις θα ειναι με απντειτ οταν θα εχετε μιλησει ινσταγκραμ. Αλλιως θα πω στην κυρια @Himela να κλεισει το θρεντακι!!! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 12:59 Ο Πάνθηρας!: #46 18-05-25 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: @adiaforia Επομενο μηνυμα εδω περα που θα στειλεις θα ειναι με απντειτ οταν θα εχετε μιλησει ινσταγκραμ. Αλλιως θα πω στην κυρια @Himela να κλεισει το θρεντακι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους. Τι πιο απλό ρε μλκ.... Τι πιο απλό να μπει ο άλλος στην ομαδική να πει ένα γενικό γεια πως περνατε κ να ξεκινήσει κουβέντα... Κ μετα να πιαστει από μια αφορμή να της στείλει προσωπικο μήνυμα στο βαιμπερ. Για αυτό κ δεν απάντησα σοβαρά ποτε σε αυτό το θρεντ. Γιατί " Θα χαθουμε δεν ξέρω ποτε θα τον ξαναδώ " Και είναι και οι δυο την ίδια στιγμή σε μια ομαδική στο βαιμπερ. Οριακά τρολ το θέμα... ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 13:55 Ο ROM32 έγραψε: #47 18-05-25 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους. Τι πιο απλό ρε μλκ.... Τι πιο απλό να μπει ο άλλος στην ομαδική να πει ένα γενικό γεια πως περνατε κ να ξεκινήσει κουβέντα... Κ μετα να πιαστει από μια αφορμή να της στείλει προσωπικο μήνυμα στο βαιμπερ. Για αυτό κ δεν απάντησα σοβαρά ποτε σε αυτό το θρεντ. Γιατί " Θα χαθουμε δεν ξέρω ποτε θα τον ξαναδώ " Και είναι και οι δυο την ίδια στιγμή σε μια ομαδική στο βαιμπερ. Οριακά τρολ το θέμα... Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ! Απλά είναι εγωισμόι, ντροπες και φόβοι και δεν μιλάνε μεταξύ τους. Έχει παραγινεί το κακό με την επικέντρωση στο Εγώ στην εποχή μας. Εδώ η άλλη η βλαμμένη στο big brother μου κυκλοφορούσε με μπλούζα που έγραφε "Εγώ" πάνω της. Τι μαλακιές όλοι... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:08 Ο Πάνθηρας!: #48 18-05-25 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Όχι μωρέ! Απλά είναι εγωισμόι, ντροπες και φόβοι και δεν μιλάνε μεταξύ τους. Έχει παραγινεί το κακό με την επικέντρωση στο Εγώ στην εποχή μας. Εδώ η άλλη η βλαμμένη στο big brother μου κυκλοφορούσε με μπλούζα που έγραφε "Εγώ" πάνω της. Τι μαλακιές όλοι... Click για ανάπτυξη... Το big brother το έβλεπα το 2001 με τον Τσακα τότε... Έκτοτε δεν ασχολήθηκα ξανά. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:20 Η Grand Duchess: #49 18-05-25 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους Click για ανάπτυξη... Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:32 Ο Πάνθηρας!: #50 18-05-25 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα Click για ανάπτυξη... Αααα ααα μάλιστα. Ε ωραία. Ας τους πει ότι θέλει να τον ρωτήσει κάτι να τον βάλουν και αυτόν στην ομαδική. Κάτι για ένα μάθημα πχ που ήταν αυτός εκεί. Η για έναν καθηγητή αμα ξέρει. Simple. Μην τους πει ξέρεις... Πάμε όλοι μαζί και φέρτε κ αυτόν... Απλά βάλτε τον στην ομαδική. Θέλω Κατι να τον ρωτήσω. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:55 Ο Panzerkampfwagen: #51 18-05-25 14:55 Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:21 Ο nPb έγραψε: #52 18-05-25 15:21 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: Η αλήθεια είναι ότι είναι κούκλος ο άτιμος. Απο την άλλη δεν τον είδα να γλυκοκοιταει καμία άλλη (ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω πφτ) Click για ανάπτυξη... Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:36 Ο Πάνθηρας!: #53 18-05-25 15:36 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Της αρέσει... Τι πως ορίζεται ; Και να μην είναι χοντρός κοντός γέρος βρωμιαρης και γενικά ασχημος. Ρωτάς και εσυ κάτι πραγματα ρε νπβ ώρες ώρες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 16:41 Ο Πάνθηρας!: #54 18-05-25 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. Click για ανάπτυξη... Το πιο απλό από όλα... " Ρε παιδια βάζετε λίγο στη συνομιλία τον.... Θέλω κάτι να τον ρωτήσω και νομίζω αυτός θα το ξερει " End of story adiaforia Νεοφερμένο μέλος Η adiaforia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:04 Η adiaforia: #55 18-05-25 19:04 δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:31 Ο Πάνθηρας!: #56 18-05-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως προκειται για χοντρό προβλημα έχεις δίκιο.Αναρωτιεμαι και εγώ αμα τυχει κάτι τέτοιο τι θα κάνω... Μάλλον θα μπω να ζητήσω συμβουλή απο το φόρουμ...Όποτε ναι έξω από το χορό... Πολλά λέμε. Τελικά αναβιωνει και σε αυτό το θρεντ η βασική θεωρία του φόρουμ. Καθένας μπαίνει να γράψει τα δικά του δήθεν για να ακουσει γνώμες κ στο τέλος κάνει ότι του έρθει στο κεφάλι . @ilias90 Επί του θέματος σορρυ αλλά είσθε και οι δυο αμπαλοι σε βασικά κοινωνικά θέματα όπως μια απλή επικοινωνία. Δεν το κόβω να τα βρίσκετε. Ακόμη κ αν εμφανισθεί στη βιβλιοθήκη. Καλη συνέχεια. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: euretra Manikas Ωρορα Varus Requiem fortheloveofshizaya lilaki200 kalhkardia touvlo thenutritionist Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 Gus Roger10 camil Ilma A350 Kate1914 Εριφύλη AggelikiGr ROM32 charmander Memetchi Scandal jj! GeorgePap2003 globglogabgalab fourkaki gmoutzour giannhs2001 Μήτσος10 American Economist Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ρε αδιαφορία, μέχρι και αντίστοιχο username έβαλες. Εν τω μεταξύ, είσαι όντως τριάντα; Γιατί γράφεις σαν 20άρης φοιτητής και μάλλον την πατήσαμε πάλι στο στέκι Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι 30 όχι, το είπα ήδη
Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 17 Μαΐου 2025 στις 22:58 Η Grand Duchess: #42 17-05-25 22:58 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: Ιιιι μαρη τρελάθηκες; Click για ανάπτυξη... Εεε μη το πεις τόσο χύμα μπορείς απλά να πεις "χάθηκες, καιρό έχουμε να τα πούμε ' Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: και στην τελική δύο μέτρα άντρας τι είχε να φοβηθεί; αφού έκανε τόσο κόπο ας μου έπιανε και την κουβέντα ε μα Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις αλλά και εσύ πηγές και κουβεντιασες με όλους εκτός από αυτόν, ποιος ξέρει τι νόμιζε, ότι ίσως δεν σου είναι συμπαθής. Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: θέλω λίγο το χρόνο μου να προετοιμαστώ ψυχολογικά, αλλά μόλις εχω νέα θα σας κάνω απντειτ. Click για ανάπτυξη... Άντε θα σε περιμένουμε. Μη το πολυσκεφτεσαι ένα ινστα θα κάνεις δεν θα σε πάμε να σηκώσεις δάνειο στην τράπεζα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ρε αδιαφορία, μέχρι και αντίστοιχο username έβαλες. Εν τω μεταξύ, είσαι όντως τριάντα; Γιατί γράφεις σαν 20άρης φοιτητής και μάλλον την πατήσαμε πάλι στο στέκι Click για ανάπτυξη... Όχι είπε ότι είναι πιο μικρή. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2025 στις 23:04 Ο ilias90 έγραψε: #43 17-05-25 23:04 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: Δεν είμαι 30 όχι, το είπα ήδη Click για ανάπτυξη... Οκ. Στο λένε και οι άλλοι πάντως και ισχύει. Στείλε. Εδώ τρελαίνεσαι στην σκέψη ότι μπορεί να κοιτάει άλλες, άρα σου αρέσει πολύ. adiaforia Νεοφερμένο μέλος Η adiaforia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 17 Μαΐου 2025 στις 23:09 Η adiaforia: #44 17-05-25 23:09 καλά όχι με όλους, απλά με τα δύο παιδιά που έκανα ομαδική εργασία σε προηγούμενο μάθημα. Η αλήθεια είναι αυτός έκανε προσπάθειες και τότε, σε φάση ήταν γυρισμένος προς τα μένα, και προσπαθούσε να πιάσει τύπου κουβέντα πως σας φαίνεται το μάθημα κλπ. Και δεν έκανα τίποτα. Καλά είμαι ηλίθια μη το συζητάτε. Εντωμεταξύ μετά απ αυτό όπως σας είπε με προσπέρασε και έφυγε τρέχοντας μετά τη διάλεξη. με έχει στοιχειώσει ο τρόπος που με κοιτούσε και μου και έλαμπαν τα μάτια του, πρέπει να τον απογοήτευσα τελείως εκείνη την ημέρα…και δεν τον ξαναείδα από τότε Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Οκ. Στο λένε και οι άλλοι πάντως και ισχύει. Στείλε. Εδώ τρελαίνεσαι στην σκέψη ότι μπορεί να κοιτάει άλλες, άρα σου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, μου αρέσει πάρα πολύ. Γι αυτό και τα κάνω τόσο σκατα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.272 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 12:29 Ο Paragontas7000: #45 18-05-25 12:29 @adiaforia Επομενο μηνυμα εδω περα που θα στειλεις θα ειναι με απντειτ οταν θα εχετε μιλησει ινσταγκραμ. Αλλιως θα πω στην κυρια @Himela να κλεισει το θρεντακι!!! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 12:59 Ο Πάνθηρας!: #46 18-05-25 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: @adiaforia Επομενο μηνυμα εδω περα που θα στειλεις θα ειναι με απντειτ οταν θα εχετε μιλησει ινσταγκραμ. Αλλιως θα πω στην κυρια @Himela να κλεισει το θρεντακι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους. Τι πιο απλό ρε μλκ.... Τι πιο απλό να μπει ο άλλος στην ομαδική να πει ένα γενικό γεια πως περνατε κ να ξεκινήσει κουβέντα... Κ μετα να πιαστει από μια αφορμή να της στείλει προσωπικο μήνυμα στο βαιμπερ. Για αυτό κ δεν απάντησα σοβαρά ποτε σε αυτό το θρεντ. Γιατί " Θα χαθουμε δεν ξέρω ποτε θα τον ξαναδώ " Και είναι και οι δυο την ίδια στιγμή σε μια ομαδική στο βαιμπερ. Οριακά τρολ το θέμα... ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 13:55 Ο ROM32 έγραψε: #47 18-05-25 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους. Τι πιο απλό ρε μλκ.... Τι πιο απλό να μπει ο άλλος στην ομαδική να πει ένα γενικό γεια πως περνατε κ να ξεκινήσει κουβέντα... Κ μετα να πιαστει από μια αφορμή να της στείλει προσωπικο μήνυμα στο βαιμπερ. Για αυτό κ δεν απάντησα σοβαρά ποτε σε αυτό το θρεντ. Γιατί " Θα χαθουμε δεν ξέρω ποτε θα τον ξαναδώ " Και είναι και οι δυο την ίδια στιγμή σε μια ομαδική στο βαιμπερ. Οριακά τρολ το θέμα... Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ! Απλά είναι εγωισμόι, ντροπες και φόβοι και δεν μιλάνε μεταξύ τους. Έχει παραγινεί το κακό με την επικέντρωση στο Εγώ στην εποχή μας. Εδώ η άλλη η βλαμμένη στο big brother μου κυκλοφορούσε με μπλούζα που έγραφε "Εγώ" πάνω της. Τι μαλακιές όλοι... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:08 Ο Πάνθηρας!: #48 18-05-25 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Όχι μωρέ! Απλά είναι εγωισμόι, ντροπες και φόβοι και δεν μιλάνε μεταξύ τους. Έχει παραγινεί το κακό με την επικέντρωση στο Εγώ στην εποχή μας. Εδώ η άλλη η βλαμμένη στο big brother μου κυκλοφορούσε με μπλούζα που έγραφε "Εγώ" πάνω της. Τι μαλακιές όλοι... Click για ανάπτυξη... Το big brother το έβλεπα το 2001 με τον Τσακα τότε... Έκτοτε δεν ασχολήθηκα ξανά. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:20 Η Grand Duchess: #49 18-05-25 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους Click για ανάπτυξη... Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:32 Ο Πάνθηρας!: #50 18-05-25 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα Click για ανάπτυξη... Αααα ααα μάλιστα. Ε ωραία. Ας τους πει ότι θέλει να τον ρωτήσει κάτι να τον βάλουν και αυτόν στην ομαδική. Κάτι για ένα μάθημα πχ που ήταν αυτός εκεί. Η για έναν καθηγητή αμα ξέρει. Simple. Μην τους πει ξέρεις... Πάμε όλοι μαζί και φέρτε κ αυτόν... Απλά βάλτε τον στην ομαδική. Θέλω Κατι να τον ρωτήσω. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:55 Ο Panzerkampfwagen: #51 18-05-25 14:55 Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:21 Ο nPb έγραψε: #52 18-05-25 15:21 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: Η αλήθεια είναι ότι είναι κούκλος ο άτιμος. Απο την άλλη δεν τον είδα να γλυκοκοιταει καμία άλλη (ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω πφτ) Click για ανάπτυξη... Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:36 Ο Πάνθηρας!: #53 18-05-25 15:36 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Της αρέσει... Τι πως ορίζεται ; Και να μην είναι χοντρός κοντός γέρος βρωμιαρης και γενικά ασχημος. Ρωτάς και εσυ κάτι πραγματα ρε νπβ ώρες ώρες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 16:41 Ο Πάνθηρας!: #54 18-05-25 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. Click για ανάπτυξη... Το πιο απλό από όλα... " Ρε παιδια βάζετε λίγο στη συνομιλία τον.... Θέλω κάτι να τον ρωτήσω και νομίζω αυτός θα το ξερει " End of story adiaforia Νεοφερμένο μέλος Η adiaforia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:04 Η adiaforia: #55 18-05-25 19:04 δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:31 Ο Πάνθηρας!: #56 18-05-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως προκειται για χοντρό προβλημα έχεις δίκιο.Αναρωτιεμαι και εγώ αμα τυχει κάτι τέτοιο τι θα κάνω... Μάλλον θα μπω να ζητήσω συμβουλή απο το φόρουμ...Όποτε ναι έξω από το χορό... Πολλά λέμε. Τελικά αναβιωνει και σε αυτό το θρεντ η βασική θεωρία του φόρουμ. Καθένας μπαίνει να γράψει τα δικά του δήθεν για να ακουσει γνώμες κ στο τέλος κάνει ότι του έρθει στο κεφάλι . @ilias90 Επί του θέματος σορρυ αλλά είσθε και οι δυο αμπαλοι σε βασικά κοινωνικά θέματα όπως μια απλή επικοινωνία. Δεν το κόβω να τα βρίσκετε. Ακόμη κ αν εμφανισθεί στη βιβλιοθήκη. Καλη συνέχεια. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: euretra Manikas Ωρορα Varus Requiem fortheloveofshizaya lilaki200 kalhkardia touvlo thenutritionist Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 Gus Roger10 camil Ilma A350 Kate1914 Εριφύλη AggelikiGr ROM32 charmander Memetchi Scandal jj! GeorgePap2003 globglogabgalab fourkaki gmoutzour giannhs2001 Μήτσος10 American Economist Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: Ιιιι μαρη τρελάθηκες; Click για ανάπτυξη... Εεε μη το πεις τόσο χύμα μπορείς απλά να πεις "χάθηκες, καιρό έχουμε να τα πούμε ' Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: και στην τελική δύο μέτρα άντρας τι είχε να φοβηθεί; αφού έκανε τόσο κόπο ας μου έπιανε και την κουβέντα ε μα Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις αλλά και εσύ πηγές και κουβεντιασες με όλους εκτός από αυτόν, ποιος ξέρει τι νόμιζε, ότι ίσως δεν σου είναι συμπαθής. Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: θέλω λίγο το χρόνο μου να προετοιμαστώ ψυχολογικά, αλλά μόλις εχω νέα θα σας κάνω απντειτ. Click για ανάπτυξη... Άντε θα σε περιμένουμε. Μη το πολυσκεφτεσαι ένα ινστα θα κάνεις δεν θα σε πάμε να σηκώσεις δάνειο στην τράπεζα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ρε αδιαφορία, μέχρι και αντίστοιχο username έβαλες. Εν τω μεταξύ, είσαι όντως τριάντα; Γιατί γράφεις σαν 20άρης φοιτητής και μάλλον την πατήσαμε πάλι στο στέκι Click για ανάπτυξη... Όχι είπε ότι είναι πιο μικρή.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2025 στις 23:04 Ο ilias90 έγραψε: #43 17-05-25 23:04 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: Δεν είμαι 30 όχι, το είπα ήδη Click για ανάπτυξη... Οκ. Στο λένε και οι άλλοι πάντως και ισχύει. Στείλε. Εδώ τρελαίνεσαι στην σκέψη ότι μπορεί να κοιτάει άλλες, άρα σου αρέσει πολύ. adiaforia Νεοφερμένο μέλος Η adiaforia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 17 Μαΐου 2025 στις 23:09 Η adiaforia: #44 17-05-25 23:09 καλά όχι με όλους, απλά με τα δύο παιδιά που έκανα ομαδική εργασία σε προηγούμενο μάθημα. Η αλήθεια είναι αυτός έκανε προσπάθειες και τότε, σε φάση ήταν γυρισμένος προς τα μένα, και προσπαθούσε να πιάσει τύπου κουβέντα πως σας φαίνεται το μάθημα κλπ. Και δεν έκανα τίποτα. Καλά είμαι ηλίθια μη το συζητάτε. Εντωμεταξύ μετά απ αυτό όπως σας είπε με προσπέρασε και έφυγε τρέχοντας μετά τη διάλεξη. με έχει στοιχειώσει ο τρόπος που με κοιτούσε και μου και έλαμπαν τα μάτια του, πρέπει να τον απογοήτευσα τελείως εκείνη την ημέρα…και δεν τον ξαναείδα από τότε Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Οκ. Στο λένε και οι άλλοι πάντως και ισχύει. Στείλε. Εδώ τρελαίνεσαι στην σκέψη ότι μπορεί να κοιτάει άλλες, άρα σου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, μου αρέσει πάρα πολύ. Γι αυτό και τα κάνω τόσο σκατα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.272 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 12:29 Ο Paragontas7000: #45 18-05-25 12:29 @adiaforia Επομενο μηνυμα εδω περα που θα στειλεις θα ειναι με απντειτ οταν θα εχετε μιλησει ινσταγκραμ. Αλλιως θα πω στην κυρια @Himela να κλεισει το θρεντακι!!! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 12:59 Ο Πάνθηρας!: #46 18-05-25 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: @adiaforia Επομενο μηνυμα εδω περα που θα στειλεις θα ειναι με απντειτ οταν θα εχετε μιλησει ινσταγκραμ. Αλλιως θα πω στην κυρια @Himela να κλεισει το θρεντακι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους. Τι πιο απλό ρε μλκ.... Τι πιο απλό να μπει ο άλλος στην ομαδική να πει ένα γενικό γεια πως περνατε κ να ξεκινήσει κουβέντα... Κ μετα να πιαστει από μια αφορμή να της στείλει προσωπικο μήνυμα στο βαιμπερ. Για αυτό κ δεν απάντησα σοβαρά ποτε σε αυτό το θρεντ. Γιατί " Θα χαθουμε δεν ξέρω ποτε θα τον ξαναδώ " Και είναι και οι δυο την ίδια στιγμή σε μια ομαδική στο βαιμπερ. Οριακά τρολ το θέμα... ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 13:55 Ο ROM32 έγραψε: #47 18-05-25 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους. Τι πιο απλό ρε μλκ.... Τι πιο απλό να μπει ο άλλος στην ομαδική να πει ένα γενικό γεια πως περνατε κ να ξεκινήσει κουβέντα... Κ μετα να πιαστει από μια αφορμή να της στείλει προσωπικο μήνυμα στο βαιμπερ. Για αυτό κ δεν απάντησα σοβαρά ποτε σε αυτό το θρεντ. Γιατί " Θα χαθουμε δεν ξέρω ποτε θα τον ξαναδώ " Και είναι και οι δυο την ίδια στιγμή σε μια ομαδική στο βαιμπερ. Οριακά τρολ το θέμα... Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ! Απλά είναι εγωισμόι, ντροπες και φόβοι και δεν μιλάνε μεταξύ τους. Έχει παραγινεί το κακό με την επικέντρωση στο Εγώ στην εποχή μας. Εδώ η άλλη η βλαμμένη στο big brother μου κυκλοφορούσε με μπλούζα που έγραφε "Εγώ" πάνω της. Τι μαλακιές όλοι... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:08 Ο Πάνθηρας!: #48 18-05-25 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Όχι μωρέ! Απλά είναι εγωισμόι, ντροπες και φόβοι και δεν μιλάνε μεταξύ τους. Έχει παραγινεί το κακό με την επικέντρωση στο Εγώ στην εποχή μας. Εδώ η άλλη η βλαμμένη στο big brother μου κυκλοφορούσε με μπλούζα που έγραφε "Εγώ" πάνω της. Τι μαλακιές όλοι... Click για ανάπτυξη... Το big brother το έβλεπα το 2001 με τον Τσακα τότε... Έκτοτε δεν ασχολήθηκα ξανά. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:20 Η Grand Duchess: #49 18-05-25 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους Click για ανάπτυξη... Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:32 Ο Πάνθηρας!: #50 18-05-25 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα Click για ανάπτυξη... Αααα ααα μάλιστα. Ε ωραία. Ας τους πει ότι θέλει να τον ρωτήσει κάτι να τον βάλουν και αυτόν στην ομαδική. Κάτι για ένα μάθημα πχ που ήταν αυτός εκεί. Η για έναν καθηγητή αμα ξέρει. Simple. Μην τους πει ξέρεις... Πάμε όλοι μαζί και φέρτε κ αυτόν... Απλά βάλτε τον στην ομαδική. Θέλω Κατι να τον ρωτήσω. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:55 Ο Panzerkampfwagen: #51 18-05-25 14:55 Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:21 Ο nPb έγραψε: #52 18-05-25 15:21 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: Η αλήθεια είναι ότι είναι κούκλος ο άτιμος. Απο την άλλη δεν τον είδα να γλυκοκοιταει καμία άλλη (ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω πφτ) Click για ανάπτυξη... Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:36 Ο Πάνθηρας!: #53 18-05-25 15:36 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Της αρέσει... Τι πως ορίζεται ; Και να μην είναι χοντρός κοντός γέρος βρωμιαρης και γενικά ασχημος. Ρωτάς και εσυ κάτι πραγματα ρε νπβ ώρες ώρες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 16:41 Ο Πάνθηρας!: #54 18-05-25 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. Click για ανάπτυξη... Το πιο απλό από όλα... " Ρε παιδια βάζετε λίγο στη συνομιλία τον.... Θέλω κάτι να τον ρωτήσω και νομίζω αυτός θα το ξερει " End of story adiaforia Νεοφερμένο μέλος Η adiaforia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:04 Η adiaforia: #55 18-05-25 19:04 δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:31 Ο Πάνθηρας!: #56 18-05-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως προκειται για χοντρό προβλημα έχεις δίκιο.Αναρωτιεμαι και εγώ αμα τυχει κάτι τέτοιο τι θα κάνω... Μάλλον θα μπω να ζητήσω συμβουλή απο το φόρουμ...Όποτε ναι έξω από το χορό... Πολλά λέμε. Τελικά αναβιωνει και σε αυτό το θρεντ η βασική θεωρία του φόρουμ. Καθένας μπαίνει να γράψει τα δικά του δήθεν για να ακουσει γνώμες κ στο τέλος κάνει ότι του έρθει στο κεφάλι . @ilias90 Επί του θέματος σορρυ αλλά είσθε και οι δυο αμπαλοι σε βασικά κοινωνικά θέματα όπως μια απλή επικοινωνία. Δεν το κόβω να τα βρίσκετε. Ακόμη κ αν εμφανισθεί στη βιβλιοθήκη. Καλη συνέχεια. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: euretra Manikas Ωρορα Varus Requiem fortheloveofshizaya lilaki200 kalhkardia touvlo thenutritionist Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 Gus Roger10 camil Ilma A350 Kate1914 Εριφύλη AggelikiGr ROM32 charmander Memetchi Scandal jj! GeorgePap2003 globglogabgalab fourkaki gmoutzour giannhs2001 Μήτσος10 American Economist Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: Δεν είμαι 30 όχι, το είπα ήδη Click για ανάπτυξη... Οκ. Στο λένε και οι άλλοι πάντως και ισχύει. Στείλε. Εδώ τρελαίνεσαι στην σκέψη ότι μπορεί να κοιτάει άλλες, άρα σου αρέσει πολύ.
adiaforia Νεοφερμένο μέλος Η adiaforia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 17 Μαΐου 2025 στις 23:09 Η adiaforia: #44 17-05-25 23:09 καλά όχι με όλους, απλά με τα δύο παιδιά που έκανα ομαδική εργασία σε προηγούμενο μάθημα. Η αλήθεια είναι αυτός έκανε προσπάθειες και τότε, σε φάση ήταν γυρισμένος προς τα μένα, και προσπαθούσε να πιάσει τύπου κουβέντα πως σας φαίνεται το μάθημα κλπ. Και δεν έκανα τίποτα. Καλά είμαι ηλίθια μη το συζητάτε. Εντωμεταξύ μετά απ αυτό όπως σας είπε με προσπέρασε και έφυγε τρέχοντας μετά τη διάλεξη. με έχει στοιχειώσει ο τρόπος που με κοιτούσε και μου και έλαμπαν τα μάτια του, πρέπει να τον απογοήτευσα τελείως εκείνη την ημέρα…και δεν τον ξαναείδα από τότε Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Οκ. Στο λένε και οι άλλοι πάντως και ισχύει. Στείλε. Εδώ τρελαίνεσαι στην σκέψη ότι μπορεί να κοιτάει άλλες, άρα σου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, μου αρέσει πάρα πολύ. Γι αυτό και τα κάνω τόσο σκατα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.272 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 12:29 Ο Paragontas7000: #45 18-05-25 12:29 @adiaforia Επομενο μηνυμα εδω περα που θα στειλεις θα ειναι με απντειτ οταν θα εχετε μιλησει ινσταγκραμ. Αλλιως θα πω στην κυρια @Himela να κλεισει το θρεντακι!!! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 12:59 Ο Πάνθηρας!: #46 18-05-25 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: @adiaforia Επομενο μηνυμα εδω περα που θα στειλεις θα ειναι με απντειτ οταν θα εχετε μιλησει ινσταγκραμ. Αλλιως θα πω στην κυρια @Himela να κλεισει το θρεντακι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους. Τι πιο απλό ρε μλκ.... Τι πιο απλό να μπει ο άλλος στην ομαδική να πει ένα γενικό γεια πως περνατε κ να ξεκινήσει κουβέντα... Κ μετα να πιαστει από μια αφορμή να της στείλει προσωπικο μήνυμα στο βαιμπερ. Για αυτό κ δεν απάντησα σοβαρά ποτε σε αυτό το θρεντ. Γιατί " Θα χαθουμε δεν ξέρω ποτε θα τον ξαναδώ " Και είναι και οι δυο την ίδια στιγμή σε μια ομαδική στο βαιμπερ. Οριακά τρολ το θέμα... ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 13:55 Ο ROM32 έγραψε: #47 18-05-25 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους. Τι πιο απλό ρε μλκ.... Τι πιο απλό να μπει ο άλλος στην ομαδική να πει ένα γενικό γεια πως περνατε κ να ξεκινήσει κουβέντα... Κ μετα να πιαστει από μια αφορμή να της στείλει προσωπικο μήνυμα στο βαιμπερ. Για αυτό κ δεν απάντησα σοβαρά ποτε σε αυτό το θρεντ. Γιατί " Θα χαθουμε δεν ξέρω ποτε θα τον ξαναδώ " Και είναι και οι δυο την ίδια στιγμή σε μια ομαδική στο βαιμπερ. Οριακά τρολ το θέμα... Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ! Απλά είναι εγωισμόι, ντροπες και φόβοι και δεν μιλάνε μεταξύ τους. Έχει παραγινεί το κακό με την επικέντρωση στο Εγώ στην εποχή μας. Εδώ η άλλη η βλαμμένη στο big brother μου κυκλοφορούσε με μπλούζα που έγραφε "Εγώ" πάνω της. Τι μαλακιές όλοι... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:08 Ο Πάνθηρας!: #48 18-05-25 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Όχι μωρέ! Απλά είναι εγωισμόι, ντροπες και φόβοι και δεν μιλάνε μεταξύ τους. Έχει παραγινεί το κακό με την επικέντρωση στο Εγώ στην εποχή μας. Εδώ η άλλη η βλαμμένη στο big brother μου κυκλοφορούσε με μπλούζα που έγραφε "Εγώ" πάνω της. Τι μαλακιές όλοι... Click για ανάπτυξη... Το big brother το έβλεπα το 2001 με τον Τσακα τότε... Έκτοτε δεν ασχολήθηκα ξανά. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:20 Η Grand Duchess: #49 18-05-25 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους Click για ανάπτυξη... Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:32 Ο Πάνθηρας!: #50 18-05-25 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα Click για ανάπτυξη... Αααα ααα μάλιστα. Ε ωραία. Ας τους πει ότι θέλει να τον ρωτήσει κάτι να τον βάλουν και αυτόν στην ομαδική. Κάτι για ένα μάθημα πχ που ήταν αυτός εκεί. Η για έναν καθηγητή αμα ξέρει. Simple. Μην τους πει ξέρεις... Πάμε όλοι μαζί και φέρτε κ αυτόν... Απλά βάλτε τον στην ομαδική. Θέλω Κατι να τον ρωτήσω. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:55 Ο Panzerkampfwagen: #51 18-05-25 14:55 Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:21 Ο nPb έγραψε: #52 18-05-25 15:21 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: Η αλήθεια είναι ότι είναι κούκλος ο άτιμος. Απο την άλλη δεν τον είδα να γλυκοκοιταει καμία άλλη (ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω πφτ) Click για ανάπτυξη... Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:36 Ο Πάνθηρας!: #53 18-05-25 15:36 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Της αρέσει... Τι πως ορίζεται ; Και να μην είναι χοντρός κοντός γέρος βρωμιαρης και γενικά ασχημος. Ρωτάς και εσυ κάτι πραγματα ρε νπβ ώρες ώρες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 16:41 Ο Πάνθηρας!: #54 18-05-25 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. Click για ανάπτυξη... Το πιο απλό από όλα... " Ρε παιδια βάζετε λίγο στη συνομιλία τον.... Θέλω κάτι να τον ρωτήσω και νομίζω αυτός θα το ξερει " End of story adiaforia Νεοφερμένο μέλος Η adiaforia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:04 Η adiaforia: #55 18-05-25 19:04 δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:31 Ο Πάνθηρας!: #56 18-05-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως προκειται για χοντρό προβλημα έχεις δίκιο.Αναρωτιεμαι και εγώ αμα τυχει κάτι τέτοιο τι θα κάνω... Μάλλον θα μπω να ζητήσω συμβουλή απο το φόρουμ...Όποτε ναι έξω από το χορό... Πολλά λέμε. Τελικά αναβιωνει και σε αυτό το θρεντ η βασική θεωρία του φόρουμ. Καθένας μπαίνει να γράψει τα δικά του δήθεν για να ακουσει γνώμες κ στο τέλος κάνει ότι του έρθει στο κεφάλι . @ilias90 Επί του θέματος σορρυ αλλά είσθε και οι δυο αμπαλοι σε βασικά κοινωνικά θέματα όπως μια απλή επικοινωνία. Δεν το κόβω να τα βρίσκετε. Ακόμη κ αν εμφανισθεί στη βιβλιοθήκη. Καλη συνέχεια. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: euretra Manikas Ωρορα Varus Requiem fortheloveofshizaya lilaki200 kalhkardia touvlo thenutritionist Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 Gus Roger10 camil Ilma A350 Kate1914 Εριφύλη AggelikiGr ROM32 charmander Memetchi Scandal jj! GeorgePap2003 globglogabgalab fourkaki gmoutzour giannhs2001 Μήτσος10 American Economist Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλά όχι με όλους, απλά με τα δύο παιδιά που έκανα ομαδική εργασία σε προηγούμενο μάθημα. Η αλήθεια είναι αυτός έκανε προσπάθειες και τότε, σε φάση ήταν γυρισμένος προς τα μένα, και προσπαθούσε να πιάσει τύπου κουβέντα πως σας φαίνεται το μάθημα κλπ. Και δεν έκανα τίποτα. Καλά είμαι ηλίθια μη το συζητάτε. Εντωμεταξύ μετά απ αυτό όπως σας είπε με προσπέρασε και έφυγε τρέχοντας μετά τη διάλεξη. με έχει στοιχειώσει ο τρόπος που με κοιτούσε και μου και έλαμπαν τα μάτια του, πρέπει να τον απογοήτευσα τελείως εκείνη την ημέρα…και δεν τον ξαναείδα από τότε Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Οκ. Στο λένε και οι άλλοι πάντως και ισχύει. Στείλε. Εδώ τρελαίνεσαι στην σκέψη ότι μπορεί να κοιτάει άλλες, άρα σου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, μου αρέσει πάρα πολύ. Γι αυτό και τα κάνω τόσο σκατα
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.272 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 12:29 Ο Paragontas7000: #45 18-05-25 12:29 @adiaforia Επομενο μηνυμα εδω περα που θα στειλεις θα ειναι με απντειτ οταν θα εχετε μιλησει ινσταγκραμ. Αλλιως θα πω στην κυρια @Himela να κλεισει το θρεντακι!!! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 12:59 Ο Πάνθηρας!: #46 18-05-25 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: @adiaforia Επομενο μηνυμα εδω περα που θα στειλεις θα ειναι με απντειτ οταν θα εχετε μιλησει ινσταγκραμ. Αλλιως θα πω στην κυρια @Himela να κλεισει το θρεντακι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους. Τι πιο απλό ρε μλκ.... Τι πιο απλό να μπει ο άλλος στην ομαδική να πει ένα γενικό γεια πως περνατε κ να ξεκινήσει κουβέντα... Κ μετα να πιαστει από μια αφορμή να της στείλει προσωπικο μήνυμα στο βαιμπερ. Για αυτό κ δεν απάντησα σοβαρά ποτε σε αυτό το θρεντ. Γιατί " Θα χαθουμε δεν ξέρω ποτε θα τον ξαναδώ " Και είναι και οι δυο την ίδια στιγμή σε μια ομαδική στο βαιμπερ. Οριακά τρολ το θέμα... ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 13:55 Ο ROM32 έγραψε: #47 18-05-25 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους. Τι πιο απλό ρε μλκ.... Τι πιο απλό να μπει ο άλλος στην ομαδική να πει ένα γενικό γεια πως περνατε κ να ξεκινήσει κουβέντα... Κ μετα να πιαστει από μια αφορμή να της στείλει προσωπικο μήνυμα στο βαιμπερ. Για αυτό κ δεν απάντησα σοβαρά ποτε σε αυτό το θρεντ. Γιατί " Θα χαθουμε δεν ξέρω ποτε θα τον ξαναδώ " Και είναι και οι δυο την ίδια στιγμή σε μια ομαδική στο βαιμπερ. Οριακά τρολ το θέμα... Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ! Απλά είναι εγωισμόι, ντροπες και φόβοι και δεν μιλάνε μεταξύ τους. Έχει παραγινεί το κακό με την επικέντρωση στο Εγώ στην εποχή μας. Εδώ η άλλη η βλαμμένη στο big brother μου κυκλοφορούσε με μπλούζα που έγραφε "Εγώ" πάνω της. Τι μαλακιές όλοι... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:08 Ο Πάνθηρας!: #48 18-05-25 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Όχι μωρέ! Απλά είναι εγωισμόι, ντροπες και φόβοι και δεν μιλάνε μεταξύ τους. Έχει παραγινεί το κακό με την επικέντρωση στο Εγώ στην εποχή μας. Εδώ η άλλη η βλαμμένη στο big brother μου κυκλοφορούσε με μπλούζα που έγραφε "Εγώ" πάνω της. Τι μαλακιές όλοι... Click για ανάπτυξη... Το big brother το έβλεπα το 2001 με τον Τσακα τότε... Έκτοτε δεν ασχολήθηκα ξανά. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:20 Η Grand Duchess: #49 18-05-25 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους Click για ανάπτυξη... Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:32 Ο Πάνθηρας!: #50 18-05-25 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα Click για ανάπτυξη... Αααα ααα μάλιστα. Ε ωραία. Ας τους πει ότι θέλει να τον ρωτήσει κάτι να τον βάλουν και αυτόν στην ομαδική. Κάτι για ένα μάθημα πχ που ήταν αυτός εκεί. Η για έναν καθηγητή αμα ξέρει. Simple. Μην τους πει ξέρεις... Πάμε όλοι μαζί και φέρτε κ αυτόν... Απλά βάλτε τον στην ομαδική. Θέλω Κατι να τον ρωτήσω. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:55 Ο Panzerkampfwagen: #51 18-05-25 14:55 Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:21 Ο nPb έγραψε: #52 18-05-25 15:21 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: Η αλήθεια είναι ότι είναι κούκλος ο άτιμος. Απο την άλλη δεν τον είδα να γλυκοκοιταει καμία άλλη (ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω πφτ) Click για ανάπτυξη... Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:36 Ο Πάνθηρας!: #53 18-05-25 15:36 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Της αρέσει... Τι πως ορίζεται ; Και να μην είναι χοντρός κοντός γέρος βρωμιαρης και γενικά ασχημος. Ρωτάς και εσυ κάτι πραγματα ρε νπβ ώρες ώρες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 16:41 Ο Πάνθηρας!: #54 18-05-25 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. Click για ανάπτυξη... Το πιο απλό από όλα... " Ρε παιδια βάζετε λίγο στη συνομιλία τον.... Θέλω κάτι να τον ρωτήσω και νομίζω αυτός θα το ξερει " End of story adiaforia Νεοφερμένο μέλος Η adiaforia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:04 Η adiaforia: #55 18-05-25 19:04 δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:31 Ο Πάνθηρας!: #56 18-05-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως προκειται για χοντρό προβλημα έχεις δίκιο.Αναρωτιεμαι και εγώ αμα τυχει κάτι τέτοιο τι θα κάνω... Μάλλον θα μπω να ζητήσω συμβουλή απο το φόρουμ...Όποτε ναι έξω από το χορό... Πολλά λέμε. Τελικά αναβιωνει και σε αυτό το θρεντ η βασική θεωρία του φόρουμ. Καθένας μπαίνει να γράψει τα δικά του δήθεν για να ακουσει γνώμες κ στο τέλος κάνει ότι του έρθει στο κεφάλι . @ilias90 Επί του θέματος σορρυ αλλά είσθε και οι δυο αμπαλοι σε βασικά κοινωνικά θέματα όπως μια απλή επικοινωνία. Δεν το κόβω να τα βρίσκετε. Ακόμη κ αν εμφανισθεί στη βιβλιοθήκη. Καλη συνέχεια. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: euretra Manikas Ωρορα Varus Requiem fortheloveofshizaya lilaki200 kalhkardia touvlo thenutritionist Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 Gus Roger10 camil Ilma A350 Kate1914 Εριφύλη AggelikiGr ROM32 charmander Memetchi Scandal jj! GeorgePap2003 globglogabgalab fourkaki gmoutzour giannhs2001 Μήτσος10 American Economist Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@adiaforia Επομενο μηνυμα εδω περα που θα στειλεις θα ειναι με απντειτ οταν θα εχετε μιλησει ινσταγκραμ. Αλλιως θα πω στην κυρια @Himela να κλεισει το θρεντακι!!!
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 12:59 Ο Πάνθηρας!: #46 18-05-25 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: @adiaforia Επομενο μηνυμα εδω περα που θα στειλεις θα ειναι με απντειτ οταν θα εχετε μιλησει ινσταγκραμ. Αλλιως θα πω στην κυρια @Himela να κλεισει το θρεντακι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους. Τι πιο απλό ρε μλκ.... Τι πιο απλό να μπει ο άλλος στην ομαδική να πει ένα γενικό γεια πως περνατε κ να ξεκινήσει κουβέντα... Κ μετα να πιαστει από μια αφορμή να της στείλει προσωπικο μήνυμα στο βαιμπερ. Για αυτό κ δεν απάντησα σοβαρά ποτε σε αυτό το θρεντ. Γιατί " Θα χαθουμε δεν ξέρω ποτε θα τον ξαναδώ " Και είναι και οι δυο την ίδια στιγμή σε μια ομαδική στο βαιμπερ. Οριακά τρολ το θέμα... ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 13:55 Ο ROM32 έγραψε: #47 18-05-25 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους. Τι πιο απλό ρε μλκ.... Τι πιο απλό να μπει ο άλλος στην ομαδική να πει ένα γενικό γεια πως περνατε κ να ξεκινήσει κουβέντα... Κ μετα να πιαστει από μια αφορμή να της στείλει προσωπικο μήνυμα στο βαιμπερ. Για αυτό κ δεν απάντησα σοβαρά ποτε σε αυτό το θρεντ. Γιατί " Θα χαθουμε δεν ξέρω ποτε θα τον ξαναδώ " Και είναι και οι δυο την ίδια στιγμή σε μια ομαδική στο βαιμπερ. Οριακά τρολ το θέμα... Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ! Απλά είναι εγωισμόι, ντροπες και φόβοι και δεν μιλάνε μεταξύ τους. Έχει παραγινεί το κακό με την επικέντρωση στο Εγώ στην εποχή μας. Εδώ η άλλη η βλαμμένη στο big brother μου κυκλοφορούσε με μπλούζα που έγραφε "Εγώ" πάνω της. Τι μαλακιές όλοι... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:08 Ο Πάνθηρας!: #48 18-05-25 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Όχι μωρέ! Απλά είναι εγωισμόι, ντροπες και φόβοι και δεν μιλάνε μεταξύ τους. Έχει παραγινεί το κακό με την επικέντρωση στο Εγώ στην εποχή μας. Εδώ η άλλη η βλαμμένη στο big brother μου κυκλοφορούσε με μπλούζα που έγραφε "Εγώ" πάνω της. Τι μαλακιές όλοι... Click για ανάπτυξη... Το big brother το έβλεπα το 2001 με τον Τσακα τότε... Έκτοτε δεν ασχολήθηκα ξανά. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:20 Η Grand Duchess: #49 18-05-25 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους Click για ανάπτυξη... Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:32 Ο Πάνθηρας!: #50 18-05-25 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα Click για ανάπτυξη... Αααα ααα μάλιστα. Ε ωραία. Ας τους πει ότι θέλει να τον ρωτήσει κάτι να τον βάλουν και αυτόν στην ομαδική. Κάτι για ένα μάθημα πχ που ήταν αυτός εκεί. Η για έναν καθηγητή αμα ξέρει. Simple. Μην τους πει ξέρεις... Πάμε όλοι μαζί και φέρτε κ αυτόν... Απλά βάλτε τον στην ομαδική. Θέλω Κατι να τον ρωτήσω. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:55 Ο Panzerkampfwagen: #51 18-05-25 14:55 Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:21 Ο nPb έγραψε: #52 18-05-25 15:21 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: Η αλήθεια είναι ότι είναι κούκλος ο άτιμος. Απο την άλλη δεν τον είδα να γλυκοκοιταει καμία άλλη (ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω πφτ) Click για ανάπτυξη... Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:36 Ο Πάνθηρας!: #53 18-05-25 15:36 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Της αρέσει... Τι πως ορίζεται ; Και να μην είναι χοντρός κοντός γέρος βρωμιαρης και γενικά ασχημος. Ρωτάς και εσυ κάτι πραγματα ρε νπβ ώρες ώρες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 16:41 Ο Πάνθηρας!: #54 18-05-25 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. Click για ανάπτυξη... Το πιο απλό από όλα... " Ρε παιδια βάζετε λίγο στη συνομιλία τον.... Θέλω κάτι να τον ρωτήσω και νομίζω αυτός θα το ξερει " End of story adiaforia Νεοφερμένο μέλος Η adiaforia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:04 Η adiaforia: #55 18-05-25 19:04 δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:31 Ο Πάνθηρας!: #56 18-05-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως προκειται για χοντρό προβλημα έχεις δίκιο.Αναρωτιεμαι και εγώ αμα τυχει κάτι τέτοιο τι θα κάνω... Μάλλον θα μπω να ζητήσω συμβουλή απο το φόρουμ...Όποτε ναι έξω από το χορό... Πολλά λέμε. Τελικά αναβιωνει και σε αυτό το θρεντ η βασική θεωρία του φόρουμ. Καθένας μπαίνει να γράψει τα δικά του δήθεν για να ακουσει γνώμες κ στο τέλος κάνει ότι του έρθει στο κεφάλι . @ilias90 Επί του θέματος σορρυ αλλά είσθε και οι δυο αμπαλοι σε βασικά κοινωνικά θέματα όπως μια απλή επικοινωνία. Δεν το κόβω να τα βρίσκετε. Ακόμη κ αν εμφανισθεί στη βιβλιοθήκη. Καλη συνέχεια. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: euretra Manikas Ωρορα Varus Requiem fortheloveofshizaya lilaki200 kalhkardia touvlo thenutritionist Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 Gus Roger10 camil Ilma A350 Kate1914 Εριφύλη AggelikiGr ROM32 charmander Memetchi Scandal jj! GeorgePap2003 globglogabgalab fourkaki gmoutzour giannhs2001 Μήτσος10 American Economist Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: @adiaforia Επομενο μηνυμα εδω περα που θα στειλεις θα ειναι με απντειτ οταν θα εχετε μιλησει ινσταγκραμ. Αλλιως θα πω στην κυρια @Himela να κλεισει το θρεντακι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους. Τι πιο απλό ρε μλκ.... Τι πιο απλό να μπει ο άλλος στην ομαδική να πει ένα γενικό γεια πως περνατε κ να ξεκινήσει κουβέντα... Κ μετα να πιαστει από μια αφορμή να της στείλει προσωπικο μήνυμα στο βαιμπερ. Για αυτό κ δεν απάντησα σοβαρά ποτε σε αυτό το θρεντ. Γιατί " Θα χαθουμε δεν ξέρω ποτε θα τον ξαναδώ " Και είναι και οι δυο την ίδια στιγμή σε μια ομαδική στο βαιμπερ. Οριακά τρολ το θέμα...
ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 13:55 Ο ROM32 έγραψε: #47 18-05-25 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους. Τι πιο απλό ρε μλκ.... Τι πιο απλό να μπει ο άλλος στην ομαδική να πει ένα γενικό γεια πως περνατε κ να ξεκινήσει κουβέντα... Κ μετα να πιαστει από μια αφορμή να της στείλει προσωπικο μήνυμα στο βαιμπερ. Για αυτό κ δεν απάντησα σοβαρά ποτε σε αυτό το θρεντ. Γιατί " Θα χαθουμε δεν ξέρω ποτε θα τον ξαναδώ " Και είναι και οι δυο την ίδια στιγμή σε μια ομαδική στο βαιμπερ. Οριακά τρολ το θέμα... Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ! Απλά είναι εγωισμόι, ντροπες και φόβοι και δεν μιλάνε μεταξύ τους. Έχει παραγινεί το κακό με την επικέντρωση στο Εγώ στην εποχή μας. Εδώ η άλλη η βλαμμένη στο big brother μου κυκλοφορούσε με μπλούζα που έγραφε "Εγώ" πάνω της. Τι μαλακιές όλοι... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:08 Ο Πάνθηρας!: #48 18-05-25 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Όχι μωρέ! Απλά είναι εγωισμόι, ντροπες και φόβοι και δεν μιλάνε μεταξύ τους. Έχει παραγινεί το κακό με την επικέντρωση στο Εγώ στην εποχή μας. Εδώ η άλλη η βλαμμένη στο big brother μου κυκλοφορούσε με μπλούζα που έγραφε "Εγώ" πάνω της. Τι μαλακιές όλοι... Click για ανάπτυξη... Το big brother το έβλεπα το 2001 με τον Τσακα τότε... Έκτοτε δεν ασχολήθηκα ξανά. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:20 Η Grand Duchess: #49 18-05-25 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους Click για ανάπτυξη... Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:32 Ο Πάνθηρας!: #50 18-05-25 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα Click για ανάπτυξη... Αααα ααα μάλιστα. Ε ωραία. Ας τους πει ότι θέλει να τον ρωτήσει κάτι να τον βάλουν και αυτόν στην ομαδική. Κάτι για ένα μάθημα πχ που ήταν αυτός εκεί. Η για έναν καθηγητή αμα ξέρει. Simple. Μην τους πει ξέρεις... Πάμε όλοι μαζί και φέρτε κ αυτόν... Απλά βάλτε τον στην ομαδική. Θέλω Κατι να τον ρωτήσω. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:55 Ο Panzerkampfwagen: #51 18-05-25 14:55 Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:21 Ο nPb έγραψε: #52 18-05-25 15:21 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: Η αλήθεια είναι ότι είναι κούκλος ο άτιμος. Απο την άλλη δεν τον είδα να γλυκοκοιταει καμία άλλη (ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω πφτ) Click για ανάπτυξη... Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:36 Ο Πάνθηρας!: #53 18-05-25 15:36 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Της αρέσει... Τι πως ορίζεται ; Και να μην είναι χοντρός κοντός γέρος βρωμιαρης και γενικά ασχημος. Ρωτάς και εσυ κάτι πραγματα ρε νπβ ώρες ώρες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 16:41 Ο Πάνθηρας!: #54 18-05-25 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. Click για ανάπτυξη... Το πιο απλό από όλα... " Ρε παιδια βάζετε λίγο στη συνομιλία τον.... Θέλω κάτι να τον ρωτήσω και νομίζω αυτός θα το ξερει " End of story adiaforia Νεοφερμένο μέλος Η adiaforia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:04 Η adiaforia: #55 18-05-25 19:04 δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:31 Ο Πάνθηρας!: #56 18-05-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως προκειται για χοντρό προβλημα έχεις δίκιο.Αναρωτιεμαι και εγώ αμα τυχει κάτι τέτοιο τι θα κάνω... Μάλλον θα μπω να ζητήσω συμβουλή απο το φόρουμ...Όποτε ναι έξω από το χορό... Πολλά λέμε. Τελικά αναβιωνει και σε αυτό το θρεντ η βασική θεωρία του φόρουμ. Καθένας μπαίνει να γράψει τα δικά του δήθεν για να ακουσει γνώμες κ στο τέλος κάνει ότι του έρθει στο κεφάλι . @ilias90 Επί του θέματος σορρυ αλλά είσθε και οι δυο αμπαλοι σε βασικά κοινωνικά θέματα όπως μια απλή επικοινωνία. Δεν το κόβω να τα βρίσκετε. Ακόμη κ αν εμφανισθεί στη βιβλιοθήκη. Καλη συνέχεια. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: euretra Manikas Ωρορα Varus Requiem fortheloveofshizaya lilaki200 kalhkardia touvlo thenutritionist Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 Gus Roger10 camil Ilma A350 Kate1914 Εριφύλη AggelikiGr ROM32 charmander Memetchi Scandal jj! GeorgePap2003 globglogabgalab fourkaki gmoutzour giannhs2001 Μήτσος10 American Economist Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους. Τι πιο απλό ρε μλκ.... Τι πιο απλό να μπει ο άλλος στην ομαδική να πει ένα γενικό γεια πως περνατε κ να ξεκινήσει κουβέντα... Κ μετα να πιαστει από μια αφορμή να της στείλει προσωπικο μήνυμα στο βαιμπερ. Για αυτό κ δεν απάντησα σοβαρά ποτε σε αυτό το θρεντ. Γιατί " Θα χαθουμε δεν ξέρω ποτε θα τον ξαναδώ " Και είναι και οι δυο την ίδια στιγμή σε μια ομαδική στο βαιμπερ. Οριακά τρολ το θέμα... Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ! Απλά είναι εγωισμόι, ντροπες και φόβοι και δεν μιλάνε μεταξύ τους. Έχει παραγινεί το κακό με την επικέντρωση στο Εγώ στην εποχή μας. Εδώ η άλλη η βλαμμένη στο big brother μου κυκλοφορούσε με μπλούζα που έγραφε "Εγώ" πάνω της. Τι μαλακιές όλοι...
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:08 Ο Πάνθηρας!: #48 18-05-25 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Όχι μωρέ! Απλά είναι εγωισμόι, ντροπες και φόβοι και δεν μιλάνε μεταξύ τους. Έχει παραγινεί το κακό με την επικέντρωση στο Εγώ στην εποχή μας. Εδώ η άλλη η βλαμμένη στο big brother μου κυκλοφορούσε με μπλούζα που έγραφε "Εγώ" πάνω της. Τι μαλακιές όλοι... Click για ανάπτυξη... Το big brother το έβλεπα το 2001 με τον Τσακα τότε... Έκτοτε δεν ασχολήθηκα ξανά. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:20 Η Grand Duchess: #49 18-05-25 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους Click για ανάπτυξη... Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:32 Ο Πάνθηρας!: #50 18-05-25 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα Click για ανάπτυξη... Αααα ααα μάλιστα. Ε ωραία. Ας τους πει ότι θέλει να τον ρωτήσει κάτι να τον βάλουν και αυτόν στην ομαδική. Κάτι για ένα μάθημα πχ που ήταν αυτός εκεί. Η για έναν καθηγητή αμα ξέρει. Simple. Μην τους πει ξέρεις... Πάμε όλοι μαζί και φέρτε κ αυτόν... Απλά βάλτε τον στην ομαδική. Θέλω Κατι να τον ρωτήσω. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:55 Ο Panzerkampfwagen: #51 18-05-25 14:55 Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:21 Ο nPb έγραψε: #52 18-05-25 15:21 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: Η αλήθεια είναι ότι είναι κούκλος ο άτιμος. Απο την άλλη δεν τον είδα να γλυκοκοιταει καμία άλλη (ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω πφτ) Click για ανάπτυξη... Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:36 Ο Πάνθηρας!: #53 18-05-25 15:36 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Της αρέσει... Τι πως ορίζεται ; Και να μην είναι χοντρός κοντός γέρος βρωμιαρης και γενικά ασχημος. Ρωτάς και εσυ κάτι πραγματα ρε νπβ ώρες ώρες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 16:41 Ο Πάνθηρας!: #54 18-05-25 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. Click για ανάπτυξη... Το πιο απλό από όλα... " Ρε παιδια βάζετε λίγο στη συνομιλία τον.... Θέλω κάτι να τον ρωτήσω και νομίζω αυτός θα το ξερει " End of story adiaforia Νεοφερμένο μέλος Η adiaforia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:04 Η adiaforia: #55 18-05-25 19:04 δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:31 Ο Πάνθηρας!: #56 18-05-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως προκειται για χοντρό προβλημα έχεις δίκιο.Αναρωτιεμαι και εγώ αμα τυχει κάτι τέτοιο τι θα κάνω... Μάλλον θα μπω να ζητήσω συμβουλή απο το φόρουμ...Όποτε ναι έξω από το χορό... Πολλά λέμε. Τελικά αναβιωνει και σε αυτό το θρεντ η βασική θεωρία του φόρουμ. Καθένας μπαίνει να γράψει τα δικά του δήθεν για να ακουσει γνώμες κ στο τέλος κάνει ότι του έρθει στο κεφάλι . @ilias90 Επί του θέματος σορρυ αλλά είσθε και οι δυο αμπαλοι σε βασικά κοινωνικά θέματα όπως μια απλή επικοινωνία. Δεν το κόβω να τα βρίσκετε. Ακόμη κ αν εμφανισθεί στη βιβλιοθήκη. Καλη συνέχεια. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: euretra Manikas Ωρορα Varus Requiem fortheloveofshizaya lilaki200 kalhkardia touvlo thenutritionist Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 Gus Roger10 camil Ilma A350 Kate1914 Εριφύλη AggelikiGr ROM32 charmander Memetchi Scandal jj! GeorgePap2003 globglogabgalab fourkaki gmoutzour giannhs2001 Μήτσος10 American Economist Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Όχι μωρέ! Απλά είναι εγωισμόι, ντροπες και φόβοι και δεν μιλάνε μεταξύ τους. Έχει παραγινεί το κακό με την επικέντρωση στο Εγώ στην εποχή μας. Εδώ η άλλη η βλαμμένη στο big brother μου κυκλοφορούσε με μπλούζα που έγραφε "Εγώ" πάνω της. Τι μαλακιές όλοι... Click για ανάπτυξη... Το big brother το έβλεπα το 2001 με τον Τσακα τότε... Έκτοτε δεν ασχολήθηκα ξανά.
Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:20 Η Grand Duchess: #49 18-05-25 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους Click για ανάπτυξη... Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:32 Ο Πάνθηρας!: #50 18-05-25 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα Click για ανάπτυξη... Αααα ααα μάλιστα. Ε ωραία. Ας τους πει ότι θέλει να τον ρωτήσει κάτι να τον βάλουν και αυτόν στην ομαδική. Κάτι για ένα μάθημα πχ που ήταν αυτός εκεί. Η για έναν καθηγητή αμα ξέρει. Simple. Μην τους πει ξέρεις... Πάμε όλοι μαζί και φέρτε κ αυτόν... Απλά βάλτε τον στην ομαδική. Θέλω Κατι να τον ρωτήσω. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:55 Ο Panzerkampfwagen: #51 18-05-25 14:55 Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:21 Ο nPb έγραψε: #52 18-05-25 15:21 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: Η αλήθεια είναι ότι είναι κούκλος ο άτιμος. Απο την άλλη δεν τον είδα να γλυκοκοιταει καμία άλλη (ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω πφτ) Click για ανάπτυξη... Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:36 Ο Πάνθηρας!: #53 18-05-25 15:36 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Της αρέσει... Τι πως ορίζεται ; Και να μην είναι χοντρός κοντός γέρος βρωμιαρης και γενικά ασχημος. Ρωτάς και εσυ κάτι πραγματα ρε νπβ ώρες ώρες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 16:41 Ο Πάνθηρας!: #54 18-05-25 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. Click για ανάπτυξη... Το πιο απλό από όλα... " Ρε παιδια βάζετε λίγο στη συνομιλία τον.... Θέλω κάτι να τον ρωτήσω και νομίζω αυτός θα το ξερει " End of story adiaforia Νεοφερμένο μέλος Η adiaforia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:04 Η adiaforia: #55 18-05-25 19:04 δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:31 Ο Πάνθηρας!: #56 18-05-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως προκειται για χοντρό προβλημα έχεις δίκιο.Αναρωτιεμαι και εγώ αμα τυχει κάτι τέτοιο τι θα κάνω... Μάλλον θα μπω να ζητήσω συμβουλή απο το φόρουμ...Όποτε ναι έξω από το χορό... Πολλά λέμε. Τελικά αναβιωνει και σε αυτό το θρεντ η βασική θεωρία του φόρουμ. Καθένας μπαίνει να γράψει τα δικά του δήθεν για να ακουσει γνώμες κ στο τέλος κάνει ότι του έρθει στο κεφάλι . @ilias90 Επί του θέματος σορρυ αλλά είσθε και οι δυο αμπαλοι σε βασικά κοινωνικά θέματα όπως μια απλή επικοινωνία. Δεν το κόβω να τα βρίσκετε. Ακόμη κ αν εμφανισθεί στη βιβλιοθήκη. Καλη συνέχεια. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: euretra Manikas Ωρορα Varus Requiem fortheloveofshizaya lilaki200 kalhkardia touvlo thenutritionist Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 Gus Roger10 camil Ilma A350 Kate1914 Εριφύλη AggelikiGr ROM32 charmander Memetchi Scandal jj! GeorgePap2003 globglogabgalab fourkaki gmoutzour giannhs2001 Μήτσος10 American Economist Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι και οι δυο..... Βρίσκονται σε μια ομαδική και δεν μιλιουνται μεταξυ τους Click για ανάπτυξη... Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:32 Ο Πάνθηρας!: #50 18-05-25 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα Click για ανάπτυξη... Αααα ααα μάλιστα. Ε ωραία. Ας τους πει ότι θέλει να τον ρωτήσει κάτι να τον βάλουν και αυτόν στην ομαδική. Κάτι για ένα μάθημα πχ που ήταν αυτός εκεί. Η για έναν καθηγητή αμα ξέρει. Simple. Μην τους πει ξέρεις... Πάμε όλοι μαζί και φέρτε κ αυτόν... Απλά βάλτε τον στην ομαδική. Θέλω Κατι να τον ρωτήσω. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:55 Ο Panzerkampfwagen: #51 18-05-25 14:55 Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:21 Ο nPb έγραψε: #52 18-05-25 15:21 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: Η αλήθεια είναι ότι είναι κούκλος ο άτιμος. Απο την άλλη δεν τον είδα να γλυκοκοιταει καμία άλλη (ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω πφτ) Click για ανάπτυξη... Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:36 Ο Πάνθηρας!: #53 18-05-25 15:36 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Της αρέσει... Τι πως ορίζεται ; Και να μην είναι χοντρός κοντός γέρος βρωμιαρης και γενικά ασχημος. Ρωτάς και εσυ κάτι πραγματα ρε νπβ ώρες ώρες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 16:41 Ο Πάνθηρας!: #54 18-05-25 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. Click για ανάπτυξη... Το πιο απλό από όλα... " Ρε παιδια βάζετε λίγο στη συνομιλία τον.... Θέλω κάτι να τον ρωτήσω και νομίζω αυτός θα το ξερει " End of story adiaforia Νεοφερμένο μέλος Η adiaforia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:04 Η adiaforia: #55 18-05-25 19:04 δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:31 Ο Πάνθηρας!: #56 18-05-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως προκειται για χοντρό προβλημα έχεις δίκιο.Αναρωτιεμαι και εγώ αμα τυχει κάτι τέτοιο τι θα κάνω... Μάλλον θα μπω να ζητήσω συμβουλή απο το φόρουμ...Όποτε ναι έξω από το χορό... Πολλά λέμε. Τελικά αναβιωνει και σε αυτό το θρεντ η βασική θεωρία του φόρουμ. Καθένας μπαίνει να γράψει τα δικά του δήθεν για να ακουσει γνώμες κ στο τέλος κάνει ότι του έρθει στο κεφάλι . @ilias90 Επί του θέματος σορρυ αλλά είσθε και οι δυο αμπαλοι σε βασικά κοινωνικά θέματα όπως μια απλή επικοινωνία. Δεν το κόβω να τα βρίσκετε. Ακόμη κ αν εμφανισθεί στη βιβλιοθήκη. Καλη συνέχεια. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: euretra Manikas Ωρορα Varus Requiem fortheloveofshizaya lilaki200 kalhkardia touvlo thenutritionist Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 Gus Roger10 camil Ilma A350 Kate1914 Εριφύλη AggelikiGr ROM32 charmander Memetchi Scandal jj! GeorgePap2003 globglogabgalab fourkaki gmoutzour giannhs2001 Μήτσος10 American Economist Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι όχι, με τους συγκατοίκους είναι στην ομαδική, το παιδί αυτό είναι φίλος τους δεν είναι μέσα Click για ανάπτυξη... Αααα ααα μάλιστα. Ε ωραία. Ας τους πει ότι θέλει να τον ρωτήσει κάτι να τον βάλουν και αυτόν στην ομαδική. Κάτι για ένα μάθημα πχ που ήταν αυτός εκεί. Η για έναν καθηγητή αμα ξέρει. Simple. Μην τους πει ξέρεις... Πάμε όλοι μαζί και φέρτε κ αυτόν... Απλά βάλτε τον στην ομαδική. Θέλω Κατι να τον ρωτήσω.
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 14:55 Ο Panzerkampfwagen: #51 18-05-25 14:55 Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:21 Ο nPb έγραψε: #52 18-05-25 15:21 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: Η αλήθεια είναι ότι είναι κούκλος ο άτιμος. Απο την άλλη δεν τον είδα να γλυκοκοιταει καμία άλλη (ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω πφτ) Click για ανάπτυξη... Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:36 Ο Πάνθηρας!: #53 18-05-25 15:36 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Της αρέσει... Τι πως ορίζεται ; Και να μην είναι χοντρός κοντός γέρος βρωμιαρης και γενικά ασχημος. Ρωτάς και εσυ κάτι πραγματα ρε νπβ ώρες ώρες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 16:41 Ο Πάνθηρας!: #54 18-05-25 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. Click για ανάπτυξη... Το πιο απλό από όλα... " Ρε παιδια βάζετε λίγο στη συνομιλία τον.... Θέλω κάτι να τον ρωτήσω και νομίζω αυτός θα το ξερει " End of story adiaforia Νεοφερμένο μέλος Η adiaforia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:04 Η adiaforia: #55 18-05-25 19:04 δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:31 Ο Πάνθηρας!: #56 18-05-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως προκειται για χοντρό προβλημα έχεις δίκιο.Αναρωτιεμαι και εγώ αμα τυχει κάτι τέτοιο τι θα κάνω... Μάλλον θα μπω να ζητήσω συμβουλή απο το φόρουμ...Όποτε ναι έξω από το χορό... Πολλά λέμε. Τελικά αναβιωνει και σε αυτό το θρεντ η βασική θεωρία του φόρουμ. Καθένας μπαίνει να γράψει τα δικά του δήθεν για να ακουσει γνώμες κ στο τέλος κάνει ότι του έρθει στο κεφάλι . @ilias90 Επί του θέματος σορρυ αλλά είσθε και οι δυο αμπαλοι σε βασικά κοινωνικά θέματα όπως μια απλή επικοινωνία. Δεν το κόβω να τα βρίσκετε. Ακόμη κ αν εμφανισθεί στη βιβλιοθήκη. Καλη συνέχεια. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: euretra Manikas Ωρορα Varus Requiem fortheloveofshizaya lilaki200 kalhkardia touvlo thenutritionist Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 Gus Roger10 camil Ilma A350 Kate1914 Εριφύλη AggelikiGr ROM32 charmander Memetchi Scandal jj! GeorgePap2003 globglogabgalab fourkaki gmoutzour giannhs2001 Μήτσος10 American Economist Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:21 Ο nPb έγραψε: #52 18-05-25 15:21 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: Η αλήθεια είναι ότι είναι κούκλος ο άτιμος. Απο την άλλη δεν τον είδα να γλυκοκοιταει καμία άλλη (ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω πφτ) Click για ανάπτυξη... Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:36 Ο Πάνθηρας!: #53 18-05-25 15:36 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Της αρέσει... Τι πως ορίζεται ; Και να μην είναι χοντρός κοντός γέρος βρωμιαρης και γενικά ασχημος. Ρωτάς και εσυ κάτι πραγματα ρε νπβ ώρες ώρες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 16:41 Ο Πάνθηρας!: #54 18-05-25 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. Click για ανάπτυξη... Το πιο απλό από όλα... " Ρε παιδια βάζετε λίγο στη συνομιλία τον.... Θέλω κάτι να τον ρωτήσω και νομίζω αυτός θα το ξερει " End of story adiaforia Νεοφερμένο μέλος Η adiaforia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:04 Η adiaforia: #55 18-05-25 19:04 δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:31 Ο Πάνθηρας!: #56 18-05-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως προκειται για χοντρό προβλημα έχεις δίκιο.Αναρωτιεμαι και εγώ αμα τυχει κάτι τέτοιο τι θα κάνω... Μάλλον θα μπω να ζητήσω συμβουλή απο το φόρουμ...Όποτε ναι έξω από το χορό... Πολλά λέμε. Τελικά αναβιωνει και σε αυτό το θρεντ η βασική θεωρία του φόρουμ. Καθένας μπαίνει να γράψει τα δικά του δήθεν για να ακουσει γνώμες κ στο τέλος κάνει ότι του έρθει στο κεφάλι . @ilias90 Επί του θέματος σορρυ αλλά είσθε και οι δυο αμπαλοι σε βασικά κοινωνικά θέματα όπως μια απλή επικοινωνία. Δεν το κόβω να τα βρίσκετε. Ακόμη κ αν εμφανισθεί στη βιβλιοθήκη. Καλη συνέχεια. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: euretra Manikas Ωρορα Varus Requiem fortheloveofshizaya lilaki200 kalhkardia touvlo thenutritionist Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 Gus Roger10 camil Ilma A350 Kate1914 Εριφύλη AggelikiGr ROM32 charmander Memetchi Scandal jj! GeorgePap2003 globglogabgalab fourkaki gmoutzour giannhs2001 Μήτσος10 American Economist Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: Η αλήθεια είναι ότι είναι κούκλος ο άτιμος. Απο την άλλη δεν τον είδα να γλυκοκοιταει καμία άλλη (ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω πφτ) Click για ανάπτυξη... Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή;
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 15:36 Ο Πάνθηρας!: #53 18-05-25 15:36 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Της αρέσει... Τι πως ορίζεται ; Και να μην είναι χοντρός κοντός γέρος βρωμιαρης και γενικά ασχημος. Ρωτάς και εσυ κάτι πραγματα ρε νπβ ώρες ώρες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 16:41 Ο Πάνθηρας!: #54 18-05-25 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. Click για ανάπτυξη... Το πιο απλό από όλα... " Ρε παιδια βάζετε λίγο στη συνομιλία τον.... Θέλω κάτι να τον ρωτήσω και νομίζω αυτός θα το ξερει " End of story adiaforia Νεοφερμένο μέλος Η adiaforia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:04 Η adiaforia: #55 18-05-25 19:04 δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:31 Ο Πάνθηρας!: #56 18-05-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως προκειται για χοντρό προβλημα έχεις δίκιο.Αναρωτιεμαι και εγώ αμα τυχει κάτι τέτοιο τι θα κάνω... Μάλλον θα μπω να ζητήσω συμβουλή απο το φόρουμ...Όποτε ναι έξω από το χορό... Πολλά λέμε. Τελικά αναβιωνει και σε αυτό το θρεντ η βασική θεωρία του φόρουμ. Καθένας μπαίνει να γράψει τα δικά του δήθεν για να ακουσει γνώμες κ στο τέλος κάνει ότι του έρθει στο κεφάλι . @ilias90 Επί του θέματος σορρυ αλλά είσθε και οι δυο αμπαλοι σε βασικά κοινωνικά θέματα όπως μια απλή επικοινωνία. Δεν το κόβω να τα βρίσκετε. Ακόμη κ αν εμφανισθεί στη βιβλιοθήκη. Καλη συνέχεια. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: euretra Manikas Ωρορα Varus Requiem fortheloveofshizaya lilaki200 kalhkardia touvlo thenutritionist Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 Gus Roger10 camil Ilma A350 Kate1914 Εριφύλη AggelikiGr ROM32 charmander Memetchi Scandal jj! GeorgePap2003 globglogabgalab fourkaki gmoutzour giannhs2001 Μήτσος10 American Economist Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κούκλος πώς ορίζεται; Δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Της αρέσει... Τι πως ορίζεται ; Και να μην είναι χοντρός κοντός γέρος βρωμιαρης και γενικά ασχημος. Ρωτάς και εσυ κάτι πραγματα ρε νπβ ώρες ώρες.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 16:41 Ο Πάνθηρας!: #54 18-05-25 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. Click για ανάπτυξη... Το πιο απλό από όλα... " Ρε παιδια βάζετε λίγο στη συνομιλία τον.... Θέλω κάτι να τον ρωτήσω και νομίζω αυτός θα το ξερει " End of story adiaforia Νεοφερμένο μέλος Η adiaforia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:04 Η adiaforia: #55 18-05-25 19:04 δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:31 Ο Πάνθηρας!: #56 18-05-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως προκειται για χοντρό προβλημα έχεις δίκιο.Αναρωτιεμαι και εγώ αμα τυχει κάτι τέτοιο τι θα κάνω... Μάλλον θα μπω να ζητήσω συμβουλή απο το φόρουμ...Όποτε ναι έξω από το χορό... Πολλά λέμε. Τελικά αναβιωνει και σε αυτό το θρεντ η βασική θεωρία του φόρουμ. Καθένας μπαίνει να γράψει τα δικά του δήθεν για να ακουσει γνώμες κ στο τέλος κάνει ότι του έρθει στο κεφάλι . @ilias90 Επί του θέματος σορρυ αλλά είσθε και οι δυο αμπαλοι σε βασικά κοινωνικά θέματα όπως μια απλή επικοινωνία. Δεν το κόβω να τα βρίσκετε. Ακόμη κ αν εμφανισθεί στη βιβλιοθήκη. Καλη συνέχεια. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: euretra Manikas Ωρορα Varus Requiem fortheloveofshizaya lilaki200 kalhkardia touvlo thenutritionist Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 Gus Roger10 camil Ilma A350 Kate1914 Εριφύλη AggelikiGr ROM32 charmander Memetchi Scandal jj! GeorgePap2003 globglogabgalab fourkaki gmoutzour giannhs2001 Μήτσος10 American Economist Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Στο πανεπιστήμιο είναι ό,τι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον και να κάνεις γνωριμία, μη ψαρώνεις. Κυριολεκτικά, δοκίμασε τα πάντα. Όσο χαζό/ηλίθιο/γελοίο και να ακούγεται. Click για ανάπτυξη... Το πιο απλό από όλα... " Ρε παιδια βάζετε λίγο στη συνομιλία τον.... Θέλω κάτι να τον ρωτήσω και νομίζω αυτός θα το ξερει " End of story
adiaforia Νεοφερμένο μέλος Η adiaforia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:04 Η adiaforia: #55 18-05-25 19:04 δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:31 Ο Πάνθηρας!: #56 18-05-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως προκειται για χοντρό προβλημα έχεις δίκιο.Αναρωτιεμαι και εγώ αμα τυχει κάτι τέτοιο τι θα κάνω... Μάλλον θα μπω να ζητήσω συμβουλή απο το φόρουμ...Όποτε ναι έξω από το χορό... Πολλά λέμε. Τελικά αναβιωνει και σε αυτό το θρεντ η βασική θεωρία του φόρουμ. Καθένας μπαίνει να γράψει τα δικά του δήθεν για να ακουσει γνώμες κ στο τέλος κάνει ότι του έρθει στο κεφάλι . @ilias90 Επί του θέματος σορρυ αλλά είσθε και οι δυο αμπαλοι σε βασικά κοινωνικά θέματα όπως μια απλή επικοινωνία. Δεν το κόβω να τα βρίσκετε. Ακόμη κ αν εμφανισθεί στη βιβλιοθήκη. Καλη συνέχεια. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 18 Μαΐου 2025 στις 19:31 Ο Πάνθηρας!: #56 18-05-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως προκειται για χοντρό προβλημα έχεις δίκιο.Αναρωτιεμαι και εγώ αμα τυχει κάτι τέτοιο τι θα κάνω... Μάλλον θα μπω να ζητήσω συμβουλή απο το φόρουμ...Όποτε ναι έξω από το χορό... Πολλά λέμε. Τελικά αναβιωνει και σε αυτό το θρεντ η βασική θεωρία του φόρουμ. Καθένας μπαίνει να γράψει τα δικά του δήθεν για να ακουσει γνώμες κ στο τέλος κάνει ότι του έρθει στο κεφάλι . @ilias90 Επί του θέματος σορρυ αλλά είσθε και οι δυο αμπαλοι σε βασικά κοινωνικά θέματα όπως μια απλή επικοινωνία. Δεν το κόβω να τα βρίσκετε. Ακόμη κ αν εμφανισθεί στη βιβλιοθήκη. Καλη συνέχεια.
Αρχική Δημοσίευση από adiaforia: δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνεία, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε τόσο ακομπλεξάριστοι που θα στέλνατε χωρίς δεύτερες σκέψεις; Όλοι έξω απ το χορό πολλά λέτε να σας δω αν την πατήσετε έτσι Ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, παιζει να πάω με συγκατοίκους βιβλιοθήκη (με προσκάλεσαν ) αυτήν την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστεί τυχαία και αυτός. τόσο μανιφεστ κάνω πια ε μαα Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως προκειται για χοντρό προβλημα έχεις δίκιο.Αναρωτιεμαι και εγώ αμα τυχει κάτι τέτοιο τι θα κάνω... Μάλλον θα μπω να ζητήσω συμβουλή απο το φόρουμ...Όποτε ναι έξω από το χορό... Πολλά λέμε. Τελικά αναβιωνει και σε αυτό το θρεντ η βασική θεωρία του φόρουμ. Καθένας μπαίνει να γράψει τα δικά του δήθεν για να ακουσει γνώμες κ στο τέλος κάνει ότι του έρθει στο κεφάλι . @ilias90 Επί του θέματος σορρυ αλλά είσθε και οι δυο αμπαλοι σε βασικά κοινωνικά θέματα όπως μια απλή επικοινωνία. Δεν το κόβω να τα βρίσκετε. Ακόμη κ αν εμφανισθεί στη βιβλιοθήκη. Καλη συνέχεια.