Δεν μου βγάζει σταθμούς στην Καλαμάτα, μόνο τριγύρω στο χάρτη. Επίσης για να είναι αξιόπιστο αυτό θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί σε σωστά σημεία και αυτό δεν γίνεται διότι αυτοί που τα εχουν δεν ξέρουν πού να τα βάλουν, συνήθως τα βάζουν στο μπαλκόνι τους και αυτό έχει αρκετούς κινδύνους, καθώς και θα πρέπει ιδανικα να είναι πολλά και διάσπαρτα στην πολη. Επίσης, δεν γνωρίζεις που είναι τα σπίτια αυτών των ανθρώπων (μετεωρολογικά δεδομένα, γεωγραφικο ανάγλυφο, όλα παιζουν ρόλο). Επίσης δεν είναι υψηλής ακρίβειας για να μπορούν έτσι να έχουν ένα προσβάσιμο κόστος και να αγοραζονται ευκολα. Βέβαια αυτό το site αν θυμάμαι καλά εμφανίζει και τα κρατικα όργανα μέτρησης στην Αθήνα, αλλά ούτε αυτά εμπιστεύομαι διότι δείχνουν γενικά χαμηλές τιμές όταν εμφανώς δεν αισθάνεσαι κάτι τέτοιο σε μέρες που βλέπω εμφανως την θολούρα από το σπίτι μου. Επίσης αναρωτιεμαι, αυτοί οι άνθρωποι πχ στην Τρίπολη που έχουν ένα τέτοιο μηχάνημα σπίτι τους οπως φαίνεται στον χαρτη, γιατί μπήκαν στον κόπο να αγοράσουν ένα τέτοιο αν ένιωθαν ότι αναπνέουν καθσρο αέρα και ήταν σίγουροι γι'αυτό; Μήπως για την αιθαλομίχλη την χειμωνιάτικη; Που και στην επαρχία να ζεις αλώβητος δεν βγαίνεις από αυτήν και την ενεργειακή φτώχια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2025
Δεν είπα ότι οι πνεύμονες των ανθρώπων που ζουν σε αστικά κέντρα είναι όλοκάθαροι, αλλά δεν σημαίνει απαραιτητα πως είναι και τόσο χάλια με την εικόνα που παρουσίασες. Δεν ξέρουμε πόσο "γκρι" είναι σε ένα μέσο άστο άνθρωπο που δεν εκτίθεται επαγγελματικά σε επιπλέον σωματίδια (πχ συνεργείο, ψηστης κλπ) και που δεν καπνίζει και σε ποια πόλη θα πρέπει να μένει για να είναι αντιπροσωπευτικός και μέτρο σύγκρισης και επιπλέον να γνωρίζουμε πλήρως όλη την ιστορία έκθεσης της ζωής του. Δεν γνωρίζω τουλάχιστον εγώ ένα τέτοιο μετρο.