Μαμά, μπαμπά, σας ευχαριστώ που...

Άν αρχίσω ο κατάλογος δεν θα έχει τελειωμό....Και επειδή ειναι και μια ώρα δύσκολη θα είμαι σύντομη.... Σας ευχαριστώ για ΟΛΑ... Και είναι πολλα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μανούλα σ' ευχαριστώ που προσπαθείς κάθε μέρα να με βοηθήσεις να αποκτήσω αυτοπεποίθηση, να πιστέψω στον εαυτό μου και να κυνηγήσω τα όνειρά μου! Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα έκανα χωρίς εσένα! :inlove::kissing::bigarmhug

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαμά σ'ευχαριστώ...
-που μου έμαθες να είμαι τρυφερή
-που μου έμαθες να μην στέκομαι σ'αυτά που με στεναχωρούν αλλα να κάνω πάντα αυτό που λέει η καρδούλα μου
-που ακόμα με κρατάς αγκαλιά όταν φοβάμαι
-που μου έμαθες πως με τον γλυκό τρόπο καταφέρνεις περισσότερα απ'οτι με τις φωνές

Μπαμπούτο σ'ευχαριστώ...
-που μου έμαθες να μην αφήνω τους άλλους να με κάνουν οτι θέλουν
-που ήξερες πάντα τις καλύτερες επιλογές για μένα...πριν απο μένα
-που για σένα θα είμαι πάντα το μικρό σου ''ποντικάκι'' όσο και να μεγαλώσω
-που έκανες το σωστό και μου είπες ένα τεράστιο μυστικό κι αλήθεια, ρισκάρωντας με τις αντιδράσεις μου

Σας ευχαριστώ και τους 2, γιατί πιστέψατε σ'εμένα και με κάνατε μέρος της ζωής σας, 20 παρα κάτι χρόνια πριν...:)

Μαμά και μπαμπούλι σας ευχαριστώ πολύ που είστε δίπλα μου... ειδικά τώρα... Που κάνατε ταξίδι αστραπή και αφήσατε τα πάντα πίσω για να ρθείτε εδώ... Όσο κι εγώ έλεγα να μην το κάνετε... Σας ευχαριστώ που με αγαπάτε τόσο και ας μην το αξίζω :)

σας ευχαριστώ, που με την συμπεριφορά σας με κάνατε σκληρή, ώστε να μην κολλάω πουθενά κ να τα καταφέρνω πάντα κ στα πάντα!!!

κ ενα μεγάλο ευχαριστώ που μου δ'ωσατε την ευκαιρία να σας αποδείξω ότι αξίζω, κ δεν με στείλατε στην Λέρο...:'(

σας ευχαριστώ, που με την συμπεριφορά σας με κάνατε σκληρή, ώστε να μην κολλάω πουθενά κ να τα καταφέρνω πάντα κ στα πάντα!!!

κ ενα μεγάλο ευχαριστώ που μου δ'ωσατε την ευκαιρία να σας αποδείξω ότι αξίζω, κ δεν με στείλατε στην Λέρο...:'(

Στη Λέρο...?

Ευχαριστω που με κανατε απαιτητικη, ανεξαρτητη και αναισθητη.

Δεν ευχαριστω που με κανατε νευρικη, αναισθητη και πολυ περιπλοκο χαρακτηρα. Αν φταιτε εσεις.

Στη Λέρο...?

στην Λέρο λόγω ασθένειας που δεν θεραπευόταν, με 99% πιθανότητα παραλησίας, κ όμως δεν χαμπάριασαν!!!:P

...

μαμα σε ευχαριστω που θα μου δωσεις λεφτα να παρω χρυσες γοβες για το γαμο μεθαυριο. :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όταν λες χρυσες.... χρυσές;;; :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μα..., μπα..., σας χρωστάω αρκετά....

μαμά ευχαριστώ που με κάνεις και γελάω με το παράξενο black χιούμορ σου, μπαμπά σε ευχαριστώ που προσπαθείς να γελάς με τα ηλίθια ανέκδοτα που σου λέω. Μου λείπετε πολύ. Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

μπαμπα μαμα σας ευχαριστω που δεν με πεταξατε στα σκουπιδια μολις γεννηθηκα...!:D

που με γεννησατε

θα κλαψω με την ησυχια μου σημερα.

ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει...

ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω πως ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή, όποια δυσκολία και να έρθει, θα υπάρχουν πάντα 3 άνθρωποι που θα με στηρίζουν και αγαπάνε ανιδιοτελώς και πως όπου και να πάω, όσο πολύ και αν γυρίσω τον κόσμο, θα υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα με περιμένει...
Ποσους γονεις εχεις εσυ;; :worry:

Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη!

Ποσους γονεις εχεις εσυ;; :worry:

Μαμα, μπαμπα ευχαριστω που μου κανατε τη ζωη δυσκολη!

:D η αλήθεια είναι οτι όντως έχω τρεις. Γιατί πιστεύω πως γονιός είναι και αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει, οχι απαραιτητα ο βιολογικός. αν και στο συγκεκριμένο, μέτρησα και τον αδερφό μου. :)

Μπαμπά , Μαμά σας ευχαριστώ που φεύγοντας για ταξίδι ξεχάσατε την πιστωτική και μάλιστα όχι την ληγμένη :inlove:

HomeAlone-1.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back