Jo_
Εκκολαπτόμενο μέλος

ολος ο κοσμος τους λεει ΄΄Μακεδονια''![]()
Για αυτό πιστεύω ευθύνονται οι Αμερικανοί. Σε αυτή τη 'διαφωνία' η θέση τους ήταν ξεκάθαρη. Και σα να μην έφτανε όλο αυτό επηρέασαν και όλο τον κόσμο..
Αλλά οι διαπραγματεύσεις έχουν τερματιστεί ή όχι; Είναι επίσημο το FYROM;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

δεν ξερω ποιος φταιει αλλα το εχει πετυχει..εμενα πιο λογικο μου μοιαζει να ειναι επισημο το μακεδονια παρα το φυρομΓια αυτό πιστεύω ευθύνονται οι Αμερικανοί.
Αλλά οι διαπραγματεύσεις έχουν τερματιστεί ή όχι; Είναι επίσημο το FYROM;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΩΡΓΟΣ95
Νεοφερμένο μέλος

Στο eurobasket στη Λιθουανια fyrom τους γραφει!
Απορω γιατι στην eurovision τους γραφει macedonia......!Αλλα να μου πειτε λαλακια στο τετραγωνο ειναι η eurovision!
Libertus
Συντονιστής

Τυπικά όχι , αλλά αφού την αναγνωριζουν ως Μακεδονία πάνω από 90 χώρες στον κόσμο μεταξύ των οποίων οι Η.Π.Α , η Ρωσία , το Ηνωμένο Βασίλειο , η Γαλλία , η Τουρκία κλπ. , who cares about Greece?Αλλά οι διαπραγματεύσεις έχουν τερματιστεί ή όχι; Είναι επίσημο το FYROM;;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

τι τους γραφει στο ευρωμπασκετ? χαχαχαχαχα σε ΟΛΟ τον κοσμο τους γραφει μακεδονια εκτος απο την ερτ η οποια μας κοροιδευειOυτε Μακεδονια,ουτε fyrom......ΣΚΟΠΙΑ και πολυ τους πεφτει!
Στο eurobasket στη Λιθουανια fyrom τους γραφει!
Απορω γιατι στην eurovision τους γραφει macedonia......!Αλλα να μου πειτε λαλακια στο τετραγωνο ειναι η eurovision!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

- Το επίσημο όνομα της χώρας είναι Δημοκρατία της Μακεδονίας (Republic of Macedonia) ή, ανεπίσημα, "Μακεδονία".
- Μόνο η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει το όνομα "Δημοκρατία της Μακεδονίας".
- Σε όσους οργανισμούς βρίσκεται μαζί με την Ελλάδα (ΟΗΕ, Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, etc), η "Δημοκρατία της Μακεδονίας" έχει γίνει δεκτή κάτω από το "ειδικό" όνομα FYROM λόγω του veto της Ελλάδας.
Και να το κάνουν τι; Θέλουν να ανταγωνιστούν τον Λιακόπουλο;Προσπαθούν λόγω του Μ. Αλεξάνδρου να πάρουν κομμάτι της ελληνικής ιστορίας.

talismans
Νεοφερμένο μέλος

FYROM και πολύ τους είναι!!

vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν ξερω ποιος φταιει αλλα το εχει πετυχει..εμενα πιο λογικο μου μοιαζει να ειναι επισημο το μακεδονια παρα το φυρομ
Νταξει μωρε το καταλαβαινω. Το φυρομ πεφτει περιπλοκο εχει και αρχικα.. Καλα πλακα μου κανεις? Σε λιγο που θα σου ζητησουν και δικαιωματα επικαλουμενοι το "μακεδονια" τους θα δεις τι ωραια που θα ναι,
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

δεν μιλαω για την δυσκολια φυσικα...το οτι οι παντες τους λενε μακεδονια μαλλον φανερωνει οτι ειναι το επισημο ονομα! δεν λεω τι αρεσει σε εμας και φυσικα σε μενα δηλαδη το Σκοπια,αλλα το τι ισχυει σε ολο τον υπολοιπο κοσμο πλην της ΕλλαδαςΝταξει μωρε το καταλαβαινω. Το φυρομ πεφτει περιπλοκο εχει και αρχικα.. Καλα πλακα μου κανεις? Σε λιγο που θα σου ζητησουν και δικαιωματα επικαλουμενοι το "μακεδονια" τους θα δεις τι ωραια που θα ναι,
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και να το κάνουν τι; Θέλουν να ανταγωνιστούν τον Λιακόπουλο;![]()
Καλο το χιουμορ δε λεω αλλα ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Δηλαδη δειχνει αδιαφορια προς τη διατηρηση της ελληνικης ιστοριας.
δεν μιλαω για την δυσκολια φυσικα...το οτι οι παντες τους λενε μακεδονια μαλλον φανερωνει οτι ειναι το επισημο ονομα! δεν λεω τι αρεσει σε εμας και φυσικα σε μενα δηλαδη το Σκοπια,αλλα το τι ισχυει σε ολο τον υπολοιπο κοσμο πλην της Ελλαδας
Δεν χρειαζεται παντα να πηγαινουμε με την πλειοψηφια.. Λιγη αντιδραση δε βλαπτει.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

ενταξει μπορουμε να χαιρομαστε εμεις που τους λεμε Σκοπια αφου δεν μας νοιαζει η πλειοψηφια και οτι ειμαστε ανικανοι να επιβληθουμε σε ενα ανυπαρκτο κρατος που καταφερε να καθιερωθει ως κατι που δεν εχει καμια ιστορικη βασηΔεν χρειαζεται παντα να πηγαινουμε με την πλειοψηφια.. Λιγη αντιδραση δε βλαπτει.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

*StarFalLeN*
Εκκολαπτόμενο μέλος

vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

ενταξει μπορουμε να χαιρομαστε εμεις που τους λεμε Σκοπια αφου δεν μας νοιαζει η πλειοψηφια και οτι ειμαστε ανικανοι να επιβληθουμε σε ενα ανυπαρκτο κρατος που καταφερε να καθιερωθει ως κατι που δεν εχει καμια ιστορικη βαση
Πραγματικα δεν εχω καταλαβει εσυ τι τελικα υποστηριζεις. Τελοσπαντων καταληγω στο οτι αντικειμενικα η ονομασια μακεδονια δεν αρμοζει στο συγκεκριμενο κρατος. Η παραποιηση της ιστοριας προκειμενου να το κατοχυρωσει ειναι απαρεδεκτη και προσωπικα δεν προκειται να την δεχτω.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

σαφεστατα και υποστηριζω οτι πρεπει να ονομαζονται σκοπια εννοειται αυτο! εσυ και εγω δεν το αποδεχομαστε οτι το αποδεχονται τα υπολοιπα δισεκατομμυρια του κοσμου πως σε φαινεται?Πραγματικα δεν εχω καταλαβει εσυ τι τελικα υποστηριζεις. Τελοσπαντων καταληγω στο οτι αντικειμενικα η ονομασια μακεδονια δεν αρμοζει στο συγκεκριμενο κρατος. Η παραποιηση της ιστοριας προκειμενου να το κατοχυρωσει ειναι απαρεδεκτη και προσωπικα δεν προκειται να την αποδεκτω.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

σαφεστατα και υποστηριζω οτι πρεπει να ονομαζονται σκοπια εννοειται αυτο!
Mόνο μια ερωτησούλα...
Πώς θα σου φαινόταν να λέγαμε την Ελλάδα Αθήνα;;

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

καταλαβαινω πολυ καλα τι λες..ας βρουνε τοτε ενα ονομα λογικο που να στεκει..γιατι τον ορο μακεδονια δεν εχουν το δικαιωμα να το χρησιμοποιουν! δυστυχως ομως εχουν καταφερει να λεγονται ετσι πλεον αρα οτι και να συζηταμε δεν εχει νοημαMόνο μια ερωτησούλα...
Πώς θα σου φαινόταν να λέγαμε την Ελλάδα Αθήνα;;![]()
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

εμενα πιο λογικο μου μοιαζει να ειναι επισημο το μακεδονια παρα το φυρομ
σαφεστατα και υποστηριζω οτι πρεπει να ονομαζονται σκοπια εννοειται αυτο!
Δυο συμπερασματα μπορω να βγαλω για τα λεγομενα σου. Η εισαι λιγο μπερδεμενος ειτε θεωρεις την ιδια σου την αποψη παραλογη.
Τελος το οτι μονο εμεις δεν λεμε τα σκοπια μακεδονια με ευχαριστει διοτι εχει βαση η πεποιθηση μας ,ασχετα με το τι λεει ο υπολοιπος κοσμος.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

εσυ μπερδευεις τα λεγομενα μου...στο πρωτο που εχεις βαλει εννοω οτι το επισημο τους ονομα ειναι πλεον μακεδονια οχι αυτο νομιζω πως πρεπει να ειναι! ενταξει αρα ας μεινουμε στο καβουκι μας και ας μας δουλευουν ολοι..ελεος τι αλλο θα δω σημερα!!Δυο συμπερασματα μπορω να βγαλω για τα λεγομενα σου. Η εισαι λιγο μπερδεμενος ειτε θεωρεις την ιδια σου την αποψη παραλογη.
Τελος το οτι μονο εμεις δεν λεμε τα σκοπια μακεδονια με ευχαριστει διοτι εχει βαση η πεποιθηση μας ,ασχετα με το τι λεει ο υπολοιπος κοσμος.
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

εσυ μπερδευεις τα λεγομενα μου...στο πρωτο που εχεις βαλει εννοω οτι το επισημο τους ονομα ειναι πλεον μακεδονια οχι αυτο νομιζω πως πρεπει να ειναι! ενταξει αρα ας μεινουμε στο καβουκι μας και ας μας δουλευουν ολοι..ελεος τι αλλο θα δω σημερα!!
Καλα σε νοιαζει τοσο πολυ η γνωμη των αλλων που ακομα και δικιο να χεις θα πεις οκ οι αλλοι ειναι περισσοτεροι ας συμβιβαστω για να μη με κοροιδεψουν? Λυπαμαι διοτι το γεγονος αυτο δειχνει ελλειψη κρισης και αξιολογησης.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.