American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

28-01-24

17:18
Ποια μάρκα ζυμαρικών χρησιμοποιείτε στο μαγείρεμα παιδιά;; Ρωτάω καθώς εδώ και χρόνια παίρναμε Barilla όμως τελευταία τα έχουν χαλάσει και δεν μου αρέσουν πλέον. Μετά πήρα να δοκιμάσω τα Melissa όμως ούτε αυτά μου έκαναν καλή εντύπωση καθώς μου φάνηκαν άνοστα.
Για πείτε ιδέες παιδιά. Περιμένω συμβουλές από τις μαγείρισσες του Forum.
Για πείτε ιδέες παιδιά. Περιμένω συμβουλές από τις μαγείρισσες του Forum.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

28-01-24

17:22
Μαράτα 
Αν και πολλές φορές αγοράζω και σάλτσες Barilla οι οποίες κάνουν τρομερή μακαρονάδα (pesto rosso ή pesto calabrese).

Αν και πολλές φορές αγοράζω και σάλτσες Barilla οι οποίες κάνουν τρομερή μακαρονάδα (pesto rosso ή pesto calabrese).
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

28-01-24

17:23
"Ακακιε...τα μακαρόνια να , ναι Misko.."
Αγοραζω όμως και Βαrilla γιατί έχουν κάποια σχεδια που δεν τα έχουν οι άλλες μάρκες. Επίσης κριθαράκι αγοράζω Melissa.
Έχω να σας πω βέβαια ότι όσο ζούσε ο πατέρας μου και η μητέρα μου δεν αγόραζα τιποτα τα έφτιαχναν εκείνοι με φρέσκο γάλα και αυγά....
Αγοραζω όμως και Βαrilla γιατί έχουν κάποια σχεδια που δεν τα έχουν οι άλλες μάρκες. Επίσης κριθαράκι αγοράζω Melissa.
Έχω να σας πω βέβαια ότι όσο ζούσε ο πατέρας μου και η μητέρα μου δεν αγόραζα τιποτα τα έφτιαχναν εκείνοι με φρέσκο γάλα και αυγά....
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

28-01-24

17:25
Είχε κάνει απόπειρα η θεία μου στο χωριό να φτιάξει χυλοπίτες.Έχω να σας πω βέβαια ότι όσο ζούσε ο πατέρας μου και η μητέρα μου δεν αγόραζα τιποτα τα έφτιαχναν εκείνοι με φρέσκο γάλα και αυγά....
Δεν τις πολυπετύχαινε, έβγαινε ένα νιανιά πράγμα μετά το μαγείρεμα.
Αλλά όπως και να 'χει, οι χυλοπίτες του χωριού (έστω από μικρή επιχείρηση που τις φτιάχνει), είναι φοβερές!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

28-01-24

17:33
"Ακακιε...τα μακαρόνια να , ναι Misko.."
Αγοραζω όμως και Βαrrila γιατί έχουν κάποια σχεδια που δεν τα έχουν οι άλλες μάρκες. Επίσης κριθαράκι αγοράζω Melissa.
Έχω να σας πω βέβαια ότι όσο ζούσε ο πατέρας μου και η μητέρα μου δεν αγόραζα τιποτα τα έφτιαχναν εκείνοι με φρέσκο γάλα και αυγά....
Τα Misko αξίζουν σαν γεύση;;
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

28-01-24

17:57
Μια χαρά είναι.. Ιδίως σπαγγέτι γιουβετσακι στο φούρνο ! Τέλεια..Τα Misko αξίζουν σαν γεύση;;
Παίζει ρόλο και πως θα τα μαγειρέψεις..Μην περιμένεις από μόνα τους τα ζυμαρικά να σου δώσουν γεύση.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

28-01-24

18:02
Μια χαρά είναι.. Ιδίως σπαγγέτι γιουβετσακι στο φούρνο ! Τέλεια..
Παίζει ρόλο και πως θα τα μαγειρέψεις..Μην περιμένεις από μόνα τους τα ζυμαρικά να σου δώσουν γεύση.
Συνήθως φτιάχνω Amatriciana όπου βάζω φρέσκο κρεμμύδι, φρέσκια σάλτσα ντομάτας, bacon, πιπέρι, τυρι και βασιλικό. Απλά τα Barilla τα χάλασαν τελευταία και δεν μου αρέσουν όπως παλιά.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

28-01-24

18:07
Μόνο Μίσκο παίρνω για το μαγειρεμα, αν και δεν ξερω πως μπορει να "χαλάσει" ενα μακαρονι απο τη μάνα του. Μακαρονι ειναι, δυο συστατικά, τι να σου χαλάσει; Σαν τι άλλη γεύση να σου βγάλει;
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

28-01-24

18:16
Barilla
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

28-01-24

18:25
Το να έχει χαλάσει το ζυμαρικό λίγο δύσκολο. Κάποιες φορές απλά εσύ δεν είσαι στην κατάλληλη ψυχική κατάσταση να απολαύσεις το φαγητό σου η και να το μαγειρέψεις σωστά. Αν είσαι ,down και το φαγητό που φτιαχνεις την ίδια γεύση έχειΣυνήθως φτιάχνω Amatriciana όπου βάζω φρέσκο κρεμμύδι, φρέσκια σάλτσα ντομάτας, bacon, πιπέρι, τυρι και βασιλικό. Απλά τα Barilla τα χάλασαν τελευταία και δεν μου αρέσουν όπως παλιά.


28-01-24

19:12
Έχω δοκιμάσει άπειρες μάρκες ανά τα χρόνια, αλλά σαν τα Barilla τίποτα.. Δε λασπώνουν κι επίσης έχουν Νο.7, το οποίο για εμένα είναι το ιδανικό πάχος.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

28-01-24

19:23
Barilla αλλά και τα no name μια χαρά τα τρώω αν δεν είναι ολικής.
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

28-01-24

19:26
Δεν έχεις δίκιο, είναι πολύ ωραία τα ολικής αν τα φτιάξεις στο τιγανη με φρέσκιαBarilla αλλά και τα no name μια χαρά τα τρώω αν δεν είναι ολικής.


28-01-24

19:29
Δε νιώθεις ότι έχουν μια διαφορετική, πιο βαριά, γεύση? Τρώγονται, αλλά θέλουν να τα συνηθίσεις πιστεύω.Δεν έχεις δίκιο, είναι πολύ ωραία τα ολικής αν τα φτιάξεις στο τιγανη με φρέσκια, και βασιλικό! Αν τα βρασεις όπως τα κανονικά μακαρόνια δεν γίνονται νόστιμα. Αν τα Μαγειρεψεις μαζί με τη σάλτσα δεν καταλαβαίνεις ότι είναι ολικής.
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

28-01-24

19:32
Οχι, καθόλου! Όπου μπορώ και αν ταιριάζει.. χρησιμοποιώ ολικής. Αν φτιάξω μακαρόνια για μένα, είναι σίγουρα ολικής! Τα ζυμαρικά γενικά πρέπει να τα αποφεύγω, δεν είναι για την ηλικία μου.Δε νιώθεις ότι έχουν μια διαφορετική, πιο βαριά, γεύση? Τρώγονται, αλλά θέλουν να τα συνηθίσεις πιστεύω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.