Κόλλημα με συμφοιτητή

adiaforia

Νεοφερμένο μέλος

Η adiaforia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Υπάρχει ένα παιδί απ’ τη σχολή που έχω φάει κόλλημα μαζί του εδώ και κάτι μήνες. Μένω σε εστία και συγκατοικώ με κάποιους συμφοιτητές που είναι και φίλοι του..

σε κάποια φάση αρχίζει και με ρωτάει η Ελένη (ξένη, είναι αλλά ας την πούμε έτσι εδώ) αν έχω κάποια σχέση, αν είμαι διαθέσιμη κτλπ. Τι να της πω ότι προσπαθώ να μαζέψω τα κομματάκια μου όχι φυσικά, τέλος πάντων ανυποψίαστη εγώ απαντώ όχι δεν έχω κάποια σχέση. Πετάγεται μετά κι ο άλλος συγκάτοικος μου -επίσης φίλος του- και συμπληρώνει την άλλη, ναι αλλά δεν θα ήθελες…; Του λέω και να ήθελα δεν θα ήταν δίκαιο προς αυτόν μιας και δεν θα είχα χρόνο να του αφιερώσω (και κάτι τέτοιες μλκιες απαντούσα…). τέλος πάντων συνεχίζουν να με ρωτάνε ποιος είναι ο τύπος μου, αν θα ήθελα να βγω blind date με κάποιον (κλαίω), κι αν έχω πετύχει κανέναν ωραίο στη σχολή…Ε κάπως φέρνει η κουβέντα και τους συμφοιτητές μας, και με ρωτάνε τα παιδιά άμα έχω γνωρίσει τον Βαγγέλη; (όχι το όνομα του), στο οποίον όλως τυχαίως έκαναν συνεχώς αναφορές εκείνο το βράδυ κι εγώ ήμουν σε φάση όχι ποιος είναι αυτός τέλος πάντων? Και να κοιτάζονται πονηρά και να χασκογελάνε μεταξύ τους και να μου λενε οτι έχει πολύ όμορφα μάτια και κάτι τέτοια και γενικά ήταν φουλ ύποπτη η όλη φάση αλλά ήμουν και πολύ πτώμα για να να ασχοληθώ παραπάνω…

Ώσπου λίγες μέρες μετά, ξεκινάω με τον συγκάτοικό μου για το μάθημα και σκάει από το πουθενά ΑΥΤΟΣ. Παθαίνω εγκεφαλικό επί τόπου. Κυρίως μιλάει με τον συγκάτοικό μου, εγώ δεν θέλω να κάνω το third wheel, αλλά συστηνόμαστε. Μου κρατάει και την πόρτα (τζέντλεμαν!), και κάθομαι δίπλα τους. Δεν δίνω καμία προσοχή στο μάθημα, γιατί τον πιάνω συνεχώς να με κοιτάει. Εκεί μου κάνει το κλικ το σκηνικό στην κουζίνα και λέω οκ αποκλείεται.

Μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά κομπλάρω φουλ. Δεν είχαμε άλλη ευκαιρία να μιλήσουμε τον έβλεπα αραιά, και απλά κοιτιόμασταν, ποτέ δεν ήρθε να μου μιλήσει.

Τελευταία φορά ήταν τον Μάρτιο. Μπαίνω στο αμφιθέατρο λαχανιασμένη γτ έτρεχα μετά τη δουλειά να προλάβω τη διάλεξη, με κοιτάει και μου χαμογελάει, και έλαμπε όλο του πρόσωπό 🥹, και εγώ η ηλίθια πάω και κάθομαι αλλού, δίπλα σε έναν γνωστό μου, και γενικά μιλούσα όλους εκτός από εκείνον… Δεν θυμάμαι αν του χαμογέλασα πίσω καν. Προσπαθούσα να βρω θάρρος να του πιάσω την κουβέντα αλλά δεν το εκανα εγκαίρως. Τελειώνει το μάθημα, κι ενώ σε αυτό το σημείο είχα αποφασίσει να τον χαιρετήσω απλά με προσπερνάει και φεύγει.

Και από τότε… τίποτα. Δεν τον ξαναείδα. Και είναι Μάιος, και ακόμη δεν τον έχω βγάλει απ’ το μυαλό μου. Νομίζω το έπαιξα πολύ αδιάφορη και unattainable και τα παράτησε. Ουτε οι συγκάτοικοι μου είναι στο σπίτι πολύ πια ή τους βλέπω ιδιαίτερα. δεν θέλω να το αφήσω απωθημένο αλλά από την άλλη είναι πια πολύ αργά; Ρωτάω εσάς μπας και ακούσω τίποτα πιο ελπιδοφόρο μιας και σε φίλους που το λέω απλά με μουντζώνουν…

Τα έκανα τελείως σκατα; 😞

Τι να κάνω;

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.780 μηνύματα.
Ναι το έπαιξες αδιάφορη. Μια καλή ευκαιρία είναι, αν έχεις τηλεφωνική επικοινωνία με τους συγκατοίκους-κοινους φίλους, να προτείνεις μια έξοδο (ή να μαζευτείτε στην εστία τέλος πάντων για καμία ταινία ή ποτό) και να τους αναφέρεις αν θέλουν να καλέσουν και το παιδί που σου αρέσει.
Φαίνεται είστε και οι δύο ντροπαλοί οπότε κάποιος θα πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα.
Νομίζω το έπαιξα πολύ αδιάφορη και unattainable και τα παράτησε. Ουτε οι συγκάτοικοι μου είναι στο σπίτι πολύ πια ή τους βλέπω ιδιαίτερα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

και γενικά μιλούσα όλους εκτός από εκείνον… Δεν θυμάμαι αν του χαμογέλασα πίσω καν
Γιατί όμως τέτοια αμηχανία; Νιώθεις άβολα με το παιδί αυτό;

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.188 μηνύματα.
offtopic: πωπω τι εποχες κι εκείνες που προσεχαμε τα παντα, παρατηρούσαμε μη το ενα μη το άλλο, πως μας είδε μηπως τον κοιταξαμε στραβα

τώρα είμαστε σε φαση:

ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ

απο το πρώτο λεπτο

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.780 μηνύματα.
offtopic: πωπω τι εποχες κι εκείνες που προσεχαμε τα παντα, παρατηρούσαμε μη το ενα μη το άλλο, πως μας είδε μηπως τον κοιταξαμε στραβα

τώρα είμαστε σε φαση:

ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ

απο το πρώτο λεπτο
Ε αστο το κορίτσι φοιτήτρια είναι, είναι ακόμη της νιότης 😂

adiaforia

Νεοφερμένο μέλος

Η adiaforia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Ναι το έπαιξες αδιάφορη. Μια καλή ευκαιρία είναι, αν έχεις τηλεφωνική επικοινωνία με τους συγκατοίκους-κοινους φίλους, να προτείνεις μια έξοδο (ή να μαζευτείτε στην εστία τέλος πάντων για καμία ταινία ή ποτό) και να τους αναφέρεις αν θέλουν να καλέσουν και το παιδί που σου αρέσει.
Φαίνεται είστε και οι δύο ντροπαλοί οπότε κάποιος θα πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Γιατί όμως τέτοια αμηχανία; Νιώθεις άβολα με το παιδί αυτό;
Εχ οκ, απλά ήμουν αμήχανη τις φορές που τον πέτυχα. Βασικα ήμουν αποφασισμένη να κάνω αυτό το βήμα αν τον ξανά πετύχαινα, αλλά δεν έτυχε να ξανά συναντηθούμε και γιατί είτε εγώ δεν πατάω σχολή, είμαι φουλ απασχολημένη αλλά και αυτός επίσης δουλεύει φουλ ταιμ οπότε δεν έτυχε. Περίμενα τον Απρίλιο να τον δω στην παρουσίαση που είχαμε, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ. Τώρα δεν έχουμε κοινά μαθήματα…

Όσο αυτο που λες για τους συγκατοίκους - και οι δύο φίλοι μας λείπουν αυτή τη στιγμή, και μάλλον η επόμενη ευκαιρία να τον δω ξανά θα ναι τον Ιούνιο. Και με τα σοσιαλ δεν το πολύ έχω ούτε εγώ ούτε αυτοί οπότε από κει απίθανο να γίνει κάτι.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Όσο αυτο που λες για τους συγκατοίκους - και οι δύο φίλοι μας λείπουν αυτή τη στιγμή, και μάλλον η επόμενη ευκαιρία να τον δω ξανά θα ναι τον Ιούνιο. Και με τα σοσιαλ δεν το πολύ έχω ούτε εγώ ούτε αυτοί οπότε από κει απίθανο να γίνει κάτι
Δεν έχετε μια ομαδική κάπου για του σπιτιού τα θεματα 🤔; Συνήθως όσοι συγκατοικούν έχουν μια ομαδική με τους συγκατοίκους αλλά τεσπα.

μάλλον η επόμενη ευκαιρία να τον δω ξανά θα ναι τον Ιούνιο
Οκ τότε good luck

adiaforia

Νεοφερμένο μέλος

Δεν έχετε μια ομαδική κάπου για του σπιτιού τα θεματα 🤔; Συνήθως όσοι συγκατοικούν έχουν μια ομαδική με τους συγκατοίκους αλλά τεσπα.

Οκ τότε good luck
Εχουμε ομαδική ναι τύπου Whats up , αλλά οκ δεν πολύ συζητάμε τπτ εκεί, θα ναι κάπως άκυρο να προτείνω κάτι

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.812 μηνύματα.
οι ανεκπλήρωτοι έρωτες, είναι οι καλύτεροι. :loveangel

adiaforia

Νεοφερμένο μέλος

Δεν έχετε βγει ποτέ ως φιλοι-συγκατοικοι;
Λιγες φορές. Με τα δύο αυτά παιδιά συγκεκριμένα έκανα παρέα στις αρχές, πηγαίναμε μαζί στα μαθήματα , βιβλιοθήκη κλπ, αλλά από κει και μετά έχουμε χαθεί. Αυτός πχ που μάλλον σχεδίασε να παμε μαζί σχολή εκείνη την ημέρα, έχει γυρίσει στη χώρα του εδώ κι 1.5 μήνα , ε και γενικά έχουμε χαθεί... 😅

δεν το θυμήθηκα τώρα παρεμπιπτόντως, απλά να τα άφησα τα πράγματα στην τύχη τους και δεν το κυνήγησα όταν έπρεπε (επίσης είμαι όντως και πολύ απασχολημένη τρέχω και δεν φτάνω)

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Λιγες φορές. Με τα δύο αυτά παιδιά συγκεκριμένα έκανα παρέα στις αρχές, πηγαίναμε μαζί στα μαθήματα , βιβλιοθήκη κλπ, αλλά από κει και μετά έχουμε χαθεί. Αυτός πχ που μάλλον σχεδίασε να παμε μαζί σχολή εκείνη την ημέρα, έχει γυρίσει στη χώρα του εδώ κι 1.5 μήνα , ε και γενικά έχουμε χαθεί... 😅
Κατάλαβα, δύσκολο τότε.

adiaforia

Νεοφερμένο μέλος

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Εμψυχωστε με λίγο πλιζ 😂
Κοίτα delulu is the solulu but it also isn't,
Να βγείτε κάπου με κοινή παρέα δεν μπορείς,
Να πατήσεις στις διαλέξεις δεν μπορείς,
Να τον προσεγγίσεις την σωστή στιγμή, δεν μπορεσες,
Να τους δεις πάλι σύντομα, δεν μπορείς.
Τι να εμψυχωσουμε αφού έχεις κλείσει όλα τα περιθώρια.
Άλλαξε τακτική την επόμενη φορά που θα τον δεις και να ελπίζεις να είναι σύντομα τον Ιούνιο.

adiaforia

Νεοφερμένο μέλος

Πλάκα πλάκα, αυτός προσπάθησε να έρθει στο καφέ που δούλευα (το κατέλαβα πάλι μέσω σκηνικού με συγκατοίκους ), και στο λεωφορείο μαζί μας έσκασε, και στις διαλέξεις που ήξερε ότι θα πατήσω ήρθε, ε εντάξει είμαι ηλίθια. Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος; Δεν ξέρω πάντως θα σκάσω.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Πλάκα πλάκα, αυτός προσπάθησε να έρθει στο καφέ που δούλευα (το κατέλαβα πάλι μέσω σκηνικού με συγκατοίκους ), και στο λεωφορείο μαζί μας έσκασε, και στις διαλέξεις που ήξερε ότι θα πατήσω ήρθε, ε εντάξει είμαι ηλίθια. Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος; Δεν ξέρω πάντως θα σκάσω.
Εεε κάνε και εσύ τίποτα, προσπάθησε να τον βρεις στα σοσιαλ να στείλεις κάνα μήνυμα μπας και γίνει τίποτα. Βγες από το comfort zone.

Να σκάσεις σε εκείνον όχι σε εμας, εμείς τι να σε κάνουμε :laugh:

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Instagram δεν μπορεις να τον βρεις καπως?
Ε μα και εγώ αυτό λέω. @adiaforia φτιαξε ένα ινστα, αν δεν θες την φάτσα σου βάλε μια φωτό της πόλης καλλιτεχνική και ψαξε τον.
Αν δεν θες να περιμένεις μεχρι τον Ιούνιο, πρέπει να αναλάβεις δραση :laugh:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.669 μηνύματα.
Ναι αφου και αυτος γουσταρει, 100% θα την δεχτει και μπορουν να πιασουν κουβεντα.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Ναι αφου και αυτος γουσταρει, 100% θα την δεχτει και μπορουν να πιασουν κουβεντα.
Σίγουρα. Δεν ξέρω γιατί διστάζει έτσι η θεματοθετρια.
Εμείς από εδώ τι να σου κάνουμε; Ψάξε το παιδί να του μιλήσεις κάπως, αυτός έχει προσπαθήσει, εσύ πρέπει τώρα να ανταποδώσεις @adiaforia , ειδικά αν είσαι όντως 30 δεν χρειάζονται ντροπες τύπου "μιλούσα σε όλους αλλά καθόλου σε εκείνον". Μην ντρέπεσαι, ολόκληρη γυναίκα είσαι που σε θέλει κι όλας, μίλα του

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.669 μηνύματα.
Το επιστημονικο συνεδριο του e-steki ελαβε τελος. Λυση βρεθηκε. 50 ευρω παρακαλω πολυ @adiaforia

Χρήστες Βρείτε παρόμοια