Θάλεια
Διάσημο μέλος

800 το άτομο μέσα στο νερό..
Ευχαριστώ.

Πάω να αγοράσω κουμπαρά. Σε 2-3 χρόνια ίσως να μαζέψω λεφτά. :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το london eye ειναι μια μαλακια και μιση.
δες το φαντασμα της οπερας και/η του αθλιους, πηγαινε στο ενυδριο.
το μπακινγκχαμ και το μπιγκ μπεν ειναι μαλακιες.
η τσαινα ταουν ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ για να τρως φτηνα και πολυ. Δεν ξερω απο που βλεπετε οτι το φαγητο ειναι ακριβο στο λονδινο.
Αν θες να βγεις παραεξω πηγαινε μια απο windsor ειναι ενα προαστιο δυτικα απο το λονδινο (μετα το heathrow) που μενει η βασιλισα, εχει πολυ ομορφη αγορα, ενα συγκλονιστικο παρκο και σχετικα φτηνο φαγητο. Ειναι και η λεγκολαντ εκει που επισης τα σπαει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Το ίδιο και για το είδος των τουριστικών που θα πας να δεις..
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην πάτε όμως Χριστούγεννα, απαίσια εποχή ειδικά αν είστε μόνοι σας. Εγώ ναι μεν ήμουν με γκρουπ αλλά ήμουν μόνη μου και δεν είχα σκοπό να γνωρίσω κανένα από τα ζευγαράκια του γκρουπ για παρέα (κάτι μου λέει ούτε κι αυτοί εμένα). Επίσης γνωριμίες εκεί είναι αρκετά δύσκολες αν δεν είστε άντρας, γιατί θα έχετε όλο κάτι γλοιώδεις γάλλους, αφρικάνους, ινδούς και οτιδήποτε εκτός από άγγλους να σαν την πέφτουν στην ψύχρα όπου και να πάτε. Πάντως τα μπαρ-κλαμπ σε ρωτάνε στην πόρτα αν τον ξέρεις έτσι και πας να μπεις με κανέναν τέτοιον. Αν πεις ναι, σε ρωτάνε προσωπικά του στοιχεία και αν δεν τα ξέρεις, δεν μπαίνει μέσα αυτός! Χιχι.
Αν πάτε στο Σοχο αργά τις γιορτινές μέρες, θα βρείτε κάτι Τζαμαικανούς που θα σας πλησιάζουν στο άσχετο και θα εγγυώνται πως η κόκα και η ηρωίνη τους είναι η καλύτερη και η φτηνότερη. Δεν το επιβεβαίωσα αυτό γιατί φοβήθηκα πως θα καταλήξω σκλάβα του σεξ ή τίποτα τέτοιο αν δεν έφευγα αμέσως από εκεί.
Γενικά εγώ πέρασα σκατά στο Λονδίνο, πεταμένα λεφτά ήταν. Πάντως είχε ζέστη για Δεκέμβριο, εγώ την έβγαλα με ένα σακάκι τύπου ταγιέρ όλες τις μέρες. Το μουσείο με τα κέρινα ήταν το καλύτερο πράγμα του ταξιδιού, όλες οι άλλες μέρες περιλάμβαναν εμένα να τριγυρνάω σε μια άδεια πόλη η οποία ενίοτε γέμιζε με μετανάστες σε επιλεγμένους δρόμους. Δεν νομίζω να είδα πάνω από 2-3 αγγλους όλες αυτές τις μέρες.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Όσο προχωράς σε πιο έξω περιοχές μπορεί να βρεις συγκεντρωμένους πολλούς της ίδια εθνικότητας. Ας πούμε εγώ έμενα δυτικά, που ήταν Πολωνική συνοικία και πιο δίπλα ήταν όλοι Ινδοί.

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ ήμουν μισή ώρα με το μετρό από το κέντρο και ήμουν παραπάνω από μια χαρά..

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Καλά έτσι τα λέω, επειδή είναι το τελευταίο μέρος στον κόσμο, το οποίο θα ήθελα να επισκεφτώ. Να πας και καλά να περάσεις!
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Κοπέλα μόνη σου? Με τίποτα, χάλια θα είναι. Εκτός κι αν έχεις σκοπό να πας μόνο σε μουσεία και τουριστικά μέρη και γενικά σου αρέσει να περνάς ολόκληρες μέρες μόνη σου και οι μόνες συνομιλίες που θα έχεις να είναι με υπαλλήλους καταστημάτων.
Όχι τελείως μόνη βρε.

Γιατί τέτοια "αγάπη" για το Λονδίνο όλοι;

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ενα απο τα ωραιοτερα ταξιδια μου στο εξωτερικο!
Ευελπιστω να ξαναπαω, αφου πρωτα επισκεφτω δυο αλλες μεγαλες πολεις που ειναι σε προτεραιοτητα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.