Λεωφόρος Αθηνών: Τα οχήματα περνούσαν για ώρα και δεν σταματούσε κανείς για τη 17χρονη που παρασύρθηκε

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Με άλλα λόγια αν όποιος καλεί ασθενοφόρο σκέφτεται τα 100 ευρώ... τότε το πιθανότερο είναι να μην χρειαζόταν το ασθενοφόρο.
Ναι. Το γεγονός ότι μπορεί να μην έχει τα 100 ευρώ να τα σκάσει εδώ και τώρα? Μπα.
Ένα 17χρονο κορίτσι θα έχει 100 ευρώ ε;
Μείνε στο να κάνεις reviews με μαριονέτες αδερφέ, άσε τα αυτά

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.
Ναι. Το γεγονός ότι μπορεί να μην έχει τα 100 ευρώ να τα σκάσει εδώ και τώρα? Μπα.
υπάρχει και η πίστωση... την μεταφέρεις και μετά πληρώνεις σε δεύτερο χρόνο ότι γινεται στον υπολοιπο κόσμο. Δε πληρώνεις το ασθενοφόρο την ώρα την διακομιδής..

εγώ είμαι αντιθετως σε αυτό όμως θέλω το ΕΚΑΒ να είναι δωρεάν ακόμα και ας καθυστερεί. Θεωρώ πως πρέπει αν διορίσουν και άλλο προσωπικό αφού δε μπορουν ας μείνει ετσι το πράγμα.

Εγώ ειμαι υπέρ οτι μια περιττή μεταφορά με ασθενοφόρο (που να πιστοποιείται ως περιττή). γίνεται να χρεώνεται ο ιατρός ή ο επαγγελματίας που κάνει τη μεταφορά.

πχ μεταφέρουν κάποιον για κεφαλαλγία σε τμήμα που εχει νευρολόγο ενώ έχει κάνει ήδη απο το προηγούμενο τμημα είναι αξονική. Σε αυτή τη περίπτωση να παίρνει ποινή ο παθολογος που το έστειλε διότι έπρεπε να κάνει διασύνδεση με τακτικά εξωτερικά. Ένας παθολογος και ένας γενικός ιατρός θα πρέπει να γνωρίζουν τι παραπέμπουν σε κάθε ειδικότητα και οχι να τα παραπέμπουν ολα οπως γινεται τώρα.

ή άλλο παράδειγμα για κάκωση κεφαλής να γίνεται μεταφορά σε νευρολογο και όχι σε νευροχειρουργικο που θα έπρεπε να χρεώνεται ο ιατρός που το έστειλε και αυτός που το υποδέχτηκε (εφοσον το δέχτηκε) το περιστατικό και πηγε σε λάθος ειδικότητα.

Τελευταία επεξεργασία:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Παιδιά είχα πάρει διακομιδή έναν ασθενή σε ένα παθολογικό τμήμα και 40 λεπτά περιμέναμε τους τραυματιοφορείς του άλλου νοσοκομείου να μεταφέρουν τον ασθενή από το ασθενοφόρο στην κλινική γιατί το ΕΚΑΒ δεν είχε αξουδιοδότηση να τους μεταφέρει εντός νοσοκομείου.
Το ΕΚΑΒ σπατάλησε ακόμα μιση ώρα για να με γυρίσει και εμένα στο νοσοκοκομειο μου.
Ρε φοκο πες τους ότι στη Ζάκυνθο οι ασθενείς δεν αλλάζανε μπαταρίες σε βηματοδότες εν γνώση τους και σε μεταφέρανε με ασθενοφόρο Πατρα για να μην πληρώσουν μόνοι τους τη μεταφορά. Επίσης πες τους ότι σε πετούσαν στην Πάτρα και έπρεπε να βρεις εσύ τρόπος μόνος σου να επιστρέψεις στη βάση σου στην Ζάκυνθο. Πες τους ότι μια φορά που επέστρεψες από διακομιδή και επειδή δεν έφευγε το φέρυ μποτ ενώ φυσούσε δεν σου κλείσανε ξενοδοχείο σε αντίθεση με τους επιβάτες του πλοίου...

Ο Πικι ποκο είναι δημιουργημα του φοκου. Γενικά το κανάλι ειναι του φοκου. Απλώς το βοηθάω να ανεβεί σε subs. Δες το video πως νίκησα τους κακούς στο σεκιρο ποσό γαματος ήμουν.

Λες οι κηδεμόνες της 17χρονης να τους ένοιαζαν τα 100 ευρώ αν η κόρη τους ερχόταν στο νοσοκομείο έστω και 5 λεπτά νωρίτερα. Μην σκέφτεσαι μόνο Αθήνα. Επαρχία αυτή η μισή ώρα μπορεί να είναι πολύ παραπάνω.

Εγώ ειμαι υπέρ οτι περιττή μεταφορά γίνεται να χρεώνεται ο ιατρός ή ο επαγγελματίας που κάνει τη μεταφορά.
Διαφωνώ σε αυτό. Δεν μπορείς να τιμωρείς τον ιατρό για τέτοιες αποφάσεις γιατί μια στο τόσο γίνει κάτι θα βρει το μπελά του. Η χρέωση πρέπει να είναι καθολική.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.
Το περιπολικό όμως είναι ασθενοφόρο; Είναι ταξί; Είναι λεωφορείο; Τι είναι το ασθενοφόρο; :fish2:

Τι δεν καταλαβαίνω καλά σε αυτή τη χώρα;

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.
Ρε φοκο πες τους ότι στη Ζάκυνθο οι ασθενείς δεν αλλάζανε μπαταρίες σε βηματοδότες εν γνώση τους και σε μεταφέρανε με ασθενοφόρο Πατρα για να μην πληρώσουν μόνοι τους τη μεταφορά. Επίσης πες τους ότι σε πετούσαν στην Πάτρα και έπρεπε να βρεις εσύ τρόπος μόνος σου να επιστρέψεις στη βάση σου στην Ζάκυνθο. Πες τους ότι μια φορά που επέστρεψες από διακομιδή και επειδή δεν έφευγε το φέρυ μποτ ενώ φυσούσε δεν σου κλείσανε ξενοδοχείο σε αντίθεση με τους επιβάτες του πλοίου...
Δεν είναι ακριβώς ετσι αλλα καπως έτσι. Αν κάποιο βηματοδότης τελειώνει η μπαταρία του μπαινει σε low batter mode. Toτε παει με ασθενοφόρο σε τριτοβάθμιο κέντρο για να την αλλάξει. Σε αυτή τη περιπτωση φταίει καθαρα το συγγενικό περιβάλλον του ασθενή που δε φρόντισε να κάνει ένα follow up. Οι μπαταρίες κρατάνε 2- 5 χρονια και μάλιστα το μηχάνημα σε προειδοποιεί αρκετό καιρο πριν. Σε αυτή την περίπτωση πρεπει να χρεώνονται οι συγγενείς και αφού μιλαμε για ασθενοφόρο μοναδα και σε άλλη περιοχή μιλάμε για πάνω απο 800 ευρώ μεταφορά.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Δεν είναι ακριβώς ετσι αλλα καπως έτσι. Αν κάποιο βηματοδότης τελειώνει η μπαταρία του μπαινει σε low batter mode. Toτε παει με ασθενοφόρο σε τριτοβάθμιο κέντρο για να την αλλάξει. Σε αυτή τη περιπτωση φταίει καθαρα το συγγενικό περιβάλλον του ασθενή που δε φρόντισε να κάνει ένα follow up. Οι μπαταρίες κρατάνε 2- 5 χρονια και μάλιστα το μηχάνημα σε προειδοποιεί αρκετό καιρο πριν. Σε αυτή την περίπτωση πρεπει να χρεώνονται οι συγγενείς και αφού μιλαμε για ασθενοφόρο μοναδα και σε άλλη περιοχή μιλάμε για πάνω απο 800 ευρώ μεταφορά.
Πες τους ότι αυτές οι περιπτώσεις δεν ήταν 1 και 2 αλλά πολύ συχνές.

fockos

Επιφανές μέλος

σε διάστημα 1.5 ετους ηταν 7-8 τετοιες περιπτώσεις.

Απλά οι περισσότεροι παιδιά δε ξέρετε πως λειτουργούν τα ασθενοφορα ουτε τι προβλήματα υπάρχουν είστε πρακτικώς στον κόσμο σας και απλά κρινετε (οπως πχ εγώ δε γνωρίζω περι εκπαιδεευσης οικονομικών κοκ και κρινω χωρις να ειμαι σωστός) θα καταλάβει ο καθενας ξεχωριστά μεχρι να σας δημιουργηθεί εσας αντιστοιχο προβλημα που θα χρειαστειτε την αντιστοιχη υπηρεσία

Αυτη τη στιγμή το ΕΚΑΒ δεν έχει ιατρους για μεταφορά οπως οφειλε να ειχε τη μεταφορά την αναλαμβάνουν ιατροι των νοσοκομείων αφήνοντας πολλές φορες το ποστο τους
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ποιο ειναι το προβλημα με την μαριονέτα Πικι Πόκο και το κανάλι δε μπορούμε να έχουμε ένα χόμπυ;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια