epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:25 Ο epote έγραψε: #41 24-09-09 15:25 Ενας μεγαλος ποιητης ο Philip Larkin ειχε γραψει ενα ποιημα με τιτλο This be thy verse: They fuck you up your mum and dad They may not mean to but they do They fill you with the faults the had And add some extra just for you [...] Man hands on misery to man It deepens like a coastal shelf Get out as early as you can And dont have any kids yourself Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsakiris Νεοφερμένο μέλος Ο tsakiris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:08 Ο tsakiris έγραψε: #42 14-10-09 23:08 Ευχαριστώ για τα πάντα. Και τα καλά, και τα άσχημα. Με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα, ό,τι και αν είμαι σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:52 Η BLUE SEA έγραψε: #43 19-02-15 22:52 Ευχαριστώ τον πατέρα μου που με έμαθε να έχω ντόμπρο χαρακτήρα, τη μητέρα μου που με έμαθε να είμαι ευαίσθητη με τους συναθρώπους μου και τους δύο μαζί που με δίδαξαν να συνδυάζω την ευθύτητα του χαρακτήρα με την ευαισθησία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 06:57 Η mindcircus: #44 22-02-15 06:57 Τους ευχαριστώ για τα πάντα...... Τους λατρεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. libre Δραστήριο μέλος Ο libre αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2016 στις 00:23 Ο libre έγραψε: #45 30-01-16 00:23 Ευχαριστω την πατερα μου που μου εμαθε πώς λειτουργει το συστημα εργασιας κι απεφυγα τις παγιδες του. Τον ευχαριστω που παντα ζηταγε απο τους δασκαλους/καθηγητες να με αφησουν στην ησυχια μου. Ετσι διαβαζα οσο ηθελα και πηγαινα σχολειο οποτε ηθελα και δεν επαθα ποτέ πλυση εγκεφαλου απο το εκπαιδευτικο συστημα. Τον ευχαριστω επισης που μου εμαθε να μην συμβιβαζομαι ποτέ με τη μετριοτητα. Ευχαριστω τη μητερα μου που μου εμαθε τη δικαιοσυνη και να παιρνω παντα το μερος του αδυνατου. Επισης οτι η ευτυχια στη ζωη ειναι παντα συνδεδεμενη με την εννοια ανθρωπος κι ανευ αυτης δεν εχει κανενα νοημα. Την ευχαριστω ακομα που με την αγαπη της για τη Γαλλια με βοηθησε να βρω τη χωρα που μου ταιριαζει. Δραττομαι της ευκαιρειας να ευχαριστησω και τη γυναικα μου για την ολοκληρωτικη της συμπαρασταση σε ολες τις δυσκολες στιγμες της ζωης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ενας μεγαλος ποιητης ο Philip Larkin ειχε γραψει ενα ποιημα με τιτλο This be thy verse: They fuck you up your mum and dad They may not mean to but they do They fill you with the faults the had And add some extra just for you [...] Man hands on misery to man It deepens like a coastal shelf Get out as early as you can And dont have any kids yourself Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsakiris Νεοφερμένο μέλος Ο tsakiris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:08 Ο tsakiris έγραψε: #42 14-10-09 23:08 Ευχαριστώ για τα πάντα. Και τα καλά, και τα άσχημα. Με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα, ό,τι και αν είμαι σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:52 Η BLUE SEA έγραψε: #43 19-02-15 22:52 Ευχαριστώ τον πατέρα μου που με έμαθε να έχω ντόμπρο χαρακτήρα, τη μητέρα μου που με έμαθε να είμαι ευαίσθητη με τους συναθρώπους μου και τους δύο μαζί που με δίδαξαν να συνδυάζω την ευθύτητα του χαρακτήρα με την ευαισθησία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 06:57 Η mindcircus: #44 22-02-15 06:57 Τους ευχαριστώ για τα πάντα...... Τους λατρεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. libre Δραστήριο μέλος Ο libre αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2016 στις 00:23 Ο libre έγραψε: #45 30-01-16 00:23 Ευχαριστω την πατερα μου που μου εμαθε πώς λειτουργει το συστημα εργασιας κι απεφυγα τις παγιδες του. Τον ευχαριστω που παντα ζηταγε απο τους δασκαλους/καθηγητες να με αφησουν στην ησυχια μου. Ετσι διαβαζα οσο ηθελα και πηγαινα σχολειο οποτε ηθελα και δεν επαθα ποτέ πλυση εγκεφαλου απο το εκπαιδευτικο συστημα. Τον ευχαριστω επισης που μου εμαθε να μην συμβιβαζομαι ποτέ με τη μετριοτητα. Ευχαριστω τη μητερα μου που μου εμαθε τη δικαιοσυνη και να παιρνω παντα το μερος του αδυνατου. Επισης οτι η ευτυχια στη ζωη ειναι παντα συνδεδεμενη με την εννοια ανθρωπος κι ανευ αυτης δεν εχει κανενα νοημα. Την ευχαριστω ακομα που με την αγαπη της για τη Γαλλια με βοηθησε να βρω τη χωρα που μου ταιριαζει. Δραττομαι της ευκαιρειας να ευχαριστησω και τη γυναικα μου για την ολοκληρωτικη της συμπαρασταση σε ολες τις δυσκολες στιγμες της ζωης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ για τα πάντα. Και τα καλά, και τα άσχημα. Με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα, ό,τι και αν είμαι σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:52 Η BLUE SEA έγραψε: #43 19-02-15 22:52 Ευχαριστώ τον πατέρα μου που με έμαθε να έχω ντόμπρο χαρακτήρα, τη μητέρα μου που με έμαθε να είμαι ευαίσθητη με τους συναθρώπους μου και τους δύο μαζί που με δίδαξαν να συνδυάζω την ευθύτητα του χαρακτήρα με την ευαισθησία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 06:57 Η mindcircus: #44 22-02-15 06:57 Τους ευχαριστώ για τα πάντα...... Τους λατρεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. libre Δραστήριο μέλος Ο libre αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2016 στις 00:23 Ο libre έγραψε: #45 30-01-16 00:23 Ευχαριστω την πατερα μου που μου εμαθε πώς λειτουργει το συστημα εργασιας κι απεφυγα τις παγιδες του. Τον ευχαριστω που παντα ζηταγε απο τους δασκαλους/καθηγητες να με αφησουν στην ησυχια μου. Ετσι διαβαζα οσο ηθελα και πηγαινα σχολειο οποτε ηθελα και δεν επαθα ποτέ πλυση εγκεφαλου απο το εκπαιδευτικο συστημα. Τον ευχαριστω επισης που μου εμαθε να μην συμβιβαζομαι ποτέ με τη μετριοτητα. Ευχαριστω τη μητερα μου που μου εμαθε τη δικαιοσυνη και να παιρνω παντα το μερος του αδυνατου. Επισης οτι η ευτυχια στη ζωη ειναι παντα συνδεδεμενη με την εννοια ανθρωπος κι ανευ αυτης δεν εχει κανενα νοημα. Την ευχαριστω ακομα που με την αγαπη της για τη Γαλλια με βοηθησε να βρω τη χωρα που μου ταιριαζει. Δραττομαι της ευκαιρειας να ευχαριστησω και τη γυναικα μου για την ολοκληρωτικη της συμπαρασταση σε ολες τις δυσκολες στιγμες της ζωης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ τον πατέρα μου που με έμαθε να έχω ντόμπρο χαρακτήρα, τη μητέρα μου που με έμαθε να είμαι ευαίσθητη με τους συναθρώπους μου και τους δύο μαζί που με δίδαξαν να συνδυάζω την ευθύτητα του χαρακτήρα με την ευαισθησία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 06:57 Η mindcircus: #44 22-02-15 06:57 Τους ευχαριστώ για τα πάντα...... Τους λατρεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. libre Δραστήριο μέλος Ο libre αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2016 στις 00:23 Ο libre έγραψε: #45 30-01-16 00:23 Ευχαριστω την πατερα μου που μου εμαθε πώς λειτουργει το συστημα εργασιας κι απεφυγα τις παγιδες του. Τον ευχαριστω που παντα ζηταγε απο τους δασκαλους/καθηγητες να με αφησουν στην ησυχια μου. Ετσι διαβαζα οσο ηθελα και πηγαινα σχολειο οποτε ηθελα και δεν επαθα ποτέ πλυση εγκεφαλου απο το εκπαιδευτικο συστημα. Τον ευχαριστω επισης που μου εμαθε να μην συμβιβαζομαι ποτέ με τη μετριοτητα. Ευχαριστω τη μητερα μου που μου εμαθε τη δικαιοσυνη και να παιρνω παντα το μερος του αδυνατου. Επισης οτι η ευτυχια στη ζωη ειναι παντα συνδεδεμενη με την εννοια ανθρωπος κι ανευ αυτης δεν εχει κανενα νοημα. Την ευχαριστω ακομα που με την αγαπη της για τη Γαλλια με βοηθησε να βρω τη χωρα που μου ταιριαζει. Δραττομαι της ευκαιρειας να ευχαριστησω και τη γυναικα μου για την ολοκληρωτικη της συμπαρασταση σε ολες τις δυσκολες στιγμες της ζωης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τους ευχαριστώ για τα πάντα...... Τους λατρεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
libre Δραστήριο μέλος Ο libre αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2016 στις 00:23 Ο libre έγραψε: #45 30-01-16 00:23 Ευχαριστω την πατερα μου που μου εμαθε πώς λειτουργει το συστημα εργασιας κι απεφυγα τις παγιδες του. Τον ευχαριστω που παντα ζηταγε απο τους δασκαλους/καθηγητες να με αφησουν στην ησυχια μου. Ετσι διαβαζα οσο ηθελα και πηγαινα σχολειο οποτε ηθελα και δεν επαθα ποτέ πλυση εγκεφαλου απο το εκπαιδευτικο συστημα. Τον ευχαριστω επισης που μου εμαθε να μην συμβιβαζομαι ποτέ με τη μετριοτητα. Ευχαριστω τη μητερα μου που μου εμαθε τη δικαιοσυνη και να παιρνω παντα το μερος του αδυνατου. Επισης οτι η ευτυχια στη ζωη ειναι παντα συνδεδεμενη με την εννοια ανθρωπος κι ανευ αυτης δεν εχει κανενα νοημα. Την ευχαριστω ακομα που με την αγαπη της για τη Γαλλια με βοηθησε να βρω τη χωρα που μου ταιριαζει. Δραττομαι της ευκαιρειας να ευχαριστησω και τη γυναικα μου για την ολοκληρωτικη της συμπαρασταση σε ολες τις δυσκολες στιγμες της ζωης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευχαριστω την πατερα μου που μου εμαθε πώς λειτουργει το συστημα εργασιας κι απεφυγα τις παγιδες του. Τον ευχαριστω που παντα ζηταγε απο τους δασκαλους/καθηγητες να με αφησουν στην ησυχια μου. Ετσι διαβαζα οσο ηθελα και πηγαινα σχολειο οποτε ηθελα και δεν επαθα ποτέ πλυση εγκεφαλου απο το εκπαιδευτικο συστημα. Τον ευχαριστω επισης που μου εμαθε να μην συμβιβαζομαι ποτέ με τη μετριοτητα. Ευχαριστω τη μητερα μου που μου εμαθε τη δικαιοσυνη και να παιρνω παντα το μερος του αδυνατου. Επισης οτι η ευτυχια στη ζωη ειναι παντα συνδεδεμενη με την εννοια ανθρωπος κι ανευ αυτης δεν εχει κανενα νοημα. Την ευχαριστω ακομα που με την αγαπη της για τη Γαλλια με βοηθησε να βρω τη χωρα που μου ταιριαζει. Δραττομαι της ευκαιρειας να ευχαριστησω και τη γυναικα μου για την ολοκληρωτικη της συμπαρασταση σε ολες τις δυσκολες στιγμες της ζωης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.