Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

28-06-24

16:59
Έλα άστο, άστο. Δεν παίρνει από λόγια.Το οτι ητανε ενα 17χρονο που βρισκεται τωρα στη μεθ και χαροπαλεύει και δε ξερουμε αν θα βγει ζωντανό εξω απο το νοσοκομείο;
Τι, το γεγονος οτι συμβαίνει καθημερινά σημαίνει οτι ειναι λιγότερο φρικιαστικό;
Και καθόμαστε και υπεραναλύουμε το γεγονός οτι ο ανθρωπος εχει φτασει στην ακμή της ηθικής διαφθοράς και τα αίτια και τις μπούρδες οταν μπροστά μας βλέπουμε τέτοιες απόψεις να εκδηλώνονται απο ΓΙΑΤΡΟΥΣ (?)
Σε ποιον κοσμο δικαιολογεί η υποστελέχωση τον ΕΚΑΒιτων το να οδηγείς διπλα απο μια αιμοφυρτη νεαρη κοπελα για μιση ωρα
Θέλει απλώς να πούμε ένα μπράβο στο ΕΚΑΒ που έκανε τη ΜΙΑ και μοναδική δουλειά που έχει να κάνει, και να πούμε ότι όλα δουλεύουν ρολόι.
Εδώ κινδυνεύει παιδί να πεθάνει και εμείς ασχολούμαστε με το αν το ΕΚΑΒ έφτασε και πόσα λεπτά έκανε, το πόσο αποτελεσματικό είναι και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
Γίνεται μια φορά να μην πολιτικοποιήσουμε ένα θρεντ και να μην καταλήξουμε να ξεπλένουμε καταστάσεις που είναι ξεκάθαρα για κλάματα;
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

28-06-24

17:03
Αν ήταν στην Αμερική θα ηταν χειροτερα τα πράγματα ειδικά αν δεν είχε ασφάλεια οποτε το να λεμε κωλοκράτος σε αυτή την περίπτωση δε στέκει.
Το ότι αναλύουμε ενα θέμα που σαν αυτό γίνονται το λιγοτερο 2/3 κάθε βδομαδα στην χώρα μας ειναι αυτο που λέω.
Το ότι αναλύουμε ενα θέμα που σαν αυτό γίνονται το λιγοτερο 2/3 κάθε βδομαδα στην χώρα μας ειναι αυτο που λέω.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

28-06-24

17:04
Αδερφε μιλάμε για την αναισθησία του κόσμου όχι για το κόστος της ασφάλειας δε ξερω πως τα συνδέεις αυτά τα δύο 🗣🗣🗣Αν ήταν στην Αμερική θα ηταν χειροτερα τα πράγματα ειδικά αν δεν είχε ασφάλεια

fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

28-06-24

17:06
Εσύ αναλύεις εγώ σε κάθε εφημερία αντιμετωπίζω και αντιμετωπίζα και αντιμετωπίζω τετοια περιστατικάΤι, το γεγονος οτι συμβαίνει καθημερινά σημαίνει οτι ειναι λιγότερο φρικιαστικό;
Και καθόμαστε και υπεραναλύουμε το γεγονός οτι ο ανθρωπος εχει φτασει στην ακμή της ηθικής διαφθοράς και τα αίτια και τις μπούρδες οταν μπροστά μας βλέπουμε τέτοιες απόψεις να εκδηλώνονται απο ΓΙΑΤΡΟΥΣ (?)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θυμάμαι στο αγροτικό στην Ζάκυνθο καθε μέρα ερχόντουσαν τετοια περιστατικά και έκαναν σε έναν 40 ράμματα μονος μου (και η ειδικότητα μου ειναι παθολογική να φανταστείτε).Θυμαμαι στο παιδων ενα παιδι ειχε πεσει και εκανε σπασμους νοσηλευόμενο στην νευροχειρουργική και δεν ερχοντουσαν οι τραυματιοφορεις να τον παρουν γιατι κανανε αλλαγή και το πήρα το εβαλα στο φορειο του ακτινολογικού΄που ήταν διπλα του εβαλα διαζεπάμη εβαλα φλέβα και μετα ηρθαν οι τραυματιοφορεις...
Αν ήταν δικό μου άτομο θα το φόρτωνα στο αμάξι ή σε ένα ταξί και θα τον πηγαινα στο νοσομομειο οχι στο πιο κοντινό αλλά σε αυτό που έκρινα εγω πιο σωστό και ας είναι πιο μακριά. Αν ήταν ξένος θα έπαιρνα το ΕΚΑΒ και θα έκανα αν χρειαζόταν ΚΑΡΠΑ υπο ειδικές συνθήκες.Αδερφε μιλάμε για την αναισθησία του κόσμου όχι για το κόστος της ασφάλειας δε ξερω πως τα συνδέεις αυτά τα δύο 🗣🗣🗣![]()
θα τον επαιρνα σε Αθηνα (αφού μιλάμε για κρανιοεγκεφαλική κάκωση) σε Ευαγγελισμό, Αττικό, Τζάννειο, Γεννηματα
Επίσης αν ημουν επαρχεία πχ Κορινθο και ο συγγενης πρώτου βαθμού είχε συνείδηση και έκανε κινησεις θα τον επαιρνε με ιδιωτικο ασθενοφορο κατευθείαν Αθηνα ενώ το ΕΚΑΒ θα σε παρει στο νοσοκομείο της Κορινθου
Ο λόγος που θα δρούσα διαφορετικά σε δικό μου άτομο είναι καθαρά νομικός αυτο που είπε η Πουπουλινα πάνω (που το είπε πολύ σωστά) ότι η παραμικρή κίνηση μπορεί να είναι μοιραία και ο συγγενής θα σε κυνηγάει στα δικαστηρια. Στο δικο μου άτομο εφόσον είχε συνείδηση και μπορουσε να κανει καποιες κινήσεις θα επαιρνα πανω μου το ρίσκος.
ημουν στην Κίνα (Πεκίνο) πριν καποια χρονια και ειδα αντιστοιχο περιστατικο ... οχι μονο δε σταματησε ο κόσμος να βοηθήσει αλλά τα αυτοκίνητα που ερχόντουσαν την πατουσαν κυριολεκτικά την γυναίκαΑδερφε μιλάμε για την αναισθησία του κόσμου όχι για το κόστος της ασφάλειας δε ξερω πως τα συνδέεις αυτά τα δύο 🗣🗣🗣![]()
στην Αμερική θα την βαζανε σε ασθενοφορο και μετα θα ηταν χρεωμενη για την μεταφορά. Πολλοι που διακομιζονται εκει βγαινουν απο το ασθενοφορο μονοι τους για να γλυτωσουν λεφτα και ας ειναι βαρεια τραυματισμενοι και αυτο το θεωρω αναισθησίαΑδερφε μιλάμε για την αναισθησία του κόσμου όχι για το κόστος της ασφάλειας δε ξερω πως τα συνδέεις αυτά τα δύο 🗣🗣🗣![]()
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 529 μηνύματα.

28-06-24

18:00
Κανενα πειραμα δεν εγινε . Χρησιμοποιηθηκε κατοπιν χωρις ιδαιτερα ψυχολογικα ευρετρα .Έχουν γίνει πειράματα για αυτή την αλλόκοτη ανθρώπινη συμπεριφορά. Παλιότερα με έναν δολοφόνο που βίαζε και στραγγάλιζε δημόσια μια κοπέλλα που ούρλιαζε βοήθεια. Άνοιγαν τα φώτα, έβλεπαν οι γείτονες. Τίποτα. Έφευγαν. Είναι το "θα καλέσει την αστυνομία ο άλλος", "θα βοηθήσει ο άλλος" και έτσι δεν βοηθάει κανένας στο τέλος. Ήταν συγκλονιστικό καθώς έτσι όπως τα περιέγραφε ο δολοφόνος ήταν σαν ο ίδιος να έκανε το πείραμα εκείνη τη στιγμή.
Καποιοι ενοικοι ειχαν ειδοποιησει ραδιοφωνικους σταθμους διοτι 1ον δεν υπηρχε ο αριθμος αμεσης δρασης 9-1-1 το 1964 , 2ον τηλεφωνικοι καταλογοι υπηρχαν σε κεντρικους τηλεφωνικους θαλαμους , 3ον δεν υπηρχαν τα τηλεφωνα ολων των αστυνομικων τμηματων του δημου της Νεας Υορκης καταχωρημενα και 4ον μονο 4/10 σπιτια ειχαν τηλεφωνο γιατι ηταν πανακριβα .
Ολοι οι οδηγοι που προσπερασαν με τα ιδιωτικα χρησης αυτοκινητα τους το σημειο , ισοβια .![]()
Άρθρο 307 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Παράλειψη προσφοράς βοήθειας
Όποιος παραλείπει να σώσει άλλον από κίνδυνο ζωής, αν και μπορεί να το πράξει χωρίς κίνδυνο της δικής του ζωής ή υγείας...www.lawspot.gr
Αν κάποιος μάγκας αστυνόμος όμως συμπεριλάβει στην δικογραφία και αυτόν που λες και τη διαβιβάσει στον εισαγγελέα και ο εισαγγελέας ασκήσει ποινικη δίωξη και σε αυτόν.
Θα βγουν μετά οι νομικοί που τριγυρνανε στα πρωιναδικα να μας λένε τις αποψάρες τους και θα αναφέρουν ότι προκειταο για υπερβολικές διώξεις.
Μια ερωτηση πρεπει να τους υποβαλλουμε ολους : γιατι δεν επιασες το κινητο στα χερια καλωντας το 166 .
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

28-06-24

19:50
Δεν ανέλυσε τίποτα. Κανείς μας δεν ασχολήθηκε με το ΕΚΑΒ. Όλοι φρικάραμε με την αδιαφορία τού κόσμου και για το πώς καταντήσαμε. Γι' αυτό συζητούσαμε.Εσύ αναλύεις εγώ σε κάθε εφημερία αντιμετωπίζω και αντιμετωπίζα και αντιμετωπίζω τετοια περιστατικά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:Θυμάμαι στο αγροτικό στην Ζάκυνθο καθε μέρα ερχόντουσαν τετοια περιστατικά και έκαναν σε έναν 40 ράμματα μονος μου (και η ειδικότητα μου ειναι παθολογική να φανταστείτε).
Θυμαμαι στο παιδων ενα παιδι ειχε πεσει και εκανε σπασμους νοσηλευόμενο στην νευροχειρουργική και δεν ερχοντουσαν οι τραυματιοφορεις να τον παρουν γιατι κανανε αλλαγή και το πήρα το εβαλα στο φορειο του ακτινολογικού΄που ήταν διπλα του εβαλα διαζεπάμη εβαλα φλέβα και μετα ηρθαν οι τραυματιοφορεις...
Αν ήταν δικό μου άτομο θα το φόρτωνα στο αμάξι ή σε ένα ταξί και θα τον πηγαινα στο νοσομομειο οχι στο πιο κοντινό αλλά σε αυτό που έκρινα εγω πιο σωστό και ας είναι πιο μακριά. Αν ήταν ξένος θα έπαιρνα το ΕΚΑΒ και θα έκανα αν χρειαζόταν ΚΑΡΠΑ υπο ειδικές συνθήκες.
θα τον επαιρνα σε Αθηνα (αφού μιλάμε για κρανιοεγκεφαλική κάκωση) σε Ευαγγελισμό, Αττικό, Τζάννειο, Γεννηματα
Επίσης αν ημουν επαρχεία πχ Κορινθο και ο συγγενης πρώτου βαθμού είχε συνείδηση και έκανε κινησεις θα τον επαιρνε με ιδιωτικο ασθενοφορο κατευθείαν Αθηνα ενώ το ΕΚΑΒ θα σε παρει στο νοσοκομείο της Κορινθου
Ο λόγος που θα δρούσα διαφορετικά σε δικό μου άτομο είναι καθαρά νομικός αυτο που είπε η Πουπουλινα πάνω (που το είπε πολύ σωστά) ότι η παραμικρή κίνηση μπορεί να είναι μοιραία και ο συγγενής θα σε κυνηγάει στα δικαστηρια. Στο δικο μου άτομο εφόσον είχε συνείδηση και μπορουσε να κανει καποιες κινήσεις θα επαιρνα πανω μου το ρίσκος.
ημουν στην Κίνα (Πεκίνο) πριν καποια χρονια και ειδα αντιστοιχο περιστατικο ... οχι μονο δε σταματησε ο κόσμος να βοηθήσει αλλά τα αυτοκίνητα που ερχόντουσαν την πατουσαν κυριολεκτικά την γυναίκα
στην Αμερική θα την βαζανε σε ασθενοφορο και μετα θα ηταν χρεωμενη για την μεταφορά. Πολλοι που διακομιζονται εκει βγαινουν απο το ασθενοφορο μονοι τους για να γλυτωσουν λεφτα και ας ειναι βαρεια τραυματισμενοι και αυτο το θεωρω αναισθησία
Ως γιατρός που είσαι, μπορώ να καταλάβω ότι έχεις αντιμετωπίσει πολλά και βαριά περιστατικά. Τώρα...για κάθε μέρα δεν το γνωρίζω. Δεν ξέρω και πόσο σύνηθες είναι να παρασύρεται άνθρωπος από αυτοκίνητο και να γίνεται μπαλάκι του πινγκ πονγκ...
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

28-06-24

21:49
Για κάποιο λόγο με προβληματίζει η οδική ικανότητα των Ελλήνων. Ξέρουν να οδηγούν; Ποιος το πιστοποιεί; 

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

28-06-24

21:59
Μόνο η οδική τους ικανότητα σε προβληματίζει ; Από το λίγο που σε έχω διαβάσει, δε φαίνεται να τους έχεις και σε μεγάλη εκτίμηση...Για κάποιο λόγο με προβληματίζει η οδική ικανότητα των Ελλήνων. Ξέρουν να οδηγούν; Ποιος το πιστοποιεί;![]()
Και γιατί γ' πληθυντικό και όχι α' ; Ξέρουμε να οδηγούμε ; Έλληνας δεν είσαι ; Το αποτινάσσεις από πάνω σου λες και είναι σκώρος...
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

28-06-24

22:04
Μόνο η οδική τους ικανότητα σε προβληματίζει ; Από το λίγο που σε έχω διαβάσει, δε φαίνεται να τους έχεις και σε μεγάλη εκτίμηση...
Και γιατί γ' πληθυντικό και όχι α' ; Ξέρουμε να οδηγούμε ; Έλληνας δεν είσαι ; Το αποτινάσσεις από πάνω σου λες και είναι σκώρος...
Είμαι Έλληνας απλά ανήκω σε μια διαφορετική "κοψιά" Ελλήνων και μου αρέσει μια διαφορετική Ελλάδα. Δεν μου αρέσει η πλειοψηφία του μέσου Έλληνα. Δεν έχω κοινά στοιχεία ζωής και απόψεων. Επομένως, δεν μου αρέσει να θεωρούμε ίδιος με τον κάθε Έλληνα που παρκάρει όπου βρει, δεν το νοιάζει τι θα κάνει με το πρόβλημα των κάδων, ή αν τα χόρτα έχουν φυτρώσει έξω από την μάντρα του κτλ. Υπάρχει μια διαφορετική οπτική και ποιότητας. Μου τη δίνει η λογική "έλα μωρέ, αυτή είναι η Ελλάδα μας".
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

28-06-24

22:05
literally κάθε Έλληνας:
Είμαι Έλληνας απλά ανήκω σε μια διαφορετική "κοψιά" Ελλήνων
teacher_40
Νεοφερμένο μέλος
Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

28-06-24

22:12
τραγικό...δυστυχώς έχουμε γίνει πολύ αδιάφοροι και ακούμε και τόσα που φοβόμαστε ότι θα πάμε να βοηθήσουμε και θα βρούμε μπελά ή ότι θα είναι παγίδα για κάτι
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 529 μηνύματα.

28-06-24

22:16
Η θα βοηθησεις ή οχι . Οποιες και αν ειναι οι συνθηκες . Οτι και αν εχεις ακουσει . Αλλιως λατρεμενος Ελλην συνομωσιοφοβος .τραγικό...δυστυχώς έχουμε γίνει πολύ αδιάφοροι και ακούμε και τόσα που φοβόμαστε ότι θα πάμε να βοηθήσουμε και θα βρούμε μπελά ή ότι θα είναι παγίδα για κάτι
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

28-06-24

22:49
Οκ. Κρατώ αυτό...Είμαι Έλληνας απλά ανήκω σε μια διαφορετική "κοψιά" Ελλήνων και μου αρέσει μια διαφορετική Ελλάδα. Δεν μου αρέσει η πλειοψηφία του μέσου Έλληνα. Δεν έχω κοινά στοιχεία ζωής και απόψεων. Επομένως, δεν μου αρέσει να θεωρούμε ίδιος με τον κάθε Έλληνα που παρκάρει όπου βρει, δεν το νοιάζει τι θα κάνει με το πρόβλημα των κάδων, ή αν τα χόρτα έχουν φυτρώσει έξω από την μάντρα του κτλ. Υπάρχει μια διαφορετική οπτική και ποιότητας. Μου τη δίνει η λογική "έλα μωρέ, αυτή είναι η Ελλάδα μας".
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.

29-06-24

07:54

Τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών: Δύο αυτοκίνητα χτύπησαν διαδοχικά και εγκατέλειψαν την 17χρονη - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο:
21:49, Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024
![]()
Άφαντοι, για τρίτη ημέρα, είναι οι οδηγοί των αυτοκινήτων που χτύπησαν και εγκατέλειψαν την 17χρονη στη λεωφόρο Αθηνών, στο Περιστέρι.
Μάλιστα, η κοπέλα βρίσκονταν πεσμένη στο οδόστρωμα επί 10 λεπτά χωρίς κανένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα να σταματήσει για να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες ή να καλέσει το ΕΚΑΒ.
Πλέον, η αστυνομία αναζητά τους οδηγούς των δύο αυτοκινήτων που χτύπησαν το κορίτσι και δεν σταμάτησαν για να το βοηθήσουν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το πρώτο αυτοκίνητο ήταν χρώματος ασημί, με σχάρα στην οροφή και το δεύτερο, που χτύπησε το κορίτσι ενώ βρισκόταν στο οδόστρωμα πεσμένο, ήταν μαύρο.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, που επικαλείται η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωση, στο ασημί αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα και μετά την παράσυρση προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στο καπό, τον ανεμοθώρακα και τον αριστερό καθρέπτη.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο:
Την Τετάρτη 26-6-2024 και περί ώρα 05.20’, επί της Λεωφ. Αθηνών στη συμβολή της με την οδό Ηρακλείτου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, περιοχής Δήμου Περιστερίου, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα παράσυρσης ανήλικης πεζής, με εμπλεκόμενα -2- Ι.Χ.Ε. οχήματα άγνωστου αριθμού κυκλοφορίας, τα οποία κινούνταν επί της Λεωφ. Αθηνών με κατεύθυνση από Αθήνα προς Κόρινθο και παρέσυραν διαδοχικά την ως άνω πεζή, η οποία διέσχιζε τη Λεωφ. Αθηνών με φορά από τα αριστερά προς τα δεξιά σε σχέση με την πορεία των οχημάτων.
Αποτέλεσμα της παράσυρσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της ως άνω πεζής, ενώ οι οδηγοί και των -2- εμπλεκόμενων οχημάτων εγκατέλειψαν τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να δώσουν την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στην παθούσα και χωρίς να ειδοποιήσουν την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή.
Το πρώτο Ι.Χ.Ε. αυτ/το ήταν χρώματος ασημί και διέθετε σχάρα οροφής. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα στο όχημα επέβαιναν -4- άτομα και μετά την παράσυρση προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στην εμπρόσθια επιφάνεια αυτού (καπό, ανεμοθώρακας, αριστερός καθρέπτης).
Το δεύτερο Ι.Χ.Ε. αυτ/το, που παρέσυρε την πεζή ενώ βρισκόταν τραυματισμένη στο οδόστρωμα, ήταν χρώματος μαύρου.
Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης για το εν λόγω τροχαίο ατύχημα παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την ταυτότητα ως άνω εμπλεκόμενων οχημάτων και οδηγών, όπως επίσης τυχόν επιπλέον αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής στα τηλέφωνα: 2105788619-622.
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

29-06-24

14:51

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ με τη βούλα είναι.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

29-06-24

14:53
Να «αγιάσει» το χέρι σου, ο,τι καλύτερο έχει γραφτεί τελευταία!ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ λοιπόν να χαρακτηρίζει αναίσθητους κάποιος τους οδηγούς.![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.

29-06-24

14:57
To ανθελληνικος ποιος το ειπε;ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ λοιπόν να χαρακτηρίζει αναίσθητους κάποιος τους οδηγούς.![]()
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

29-06-24

14:59
Αν πάρεις απάντηση, θα μου λυθεί κι εμένα η απορία...To ανθελληνικος ποιος το ειπε;
Να 'σαι καλά, βρε "γάτα"...
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

29-06-24

15:11
Πρώτες βοήθειες κάποιος δεν μπορεί να παρέχει ούτως η άλλως εαν δεν γνωρίζει.τραγικό...δυστυχώς έχουμε γίνει πολύ αδιάφοροι και ακούμε και τόσα που φοβόμαστε ότι θα πάμε να βοηθήσουμε και θα βρούμε μπελά ή ότι θα είναι παγίδα για κάτι
Εν τω μεταξύ το έχω πει και άλλες φορές αλλά το αναφέρω και πάλι. Σε αυτή την γαμω-χώρα κρίνουμε οτι είναι πιο πιθανό να μπει κανάς Τούρκος και έχουμε υποχρεωτική στράτευση, αλλά δεν έχουμε υποχρεωτική εκμάθηση πρώτων βοηθειών για όλους. Το πιο βασικό και απλό που μπορεί να σώσει κυριολεκτικά ζωές. Τόσο για το πούτσο είμαστε...αλλά ποιες πρώτες βοήθειες, εδώ αυτά που βλέπουμε ξεπερνάνε την φύση πλέον. Ούτε τα θηρία δεν θα δουν κάτω χτυπημένο κάποιο άλλο θηρίο και θα το αγνοήσουν.
Το πιο απλό, το να κλείσει κάποιος με το όχημα του τον δρόμο και να πάρει τηλέφωνο να έρθει ένα ασθενοφόρο μπορεί να το κάνει, δεν κοστίζει τίποτα και δεν κινδυνεύει κιόλας. Ούτε αυτό δεν έκαναν.
Ο πρώτος τυπάς που το διέλυσε στην ουσία το παιδί, το εκτόξευσε λες και ήταν κούκλα και το παράτησε, πρέπει να φάει τουλάχιστον 30 χρόνια φυλακή.
Γνωρίζουμε πως είναι η κατάσταση του παιδιού επίσης ; Γιατί δεν έχουμε ακούσει κάτι σχετικό ακόμα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

29-06-24

15:27
Μα συγνωμην αλλα βλεπω πραγματα που κανενας δενε χει πει...αν εχει πει να μας ενημερωσουν..Αν πάρεις απάντηση, θα μου λυθεί κι εμένα η απορία...
Να 'σαι καλά, βρε "γάτα"...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- teacher_40
- Wonderkid
- Kate1914
- touvlo
- Scandal
- Fernando_A
- jj!
- fockos
- kalhkardia
- AggelikiGr
- charmander
- bibliofagos
- marww
- A350
- eukleidhs1821
- giannhs2001
- phleidhs
- Paragontas7000
- taketrance
- Alessandra Eliza
- fmarulezkd
- Hased Babis
- Μήτσος10
- Helen06
- American Economist
- Joji
- fourkaki
- ROM32
- iew
- Ilma
- Memetchi
- Unboxholics
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.