Fallen_Angel Νεοφερμένο μέλος Η twisted things αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 06:16 Η Fallen_Angel: #21 02-03-07 06:16 Άν αρχίσω ο κατάλογος δεν θα έχει τελειωμό....Και επειδή ειναι και μια ώρα δύσκολη θα είμαι σύντομη.... Σας ευχαριστώ για ΟΛΑ... Και είναι πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 10:04 Η Oralee έγραψε: #22 02-03-07 10:04 Μανούλα σ' ευχαριστώ που προσπαθείς κάθε μέρα να με βοηθήσεις να αποκτήσω αυτοπεποίθηση, να πιστέψω στον εαυτό μου και να κυνηγήσω τα όνειρά μου! Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα έκανα χωρίς εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula_z Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula_z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η maroula_z: #23 02-03-07 10:07 Μαμά σ'ευχαριστώ... -που μου έμαθες να είμαι τρυφερή -που μου έμαθες να μην στέκομαι σ'αυτά που με στεναχωρούν αλλα να κάνω πάντα αυτό που λέει η καρδούλα μου -που ακόμα με κρατάς αγκαλιά όταν φοβάμαι -που μου έμαθες πως με τον γλυκό τρόπο καταφέρνεις περισσότερα απ'οτι με τις φωνές Μπαμπούτο σ'ευχαριστώ... -που μου έμαθες να μην αφήνω τους άλλους να με κάνουν οτι θέλουν -που ήξερες πάντα τις καλύτερες επιλογές για μένα...πριν απο μένα -που για σένα θα είμαι πάντα το μικρό σου ''ποντικάκι'' όσο και να μεγαλώσω -που έκανες το σωστό και μου είπες ένα τεράστιο μυστικό κι αλήθεια, ρισκάρωντας με τις αντιδράσεις μου Σας ευχαριστώ και τους 2, γιατί πιστέψατε σ'εμένα και με κάνατε μέρος της ζωής σας, 20 παρα κάτι χρόνια πριν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 10:49 Η Vkey έγραψε: #24 02-03-07 10:49 Μαμά και μπαμπούλι σας ευχαριστώ πολύ που είστε δίπλα μου... ειδικά τώρα... Που κάνατε ταξίδι αστραπή και αφήσατε τα πάντα πίσω για να ρθείτε εδώ... Όσο κι εγώ έλεγα να μην το κάνετε... Σας ευχαριστώ που με αγαπάτε τόσο και ας μην το αξίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 11:26 Η travel_lover: #25 02-03-07 11:26 σας ευχαριστώ, που με την συμπεριφορά σας με κάνατε σκληρή, ώστε να μην κολλάω πουθενά κ να τα καταφέρνω πάντα κ στα πάντα!!! κ ενα μεγάλο ευχαριστώ που μου δ'ωσατε την ευκαιρία να σας αποδείξω ότι αξίζω, κ δεν με στείλατε στην Λέρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Γίδι έγραψε: #26 02-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: σας ευχαριστώ, που με την συμπεριφορά σας με κάνατε σκληρή, ώστε να μην κολλάω πουθενά κ να τα καταφέρνω πάντα κ στα πάντα!!! κ ενα μεγάλο ευχαριστώ που μου δ'ωσατε την ευκαιρία να σας αποδείξω ότι αξίζω, κ δεν με στείλατε στην Λέρο... Click για ανάπτυξη... Στη Λέρο...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η Hakuna Matata: #27 02-03-07 12:33 Ευχαριστω που με κανατε απαιτητικη, ανεξαρτητη και αναισθητη. Δεν ευχαριστω που με κανατε νευρικη, αναισθητη και πολυ περιπλοκο χαρακτηρα. Αν φταιτε εσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 13:18 Η travel_lover: #28 02-03-07 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Στη Λέρο...? Click για ανάπτυξη... στην Λέρο λόγω ασθένειας που δεν θεραπευόταν, με 99% πιθανότητα παραλησίας, κ όμως δεν χαμπάριασαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:12 Η love_angel: #29 16-09-09 00:12 ... μαμα σε ευχαριστω που θα μου δωσεις λεφτα να παρω χρυσες γοβες για το γαμο μεθαυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Ερωφίλη έγραψε: #30 16-09-09 00:14 όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Η love_angel: #31 16-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Click για ανάπτυξη... really no comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:42 Ο Apro έγραψε: #32 16-09-09 00:42 μα..., μπα..., σας χρωστάω αρκετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η WhiteDrum: #33 16-09-09 11:35 μαμά ευχαριστώ που με κάνεις και γελάω με το παράξενο black χιούμορ σου, μπαμπά σε ευχαριστώ που προσπαθείς να γελάς με τα ηλίθια ανέκδοτα που σου λέω. Μου λείπετε πολύ. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο Άγγελος έγραψε: #34 16-09-09 14:42 μπαμπα μαμα σας ευχαριστω που δεν με πεταξατε στα σκουπιδια μολις γεννηθηκα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η zanin έγραψε: #35 16-09-09 14:43 που με γεννησατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Δεσμώτης έγραψε: #36 16-09-09 15:17 θα κλαψω με την ησυχια μου σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η buttercup: #37 24-09-09 00:07 ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο rascal_gd: #38 24-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από buttercup: ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Click για ανάπτυξη... Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η buttercup: #39 24-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι όντως έχω τρεις. Γιατί πιστεύω πως γονιός είναι και αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει, οχι απαραιτητα ο βιολογικός. αν και στο συγκεκριμένο, μέτρησα και τον αδερφό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Ο self-instructive depressing: #40 24-09-09 15:21 Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άν αρχίσω ο κατάλογος δεν θα έχει τελειωμό....Και επειδή ειναι και μια ώρα δύσκολη θα είμαι σύντομη.... Σας ευχαριστώ για ΟΛΑ... Και είναι πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 10:04 Η Oralee έγραψε: #22 02-03-07 10:04 Μανούλα σ' ευχαριστώ που προσπαθείς κάθε μέρα να με βοηθήσεις να αποκτήσω αυτοπεποίθηση, να πιστέψω στον εαυτό μου και να κυνηγήσω τα όνειρά μου! Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα έκανα χωρίς εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula_z Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula_z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η maroula_z: #23 02-03-07 10:07 Μαμά σ'ευχαριστώ... -που μου έμαθες να είμαι τρυφερή -που μου έμαθες να μην στέκομαι σ'αυτά που με στεναχωρούν αλλα να κάνω πάντα αυτό που λέει η καρδούλα μου -που ακόμα με κρατάς αγκαλιά όταν φοβάμαι -που μου έμαθες πως με τον γλυκό τρόπο καταφέρνεις περισσότερα απ'οτι με τις φωνές Μπαμπούτο σ'ευχαριστώ... -που μου έμαθες να μην αφήνω τους άλλους να με κάνουν οτι θέλουν -που ήξερες πάντα τις καλύτερες επιλογές για μένα...πριν απο μένα -που για σένα θα είμαι πάντα το μικρό σου ''ποντικάκι'' όσο και να μεγαλώσω -που έκανες το σωστό και μου είπες ένα τεράστιο μυστικό κι αλήθεια, ρισκάρωντας με τις αντιδράσεις μου Σας ευχαριστώ και τους 2, γιατί πιστέψατε σ'εμένα και με κάνατε μέρος της ζωής σας, 20 παρα κάτι χρόνια πριν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 10:49 Η Vkey έγραψε: #24 02-03-07 10:49 Μαμά και μπαμπούλι σας ευχαριστώ πολύ που είστε δίπλα μου... ειδικά τώρα... Που κάνατε ταξίδι αστραπή και αφήσατε τα πάντα πίσω για να ρθείτε εδώ... Όσο κι εγώ έλεγα να μην το κάνετε... Σας ευχαριστώ που με αγαπάτε τόσο και ας μην το αξίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 11:26 Η travel_lover: #25 02-03-07 11:26 σας ευχαριστώ, που με την συμπεριφορά σας με κάνατε σκληρή, ώστε να μην κολλάω πουθενά κ να τα καταφέρνω πάντα κ στα πάντα!!! κ ενα μεγάλο ευχαριστώ που μου δ'ωσατε την ευκαιρία να σας αποδείξω ότι αξίζω, κ δεν με στείλατε στην Λέρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Γίδι έγραψε: #26 02-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: σας ευχαριστώ, που με την συμπεριφορά σας με κάνατε σκληρή, ώστε να μην κολλάω πουθενά κ να τα καταφέρνω πάντα κ στα πάντα!!! κ ενα μεγάλο ευχαριστώ που μου δ'ωσατε την ευκαιρία να σας αποδείξω ότι αξίζω, κ δεν με στείλατε στην Λέρο... Click για ανάπτυξη... Στη Λέρο...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η Hakuna Matata: #27 02-03-07 12:33 Ευχαριστω που με κανατε απαιτητικη, ανεξαρτητη και αναισθητη. Δεν ευχαριστω που με κανατε νευρικη, αναισθητη και πολυ περιπλοκο χαρακτηρα. Αν φταιτε εσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 13:18 Η travel_lover: #28 02-03-07 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Στη Λέρο...? Click για ανάπτυξη... στην Λέρο λόγω ασθένειας που δεν θεραπευόταν, με 99% πιθανότητα παραλησίας, κ όμως δεν χαμπάριασαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:12 Η love_angel: #29 16-09-09 00:12 ... μαμα σε ευχαριστω που θα μου δωσεις λεφτα να παρω χρυσες γοβες για το γαμο μεθαυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Ερωφίλη έγραψε: #30 16-09-09 00:14 όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Η love_angel: #31 16-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Click για ανάπτυξη... really no comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:42 Ο Apro έγραψε: #32 16-09-09 00:42 μα..., μπα..., σας χρωστάω αρκετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η WhiteDrum: #33 16-09-09 11:35 μαμά ευχαριστώ που με κάνεις και γελάω με το παράξενο black χιούμορ σου, μπαμπά σε ευχαριστώ που προσπαθείς να γελάς με τα ηλίθια ανέκδοτα που σου λέω. Μου λείπετε πολύ. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο Άγγελος έγραψε: #34 16-09-09 14:42 μπαμπα μαμα σας ευχαριστω που δεν με πεταξατε στα σκουπιδια μολις γεννηθηκα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η zanin έγραψε: #35 16-09-09 14:43 που με γεννησατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Δεσμώτης έγραψε: #36 16-09-09 15:17 θα κλαψω με την ησυχια μου σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η buttercup: #37 24-09-09 00:07 ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο rascal_gd: #38 24-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από buttercup: ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Click για ανάπτυξη... Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η buttercup: #39 24-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι όντως έχω τρεις. Γιατί πιστεύω πως γονιός είναι και αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει, οχι απαραιτητα ο βιολογικός. αν και στο συγκεκριμένο, μέτρησα και τον αδερφό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Ο self-instructive depressing: #40 24-09-09 15:21 Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μανούλα σ' ευχαριστώ που προσπαθείς κάθε μέρα να με βοηθήσεις να αποκτήσω αυτοπεποίθηση, να πιστέψω στον εαυτό μου και να κυνηγήσω τα όνειρά μου! Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα έκανα χωρίς εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroula_z Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula_z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η maroula_z: #23 02-03-07 10:07 Μαμά σ'ευχαριστώ... -που μου έμαθες να είμαι τρυφερή -που μου έμαθες να μην στέκομαι σ'αυτά που με στεναχωρούν αλλα να κάνω πάντα αυτό που λέει η καρδούλα μου -που ακόμα με κρατάς αγκαλιά όταν φοβάμαι -που μου έμαθες πως με τον γλυκό τρόπο καταφέρνεις περισσότερα απ'οτι με τις φωνές Μπαμπούτο σ'ευχαριστώ... -που μου έμαθες να μην αφήνω τους άλλους να με κάνουν οτι θέλουν -που ήξερες πάντα τις καλύτερες επιλογές για μένα...πριν απο μένα -που για σένα θα είμαι πάντα το μικρό σου ''ποντικάκι'' όσο και να μεγαλώσω -που έκανες το σωστό και μου είπες ένα τεράστιο μυστικό κι αλήθεια, ρισκάρωντας με τις αντιδράσεις μου Σας ευχαριστώ και τους 2, γιατί πιστέψατε σ'εμένα και με κάνατε μέρος της ζωής σας, 20 παρα κάτι χρόνια πριν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 10:49 Η Vkey έγραψε: #24 02-03-07 10:49 Μαμά και μπαμπούλι σας ευχαριστώ πολύ που είστε δίπλα μου... ειδικά τώρα... Που κάνατε ταξίδι αστραπή και αφήσατε τα πάντα πίσω για να ρθείτε εδώ... Όσο κι εγώ έλεγα να μην το κάνετε... Σας ευχαριστώ που με αγαπάτε τόσο και ας μην το αξίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 11:26 Η travel_lover: #25 02-03-07 11:26 σας ευχαριστώ, που με την συμπεριφορά σας με κάνατε σκληρή, ώστε να μην κολλάω πουθενά κ να τα καταφέρνω πάντα κ στα πάντα!!! κ ενα μεγάλο ευχαριστώ που μου δ'ωσατε την ευκαιρία να σας αποδείξω ότι αξίζω, κ δεν με στείλατε στην Λέρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Γίδι έγραψε: #26 02-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: σας ευχαριστώ, που με την συμπεριφορά σας με κάνατε σκληρή, ώστε να μην κολλάω πουθενά κ να τα καταφέρνω πάντα κ στα πάντα!!! κ ενα μεγάλο ευχαριστώ που μου δ'ωσατε την ευκαιρία να σας αποδείξω ότι αξίζω, κ δεν με στείλατε στην Λέρο... Click για ανάπτυξη... Στη Λέρο...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η Hakuna Matata: #27 02-03-07 12:33 Ευχαριστω που με κανατε απαιτητικη, ανεξαρτητη και αναισθητη. Δεν ευχαριστω που με κανατε νευρικη, αναισθητη και πολυ περιπλοκο χαρακτηρα. Αν φταιτε εσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 13:18 Η travel_lover: #28 02-03-07 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Στη Λέρο...? Click για ανάπτυξη... στην Λέρο λόγω ασθένειας που δεν θεραπευόταν, με 99% πιθανότητα παραλησίας, κ όμως δεν χαμπάριασαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:12 Η love_angel: #29 16-09-09 00:12 ... μαμα σε ευχαριστω που θα μου δωσεις λεφτα να παρω χρυσες γοβες για το γαμο μεθαυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Ερωφίλη έγραψε: #30 16-09-09 00:14 όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Η love_angel: #31 16-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Click για ανάπτυξη... really no comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:42 Ο Apro έγραψε: #32 16-09-09 00:42 μα..., μπα..., σας χρωστάω αρκετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η WhiteDrum: #33 16-09-09 11:35 μαμά ευχαριστώ που με κάνεις και γελάω με το παράξενο black χιούμορ σου, μπαμπά σε ευχαριστώ που προσπαθείς να γελάς με τα ηλίθια ανέκδοτα που σου λέω. Μου λείπετε πολύ. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο Άγγελος έγραψε: #34 16-09-09 14:42 μπαμπα μαμα σας ευχαριστω που δεν με πεταξατε στα σκουπιδια μολις γεννηθηκα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η zanin έγραψε: #35 16-09-09 14:43 που με γεννησατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Δεσμώτης έγραψε: #36 16-09-09 15:17 θα κλαψω με την ησυχια μου σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η buttercup: #37 24-09-09 00:07 ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο rascal_gd: #38 24-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από buttercup: ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Click για ανάπτυξη... Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η buttercup: #39 24-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι όντως έχω τρεις. Γιατί πιστεύω πως γονιός είναι και αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει, οχι απαραιτητα ο βιολογικός. αν και στο συγκεκριμένο, μέτρησα και τον αδερφό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Ο self-instructive depressing: #40 24-09-09 15:21 Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαμά σ'ευχαριστώ... -που μου έμαθες να είμαι τρυφερή -που μου έμαθες να μην στέκομαι σ'αυτά που με στεναχωρούν αλλα να κάνω πάντα αυτό που λέει η καρδούλα μου -που ακόμα με κρατάς αγκαλιά όταν φοβάμαι -που μου έμαθες πως με τον γλυκό τρόπο καταφέρνεις περισσότερα απ'οτι με τις φωνές Μπαμπούτο σ'ευχαριστώ... -που μου έμαθες να μην αφήνω τους άλλους να με κάνουν οτι θέλουν -που ήξερες πάντα τις καλύτερες επιλογές για μένα...πριν απο μένα -που για σένα θα είμαι πάντα το μικρό σου ''ποντικάκι'' όσο και να μεγαλώσω -που έκανες το σωστό και μου είπες ένα τεράστιο μυστικό κι αλήθεια, ρισκάρωντας με τις αντιδράσεις μου Σας ευχαριστώ και τους 2, γιατί πιστέψατε σ'εμένα και με κάνατε μέρος της ζωής σας, 20 παρα κάτι χρόνια πριν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 10:49 Η Vkey έγραψε: #24 02-03-07 10:49 Μαμά και μπαμπούλι σας ευχαριστώ πολύ που είστε δίπλα μου... ειδικά τώρα... Που κάνατε ταξίδι αστραπή και αφήσατε τα πάντα πίσω για να ρθείτε εδώ... Όσο κι εγώ έλεγα να μην το κάνετε... Σας ευχαριστώ που με αγαπάτε τόσο και ας μην το αξίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 11:26 Η travel_lover: #25 02-03-07 11:26 σας ευχαριστώ, που με την συμπεριφορά σας με κάνατε σκληρή, ώστε να μην κολλάω πουθενά κ να τα καταφέρνω πάντα κ στα πάντα!!! κ ενα μεγάλο ευχαριστώ που μου δ'ωσατε την ευκαιρία να σας αποδείξω ότι αξίζω, κ δεν με στείλατε στην Λέρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Γίδι έγραψε: #26 02-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: σας ευχαριστώ, που με την συμπεριφορά σας με κάνατε σκληρή, ώστε να μην κολλάω πουθενά κ να τα καταφέρνω πάντα κ στα πάντα!!! κ ενα μεγάλο ευχαριστώ που μου δ'ωσατε την ευκαιρία να σας αποδείξω ότι αξίζω, κ δεν με στείλατε στην Λέρο... Click για ανάπτυξη... Στη Λέρο...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η Hakuna Matata: #27 02-03-07 12:33 Ευχαριστω που με κανατε απαιτητικη, ανεξαρτητη και αναισθητη. Δεν ευχαριστω που με κανατε νευρικη, αναισθητη και πολυ περιπλοκο χαρακτηρα. Αν φταιτε εσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 13:18 Η travel_lover: #28 02-03-07 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Στη Λέρο...? Click για ανάπτυξη... στην Λέρο λόγω ασθένειας που δεν θεραπευόταν, με 99% πιθανότητα παραλησίας, κ όμως δεν χαμπάριασαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:12 Η love_angel: #29 16-09-09 00:12 ... μαμα σε ευχαριστω που θα μου δωσεις λεφτα να παρω χρυσες γοβες για το γαμο μεθαυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Ερωφίλη έγραψε: #30 16-09-09 00:14 όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Η love_angel: #31 16-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Click για ανάπτυξη... really no comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:42 Ο Apro έγραψε: #32 16-09-09 00:42 μα..., μπα..., σας χρωστάω αρκετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η WhiteDrum: #33 16-09-09 11:35 μαμά ευχαριστώ που με κάνεις και γελάω με το παράξενο black χιούμορ σου, μπαμπά σε ευχαριστώ που προσπαθείς να γελάς με τα ηλίθια ανέκδοτα που σου λέω. Μου λείπετε πολύ. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο Άγγελος έγραψε: #34 16-09-09 14:42 μπαμπα μαμα σας ευχαριστω που δεν με πεταξατε στα σκουπιδια μολις γεννηθηκα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η zanin έγραψε: #35 16-09-09 14:43 που με γεννησατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Δεσμώτης έγραψε: #36 16-09-09 15:17 θα κλαψω με την ησυχια μου σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η buttercup: #37 24-09-09 00:07 ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο rascal_gd: #38 24-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από buttercup: ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Click για ανάπτυξη... Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η buttercup: #39 24-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι όντως έχω τρεις. Γιατί πιστεύω πως γονιός είναι και αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει, οχι απαραιτητα ο βιολογικός. αν και στο συγκεκριμένο, μέτρησα και τον αδερφό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Ο self-instructive depressing: #40 24-09-09 15:21 Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαμά και μπαμπούλι σας ευχαριστώ πολύ που είστε δίπλα μου... ειδικά τώρα... Που κάνατε ταξίδι αστραπή και αφήσατε τα πάντα πίσω για να ρθείτε εδώ... Όσο κι εγώ έλεγα να μην το κάνετε... Σας ευχαριστώ που με αγαπάτε τόσο και ας μην το αξίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 11:26 Η travel_lover: #25 02-03-07 11:26 σας ευχαριστώ, που με την συμπεριφορά σας με κάνατε σκληρή, ώστε να μην κολλάω πουθενά κ να τα καταφέρνω πάντα κ στα πάντα!!! κ ενα μεγάλο ευχαριστώ που μου δ'ωσατε την ευκαιρία να σας αποδείξω ότι αξίζω, κ δεν με στείλατε στην Λέρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Γίδι έγραψε: #26 02-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: σας ευχαριστώ, που με την συμπεριφορά σας με κάνατε σκληρή, ώστε να μην κολλάω πουθενά κ να τα καταφέρνω πάντα κ στα πάντα!!! κ ενα μεγάλο ευχαριστώ που μου δ'ωσατε την ευκαιρία να σας αποδείξω ότι αξίζω, κ δεν με στείλατε στην Λέρο... Click για ανάπτυξη... Στη Λέρο...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η Hakuna Matata: #27 02-03-07 12:33 Ευχαριστω που με κανατε απαιτητικη, ανεξαρτητη και αναισθητη. Δεν ευχαριστω που με κανατε νευρικη, αναισθητη και πολυ περιπλοκο χαρακτηρα. Αν φταιτε εσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 13:18 Η travel_lover: #28 02-03-07 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Στη Λέρο...? Click για ανάπτυξη... στην Λέρο λόγω ασθένειας που δεν θεραπευόταν, με 99% πιθανότητα παραλησίας, κ όμως δεν χαμπάριασαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:12 Η love_angel: #29 16-09-09 00:12 ... μαμα σε ευχαριστω που θα μου δωσεις λεφτα να παρω χρυσες γοβες για το γαμο μεθαυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Ερωφίλη έγραψε: #30 16-09-09 00:14 όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Η love_angel: #31 16-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Click για ανάπτυξη... really no comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:42 Ο Apro έγραψε: #32 16-09-09 00:42 μα..., μπα..., σας χρωστάω αρκετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η WhiteDrum: #33 16-09-09 11:35 μαμά ευχαριστώ που με κάνεις και γελάω με το παράξενο black χιούμορ σου, μπαμπά σε ευχαριστώ που προσπαθείς να γελάς με τα ηλίθια ανέκδοτα που σου λέω. Μου λείπετε πολύ. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο Άγγελος έγραψε: #34 16-09-09 14:42 μπαμπα μαμα σας ευχαριστω που δεν με πεταξατε στα σκουπιδια μολις γεννηθηκα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η zanin έγραψε: #35 16-09-09 14:43 που με γεννησατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Δεσμώτης έγραψε: #36 16-09-09 15:17 θα κλαψω με την ησυχια μου σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η buttercup: #37 24-09-09 00:07 ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο rascal_gd: #38 24-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από buttercup: ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Click για ανάπτυξη... Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η buttercup: #39 24-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι όντως έχω τρεις. Γιατί πιστεύω πως γονιός είναι και αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει, οχι απαραιτητα ο βιολογικός. αν και στο συγκεκριμένο, μέτρησα και τον αδερφό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Ο self-instructive depressing: #40 24-09-09 15:21 Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σας ευχαριστώ, που με την συμπεριφορά σας με κάνατε σκληρή, ώστε να μην κολλάω πουθενά κ να τα καταφέρνω πάντα κ στα πάντα!!! κ ενα μεγάλο ευχαριστώ που μου δ'ωσατε την ευκαιρία να σας αποδείξω ότι αξίζω, κ δεν με στείλατε στην Λέρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Γίδι έγραψε: #26 02-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: σας ευχαριστώ, που με την συμπεριφορά σας με κάνατε σκληρή, ώστε να μην κολλάω πουθενά κ να τα καταφέρνω πάντα κ στα πάντα!!! κ ενα μεγάλο ευχαριστώ που μου δ'ωσατε την ευκαιρία να σας αποδείξω ότι αξίζω, κ δεν με στείλατε στην Λέρο... Click για ανάπτυξη... Στη Λέρο...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η Hakuna Matata: #27 02-03-07 12:33 Ευχαριστω που με κανατε απαιτητικη, ανεξαρτητη και αναισθητη. Δεν ευχαριστω που με κανατε νευρικη, αναισθητη και πολυ περιπλοκο χαρακτηρα. Αν φταιτε εσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 13:18 Η travel_lover: #28 02-03-07 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Στη Λέρο...? Click για ανάπτυξη... στην Λέρο λόγω ασθένειας που δεν θεραπευόταν, με 99% πιθανότητα παραλησίας, κ όμως δεν χαμπάριασαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:12 Η love_angel: #29 16-09-09 00:12 ... μαμα σε ευχαριστω που θα μου δωσεις λεφτα να παρω χρυσες γοβες για το γαμο μεθαυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Ερωφίλη έγραψε: #30 16-09-09 00:14 όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Η love_angel: #31 16-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Click για ανάπτυξη... really no comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:42 Ο Apro έγραψε: #32 16-09-09 00:42 μα..., μπα..., σας χρωστάω αρκετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η WhiteDrum: #33 16-09-09 11:35 μαμά ευχαριστώ που με κάνεις και γελάω με το παράξενο black χιούμορ σου, μπαμπά σε ευχαριστώ που προσπαθείς να γελάς με τα ηλίθια ανέκδοτα που σου λέω. Μου λείπετε πολύ. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο Άγγελος έγραψε: #34 16-09-09 14:42 μπαμπα μαμα σας ευχαριστω που δεν με πεταξατε στα σκουπιδια μολις γεννηθηκα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η zanin έγραψε: #35 16-09-09 14:43 που με γεννησατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Δεσμώτης έγραψε: #36 16-09-09 15:17 θα κλαψω με την ησυχια μου σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η buttercup: #37 24-09-09 00:07 ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο rascal_gd: #38 24-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από buttercup: ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Click για ανάπτυξη... Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η buttercup: #39 24-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι όντως έχω τρεις. Γιατί πιστεύω πως γονιός είναι και αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει, οχι απαραιτητα ο βιολογικός. αν και στο συγκεκριμένο, μέτρησα και τον αδερφό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Ο self-instructive depressing: #40 24-09-09 15:21 Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: σας ευχαριστώ, που με την συμπεριφορά σας με κάνατε σκληρή, ώστε να μην κολλάω πουθενά κ να τα καταφέρνω πάντα κ στα πάντα!!! κ ενα μεγάλο ευχαριστώ που μου δ'ωσατε την ευκαιρία να σας αποδείξω ότι αξίζω, κ δεν με στείλατε στην Λέρο... Click για ανάπτυξη... Στη Λέρο...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η Hakuna Matata: #27 02-03-07 12:33 Ευχαριστω που με κανατε απαιτητικη, ανεξαρτητη και αναισθητη. Δεν ευχαριστω που με κανατε νευρικη, αναισθητη και πολυ περιπλοκο χαρακτηρα. Αν φταιτε εσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 13:18 Η travel_lover: #28 02-03-07 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Στη Λέρο...? Click για ανάπτυξη... στην Λέρο λόγω ασθένειας που δεν θεραπευόταν, με 99% πιθανότητα παραλησίας, κ όμως δεν χαμπάριασαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:12 Η love_angel: #29 16-09-09 00:12 ... μαμα σε ευχαριστω που θα μου δωσεις λεφτα να παρω χρυσες γοβες για το γαμο μεθαυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Ερωφίλη έγραψε: #30 16-09-09 00:14 όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Η love_angel: #31 16-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Click για ανάπτυξη... really no comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:42 Ο Apro έγραψε: #32 16-09-09 00:42 μα..., μπα..., σας χρωστάω αρκετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η WhiteDrum: #33 16-09-09 11:35 μαμά ευχαριστώ που με κάνεις και γελάω με το παράξενο black χιούμορ σου, μπαμπά σε ευχαριστώ που προσπαθείς να γελάς με τα ηλίθια ανέκδοτα που σου λέω. Μου λείπετε πολύ. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο Άγγελος έγραψε: #34 16-09-09 14:42 μπαμπα μαμα σας ευχαριστω που δεν με πεταξατε στα σκουπιδια μολις γεννηθηκα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η zanin έγραψε: #35 16-09-09 14:43 που με γεννησατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Δεσμώτης έγραψε: #36 16-09-09 15:17 θα κλαψω με την ησυχια μου σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η buttercup: #37 24-09-09 00:07 ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο rascal_gd: #38 24-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από buttercup: ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Click για ανάπτυξη... Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η buttercup: #39 24-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι όντως έχω τρεις. Γιατί πιστεύω πως γονιός είναι και αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει, οχι απαραιτητα ο βιολογικός. αν και στο συγκεκριμένο, μέτρησα και τον αδερφό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Ο self-instructive depressing: #40 24-09-09 15:21 Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω που με κανατε απαιτητικη, ανεξαρτητη και αναισθητη. Δεν ευχαριστω που με κανατε νευρικη, αναισθητη και πολυ περιπλοκο χαρακτηρα. Αν φταιτε εσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2007 στις 13:18 Η travel_lover: #28 02-03-07 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Στη Λέρο...? Click για ανάπτυξη... στην Λέρο λόγω ασθένειας που δεν θεραπευόταν, με 99% πιθανότητα παραλησίας, κ όμως δεν χαμπάριασαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:12 Η love_angel: #29 16-09-09 00:12 ... μαμα σε ευχαριστω που θα μου δωσεις λεφτα να παρω χρυσες γοβες για το γαμο μεθαυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Ερωφίλη έγραψε: #30 16-09-09 00:14 όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Η love_angel: #31 16-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Click για ανάπτυξη... really no comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:42 Ο Apro έγραψε: #32 16-09-09 00:42 μα..., μπα..., σας χρωστάω αρκετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η WhiteDrum: #33 16-09-09 11:35 μαμά ευχαριστώ που με κάνεις και γελάω με το παράξενο black χιούμορ σου, μπαμπά σε ευχαριστώ που προσπαθείς να γελάς με τα ηλίθια ανέκδοτα που σου λέω. Μου λείπετε πολύ. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο Άγγελος έγραψε: #34 16-09-09 14:42 μπαμπα μαμα σας ευχαριστω που δεν με πεταξατε στα σκουπιδια μολις γεννηθηκα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η zanin έγραψε: #35 16-09-09 14:43 που με γεννησατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Δεσμώτης έγραψε: #36 16-09-09 15:17 θα κλαψω με την ησυχια μου σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η buttercup: #37 24-09-09 00:07 ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο rascal_gd: #38 24-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από buttercup: ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Click για ανάπτυξη... Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η buttercup: #39 24-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι όντως έχω τρεις. Γιατί πιστεύω πως γονιός είναι και αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει, οχι απαραιτητα ο βιολογικός. αν και στο συγκεκριμένο, μέτρησα και τον αδερφό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Ο self-instructive depressing: #40 24-09-09 15:21 Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Στη Λέρο...? Click για ανάπτυξη... στην Λέρο λόγω ασθένειας που δεν θεραπευόταν, με 99% πιθανότητα παραλησίας, κ όμως δεν χαμπάριασαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:12 Η love_angel: #29 16-09-09 00:12 ... μαμα σε ευχαριστω που θα μου δωσεις λεφτα να παρω χρυσες γοβες για το γαμο μεθαυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Ερωφίλη έγραψε: #30 16-09-09 00:14 όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Η love_angel: #31 16-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Click για ανάπτυξη... really no comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:42 Ο Apro έγραψε: #32 16-09-09 00:42 μα..., μπα..., σας χρωστάω αρκετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η WhiteDrum: #33 16-09-09 11:35 μαμά ευχαριστώ που με κάνεις και γελάω με το παράξενο black χιούμορ σου, μπαμπά σε ευχαριστώ που προσπαθείς να γελάς με τα ηλίθια ανέκδοτα που σου λέω. Μου λείπετε πολύ. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο Άγγελος έγραψε: #34 16-09-09 14:42 μπαμπα μαμα σας ευχαριστω που δεν με πεταξατε στα σκουπιδια μολις γεννηθηκα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η zanin έγραψε: #35 16-09-09 14:43 που με γεννησατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Δεσμώτης έγραψε: #36 16-09-09 15:17 θα κλαψω με την ησυχια μου σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η buttercup: #37 24-09-09 00:07 ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο rascal_gd: #38 24-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από buttercup: ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Click για ανάπτυξη... Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η buttercup: #39 24-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι όντως έχω τρεις. Γιατί πιστεύω πως γονιός είναι και αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει, οχι απαραιτητα ο βιολογικός. αν και στο συγκεκριμένο, μέτρησα και τον αδερφό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Ο self-instructive depressing: #40 24-09-09 15:21 Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
... μαμα σε ευχαριστω που θα μου δωσεις λεφτα να παρω χρυσες γοβες για το γαμο μεθαυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Ερωφίλη έγραψε: #30 16-09-09 00:14 όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Η love_angel: #31 16-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Click για ανάπτυξη... really no comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:42 Ο Apro έγραψε: #32 16-09-09 00:42 μα..., μπα..., σας χρωστάω αρκετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η WhiteDrum: #33 16-09-09 11:35 μαμά ευχαριστώ που με κάνεις και γελάω με το παράξενο black χιούμορ σου, μπαμπά σε ευχαριστώ που προσπαθείς να γελάς με τα ηλίθια ανέκδοτα που σου λέω. Μου λείπετε πολύ. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο Άγγελος έγραψε: #34 16-09-09 14:42 μπαμπα μαμα σας ευχαριστω που δεν με πεταξατε στα σκουπιδια μολις γεννηθηκα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η zanin έγραψε: #35 16-09-09 14:43 που με γεννησατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Δεσμώτης έγραψε: #36 16-09-09 15:17 θα κλαψω με την ησυχια μου σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η buttercup: #37 24-09-09 00:07 ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο rascal_gd: #38 24-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από buttercup: ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Click για ανάπτυξη... Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η buttercup: #39 24-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι όντως έχω τρεις. Γιατί πιστεύω πως γονιός είναι και αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει, οχι απαραιτητα ο βιολογικός. αν και στο συγκεκριμένο, μέτρησα και τον αδερφό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Ο self-instructive depressing: #40 24-09-09 15:21 Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Η love_angel: #31 16-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Click για ανάπτυξη... really no comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:42 Ο Apro έγραψε: #32 16-09-09 00:42 μα..., μπα..., σας χρωστάω αρκετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η WhiteDrum: #33 16-09-09 11:35 μαμά ευχαριστώ που με κάνεις και γελάω με το παράξενο black χιούμορ σου, μπαμπά σε ευχαριστώ που προσπαθείς να γελάς με τα ηλίθια ανέκδοτα που σου λέω. Μου λείπετε πολύ. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο Άγγελος έγραψε: #34 16-09-09 14:42 μπαμπα μαμα σας ευχαριστω που δεν με πεταξατε στα σκουπιδια μολις γεννηθηκα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η zanin έγραψε: #35 16-09-09 14:43 που με γεννησατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Δεσμώτης έγραψε: #36 16-09-09 15:17 θα κλαψω με την ησυχια μου σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η buttercup: #37 24-09-09 00:07 ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο rascal_gd: #38 24-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από buttercup: ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Click για ανάπτυξη... Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η buttercup: #39 24-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι όντως έχω τρεις. Γιατί πιστεύω πως γονιός είναι και αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει, οχι απαραιτητα ο βιολογικός. αν και στο συγκεκριμένο, μέτρησα και τον αδερφό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Ο self-instructive depressing: #40 24-09-09 15:21 Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mpourou: όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; Click για ανάπτυξη... really no comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:42 Ο Apro έγραψε: #32 16-09-09 00:42 μα..., μπα..., σας χρωστάω αρκετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η WhiteDrum: #33 16-09-09 11:35 μαμά ευχαριστώ που με κάνεις και γελάω με το παράξενο black χιούμορ σου, μπαμπά σε ευχαριστώ που προσπαθείς να γελάς με τα ηλίθια ανέκδοτα που σου λέω. Μου λείπετε πολύ. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο Άγγελος έγραψε: #34 16-09-09 14:42 μπαμπα μαμα σας ευχαριστω που δεν με πεταξατε στα σκουπιδια μολις γεννηθηκα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η zanin έγραψε: #35 16-09-09 14:43 που με γεννησατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Δεσμώτης έγραψε: #36 16-09-09 15:17 θα κλαψω με την ησυχια μου σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η buttercup: #37 24-09-09 00:07 ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο rascal_gd: #38 24-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από buttercup: ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Click για ανάπτυξη... Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η buttercup: #39 24-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι όντως έχω τρεις. Γιατί πιστεύω πως γονιός είναι και αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει, οχι απαραιτητα ο βιολογικός. αν και στο συγκεκριμένο, μέτρησα και τον αδερφό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Ο self-instructive depressing: #40 24-09-09 15:21 Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μα..., μπα..., σας χρωστάω αρκετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η WhiteDrum: #33 16-09-09 11:35 μαμά ευχαριστώ που με κάνεις και γελάω με το παράξενο black χιούμορ σου, μπαμπά σε ευχαριστώ που προσπαθείς να γελάς με τα ηλίθια ανέκδοτα που σου λέω. Μου λείπετε πολύ. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο Άγγελος έγραψε: #34 16-09-09 14:42 μπαμπα μαμα σας ευχαριστω που δεν με πεταξατε στα σκουπιδια μολις γεννηθηκα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η zanin έγραψε: #35 16-09-09 14:43 που με γεννησατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Δεσμώτης έγραψε: #36 16-09-09 15:17 θα κλαψω με την ησυχια μου σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η buttercup: #37 24-09-09 00:07 ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο rascal_gd: #38 24-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από buttercup: ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Click για ανάπτυξη... Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η buttercup: #39 24-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι όντως έχω τρεις. Γιατί πιστεύω πως γονιός είναι και αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει, οχι απαραιτητα ο βιολογικός. αν και στο συγκεκριμένο, μέτρησα και τον αδερφό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Ο self-instructive depressing: #40 24-09-09 15:21 Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μαμά ευχαριστώ που με κάνεις και γελάω με το παράξενο black χιούμορ σου, μπαμπά σε ευχαριστώ που προσπαθείς να γελάς με τα ηλίθια ανέκδοτα που σου λέω. Μου λείπετε πολύ. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο Άγγελος έγραψε: #34 16-09-09 14:42 μπαμπα μαμα σας ευχαριστω που δεν με πεταξατε στα σκουπιδια μολις γεννηθηκα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η zanin έγραψε: #35 16-09-09 14:43 που με γεννησατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Δεσμώτης έγραψε: #36 16-09-09 15:17 θα κλαψω με την ησυχια μου σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η buttercup: #37 24-09-09 00:07 ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο rascal_gd: #38 24-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από buttercup: ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Click για ανάπτυξη... Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η buttercup: #39 24-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι όντως έχω τρεις. Γιατί πιστεύω πως γονιός είναι και αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει, οχι απαραιτητα ο βιολογικός. αν και στο συγκεκριμένο, μέτρησα και τον αδερφό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Ο self-instructive depressing: #40 24-09-09 15:21 Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπαμπα μαμα σας ευχαριστω που δεν με πεταξατε στα σκουπιδια μολις γεννηθηκα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η zanin έγραψε: #35 16-09-09 14:43 που με γεννησατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Δεσμώτης έγραψε: #36 16-09-09 15:17 θα κλαψω με την ησυχια μου σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η buttercup: #37 24-09-09 00:07 ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο rascal_gd: #38 24-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από buttercup: ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Click για ανάπτυξη... Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η buttercup: #39 24-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι όντως έχω τρεις. Γιατί πιστεύω πως γονιός είναι και αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει, οχι απαραιτητα ο βιολογικός. αν και στο συγκεκριμένο, μέτρησα και τον αδερφό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Ο self-instructive depressing: #40 24-09-09 15:21 Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
που με γεννησατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Δεσμώτης έγραψε: #36 16-09-09 15:17 θα κλαψω με την ησυχια μου σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η buttercup: #37 24-09-09 00:07 ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο rascal_gd: #38 24-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από buttercup: ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Click για ανάπτυξη... Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η buttercup: #39 24-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι όντως έχω τρεις. Γιατί πιστεύω πως γονιός είναι και αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει, οχι απαραιτητα ο βιολογικός. αν και στο συγκεκριμένο, μέτρησα και τον αδερφό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Ο self-instructive depressing: #40 24-09-09 15:21 Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα κλαψω με την ησυχια μου σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η buttercup: #37 24-09-09 00:07 ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο rascal_gd: #38 24-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από buttercup: ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Click για ανάπτυξη... Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η buttercup: #39 24-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι όντως έχω τρεις. Γιατί πιστεύω πως γονιός είναι και αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει, οχι απαραιτητα ο βιολογικός. αν και στο συγκεκριμένο, μέτρησα και τον αδερφό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Ο self-instructive depressing: #40 24-09-09 15:21 Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο rascal_gd: #38 24-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από buttercup: ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Click για ανάπτυξη... Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η buttercup: #39 24-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι όντως έχω τρεις. Γιατί πιστεύω πως γονιός είναι και αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει, οχι απαραιτητα ο βιολογικός. αν και στο συγκεκριμένο, μέτρησα και τον αδερφό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Ο self-instructive depressing: #40 24-09-09 15:21 Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από buttercup: ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει... Click για ανάπτυξη... Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buttercup Νεοφερμένο μέλος Η buttercup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η buttercup: #39 24-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι όντως έχω τρεις. Γιατί πιστεύω πως γονιός είναι και αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει, οχι απαραιτητα ο βιολογικός. αν και στο συγκεκριμένο, μέτρησα και τον αδερφό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Ο self-instructive depressing: #40 24-09-09 15:21 Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσους γονεις εχεις εσυ;; Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη! Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι όντως έχω τρεις. Γιατί πιστεύω πως γονιός είναι και αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει, οχι απαραιτητα ο βιολογικός. αν και στο συγκεκριμένο, μέτρησα και τον αδερφό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Ο self-instructive depressing: #40 24-09-09 15:21 Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.