Μήπως ξέρετε; - Διάφορες, σκόρπιες απορίες

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.691 μηνύματα.
Το Μαμ ξερω και ειναι απαιχτη και φτηνη 1,3€ ..γαμωτο δεν προλαβαινει... εγκαυμα παθαινεις να την φας. Οταν περναω απο εκει και μπορω να σταθω θα παρω οποσδηποτε.
Φτηνή, αλλά πολύ μικρή. Σε κανέναν δεν φτάνει μία, αλλά όλοι παίρνουν από δύο και πάνω. Έχω πάρει και τρεις. Πολλές φορές έχει και ουρά μέχρι να βγουν από το φούρνο και πράγματι αν φας βιαστικά το έγκαυμα είναι σίγουρο.

1762694611824.png
1762695283378.png

Τελευταία επεξεργασία:

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.395 μηνύματα.
Φτηνή, αλλά πολύ μικρή. Σε κανέναν δεν φτάνει μία, αλλά όλοι παίρνουν από δύο και πάνω. Έχω πάρει και τρεις. Πολλές φορές έχει και ουρά μέχρι να βγουν από το φούρνο και πράγματι αν φας βιαστικά το έγκαυμα είναι σίγουρο.

Ναι ετσι... μια δεν φτανει και δυο ειναι πολλες... αμα θες τρεις τοτε υπαρχουν κατι καλες κοπελες που τις λενε διαιτολογες.
Εκεινο που δινει ρεστα ειναι τα κοριτσια εκει...δεν στην βαζουν σε σακουλακι ... μεγαλο χαρτι,μετα μικρο χαρτι για πατο και απαιχτο τυλιγμα.
Μια κρυα παρακαλω... δεν εχω τωρα βγηκε.. καλε θα καω.. ε τι ? ολα τα ωραια καυτά ειναι... τι να πω? με ταπωσε.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.691 μηνύματα.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.395 μηνύματα.
Κανείς δεν διαφωνεί για τα κορίτσια του ΜΑΜ. . .

Ε ναι ..ειναι και ρεσπεκτ...λιωνουν στην δουλεια και ειναι και στο πεζοδρομιο...
Το ακρον την επιτυχιας.... δεν εχω τιποτα ,αλλα ειμαι ο πρωτος... να παει να το μελετησει το εκπα ,καπου εκει νομιζω εχουν την σχολη τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια