Ειμαι το Α και το Ω.
Ειμαι συνοδοιπορος και συνεπιβατης.
Ειμαι ο Ανταμ Σμιθ και ειμαι ο Ενγκελς.
Ειμαι το "ν" που λειπει απο το Γιανη.
Επισης, ειμαι ο μαλακας που θα δουλευει μεχρι τα 67, γιατι καποιο σαινι το 2012 αποφασισε να παει τα ορια συνταξιοδοτησης στα 67.
Φίλε ριουζάκι συμφωνώ μαζί σου.
Θεωρώ δεν πρέπει να αφήνουμε διαφορετικές υλιστικές προσεγγίσεις να δίνουν το στίγμα στην κουβέντα μας.
Προφανώς ο
@Volkswagen Fan το βλέπει πιο τεχνοκρατικά γιατί μάλλον αυτή είναι η κύριά του ενασχόληση, όμως δεν σημαίνει ότι άπαξ και κάποιος δηλώσει "κομμουνιστής" ή "φασίστας" ή "φιλελεύθερος" πρέπει να μπαίνει σε κουτάκια.
Αυτή είναι μια τρομερά απλουστευτική προσέγγιση που μοναδικό σκοπό έχει να αποπροσανατολίσει. Να αποπροσανατολίσει από τι;
Από τα πραγματικά προβλήματα που έχουμε ως κοινωνία: εγκληματικότητα, λαθρομετανάστευση, αναρχία, πρεζάκια και, το πιο πρόσφατο, μια οργανωμένη γενοκτονία κατά της γενιάς μου (Τέμπη).
Τα παραπάνω προβλήματα είναι αδιαίρετα και τα λούζονται όλοι σε ίση ποσότητα και ποιότητα (με θλιβερό προνόμιο τις οικογένειες των θυμάτων που αδιαμφισβήτητα τα λούζονται πιο πολύ από όλους). Τώρα το να καθόμαστε να ασχολούμαστε με το ποιός είναι κομμούνι και άρα θα κρατικοποιήσει τις γέφυρες και ποιός είναι φιλελεύθερος και άρα θα ιδιωτικοποιήσει το νερό (που είμαι κατά Btw) ειναι ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΟ.
Και έτσι σε θέλουν.
Σε θέλουν, αντί να κάθεσαι ακόμη να ασχολείσαι με το έγκλημα των Τεμπών και να κλαις ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, να ασχολείσαι με δείκτες, συνταξιοδότηση, τις μαλακίες που λέει ο Άδωνις/Κουτσούμπας/Τσίπρας/Μητσοτάκης κοκ.
Έτσι σε θέλουν, γιατί ΞΕΡΟΥΝ ότι είναι προς συμφέρον τους εσύ να ασχολείσαι με έναν ηλίθιο ΠΑΡΑ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.
Αυτό είναι το πρόβλημα.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ (από ιδιωτικοποιήσεις έως κρατικοποιήσεις, δικαστικά δράματα, διλήμματα πολιτικής υφής) είναι τετελεσμένα γεγονότα. Δεν τα ελέγχει κανένας. Για αυτό και σε στέλνουν εκεί.
(*) Όταν λέω "εσύ" δεν εννοώ εσένα προσωπικά ριουζάκι απλώς μου έδωσες καλό πάτημα να πω κάτι που με απασχολεί.