Μάτιασμα και μαγεία

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Γιατί λίγες κυρατσες ακομα και 40ρες δε ξέρουμε ότι τη βρίσκουν με μέντιουμ, καφεμαντεία και ταρώ;
Δεν βρισκεις οτι αυτο που λες ειναι λιγο σεξιστικο και ηλικιακα ρατσιστικο; Νομιζεις νεοι και αντρες δεν πανε; ή μονο γυναικες και 40ρες;Ετσι λες δηλαδη ναι;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το μάτι μπορει να έχει μεγαλύτερη υπόσταση απο τα ζώδια πχ. μεταφορά ενέργειας με τρόπο που να μην εχει βρει η επιστημη ακόμα, απο άνθρωπο σε άνθρωπο και υπερφορτωση του νευρικου συστήματος ή να υπάρχει ενας υποδοχέας που να παίρνει ινφο σαν bio-electrical feedback mechanism ασυρματα απο ανθρωπο σε άνθρωπο

Κάτι σαν την fringe theory οτι ολοι οι άνθρωποι ειμαστε συνδεδεμένοι μεταξύ μας και με το Θεο, το Συμπαν κλπ

Και για τα ζώδια αμα το ψάξεις, έχω διαβασει δυο διαφορετικα πράγματα κι ας τα θεωρω μπουρδες:

α) Οτι μας δόθηκαν απο τους 200 πεπτωκότες Αγγέλους (Εγρήγοροι - Watchers - πατέρες των Νεφελίμ προκατακλυσμιαίους) μαζι με την ικανότητα να φτιάχνουμε όπλα ή και κοσμήματα.

β) Οτι χωρις την αστρονομια ειναι μιση επιστημη, δεν επέπρωτο ποτέ να μας δοθεί μόνη της και γι αυτο φαινεται ως ανοησία απο καφετζούδες.
Μπουρδες ΟΛΑ.
Ειδικα οιχ ριστιανοι ουτε απο αποξω δεν θα επρεπε να περνουν.
Αλλα ειπαμε..η πλειονοτητα των χριστιανων ειναι γιαλαντζι.,Να λεμε και καμια αληθεια ναι;

Κι όμως, πλάκα πλάκα...αλλά η θρησκεία τα δέχεται αυτά. "Το μάτι", τη βασκανία, τις κατάρες, τη γλωσσοφαγιά, τη μαγεία, κ.λπ. Και τα θεωρεί ως απόρροια δαιμονικών ενεργειών. Υπάρχουν άγιοι, μάλιστα και αγίες "ειδικοί" : Η Αγία Ιουστίνη ή ο Άγιος Κυπριανός, ας πούμε. Που πριν γίνει άγιος...ήταν μάγος. Αυτούς επικαλείται, η εκκλησία, ως "βοήθεια" σε αυτά (και αυτούς, για την ακρίβεια...)...
Δεν τα δεχεται ο χριστος.ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ.Να τα λεμε σωστα αγαπουλα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Δεν τα δεχεται ο χριστος.ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ.Να τα λεμε σωστα αγαπουλα.
Το πάτησε το φίδι ο Χριστός, αν θυμάσαι. Το διάβολο, δηλαδή...

Τα "μάτια" και τα φρύδια είναι παιχνιδάκια...Αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά, το κακό/δαιμονικό υπάρχει (ασχέτως αν εσύ δεν το παραδέχεσαι...)...

Μπορεί να μιλάμε "εδώ μέσα" για ξεματιάσματα τής πλάκας και φτου φτου σκόρδα, αλλά αυτά είναι αστεία πράγματα...Υπάρχουν άλλα, όμως, πιο σοβαρά απ' αυτά, που δεν παίζουμε μαζί τους...

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Δεν βρισκεις οτι αυτο που λες ειναι λιγο σεξιστικο και ηλικιακα ρατσιστικο; Νομιζεις νεοι και αντρες δεν πανε; ή μονο γυναικες και 40ρες;Ετσι λες δηλαδη ναι;
Δηλαδή αν τους αντρες συγκεκριμενα μας πιάσει middle life crisis στα 35 και κυνηγάμε μικρούλες, αυτό αμα μας το πει γυναίκα και μας κρινει γι αυτό, θα ειναι επειδη ειναι ρατσίστρια και σεξίστρια;

Πάτε καλά ρε με τους διαφόρων ειδών -ισμούς; Που τα χετε βαφτισει ολα ρατσισμούς και σεξισμούς για να μην αγγίζει κανείς καμία όταν κάνει τις μαλακίες της στα 40 στην καφετζού;

Ή έχουμε πατριαρχία άρα και στερεότυπα, άρα ο άντρας τρέχει όλη μέρα για το χρήμα μπας και βρει γυναίκα αυριο να τον κοιτάξει, άρα και η γυναίκα είναι ηλίθια στα 40 όταν τρέχει στις καφετζούδες

ή

Και ο άντρας και η γυναικα τρέχουν σε καθε ηλικία στις καφετζουδες, οπότε συνολικά η ανθρωπότητα ειναι ηλίθια, οπότε μέσω της ηλιθιότητας συνάγουμε ότι δεν υπάρχει πατριαρχία αλλά απόλυτη ισότητα εν τοις πράγμασι.

Αγαπούλα.

Μπουρδες ΟΛΑ.
Αλλα ειπαμε..η πλειονοτητα των χριστιανων ειναι γιαλαντζι.,Να λεμε και καμια αληθεια ναι;
Αμα πω αλήθειες θα πονέσουν τα πόδια σου απο το τρέξιμο.

Δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι μπούρδα και τι όχι. Το μόνο που μπορείς να ξέρεις είναι οτι κατι δεν έχει αποδειχθεί. Γι αυτο και λέγεται θεωρία του περιθωρίου, λαικά ψεκ ή φευγάτοι.

Ενα πραγματικά ανοιχτόμυαλο ον, θα έλεγε "οκ ας το κρατησουμε σαν ενδεχόμενο ανοιχτό, αλλά μεχρι στιγμής το μάτι δεν αποδεικνύεται επιστημονικά"

Ακόμα δεν ξέρουμε κοινώς. Αυτο το δέχομαι πιο εύκολα από το "δεν ειναι σιγουρα, ή είναι μπουρδα".

Το επίπεδο της αλαζονείας της ανθρωπότητας να έχει αναγάγει τα πάντα σε έναν υλισμό που εξηγείται απο δέκα νοματαίους στην Ελιτ των Πεφωτισμένων και that's it, οτιδηποτε αλλο πνευματικο "ειστε μπουρδα", αυτο το λες και Οργουελικό.

Υπάρχουν τόσες γραπτές (Αιθιοπικα Ευαγγέλια) και προφορικές (Ινδιάνοι κλπ) παραδόσεις, απο μυθους για μακρινά κατοικήσιμα άστρα, μέχρι προιστορικους γίγαντες, λατρεία του Όφεως και Χθόνιων Θεοτήτων πριν το Δωδεκάθεο ως κάτι ιερό, προκατακλυσμιαιοι πολιτισμοί, Θωθ, Κετσακοτλ κλπ

Βρήκε ο Γκραχαμ Χανκοκ την Γιγάντια στην Μάλτα, του λενε λες μπουρδες.
Πήγε στο Γκομπεκλι Τεπε στην Ανατολία βρηκε στυλους με σκαλιστά για κατακλυσμό και βροχή μετεωριτών που προκάλεσε παγκόσμια καταστροφή, του λενε λες μπουρδες. Στην ινδονησια το ίδιο, στην Ιαπωνια υποθαλάσσια το ίδιο.

Όλα είναι μπούρδες. Ότι σας λένε τα μασωνά να πιστευετε. Οτι βγήκαμε απο την Χαναάν, λέγαμε όλοι Σαλόμ και λατρευαμε τον Γιαχβε που ηταν εκδικητικος και έκαιγε τα Σοδομα και τα Γομορα.

Κι όταν κατι δεν μπορεις να το εξηγήσεις ή να το συζητήσεις, αμέσως "Ουμμμμ ναι αλλά Η ΧΡΥΣΤΥΑΝΕΙ ΔΕΝ ΠΥΣΤΕΒΕΤΕ".

Και που ξερεις εσυ αν πιστευει ο καθένας και πόσο; Νταβατζή πίστης σε βάλαμε;

Εγκαλείς εσύ εμάς για πίστη στο Χριστό, εσυ;

Να μας εγκαλέσει ο Αρχιεπίσκοπος να πω παει στα κομμάτια. Να μας εγκαλέσει θέλημα Θεου ή φανέρωμα Αγιου, να πέσω στα γόνατα.

Αλλά να μας εγκαλούν και οι αμαρτωλοί για υποκρισία, πάει πολύ.

Αφορμή τα ψάχνεις αυτα και τα λες για να αποδυναμώσεις τους Χριστιανούς και το Χριστιανισμό.

Εξάλλου οκ δεν το γουσταρετε και δεν μας γουστάρετε. Τι σας τρώει, τι σας φαγουρίζει τόσο πολύ με τους Χριστιανούς;

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Μπουρδες ΟΛΑ.
Αυτό τώρα τι είδα. Αν και δεν το λες σ' εμένα...

Τί λύσσα, όμως, κι αυτή...Και δεν το λέω μόνο για σένα. Λυσσάτε, κυριολεκτικά, κάποιοι/ες για το τι Χριστιανοί είναι κάποιοι...Το λέτε, το ξαναλέτε. Εμμονικά, με κακία, σχεδόν...Τί σας κόφτει εσάς ; Τί σας νοιάζει αν είναι γιαλαντζί ή υποκριτές κ.λπ. ; Αυτοί θα "το βρουν", μπροστά τους. Η δικιά σας η γούνα θα καεί ;

Αυτό είναι υποκρισία για μένα. Να σας "την δίνει" που ο Χριστιανός είναι αμαρτωλός. Λες και σας είπε ποτέ κανείς ότι Χριστιανός = αγγελούδι...

Ό,τι μπορεί ο καθένας κάνει...

Ας κοιτάξει ο καθένας την καμπούρα του κι ας αφήσει ήσυχο τον διπλανό. Κριτής μόνο Ένας είναι...Και κανείς άλλος.-

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.264 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Αυτο το λεει και ο Δανεζης..αλλα καμια σχεση με ματιασματα.Ενας αχταρμας στο κεφαλι καποιων.

Eclipse

Διάσημο μέλος

Τι σας τρώει, τι σας φαγουρίζει τόσο πολύ με τους Χριστιανούς;
Νομίζω ότι η Πουπι (κι εγω πολλές φορές) επικεντρώνεται κυρίως στον Χριστιανισμό γιατί Χριστιανοί υπάρχουν στο φόρουμ και σε αυτή τη θρησκεία πέφτει η συζήτηση. Εγω το έχω πει πολλές φορές (γιατί ο Ηλίας πχ πιστεύει ότι αντιπαθώ μόνο τον Χριστιανισμό), δεν μου αρέσουν οι Αβρααμικες θρησκείες και γενικότερα οι θρησκείες που με έμμεσο ή άμεσο τρόπο υποστηρίζουν ανισότητες/ βίαιη συμπεριφορά.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Μας φαγουριζει η υποκρισια...οχι ο χριστιανισμος.Εγω εχω δηλωσει οπαδος της φιλοσοφιας του Χριστου..και ας ηταν ενας απλος ανθρωπος...δεν με ενδιαφερει αν ηταν θεος η οχι...οι θρησκευαμενοι χριστιανοι ομως υποτιθεται οτι θα επρεπε να ακολουθουν αυτα που ειπε ο Χριστος.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ αγαπουλες.Μονο στα λογια χριστιανοι..στην πραγματικοτητα ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

δεν μου αρέσουν οι Αβρααμικες θρησκείες και γενικότερα οι θρησκείες που με έμμεσο ή άμεσο τρόπο υποστηρίζουν ανισότητες/ βίαιη συμπεριφορά.
Εμενα ΚΑΜΙΑ θρησκεια.Απλα εδω,οπως σωστα λες..εχουμε δηθεν χριστιανους..ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ...οποτε και για αυτο μιλαμε για τους χριστιανους.Αν εδω μεσα ειχα μουσουλμανους αντιστοιχα θα ελεγα.

Eclipse

Διάσημο μέλος

Μας φαγουριζει η υποκρισια...οχι ο χριστιανισμος.Εγω εχω δηλωσει οπαδος της φιλοσοφιας του Χριστου..και ας ηταν ενας απλος ανθρωπος...δεν με ενδιαφερει αν ηταν θεος η οχι...οι θρησκευαμενοι χριστιανοι ομως υποτιθεται οτι θα επρεπε να ακολουθουν αυτα που ειπε ο Χριστος.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ αγαπουλες.Μονο στα λογια χριστιανοι..στην πραγματικοτητα ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

Εμενα ΚΑΜΙΑ θρησκεια.Απλα εδω,οπως σωστα λες..εχουμε δηθεν χριστιανους..ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ...οποτε και για αυτο μιλαμε για τους χριστιανους.Αν εδω μεσα ειχα μουσουλμανους αντιστοιχα θα ελεγα.
Οκ, το τι λέει ο καθένας εδώ πέρα δεν μπορείς να πεις ότι τον χαρακτηρίζει και στην πραγματική ζωή εκεί έξω, για να μπορείς να αμφισβητείς την πίστη του.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Οκ, το τι λέει ο καθένας εδώ πέρα δεν μπορείς να πεις ότι τον χαρακτηρίζει και στην πραγματική ζωή εκεί έξω, για να μπορείς να αμφισβητείς την πίστη του.
Τις ιδεες τους κρινω..αφου βλεπεις τον δηθεν χριστιανο εδω να ειναι εθνικιστης.,να μισει αλλους λαους,να ειναι εγωπαθεις κλπ.Οποτε και σαφως αμφισβητω το ποσο ΣΩΣΤΟΣ χριστιανος ειναι.Δεν νομιζω καποιος να λεει οτι ειναι εθνικιστης και να μην ειναι.Ο εθνικισμος ειναι αδιαμφισβητητα ΕΚΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.Ξεκαθαρα.Οποτε ναι..αμφισβητω σαφεστατα το ποσο σωστοι χριστιανοι ειναι.Κια οχι δηθεν.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Ναι...αυτό λέμε. Το "μόνο στα λόγια Χριστιανοί" ή "δήθεν Χριστιανοί", δεν είναι κανείς αρμόδιος για να το κρίνει...Ακόμα και ο πλέον αμαρτωλός, μπορεί να κρύβει πολύ Χριστό "μέσα του". Εμείς μπορεί να βλέπουμε την "αμαρτία" τού καθενός. Την ψυχή του, όμως, τη μεταμέλειά του ή, ακόμα ακόμα, και την πρόθεσή του να γίνει καλύτερος Χριστιανός (ενώ, για τους χ,ψ λόγους, τα πάθη του τον εμποδίζουν...), δεν τα γνωρίζουμε...

Είναι τέρμα εγωιστικό ν' ασχολούμαστε με την υποκρισία τού διπλανού, και να μη βλέπουμε τη δική μας...

Ας ασχοληθεί ο καθένας με τα δικά του και ας μην κόπτεται για το "γείτονα"...

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Επισης οταν ο Χριστος ελεγε μακρια απο μαγειες και αγυρτες..εδω βλεπουμε ζωδια και ξεματιασματα.Ποοσο πιο αντιχριστιανικα.Οποτε δν χρειαζεται εγω να αμφισβητησω τιποτα.Μονοι τους αμφισβητουνται.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Ναι, "ρίχνουμε" και τα ταρώ τις νυχτιές..."Φωνάζουμε" και τα πνεύματα...

Άντε, μωρέ...Μπερδεύουμε τις πλακίτσες με τα σοβαρά...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Αυτό το λέει ο Βουδισμός έντονα και ο Ινδουισμός ακόμα
Βεβαίως. Αγαπημένες και οι δυο θρησκειες. Μικρο άρμα και μεγάλο άρμα, χιραγκάνα (βουδισμός), παράλληλα σύμπαντα, ταξιδι στο χρονο με τον ηγεμονα Μουτσουκούντα και άλλα ωραια στον Ινδουισμό

Φυσικα και τα λένε και ειναι πάρα πολύ ενδιαφέροντα.

Νομίζω ότι η Πουπι (κι εγω πολλές φορές) επικεντρώνεται κυρίως στον Χριστιανισμό γιατί Χριστιανοί υπάρχουν στο φόρουμ και σε αυτή τη θρησκεία πέφτει η συζήτηση. Εγω το έχω πει πολλές φορές (γιατί ο Ηλίας πχ πιστεύει ότι αντιπαθώ μόνο τον Χριστιανισμό), δεν μου αρέσουν οι Αβρααμικες θρησκείες και γενικότερα οι θρησκείες που με έμμεσο ή άμεσο τρόπο υποστηρίζουν ανισότητες/ βίαιη συμπεριφορά.
Ο τρόπος σου όμως είναι κόσμιος. Λες δεν μου αρέσουν αυτές γιατί "έτσι".

Το αν θα διαφωνήσουμε στο "έτσι" ειναι άλλο θέμα.

Δεν είσαι όμως "κάτσε κατω ρε χριστιανόπληκτε υποκριτή γιαλαντζι ντολμά να χαμε και λιγη φέτα"

Ο πολιτισμός ενός ανθρωπου φαίνεται απο την αντιμετώπιση πραγμάτων και ανθρώπων με τους οποίους διαφωνεί.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.
Για μένα χτυπάει...η κουδούνα ή γενικά μιλάς ;
γενικά καλέ, γιατί να το πω για σένα επειδή έχεις το ψευδώνυμο και μόνο;
όχι, γενικά τόσος κόσμος που ασχολείται με ζώδια
Το μάτι μπορει να έχει μεγαλύτερη υπόσταση απο τα ζώδια πχ. μεταφορά ενέργειας με τρόπο που να μην εχει βρει η επιστημη ακόμα, απο άνθρωπο σε άνθρωπο και υπερφορτωση του νευρικου συστήματος ή να υπάρχει ενας υποδοχέας που να παίρνει ινφο σαν bio-electrical feedback mechanism ασυρματα απο ανθρωπο σε άνθρωπο
Κάτι σαν την fringe theory οτι ολοι οι άνθρωποι ειμαστε συνδεδεμένοι μεταξύ μας και με το Θεο, το Συμπαν κλπ
αυτό που λες μου θυμίζει το βιβλίο the Secret που λέει για νόμο της έλξης (όχι του νεύτωνα αλλά η θεωρία ότι με το να σκέφτεσαι κάτι και να το θέλεις πολύ, αυτό γίνεται, ειδικά αν εστιάζουν στο ίδιο πολλοί άνθρωποι κλπ). Αυτά προς το παρόν είναι στη σφαίρα των θεωριών συνωμοσίας όμως.

Πάνω σε αυτά έχουν πατήσει πολλοί τσαρλατάνοι και πιάνουν κανονικές επιστημονικές θεωρίες όπως κβαντομηχανική (όπως κβαντικό εναγκαλισμό που είναι legit θέμα αιχμής στην επιστήμη) και βγάζουν κάτι βαρύγδουπα σοφίσματα όπως κβαντικό ρέικι, κβαντικό ακτιβισμό, βιοσυντονισμό και τέτοιες όμορφες ψευδοεπιστήμες (καλά να μην πω και για την ομοιοπαθητική άλλο μέτωπο από εκεί):

και για να το συνδέσω με το νόμο της έλξης, το λένε επειδή όλα είναι ενέργεια και η σκέψη είναι ενέργεια, οπότε δυισμός ύλης-ενέργειας, άρα λένε μπορεί η σκέψη να επηρεάσει κάτι άλλο έξω από το σώμα, είτε άνθρωπος (μάτι-συσσώρευση ξένης "ενέργειας") είτε αντικείμενο (πχ τηλεκίνηση). Ε δεν είναι τόσο απλό όμως.

@Valder δες ξανα τι εγραψα το εκανα Update με περισσοτερα

Τελευταία επεξεργασία:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

γενικά καλέ, γιατί να το πω για σένα επειδή έχεις το ψευδώνυμο και μόνο;
όχι, γενικά τόσος κόσμος που ασχολείται με ζώδια

αυτό που λες μου θυμίζει το βιβλίο the Secret που λέει για νόμο της έλξης (όχι του νεύτωνα αλλά η θεωρία ότι με το να σκέφτεσαι κάτι και να το θέλεις πολύ, αυτό γίνεται, ειδικά αν εστιάζουν στο ίδιο πολλοί άνθρωποι κλπ). Αυτά προς το παρόν είναι στη σφαίρα των θεωριών συνωμοσίας όμως.
Ναι, το πα πιο πάνω fringe, περιθωριακή. Ξέρεις οτι ψοφάω για κάτι τέτοια όμως.

Πάνω σε αυτά έχουν πατήσει πολλοί τσαρλατάνοι και πιάνουν κανονικές επιστημονικές θεωρίες όπως κβαντομηχανική (όπως κβαντικό εναγκαλισμό που είναι legit θέμα αιχμής στην επιστήμη) και βγάζουν κάτι βαρύγδουπα σοφίσματα όπως κβαντικό ρέικι, κβαντικό ακτιβισμό, βιοσυντονισμό και τέτοια όμορφες ψευδοεπιστήμες (καλά να μην πω και για την ομοιοπαθητική άλλο μέτωπο από εκεί)
Εννοείται ότι υπάρχουν ένα σωρό τσαρλατάνοι, συνηθως πρέπει να τα ξεψαχνίσεις για να βρεις 10% αλήθειας ακόμα και μες τους πιο έγκυρους του occult παρανόρμαλ κλπ.

Άκου κβαντικο ρέικι... :lol:

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.534 μηνύματα.
Μέρα νύχτα, 24/7, με τον Χριστιανισμό ασχολούνται κάποια "λαμπρά μυαλά" που έχουν δει το φως το αληθινό και κατάλαβαν ότι όλα αυτά είναι παραμύθια. Μέχρι και σε θέμα για το μάτι θα βρουν αφορμή να ρίξουν χολή. Σε πείσμα όλων, όμως, ο Χριστιανισμός θα είναι εδώ για πάντα, όταν εγώ και όλοι μας δεν θα είμαστε ούτε καν ανάμνηση.

αρχείο λήψης (4).jpeg

Υ.Γ.: Επειδή αναφέρθηκαν οι αβρααμικές θρησκείες να τονίσω πως, παρόλο που έχω πει πολλές φορές για το ισλάμ, εννοείται ότι προτιμώ έναν Μουσουλμάνο (όπως φυσικά και έναν Ιουδαϊστή) από έναν άθεο (άθεο, όχι άθρησκο), γιατί τουλάχιστον ο πρώτος πιστεύει σε κάτι.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.
Είναι πάγια τακτική των φανατικών "θρησκευόμενων", όταν κάποιος αναφέρει τις υπερβολές και τα ατοπήματα ΟΛΩΝ των θρησκειών, να του αποδίδουν αμέσως την κατηγορία ότι "πολεμά το χριστιανισμό". Αυτό πολύ απλά δείχνει (και) ανασφάλεια για την "πίστη" τους.

1737215158236.png

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Είναι πάγια τακτική των φανατικών "θρησκευόμενων", όταν κάποιος αναφέρει τις υπερβολές και τα ατοπήματα ΟΛΩΝ των θρησκειών, να του αποδίδουν αμέσως την κατηγορία ότι "πολεμά το χριστιανισμό". Αυτό πολύ απλά δείχνει (και) ανασφάλεια για την "πίστη" τους.

Δεν θεωρείς ότι παίζει ρόλο, πως ο διάλογος γίνεται σε μια κατα πλειοψηφία χριστιανική χώρα (μέχρις ώρας), οπότε ο μέσος άνθρωπος όπου ακούσει θρησκεία θα σκεφτεί αυτόματα την κρατούσα θρησκεία του τόπου του;

Τι το τόσο παράξενο σου κάνει εντύπωση; Αν ήσουν στο Ιραν, θα είχες αντίλογο με τη Σιιτική του μετάφραση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια