touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.
κουλουβάχατα !!!Σου έρχεται στο μειλ που έχει δηλώσει ο λογιστής στο τάξις η ειδοποίηση, αν δεν έχεις κωδικούς ταξις πας στην στρατολογία
Tώρα αυτά, σοβαρά, τα βλέπεις λύση;
Δηλ σου ζητούν να είσαι σε όλα συνεπής, να κρατάς προθεσμίες κλπ και απαιτούν τέτοια πράματα; Και αν δεν μπορείς να πας στη στρατολογία; Αν δεν έχεις λογιστή, δεν έχεις κωδικούς, δεν έχεις ΑΦΜ, δεν έχεις μέιλ;
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.627 μηνύματα.
Τοτ
Είναι δυνατόν να ρωτάμε τα αυτονόητα όταν εχεις υποχρεώσεις στην Ελλάδα;
Ε δεν είσαι Έλληνας πολίτης...κουλουβάχατα !!!
Tώρα αυτά, σοβαρά, τα βλέπεις λύση;
Δηλ σου ζητούν να είσαι σε όλα συνεπής, να κρατάς προθεσμίες κλπ και απαιτούν τέτοια πράματα; Και αν δεν μπορείς να πας στη στρατολογία; Αν δεν έχεις λογιστή, δεν έχεις κωδικούς, δεν έχεις ΑΦΜ, δεν έχεις μέιλ;
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.
Μονο που σας διαβάζω, μου ανεβαίνει η πίεση!
Δηλ ένας νέος, έχει να ελέγχει τα στρατολογικά του, τα φοιτητικά του, τα θέματα υγείας, τα οικογενειακά του...... Παιδιά, δε γίνονται αυτά!
Δηλ ένας νέος, έχει να ελέγχει τα στρατολογικά του, τα φοιτητικά του, τα θέματα υγείας, τα οικογενειακά του...... Παιδιά, δε γίνονται αυτά!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
έτσι είναι κυρία μοντέλο! Δεν είναι αυτονόητα οι γραφειοκρατικές υποχρεώσεις. Έχεις ιδέα από νέο ενήλικα; Δεν μπορούν να τα κάνουν όλαΤοτ
Ε δεν είσαι Έλληνας πολίτης...
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.627 μηνύματα.
Τι σημαίνει νέος; .Μονο που σας διαβάζω, μου ανεβαίνει η πίεση!
Ενήλικας δεν είναι;
Από την στιγμή που γίνεσαι 18 αναλαμβάνεις την ευθύνη σε αυτά..
Ο γονέας είναι μόνο στην αρχή να του τα δείξει...
touvlo
Διάσημο μέλος
άσε μας ρε μοντέλο!!!
Και ποιος θα σου αγοράσει τον εξοπλισμό;
Και τη σύνδεση του ίντερνετ, που μια πιάνει και μια αφήνει;
Λέει κάπου στο συνταγμα, ότι όλοι οι έλληνες πολίτες πρέπει να έχουν το κατάλληλο κομπιούτερ; ή είναι υποχρεωμένοι να έχουν ίντερνετ;
Λέει κάπου στο συνταγμα, ότι όλοι οι έλληνες πολίτες πρέπει να έχουν το κατάλληλο κομπιούτερ; ή είναι υποχρεωμένοι να έχουν ίντερνετ;
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυσικά και έχω..μεγάλωσα ένα..έτσι είναι κυρία μοντέλο! Δεν είναι αυτονόητα οι γραφειοκρατικές υποχρεώσεις. Έχεις ιδέα από νέο ενήλικα; Δεν μπορούν να τα κάνουν όλα
Και του έδειξα στα 18 του τις υποχρεώσεις τους ..
Μπερδεύεστε...Η νέα γενιά ειναι τόσο εξοικειωμένη με την τεχνολογία που αυτά τα παίζουν στα δάκτυλα!
Αν δεν μάθω στο παιδί να είναι υπεύθυνο θα φτάσει 20 και ακόμα θα ρωτάει την μαμά του ποτέ να κάνει φορολογική η ποτέ θα πάει φαντάρος...
touvlo
Διάσημο μέλος
τα 18 χρονα, θέθτηκαν!Τι σημαίνει νέος; .
Ενήλικας δεν είναι;
εντάξει, εσύ ήσουν καλή μαμά.Φυσικά και έχω..μεγάλωσα ένα..
Και του έδειξα στα 18 του τις υποχρεώσεις τους ..
Μπερδεύεστε...Η νέα γενιά ειναι τόσο εξοικειωμένη με την τεχνολογία που αυτά τα παίζουν στα δάκτυλα!
Αν δεν μάθω στο παιδί να είναι υπεύθυνο θα φτάσει 20 και ακόμα θα ρωτάει την μαμά του ποτέ να κάνει φορολογική η ποτέ θα πάει φαντάρος...
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν καλή μαμά σε κάνει να μεγαλώνεις ένα παιδί υπεύθυνο ακόμα και στα 20 του να μην ρωτάει τα βασικά τότε ναι είμαι!!! 
Εδώ έχουμε φοιτητές που δουλεύουν από τα 19 τους κρατάνε μόνοι τους σπίτια και είναι άξιοι ακόμα και από έναν 30αρι και κάνουμε αυτή την συζήτηση..
Ειλικρινά απίστευτο...τι να πω ...γι αυτο γεμίσαμε μπουλιδες ..
Ειδικά το θέμα της στράτευσης και της αναβολής δεν υπάρχει πλέον πιο εύκολη διαδικασία με τα μέιλ...
Αλλιώς έπρεπε να φας μέρες με τη στρατολογια ..
Απ ότι ξέρω ΟΧΙ ...

Εδώ έχουμε φοιτητές που δουλεύουν από τα 19 τους κρατάνε μόνοι τους σπίτια και είναι άξιοι ακόμα και από έναν 30αρι και κάνουμε αυτή την συζήτηση..
Ειλικρινά απίστευτο...τι να πω ...γι αυτο γεμίσαμε μπουλιδες ..
Ειδικά το θέμα της στράτευσης και της αναβολής δεν υπάρχει πλέον πιο εύκολη διαδικασία με τα μέιλ...
Αλλιώς έπρεπε να φας μέρες με τη στρατολογια ..
Στην Γερμανία μπορώ να τα κάνω όλα αυτά χωρίς να έχω χαρτιά στο όνομα μου ;άσε μας ρε μοντέλο!!!
Απ ότι ξέρω ΟΧΙ ...

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.723 μηνύματα.
Παλιά πήγαιναν στην στρατολογία πάντα, μετά το διευκόλυναν με τα αστυνομικά τμήματα.
Έχει παντού ευτυχώς.
Όσο για τους κατοίκους εξωτερικού απ' όσο ξέρω από κάτι ξαδέρφια μου, ενημερώνεται η πρεσβια και επικοινωνει απευθείας με τον καθένα η πρεσβια για να περάσει το μήνυμα
Έχει παντού ευτυχώς.
Όσο για τους κατοίκους εξωτερικού απ' όσο ξέρω από κάτι ξαδέρφια μου, ενημερώνεται η πρεσβια και επικοινωνει απευθείας με τον καθένα η πρεσβια για να περάσει το μήνυμα
Και αν δεν μπορείς να πας στη στρατολογία; Αν δεν έχεις λογιστή, δεν έχεις κωδικούς, δεν έχεις ΑΦΜ, δεν έχεις μέιλ;
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχει παντού δυστυχώς...Τα μετέφεραν Δούκισσα...Ανάλογα την περιφέρεια πάει..Παλιά πήγαιναν στην στρατολογία πάντα, μετά το διευκόλυναν με τα αστυνομικά τμήματα.
Έχει παντού ευτυχώς.
Έχω φίλη που κάνει καθημερινά 80 χιλιόμετρα γιατί μεταφέρθηκε η στρατολογια που εργάζεται...
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.723 μηνύματα.
Τόσο είναι και από το σπίτι μου η κοντινότερη στρατολογία, μια φορά θα πας για το χαρτί κατάταξης, έστω με ΚΤΕΛ, πάει στο καλό. Τι να κάνουμε.Δεν έχει παντού δυστυχώς...Τα μετέφεραν Δούκισσα...Ανάλογα την περιφέρεια πάει..
Έχω φίλη που κάνει καθημερινά 80 χιλιόμετρα γιατί μεταφέρθηκε η στρατολογια που εργάζεται...
Με ταξις (που πλέον όλοι έχουν οι νεαροί, άντε κάποιος κάτοικος εξωτερικού να μην έχει), το λαμβάνεις σε 1 λεπτό.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.803 μηνύματα.
Τα ΕΛΤΑ είναι κομμάτι της ελληνικής ιστορίας από πριν καν ιδρυθεί επίσημα το ανεξάρτητο Ελληνικό κράτος. Ιδρύθηκαν το 1828. Έχουν μία μεγάλη ιστορία.
Πήρε αναστολή για τρεις μήνες το λουκέτο όπως είδα μετά από πολιτικές πιέσεις. Το θέμα βέβαια είναι πως λύση δεν είναι ούτε να κλείσουν σωρηδόν τα πάντα για να τα αναλάβουν οι ιδιωτικές εταιρείες courier αλλά ούτε και να συνεχιστεί αυτό το χάος όπου ο φορολογούμενος πληρώνει τις δυσλειτουργικές υπηρεσίες τους. Τα ΕΛΤΑ είναι άλλο ένα παράδειγμα ελληνικού δημοσίου. Τα παράτησαν στη μοίρα τους, στελεχώθηκαν από καραβύσματα για τις κλασσικές πελατειακές σχέσεις και πλέον είναι όλα χρεωμένα. Τα ΕΛΤΑ θέλουν εκσυγχρονισμό αλλά δεν υπάρχει η θέληση για να συμβεί κάτι τέτοιο. Μπορεί οι εποχές που πήγαιναν μισθούς/συντάξεις, γράμματα και πρόσφατα και λογαριασμούς να τελείωσαν όμως με την εποχή του ίντερνετ και των διαδικτυακών παραγγελιών οι ταχυμεταφορές είναι σε νέα περίοδο ακμής. Τα ΕΛΤΑ έπρεπε πρώτα να είχαν φέρει την πρωτοτυπία των θυρίδων (BOXNOW φάση).
Πήρε αναστολή για τρεις μήνες το λουκέτο όπως είδα μετά από πολιτικές πιέσεις. Το θέμα βέβαια είναι πως λύση δεν είναι ούτε να κλείσουν σωρηδόν τα πάντα για να τα αναλάβουν οι ιδιωτικές εταιρείες courier αλλά ούτε και να συνεχιστεί αυτό το χάος όπου ο φορολογούμενος πληρώνει τις δυσλειτουργικές υπηρεσίες τους. Τα ΕΛΤΑ είναι άλλο ένα παράδειγμα ελληνικού δημοσίου. Τα παράτησαν στη μοίρα τους, στελεχώθηκαν από καραβύσματα για τις κλασσικές πελατειακές σχέσεις και πλέον είναι όλα χρεωμένα. Τα ΕΛΤΑ θέλουν εκσυγχρονισμό αλλά δεν υπάρχει η θέληση για να συμβεί κάτι τέτοιο. Μπορεί οι εποχές που πήγαιναν μισθούς/συντάξεις, γράμματα και πρόσφατα και λογαριασμούς να τελείωσαν όμως με την εποχή του ίντερνετ και των διαδικτυακών παραγγελιών οι ταχυμεταφορές είναι σε νέα περίοδο ακμής. Τα ΕΛΤΑ έπρεπε πρώτα να είχαν φέρει την πρωτοτυπία των θυρίδων (BOXNOW φάση).
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Την έχουν στα χωριά εδώ και 20 χρόνια. Εμείς έτσι λαμβάνουμε λογαριασμούς κτλ, μας έρχεται στην θυρίδα μας. Έχουμε εμείς κλειδί και ο ταχυδρόμος. Πολύ βολικό.ΕΛΤΑ έπρεπε πρώτα να είχαν φέρει την πρωτοτυπία των θυρίδων (BOXNOW φάση).
Συμφωνώ όμως ότι έπρεπε να γίνει και στην Αθήνα κάπως πιο εκσυγχρονισμενα
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.803 μηνύματα.
Και εμείς έχουμε στο χωριό, αν κατάλαβα καλά εννοείς αυτές τις μπλε μικρές που παίρνουν μόνο γράμματα. Και αυτές για φούντο πάνε αφού πλέον οι περισσότεροι λαμβάνουν λογαριασμούς με email. Εγώ μιλώ για δέματα κανονικά. Δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος η ΕΛΤΑ Courier να είναι θυγατρική και να μη συνενωθούν ολοκληρωτικά. Αν είναι κάτι να γίνει για να σωθούν, μόνο μέσω των υπηρεσιών courier μπορεί να γίνει στη σημερινή εποχή.Την έχουν στα χωριά εδώ και 20 χρόνια. Εμείς έτσι λαμβάνουμε λογαριασμούς κτλ, μας έρχεται στην θυρίδα μας. Έχουμε εμείς κλειδί και ο ταχυδρόμος. Πολύ βολικό.
Συμφωνώ όμως ότι έπρεπε να γίνει και στην Αθήνα κάπως πιο εκσυγχρονισμενα
Μην ξεχνάμε πως σε περίοδο κρίσης (πόλεμος π.χ.) οι γραμμές και το ίντερνετ ενδέχεται να καταρρεύσουν οπότε αν διαλυθούν τελείως οι δομές ταχυδρομείου τότε θα επικρατήσει μεγαλύτερο μπάχαλο μέχρι να ανασυσταθούν πάραυτα εν μέσω κρίσης.
touvlo
Διάσημο μέλος
Τώρα αυτό που μ΄ενδιαφέρει. Σας παρακαλώ, αν ξέρετε απαντήστε:
Επειδή το υποκατάστημα του δήμου της μαμάς κλείνει, το μάθαμε, πρακτικά τι γίνεται με τους λογαριασμούς ΔΕΗ; Μήπως θα συνεχίσει το υποκατάστημα του διπλανού δήμου να τους φέρνει;
Γιατί ρωτώ: επειδή η μητέρα μου είναι κατακεκλιμένη, δεν μπορεί να πάει πουθενά. Επίσης, είχαμε προσπαθήσει να της κάνουμε mydei, αλλά δε θυμαμαι πού, αλλά κάπου κόλλησε. Αυτό που με καίει, είναι, αν αργούν να έρθουν οι λογαριασμοί, μη και δεν πληρωθεί κάποιος, που έρχονται τώρα κάθε μήνα και της κόψουν το ρεύμα. Και αυτό θα σήμαινε θάνατος! Δε θα λειτουργούσε τίποτα. Έχω πάρει UPS κλπ σπίτι, αλλά αυτά κρατάνε λίγες ώρες.
Όλοι οι ένοικοι έχουν το νου τους και μόλις έρθει η ΔΕΗ, αμέσως μας τηλεφωνούν
Ξέρετε, αν θα σταματήσουν να έρχονται αυτά τα βασικά;
Συγνώμη αν βγαίνω εκτός θέματος, αλλά πανικοβλήθηκα λίγο
Επειδή το υποκατάστημα του δήμου της μαμάς κλείνει, το μάθαμε, πρακτικά τι γίνεται με τους λογαριασμούς ΔΕΗ; Μήπως θα συνεχίσει το υποκατάστημα του διπλανού δήμου να τους φέρνει;
Γιατί ρωτώ: επειδή η μητέρα μου είναι κατακεκλιμένη, δεν μπορεί να πάει πουθενά. Επίσης, είχαμε προσπαθήσει να της κάνουμε mydei, αλλά δε θυμαμαι πού, αλλά κάπου κόλλησε. Αυτό που με καίει, είναι, αν αργούν να έρθουν οι λογαριασμοί, μη και δεν πληρωθεί κάποιος, που έρχονται τώρα κάθε μήνα και της κόψουν το ρεύμα. Και αυτό θα σήμαινε θάνατος! Δε θα λειτουργούσε τίποτα. Έχω πάρει UPS κλπ σπίτι, αλλά αυτά κρατάνε λίγες ώρες.
Όλοι οι ένοικοι έχουν το νου τους και μόλις έρθει η ΔΕΗ, αμέσως μας τηλεφωνούν
Ξέρετε, αν θα σταματήσουν να έρχονται αυτά τα βασικά;
Συγνώμη αν βγαίνω εκτός θέματος, αλλά πανικοβλήθηκα λίγο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool