Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.462 μηνύματα.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ο τραγουδιστής που καταγγέλλεται - Η ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου του
Ο Γιώργος Μαζωνάκης διαψεύδει κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά, μιλώντας για «οργανωμένο σχέδιο εκβιασμού» σε βάρος του, ενώ η υπόθεση διερευνάται από τις αρμόδιες Αρχές.
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.957 μηνύματα.
Ο καταγγέλων υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής του προσέφερε συνάντηση με πρόσωπα που θα τον πληρώσουν για σεξουαλική επαφή, κάτι που εκείνος αρνήθηκε.
Ομόφωνα αθώοι για το «ροζ σκάνδαλο» - ΤΑ ΝΕΑ
Όλοι αθώοι. Οι κατηγορίες των δύο μαρτύρων δεν έπεισαν τους δικαστές για την ενοχή γνωστών προσώπων από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο Τα
Εχει ξανακατηγορηθεί γι'αυτό στο παρελθόν, για ναρκωτικά και σεξ επί πληρωμή το 2000. Αθωώθηκε βέβαια..
Δεν μπορώ να πω ότι πέφτω από τα σύννεφα λοιπόν.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.743 μηνύματα.
Θεωρώ απίστευτα χυδαίο να χρηματίζεις τον άλλον, πατώντας ενδεχομένως και στην ανάγκη του για χρήματα ή για επαγγελματική αποκατάσταση για να ικανοποιήσεις τις ορμές σου.
Μια φορά στο μετρό Αιγάλεω στην πλατεία με είχε σταματήσει μια νεαρή κοπέλα, αρκετά όμορφη "παρά την κατάστασή της" και μου ζήταγε χρήματα / ήταν δηλαδή ζητιάνα. Όχι ρομά κτλ.
Αμέσως το πονηρό - υποψιασμένο μυαλό μου σκέφτηκε πόσοι καλοθελητές θα της είχαν κάνει τη δική τους... αντιπρόταση!

Μια φορά στο μετρό Αιγάλεω στην πλατεία με είχε σταματήσει μια νεαρή κοπέλα, αρκετά όμορφη "παρά την κατάστασή της" και μου ζήταγε χρήματα / ήταν δηλαδή ζητιάνα. Όχι ρομά κτλ.
Αμέσως το πονηρό - υποψιασμένο μυαλό μου σκέφτηκε πόσοι καλοθελητές θα της είχαν κάνει τη δική τους... αντιπρόταση!
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα.
Μπαζει από πάρα πολλά σημεία η υπόθεση...
1) Η φερόμενη σεξουαλική παρενόχληση έγινε Μαρτιο-Απριλιο, ο Στεφ συνέχιζε να τραγουδάει στο Fever μέχρι Μάιο, και μάλιστα έσβησε τούρτα με τη φάτσα του Μαζωνάκη πρώτη μούρη στα γενέθλια του τον Ιούλιο. Συνεπώς τι έκανε τόσους μήνες; Πήρε χρονο να το συνειδητοποιήσει;
2) Στα σοσιαλ έχει άπειρα χαιλαιτς και φωτό με τον Μαζωνάκη, πολλά εκ των οποίων ανεβάστηκαν μετά τη φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση, ενώ έκανε πριν μόλις 8 μέρες λαικ στα πόστ του.
3)Διατυμπανίζει εδώ και μέρες στα πρωινάδικα και στους "δημοσιογράφους" ο καταγγελων ότι πρόκειται να κάνει μήνυση, και συγκεκριμένα έδωσε και ημερομηνία, λες και πρόκειται να κυκλοφορήσει άλμπουμ. Εντελώς τυχαία ή καταγγελία έγινε την ημέρα της πρεμιέρας του Μαζωνάκη στην Ακτή Πειραιώς. Επίσης εντελώς τυχαία τον περίμεναν έξω απ' την Ευελπίδων στρατός από κάμερες και δημοσιογράφους. Προαναγγελομενη μήνυση με δημοσιογραφική κάλυψη πρώτη φορά ακούω.
Πολύ καλό το παραμύθι αλλά μου φαίνεται ότι δεν έχει δράκο..
(προφανώς και αν αληθεύουν όλα αυτά είναι για πολύ βαθιά μέσα στο κελί ο Μαζωνάκης)
1) Η φερόμενη σεξουαλική παρενόχληση έγινε Μαρτιο-Απριλιο, ο Στεφ συνέχιζε να τραγουδάει στο Fever μέχρι Μάιο, και μάλιστα έσβησε τούρτα με τη φάτσα του Μαζωνάκη πρώτη μούρη στα γενέθλια του τον Ιούλιο. Συνεπώς τι έκανε τόσους μήνες; Πήρε χρονο να το συνειδητοποιήσει;
2) Στα σοσιαλ έχει άπειρα χαιλαιτς και φωτό με τον Μαζωνάκη, πολλά εκ των οποίων ανεβάστηκαν μετά τη φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση, ενώ έκανε πριν μόλις 8 μέρες λαικ στα πόστ του.
3)Διατυμπανίζει εδώ και μέρες στα πρωινάδικα και στους "δημοσιογράφους" ο καταγγελων ότι πρόκειται να κάνει μήνυση, και συγκεκριμένα έδωσε και ημερομηνία, λες και πρόκειται να κυκλοφορήσει άλμπουμ. Εντελώς τυχαία ή καταγγελία έγινε την ημέρα της πρεμιέρας του Μαζωνάκη στην Ακτή Πειραιώς. Επίσης εντελώς τυχαία τον περίμεναν έξω απ' την Ευελπίδων στρατός από κάμερες και δημοσιογράφους. Προαναγγελομενη μήνυση με δημοσιογραφική κάλυψη πρώτη φορά ακούω.
Πολύ καλό το παραμύθι αλλά μου φαίνεται ότι δεν έχει δράκο..
(προφανώς και αν αληθεύουν όλα αυτά είναι για πολύ βαθιά μέσα στο κελί ο Μαζωνάκης)
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.508 μηνύματα.
Δεν γνωριζω/δεν απαντω.
Δεν ειναι ανουσιο μηνυμα..εχω ,λογο που το γραφω.
Ποιος γραφει τι..και με ποια αποδειξη για την μια ή την αλλη πλευρα;
Πως μπορουμε να ξερουμε τι ειναι αληθεια και τι οχι;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Τελεια και παυλα.
Δεν ειναι ανουσιο μηνυμα..εχω ,λογο που το γραφω.
Ποιος γραφει τι..και με ποια αποδειξη για την μια ή την αλλη πλευρα;
Πως μπορουμε να ξερουμε τι ειναι αληθεια και τι οχι;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Τελεια και παυλα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool