Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.076 μηνύματα.
Πριτς, και δεν την δίνω στον σατανά που θα είναι πρόθυμος να πληρώσει κιόλας ;Και κάτι άλλο, γιατί είδα κάτι πριν που λέγατε.
Όσοι εργάζεστε κάνατε απλά την δουλειά σας τελεία και παύλα. ΔΕΝ δίνετε την ψυχή σας (μόνο στον Θεό θα την δώσετε) πουθενά, σε καμία επιχείρηση εκτός αν είναι δική σας.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εγώ θα πω μπράβο Γιάννη.
Μόνο ξύλο και γαμήσι. Μια μέρα θα είσαι υπεύθυνος προσωπικού, οι χαλβάδες στην ζωή δεν κερδίζουν κάτι, μόνο τους πατάνε.
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.575 μηνύματα.
Γι αυτο κάποιο δεν ειναι ικανοί για να γίνουν επιχειρηματίεςΠριτς, και δεν την δίνω στον σατανά που θα είναι πρόθυμος να πληρώσει κιόλας ;![]()

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.076 μηνύματα.
Αυτό ήταν sales skillΓι αυτο κάποιο δεν ειναι ικανοί για να γίνουν επιχειρηματίες![]()
.Αλλά μια μέρα ίσως να με δεις και επιχειρηματία. Θα δείξει γιατί βαριέμαι κιόλας εύκολα και θέλω να έχω πολύ ελευθερία, το οποίο δεν είναι πάντα εφικτό(ανάλογα και την επιχείρηση βέβαια).
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.575 μηνύματα.
Στο εύχομαι πραγματικά ΑΛΛΑΑυτό ήταν sales skill.
Αλλά μια μέρα ίσως να με δεις και επιχειρηματία. Θα δείξει γιατί βαριέμαι κιόλας εύκολα και θέλω να έχω πολύ ελευθερία, το οποίο δεν είναι πάντα εφικτό(ανάλογα και την επιχείρηση βέβαια).
ΑΝ επιλέξεις να γίνεις επαγγελματίας ξέχνα τη ελευθερία που είχες...
Οποία επιχείρηση και να έχεις, τις ημέρες που δεν είσαι οn stage που λέμε , θα είσαι στα παρασκήνια να προσπαθείς να βρίσκεις νέες ιδέες για προώθηση και εξέλιξη...
Ειναι τόσο γλυκό το ποτό της προσωπικής εξέλιξης και ανταμοιβής που δύσκολα μπαίνεις στην απεξάρτηση ....
Οι μηχανές θα σβήσουν όταν πάρεις σύνταξη, σιγά το πράγμα

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.696 μηνύματα.
Σωστό.Πριτς, και δεν την δίνω στον σατανά που θα είναι πρόθυμος να πληρώσει κιόλας ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 16:36
Εγώ θα πω μπράβο Γιάννη.
Μόνο ξύλο και γαμήσι. Μια μέρα θα είσαι υπεύθυνος προσωπικού, οι χαλβάδες στην ζωή δεν κερδίζουν κάτι, μόνο τους πατάνε.
Δυστυχώς ζούμε σε έναν κόσμο αηδιαστικά αφιλοτιμο.
Ή θα πατήσεις ή θα σε πατήσουν.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.935 μηνύματα.
καταστρεφετε ο,τι αγγιζετετι ειναι αυτα που κάνουμε;
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.361 μηνύματα.
καταστρεφετε ο,τι αγγιζετε
δε νομίζω. εμείς οι αριστεροί εργάτες φτιάχνουμε τα πάντα. και στα περισσότερα δεν έχουμε καν πρόσβαση.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.035 μηνύματα.
Τότε πως τα φτιάχνετε τα πάντα αμα δεν έχετε πρόσβαση στα περισσότερα; Με αγιουχάσκα και ντάγκλα οπως ο Κάρλος Καστανέντα που εβλεπε τους Βολαδόρες αφού την είχε πιεί με τους ινδιάνους;δε νομίζω. εμείς οι αριστεροί εργάτες φτιάχνουμε τα πάντα. και στα περισσότερα δεν έχουμε καν πρόσβαση.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.361 μηνύματα.
Τότε πως τα φτιάχνετε τα πάντα αμα δεν έχετε πρόσβαση στα περισσότερα; Με αγιουχάσκα και ντάγκλα οπως ο Κάρλος Καστανέντα που εβλεπε τους Βολαδόρες αφού την είχε πιεί με τους ινδιάνους;
εννοώ να τα απολαύσουμε ως τελικοί καταναλωτές σπιρτούλη.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.322 μηνύματα.
Τότε πως τα φτιάχνετε τα πάντα αμα δεν έχετε πρόσβαση στα περισσότερα; Με αγιουχάσκα και ντάγκλα οπως ο Κάρλος Καστανέντα που εβλεπε τους Βολαδόρες αφού την είχε πιεί με τους ινδιάνους;
Γενικά οι αριστεροί μόνο κλάψα είναι, τους φταίνε τα πάντα και νομίζουν ότι έχουν δίκιο.
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 777 μηνύματα.
Οπως έγραψα και για τον σοφό γέροντα, ο γέροντας στον τομέα της σοφίας στις φυλές ήταν καλύτερος από τους άλλους, αλλά στις ισότιμες φυλές (γιατί δεν ήταν όλες) δεν κατείχε το ρόλο του Νόμου αλλά του συμβούλου.Μπορει να αναγνωρίζουμε κάποιον ως καλό, αλλά δεν σημαίνει πως ακολουθούμε και εντολές του και πόσο μάλλον τυφλά. Τα σχήματα τα οποία επικαλείσαι πχ τον βάζουμε υπεύθυνο κλπ είναι τέτοια που ενέχουν στην δομή τους την ιεραρχία και την εξουσία (περιβάλλον σύγχρονων δουλειών), για να είναι ισότιμη η σχέση θα πρέπει να μην σκέφτεσαι με την τωρινή δομή που προέκυψε από την εξουσια-ιδιοκτησια. Στο σχήμα αυτό προφανώς και δεν μπορείς να το διακρινεις. Σε κάποιες φυλές ο καλύτερος κυνηγός δεν έχαιρε προνομίων νομίζω ότι ούτε καλα-καλα επαίνους, θεωρούσε χρέος του να σιτίζει την κοινότητα με το ταλέντο του.Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Αν κάποιος είναι καλύτερος σε κάτι, δεν τον αναγνωρίζουμε απλώς, τον βάζουμε και υπεύθυνο σε αυτό το κάτι και αυτός μας δίνει εντολές, μας κατευθύνει κ.λπ., εν ολίγοις έχουμε μια σχέση εξουσίας μαζί του. Δεν είναι και δεν πρέπει να είναι ισότιμη για να γίνεται η δουλειά και σε αυτό αναφέρομαι όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και οπουδήποτε σχηματίζεται μία ομάδα. Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν ο υπεύθυνος/ηγέτης καταχράται την εξουσία του, αλλά η έννοια της εξουσίας είναι ένα από τα ομορφότερα και πολυτιμότερα πράγματα στον κόσμο, όταν τη χειριζόμαστε σωστά, είτε είμαστε ανώτεροι είτε κατώτεροι.
Τι σημαίνει bug; υπήρξαν τέτοιες οργανώσεις κοινωνιών στην ιστορία; Ναι! Τέλος! Αυτό γράφτηκε και στην πραγματικότητα, αρα ισως είναι εφικτό. Το τι θεωρείς ανώτερη κοινωνία είναι καθαρά υποκειμενικό μιας και αν μεγαλωνες σε άλλη οργάνωση κοινωνική εκείνη θα θεωρούσες ανώτερη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool