Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος

αχ...εμένα είχε ίσιο, ολόισιο ξανθό μαλλί μέχρι τη μέση χαμηλά....Δεν έχω και πρόβλημα αλλά όσο να ναι με μερικούς μακρυμάλληδες κάτι παθαίνω...Ένας πρωην μου είχε μακρύ μαλλί με υπέροχες φυσικές μπούκλες. Σαν πρίγκιπας ήταν! Aααααχ!( Στο μαλλί πάει το ανθρωπάκι.
)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Ποιο μικρή μου άρεσε ποιο πολύ ένας άντρας με μακρύ μαλλί τώρα όχι ποια τόσο.
kasmia
Νεοφερμένο μέλος

Αριελ
Νεοφερμένο μέλος

π.χ. Ο σογιερ απτο LOST εχει μακρυ θειικο μαλλι αλλα 850ανθρωπους να του το φτιαχνουν

Δεν αντέχω του Παπακαλιάτη, αλλά λατρεύω του McDreamy...
LaLuna
Εκκολαπτόμενο μέλος

νομιζω οτι το μαλλι καθοριζεται απο το στιλ του καθε αντρα
ΕΥΑ!
Νεοφερμένο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

ΠηγήIt has long been reckoned that blondes have more fun - but now they are thought to be more confident and amorous too.
Scientists claim their research shows that bleaching hair does wonders for a woman's self-image.
They feel more attractive, more likely to ask someone out on a date and become more adventurous in the bedroom.
This increased confidence does not just affect a woman's love life. They find it easier to summon the courage to approach their boss and ask for a pay rise after colouring their hair blonde.
Bottle blondes are also more likely to complain at unfair treatment and more inclined to put their foot down with friends and relatives, according to the study into the effects of hair dyeing on mood.The research could help explain the success and allure of stars from Marilyn Monroe and Lana Turner to Jessica Simpson and Kim Cattrall.
While lighter locks lifted mood the most, other changes of hair colour also gave women a boost. Mark Sergeant, who carried out the research at Nottingham Trent University, asked more than 200 women how they felt before and after dyeing their hair.
...
Brunettes are also more likely to marry a millionaire, with research showing that around two thirds of the world's richest men have a brown-haired partner.
The good news for redheads is that they apparently have the best sex lives.
A study of hundreds of German women found those with red hair had more partners and had sex more often.
Assyranta
Νεοφερμένο μέλος

Νομίζω πως έτσι διακρίνονται πολύ καλύτερα τα χαρακτηριστικά τους... από τη στιγμή που δε μπορούν να μακιγιαριστούν για να τα τονίσουν!! Στην περίπτωση όμως του μακρυμάλλη άντρα, όταν το διατηρεί περιποιημένο και ΚΑΘΑΡΟ κυρίως και με την προϋπόθεση ότι του πάει πάντα, το αποτέλεσμα μπορεί να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.. Βλέπε Oliver Martinez στο Unfaithfull με την Diane Lane...
kalypso
Περιβόητο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

popitsa
Νεοφερμένο μέλος

οντως..
μου εχει τυχει στην ταξη να εχουμε εναν καινουριο καθηγητη και να τα παρει με εναν μακρυμαλλη-συμμαθητη και του λεει''κοπελα μου τι μιλας ολη την ωρα?''
Λιωσαμε,,

Σημείωση:
Τα μηνύματα από 1 εως 35 προέρχονται από το θέμα "Ας μιλήσουμε για τρίχες!"
και τα μηνύματα 36 έως 58 προέρχονται από το θέμα "Γυναίκες με μακριά ή κοντά μαλλιά;".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.