Δεν υπάρχει καθαρά αντικειμενική, αλλά νομίζω η λιγότερη μεροληπτική είναι η καθημερινή. Είναι και η πιο σοβαρή θα έλεγα, για τα δεδομένα της χώρας. Για τα Τέμπη ήταν φανερά επικριτική ως προς την επικοινωνιακή διαχείριση του Πρωθυπουργού. Παραμένει βέβαια συντηρητική κεντροδεξιά και αρκετά στεγνή εφημερίδα, οπότε προσωπικά δε μου αρέσει, αλλά τουλάχιστον δεν πέφτει στο επίπεδο άλλων δεξιών εφημερίδων.
Παλιά είχα το Βήμα αρκετά ψηλά, αλλά πλέον είναι ξεκάθαρα φιλοκυβερνητική φυλλάδα. Τρίζουν τα κόκκαλα του Λαμπράκη.
Η Εφημερίδα των Συντακτών είναι η πιο σοβαρή αριστερή, έχει καλά ρεπορτάζ, αλλά πολλές φορές φανερά απλουστεύει και περιορίζεται σε διαρκή αντίλογο. Δεν την είχα αγοράσει επί Σύριζα οπότε δεν ξερω αν μεροληπτούσε τότε.
Η Εστία είναι αξιόλογη, όμως φανερά καραμανλική και "πατριωτική".
Νομίζω αυτές είναι οι 4 πιο σοβαρές, οι υπόλοιπες τύπου πρώτο θέμα, παραπολιτικά, ελεύθερος τύπος που έχουν πρωτοσέλιδα τύπου "γνωρίστε τα υποψήφια στις εκλογές γαλάζια στελέχη" είναι φυσικά άθλιες.
Όπως είπαν και πιο πάνω, καλύτερα να αγοράζει κανείς διάφορες εφημερίδες. Αν μένει στη μία σίγουρα σε κάποιο βαθμό χειραγωγείται.