Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.165 μηνύματα.
14-02-22
22:39
Ελειπες όταν την πόσταρα,οπότε πώς το ξέρεις;Νομίζω το 30% των ποστ σου (κατά προσέγγιση το ποσοστό) είναι η Γκιουλάκη στο ρόλο της νονάς του Κατακουζηνού![]()

Αλλα ναι, μάλλον ισχύει

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.068 μηνύματα.
14-02-22
23:34
Παιδιά βοήθεια!!!
Είμαι καινούργια εδώ,
Είναι μια κοπέλα στην σχολή (σχεδόν κοινή παρέα και μικρή πόλη) που κεει ότι το αγόρι μου (μήνες μαζί) την κάνει σπαμ και της την πέφτει. Όταν το πρώτο είπε είμασταν μαζί και ξέρω ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Χωρίς πλάκα υπάρχουν αποδείξεις αλλιώς εννοείτε θα τα έβαζα με εκείνον. Όταν του το είπα έγινε έξαλλος και προς το παρών του είπα απλά να την κάνει ανφολλου στο ινστα, έτσι κι αλλιώς σχέσεις δεν έχουν. Το θέμα είναι ότι αυτή συνεχίζει και λέει ότι την ζηλεύω και ότι τον μάλωσα που την έκανε σπαμ για αυτο με έκανε ανφολλου και αχ τι κρίμα το κοριτσάκι. (Υπόψιν έχουν κόψει σχεδόν όλοι μαζί της πλέον) Το αγόρι μου θέλει να πάει να την πιάσει αλλά νομίζω θέλω να πάω κι εγώ. Καμία ιδέα για το τι να κάνω ή να πωω;;;;;
Mια ερώτηση: είστε ενήλικοι άνθρωποι και κάνετε unfollow;
Εσύ πως ξέρεις ότι της την πέφτει; Γιατί δεν κανονίζετε ένα κουρδομίτινγκ να πάτε οι δυο σαν ζεύγος Ομπάμα να τα πείτε με την Όπρα; Πολιτισμένα. Βασικά δεν καταλαβαίνω ποια είναι η αντίδραση της άλλης κοπέλας στο σπαμ του αγοριού σου. Απλά λέει ότι την ζηλεύεις; Πρωτού βγάλουμε την άλλη πλευρά προβληματική, εσύ πώς τα πας γενικά; 
Πάντα στις μικρές πόλεις γίνεται κακό κουτσομπολιό να ξέρεις. Ο κόσμος κάνει κλειδαρότρυπα για να γεμίσει ο χρόνος του.
Υπάρχει ένα θεματάκι με την γραμματική σύνταξη και το νόημα κάπου χάνεται.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.347 μηνύματα.
14-02-22
23:40
Mια ερώτηση: είστε ενήλικοι άνθρωποι και κάνετε unfollow;Εσύ πως ξέρεις ότι της την πέφτει; Γιατί δεν κανονίζετε ένα κουρδομίτινγκ να πάτε οι δυο σαν ζεύγος Ομπάμα να τα πείτε με την Όπρα; Πολιτισμένα. Βασικά δεν καταλαβαίνω ποια είναι η αντίδραση της άλλης κοπέλας στο σπαμ του αγοριού σου. Απλά λέει ότι την ζηλεύεις; Πρωτού βγάλουμε την άλλη πλευρά προβληματική, εσύ πώς τα πας γενικά;
Πάντα στις μικρές πόλεις γίνεται κακό κουτσομπολιό να ξέρεις. Ο κόσμος κάνει κλειδαρότρυπα για να γεμίσει ο χρόνος του.
Υπάρχει ένα θεματάκι με την γραμματική σύνταξη και το νόημα κάπου χάνεται.
Πρέπει να γινει ένα μιτινγκ στην Σία να τα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.068 μηνύματα.
14-02-22
23:45
Kalisperakosme
Νεοφερμένο μέλος
Η Kalisperakosme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
14-02-22
23:58
Η κοπέλα απλά προσπαθεί να χωθεί στην σχέση μου. Ναι το ανφολλου έχει γίνει όμως η κοπέλα ισχυρίζεται πως το έκανε το αγόρι μου επειδή μαλωσαμε και πως εγώ τον εβαλα επειδή ζήλεψα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το ανφολλου εγινε μόνο και μόνο για να σταματήσει να ισχυρίζεται ότι την κάνει σπαμ. Πέρα από την πλάκα τώρα απορώ με τέτοιους ανθρώπους. Άλλη δουλειά δεν έχουν κάθονται και ασχολούνται με τους άλλους. Και να πω να είχαμε κάτι να χωρίσουμε, με το ζόρι ένα τυπικό καλημέρα λέγαμε. Έλεος αυτή η κοινωνία…
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα.
15-02-22
00:13
πολυ χαμος για το τιποτα
αρπαξε την απο το μαλλι και τελειωνει η ιστορια
αρπαξε την απο το μαλλι και τελειωνει η ιστορια

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
15-02-22
00:15
πολυ χαμος για το τιποτα
αρπαξε την απο το μαλλι και τελειωνει η ιστορια![]()
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα.
15-02-22
00:16
εετσι πανω απο ολα με ψυχραιμια και διαλογο

Alexandros28
Δραστήριο μέλος
Ο Alexandros28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 750 μηνύματα.
15-02-22
00:20
απορω πως δεν εχει πεσει ακομα αυτο το θρεντ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool