Nininaou
Διάσημο μέλος

Αλήθεια είχατε ποτέ δικό σας λεύκωμα, κι αν ναι πώς ήταν; Ή σας άρεσε να γράφετε στα λευκώματα των άλλων; Τα έχετε κρατήσει; Τα διαβάζετε καθόλου;
Θυμάμαι υπήρχαν κάποιες σταθερές ερωτήσεις, και άλλες διαφορετικές ανάλογα με τον ιδιοκτήτη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ίσως γιαυτό στην ενήλικη ζωή μου κόλλησα τόσο με τα fora

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos
Περιβόητο μέλος

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Από τα αγαπημένα μου ήταν το "Χαρίστε μου κάτι δικό σας", ήταν τόσο γλυκά αυτά τα μικροπραγματάκια και έκαναν το λέυκωμα τόσο ξεχωριστό και όμορφο. Επίσης μου άρεσαν πάααρα πολύ και οι αφιερώσεις, ήταν τόσο αθώες και τόσο συγκινητικές ("Μη με ξεχάσεις ποτέ γιατί εγώ δεν πρόκειται", "Θα είσαι πάντα η καλύτερή μου φίλη", "Ακόμα και αν αλλάξουμε σχολείο δε θα χαθούμε" και άλλα τέτοια που φυσικά δεν τηρήσαμε ποτέ εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις).
Πάντως τώρα δε νομίζω ότι φτιάχνουν τόσο πολλά όσο εμείς τότε. Αν κρίνω από την ξαδερφή μου που τώρα πηγαίνει Α Λυκείου, 1-2 είχανε λέει στο δημοτικό και μετά δεν κάνανε άλλα. Κρίμα γιατί ήταν τόσο όμορφα...
commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ έκανα τρία λευκώματα που ακόμη έχω και πολύ συχνά τα ανοίγω και τα βλέπω...
Ένα στο δημοτικό, πολύ αθώο, ένα στο γυμνάσιο και ένα στο λύκειο...
αυτά που είχα στο γυμνάσιο και στο λύκειο είναι τέλεια μου αρέσουν που μου έγραφαν οι συμμαθητές/τριες αναμνήσεις από αυτά που είχαμε περάσει μέσα στη τάξη, κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, στις εκδρομές τις αμέτρητες πλάκες που κάναμε στους καθηγητές. Βέβαια έγραφα σε όλους τους συμμαθητές μου και φίλους από το σχολείο.
Άχ τι ωραίοι καιροί ...

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

"ποια είναι η γνώμη σου για μένα"
δεν θα ξεχάσω ποτέ μα ποτέ στη ζωή μου, την απάντηση ενός συμμαθητή μου που είχα παρερμηνεύσει κι έκλαιγα για ώρες
"είσαι ένας κλόουν που μας χαρίζει στιγμές"
και κλάααααααααααααααμα εγώ
δε θυμάμαι τίποτε άλλο εκτός από αυτή τη φάση....
θυμάμαι βέβαια ότι είχα λεύκωμα, ότι έγραφα σε λευκώματα αλλά μέχρι εκεί... τπτ άλλο
δυστυχώς είχα μια τάση να μην κρατάω ενθύμια... τα πέταγα όλα όταν θύμωνα με κάτι

Nininaou
Διάσημο μέλος

δυστυχώς είχα μια τάση να μην κρατάω ενθύμια... τα πέταγα όλα όταν θύμωνα με κάτι![]()
Πω πω... Τι θυμήθηκα!
Είχα τσακωθεί με μια φίλη μου, και απ'τα νεύρα μου έφαγα τη σελίδα της απ' το λεύκωμά μου

Τη μάσησα και την κατάπια κανονικά

Δημοτικό τώρα, μικρό ήταν το φύλλο...
underwater
Περιβόητο μέλος

Δεν τα διαβάζω πολύ συχνά, αλλά όταν τα βρω σε εκκαθάριση θα τα ξεφυλλίσω, θα γελάσω και θα συγκινηθώ!
kalypso
Περιβόητο μέλος

Nininaou
Διάσημο μέλος

ifigeneia
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ όταν τα ανοίγω από καμιά φορά με πιάνει μια νοσταλγία...
Είχα και εγώ ένα με αφιερώσεις, στο τελευταίο πρόσωπο που το έδωσα ήταν "ο πρώτος μου έρωτας", δεν το πήρα ποτέ πίσω..το έδωσε σε κάποιον να μου το δώσει (αυτός είχε μετακομίσει και δεν τον ξαναείδα από τότε) και κάπου χάθηκε...θα ήθελα πολύ, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια να διαβάσω τι είχε γράψει...Δεν θα μάθω ποτέ όμως!
Όποτε το σκέφτομαι πάντως στεναχωριέμαι που χάθηκε. Με τους περισσότερους από τους παιδικούς μου φίλους δεν μένουμε κοντά και έχουμε χαθεί, είναι όμως φίλοι ζωής και υπήρχαν τόσες "αναμνήσεις" μέσα σ' αυτό το τετράδιο...
dalcfu
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα λάτρευα, ήταν "τιμή" να σου δώσουν να γράψεις οι πιο επιλεκτικοί και ήταν μεγάλη η αγωνία κάθε φορά που απαντούσαν στο δικό σου...
Όπως είπε η Michelle, το φόρουμ του δημοτικού.

εγώ βέβαια είχα κάνει μόνο μία φορά.
Ο λόγος ήταν ότι μου την έπεσε ένα αγοράκι, που εγώ με τίποτα δεν ήθελα!!!

βαζαμε πολλές ωραίες ερωτήσεις για να το κανουμε οσο πιο πλουσιο και ωραιο γινόταν...
οσοι ηθελαν έβαζαν αυτοκόλλητα κι αλλοι απαντουσαν στις ερωτήσεις με ποιηματα για παραδειγμα, στην ερωτηση "τι ειναι Λευκωμα" έλεγαν:
Λίγα λόγια αγάπης
Εχουν γραφτεί εδω...
Υποσχέσεις.
Καποτε θα τ ανοιξεις
Ωχ! προσεξε!
Μην δακρύσεις...
Αυτα είναι αναμνήσεις
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Λεύκωμα
Εμένα τα παιδιά στο σχολείο δεν μ' έκαναν παρέα, εκτός αν ήθελαν να μ κάνουν πλάκα

Δεν μου έδωσαν ποτέ λεύκωμα να γράψω, ούτε φωτογραφία μαζί τους έχω.
Με στεναχώρησαν πολύ.

Καλά έκανα και έκοψα το σωληνάκι των φρένων του σχολικού.

Stratos7
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμένα τα παιδιά στο σχολείο δεν μ' έκαναν παρέα, εκτός αν ήθελαν να μ κάνουν πλάκα
Δεν μου έδωσαν ποτέ λεύκωμα να γράψω, ούτε φωτογραφία μαζί τους έχω.
Με στεναχώρησαν πολύ.
Καλά έκανα και έκοψα το σωληνάκι των φρένων του σχολικού.![]()

(Ελπίζω να κάνεις πλάκα...

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Που σκατά το έχω βάλει;
ΛΑΡΑ7427
Εκκολαπτόμενο μέλος

manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.