Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

04-10-24

08:58
Αφού είναι ικανή η τύπισσα και η μπλούζα της να αποπροσανατολίσει το κοινό από τον ΠΠ μαγκιά της...
Λες και παράλληλα δεν μπορούν να γίνουν. "Τύφλωσε" το μπούστο της και χάσαμε τα λογικά μας...
Πωπω φαντασία...
Λες και παράλληλα δεν μπορούν να γίνουν. "Τύφλωσε" το μπούστο της και χάσαμε τα λογικά μας...
Πωπω φαντασία...
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.460 μηνύματα.

04-10-24

09:53
Δώστε τροφή στο λαό.. Να κρατάει το νου σε ύπνωση και να μη σκέφτεται
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.835 μηνύματα.

04-10-24

10:27
Αυτό σκεφτόμουνα κι εγώ πριν το διαβάσω από σένα.Είδα το βίντεο της Ματούλα που έβγαλε τη μπλούζα: ήταν μια πολύ σύντομη στιγμή, την έβγαλε, την πέταξε στο κοινό και αποχώρισε άμεσα. Δεν έκατσε έτσι να τραγουδήσει ή να χορέψει ξέρω γω. Πήραν το στιγμιότυπο τα site με την κοιλούμπα έξω και άρχισε το πανηγύρι.
Η Ματούλα είναι ακομπλεξάριστη, ροκ στην ψυχή (άσχετα απ' τη μουσική που παίζει), γυναικάρα.
Έτσι ένιωσε έτσι έκανε, με γεια της με χαρά της.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.558 μηνύματα.

04-10-24

10:48
Δεν έχει άδικο σε αυτό που γράφει. Αυτό που θέλει να σου πει είναι ότι τα ίδια τα ΜΜΕ προωθούν τέτοια ανόητα θέματα (βλέπε κόντρα Σεφερλή -Λιάγκα), για να σε κάνουν να ξεχνάς, για παράδειγμα, ότι η ακρίβεια έχει φτάσει στο Θεό, ότι η ζωή δεν βγαίνει χωρίς δύο δουλειές κ.λπ.Αφού είναι ικανή η τύπισσα και η μπλούζα της να αποπροσανατολίσει το κοινό από τον ΠΠ μαγκιά της...
Πωπω φαντασία...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επειδή με τους άλλους αριστεροπροοδευτικούς δεν πρόκειται να βγει συνεννόηση, μιας και δεν ακούν τι λες, είναι κολλημένοι σε αυτό που τους έχουν μάθει και αντιδράνε με τον ίδιο τρόπο πάντα, βαπτίζοντάς σε χφοβικό για κάθε θέμα, απευθύνομαι σε εσένα, που διαθέτεις λογική: Τι δεν καταλαβαίνετε ότι δεν θέλουμε να προσβάλλουμε τους χοντρούς ατομικά, απλώς δεν θέλουμε να προβάλλονται τέτοια πρότυπα, γιατί έχεις ήδη θέμα παχυσαρκίας και τα μικρά παιδιά μπορεί να αφεθούν και να γίνουν και αυτά παχύσαρκα; Τόσο φασιστικό είναι αυτό;Άντε καλέ τώρα. Είναι δυνατόν να έχει τέτοια θέματα ο κόσμος ; Πέφτουμε από τα σύννεφα. Όλοι ξέρουμε ότι οι παχύσαρκοι είναι απλά τεμπέληδες και αδύναμοι που θα έπρεπε να κρύβονται και να νιώθουν σκατά που τολμάνε να αφήνουν τον εαυτό τους και μετά να περνάνε καλά χαλώντας μας την αισθητική, στον κόσμο των αρίστων και των υγειών. Φυσικά και οφείλουμε να τους κρίνουμε όλους και να βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα.
Φυσικά, μπορεί να έχεις μπει και εσύ τόσο μέσα στη δίνη αυτών των πιστεύω ώστε να θεωρείς ότι και μία κοινωνία που η πλειοψηφία της αποτελείται από παχύσαρκους, δεν είναι κάτι κακό. Εκεί πάω πάσο, δεν έχω να πω κάτι άλλο...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

04-10-24

10:57
Και είναι ικανά, μια μπλούζα κι ένα "φουστάνι" να κάνουν τον κόσμο να ξεχάσει ; Ή ένας Σεφερλής ; Ή ό,τι άλλο, τέλος πάντων...Δεν έχει άδικο σε αυτό που γράφει. Αυτό που θέλει να σου πει είναι ότι τα ίδια τα ΜΜΕ προωθούν τέτοια ανόητα θέματα (βλέπε κόντρα Σεφερλή -Λιάγκα), για να σε κάνουν να ξεχνάς, για παράδειγμα, ότι η ακρίβεια έχει φτάσει στο Θεό, ότι η ζωή δεν βγαίνει χωρίς δύο δουλειές κ.λπ.
Ακόμα κι αυτοί που βλέπουν, καθημερινά, τέτοιες "εκπομπές σκουπίδια" δεν ξεχνάνε. Σαν κλείσουν την tv θα πάνε στο super, στη λαϊκή, κι εκεί θα "τα δουν όλα"...
Η ώρα να περνάει είναι κάτι τέτοια. Εκτός αν ο/η άλλος/η είναι ντιπ για ντιπ. Αλλά κι έτσι να είναι, πάλι θα "συνέλθει"...
Αν και δεν απευθύνεσαι σε εμένα, θα πω εγώ πως το βιώνω, κάθε που συμβαίνει...Τι δεν καταλαβαίνετε ότι δεν θέλουμε να προσβάλλουμε τους χοντρούς ατομικά, απλώς δεν θέλουμε να προβάλλονται τέτοια πρότυπα, γιατί έχεις ήδη θέμα παχυσαρκίας και τα μικρά παιδιά μπορεί να αφεθούν και να γίνουν και αυτά παχύσαρκα; Τόσο φασιστικό είναι αυτό;
Φυσικά, μπορεί να έχεις μπει και εσύ τόσο μέσα στη δίνη αυτών των πιστεύω ώστε να θεωρείς ότι και μία κοινωνία που η πλειοψηφία της αποτελείται από παχύσαρκους, δεν είναι κάτι κακό. Εκεί πάω πάσο, δεν έχω να πω κάτι άλλο...
Σαφέστατα και μπορώ να καταλάβω αυτό που λες. Και είναι απόλυτα λογικό. Δεν είναι σωστό να προβάλλονται τέτοια "πρότυπα" (όπως δεν ήταν κάποτε σωστό να προβάλλονται τα ανορεξικά...). Μέχρι εδώ πάει καλά...
Αυτό που εμένα προσωπικά ενοχλεί (και δεν αναφέρομαι σ' εσένα μα γενικότερα...) είναι η συνεχής επανάληψη, σαν προκύπτουν τέτοια θέματα. Η συνεχής "υπενθύμιση" για τα κατά της παχυσαρκίας. Και πάει καλά, ως ένα σημείο. Μα το πράμα "ξεχειλώνει". Σε σημείο που, όχι κι άδικα, κάποιος/α μπορεί να πει "τί διάολο ; Ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς, αλλιώς τί θα κάναμε ;"...
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.435 μηνύματα.

04-10-24

11:18
οταν ενα ατομο πασχει απο ψυχικες ασθενειες, δεν εχει νοημα να αναλυουμε το τι και πως. Δεν ειμαστε γιατροι εδω μεσα.Τί θα πει δε χωράει άλλες κουβέντες το θρεντ, πλέον ; Ποιός το αποφασίζει αυτό ; Αν νομίζει η ΟΔ ότι πρέπει να κλειδωθεί, ας το κάνει...
αμα τρωει σαν τον μαλακα και ειναι τεμπελης μια χαρα θα κριθει. Ισως του κανει και καλο και σωθει η υγεια του.Δε νομίζω ότι θα έπρεπε να μάθουμε ότι έχει κάποια ψυχική ασθένεια κάποιος για να μην τον κατακρίνουμε για τα κιλά του. Θα έπρεπε να είναι αυτονόητος ο σεβασμός. Λέω εγώ τώρα...
πετρο δες τι συνολικη εικονα της ματουλας ,οχι μονο τα κιλα. Αυτο ειναι το λιγοτερο. Δεν ειναι και δυσκολο να καταλαβεις οτι κατι δεν παει καλα.Υποτίθεται τα ψυχοφάρμακα όπως τα αντικαταθλιπτικά ανεβάζουν την όρεξη για φαγητό. Αλλά και πάλι τροχονόμοι στο στομάχι της Ζαμάνη θα γίνουμε; "Ααα έτσι δικαιολογείσαι".![]()
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

04-10-24

11:23
Καταρχάς δεν ξέρω τί έχει, η γυναίκα, και αν...οταν ενα ατομο πασχει απο ψυχικες ασθενειες, δεν εχει νοημα να αναλυουμε το τι και πως. Δεν ειμαστε γιατροι εδω μεσα.
Κατά δεύτερον, το δεν...είμαστε γιατροί, πρέπει να το απευθύνεις αλλού, όχι σ' εμένα. Προσωπικά, με βρίσκει(ς) σύμφωνη.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.435 μηνύματα.

04-10-24

11:25
ασε να ξερω εγω . Και επισης ειναι ξεκαθαρη η εικονα της οτι κατι δεν παει καλα.Τι να πω ματια εχετε. Τελος παντων σαν κοινωνια εχουμε να ασχοληθουμε με σημαντικοτερα θεματα απο τη μπλουζα της ματουλας. Αυτη την διαφημισουλα της την πηρε. Καθιστε ασχολειθειτε με μαλακιες ρε παιδια τι να πω. (δεν παει σε εσενα αυτο)Καταρχάς δεν ξέρω τί έχει, η γυναίκα, και αν...
Κατά δεύτερον το δεν...είμαστε γιατροί, πρέπει να το απευθύνεις αλλού. Όχι σ' εμένα. Προσωπικά, αυτό με βρίσκει σύμφωνη...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

04-10-24

11:27
Ξεκάθαρη η εικόνα της από ποιά άποψη ; Κάτι στο βλέμμα της, ας πούμε ; Στη συμπεριφορά της ; Τι ; Γίνε πιο σαφής...ασε να ξερω εγω . Και επισης ειναι ξεκαθαρη η εικονα της οτι κατι δεν παει καλα.Τι να πω ματια εχετε
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

04-10-24

11:28
Δες ντυσιμο ,μαλλι για αρχη. Πως ηταν και πως ειναι. Δεν μπορουμε να κρινουμε ενα ατομο που παλευει με τους δαιμονες του.Ξεκάθαρη η εικόνα της από ποιά άποψη ; Κάτι στο βλέμμα της, ας πούμε ; Στη συμπεριφορά της ; Τι ; Γίνε πιο σαφής...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

04-10-24

11:33
Κι εγώ παλεύω με δαίμονες (και όλοι μας...), αλλά τα μαλλιά μου είναι μια χαρά. Μπορεί να είχε μια κακή μέρα. Αλλά είναι και λίγο χυμαδιό, η συγκεκριμένη. Οπότε, πάλι δε μου φαίνεται περίεργο...Δες ντυσιμο ,μαλλι για αρχη. Πως ηταν και πως ειναι. Δεν μπορουμε να κρινουμε ενα ατομο που παλευει με τους δαιμονες του.
Όμως πρέπει ν' αποφασίσεις : Απ' τη μια λες για ψυχικά διαταραγμένο άτομο κι απ' την άλλη ότι πήρε τη διαφημισούλα της...Σαν να λες ότι επί τούτου έκανε ό,τι έκανε, αλλά στα καπάκια "την αθωώνεις" κιόλας...
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

04-10-24

11:37
Δηλαδη ενα ατομο που πασχει απο ψυχικες ασθενειες, δεν μπορει να γινει "viral" αθελα του? Δεν το εκανε εσκεμμενα να προκαλεσει. Ετσι ειναι η γυναικα, απλα ετυχε τα αρδακια και οι γυμνοσαλιαγκες να πιαστουν απο αυτο για κανα νουμερο.Όμως πρέπει ν' αποφασίσεις : Απ' τη μια λες για ψυχικά διαταραγμένο άτομο κι απ' την άλλη ότι πήρε τη διαφημισούλα της...Σαν να λες ό,τι επί τούτου έκανε ό,τι έκανε, αλλά στα καπάκια "την αθωώνεις" κιόλας...
συγκρινεις τη καταθλιψη με μια κακη μερα? Ελεος ρε συ.Κι εγώ παλεύω με δαίμονες (και όλοι μας...), αλλά τα μαλλιά μου είναι μια χαρά. Μπορεί να είχε μια κακή μέρα. Αλλά είναι και λίγο χυμαδιό, η συγκεκριμένη. Οπότε, πάλι δε μου φαίνεται περίεργο...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

04-10-24

11:39
Μάλιστα...συγκρινεις τη καταθλιψη με μια κακη μερα? Ελεος ρε συ.

04-10-24

11:43
Πώς έτυχε και μαζευτήκαμε όλοι εδώ που δεν κάνουμε καμία κατάχρηση, κανείς δεν καπνίζει, κανείς δεν πίνει, κανείς δεν ξενυχτάει, και μπορούμε όλοι να πούμε οτι με τη ζωή μας προωθούμε τα σωστά πρότυπα στην κοινωνία.
Oh wait...
Oh wait...
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.558 μηνύματα.

04-10-24

11:49
Αυτό που δεν μπορείς να αντιληφθείς (ένα από τα πολλά), αγαπητή (σχήμα λόγου) Χιμέλα, είναι ότι εγώ που καπνίζω, δεν περηφανεύομαι για αυτό, ούτε ζητάω συμπερίληψη για τους καπνιστές ούτε επιζητώ να βγαίνουν σαν πρότυπα οι καπνιστές ή να ισχυρίζομαι ότι δεν κάνει κακό στη υγεία. Α, επίσης δεν κάθομαι να αρχίζω την κλάψα για το πόσο μεγάλη εξάρτηση είναι, ότι με επηρεάζει ψυχολογικά κ.λπ., απλά λέω ότι είμαι μαλάκας που δεν το κόβω.Πώς έτυχε και μαζευτήκαμε όλοι εδώ που δεν κάνουμε καμία κατάχρηση, κανείς δεν καπνίζει, κανείς δεν πίνει, κανείς δεν ξενυχτάει, και μπορούμε όλοι να πούμε οτι με τη ζωή μας προωθούμε τα σωστά πρότυπα στην κοινωνία.
Oh wait...
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

04-10-24

11:51
το θεμα ρε λιακο ειναι οτι εσυ που σε 10-15 χρονια πιθανοτατα θα εχεις καρκινο του πνευμονα , θα επιβαρυνεις το συστημα υγειας χωρις λογο,ουσιαστικα. Για αυτο κραζουμε τους καπνιστες. Ειναι που ειναι μπουρδελο το ΕΣΥ.Αυτό που δεν μπορείς να αντιληφθείς (ένα από τα πολλά), αγαπητή (σχήμα λόγου) Χιμέλα, είναι ότι εγώ που καπνίζω, δεν περηφανεύομαι για αυτό, ούτε ζητάω συμπερίληψη για τους καπνιστές ούτε επιζητώ να βγαίνουν σαν πρότυπα οι καπνιστές ή να ισχυρίζομαι ότι δεν κάνει κακό στη υγεία. Α, επίσης δεν κάθομαι να αρχίζω την κλάψα για το πόσο μεγάλη εξάρτηση είναι, ότι με επηρεάζει ψυχολογικά κ.λπ., απλά λέω ότι είμαι μαλάκας και δεν το κόβω.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.587 μηνύματα.

04-10-24

Ας δούμε το παράδειγμα του Καμμένου που για λόγους υγείας μπήκε στη διαδικασία να γίνει αδύνατος. 
Αν οι χοντροί καταλάβαιναν την παθολογική εξάρτησή τους από το φαί και το καθισιό, δεν θα υπήρχαν 2-3 διάδρομοι σε κάθε σούπερ μάρκετ με διάφορα μπισκότα και σοκολατοειδή, όπως και τόσα είδη ζαχαρούχων αναψυκτικών, έτοιμων σνακς, κτλ που εφοδιάζουν το σώμα με λίπος. Εξαιρώ τις περιπτώσεις που μπορεί να έχουν άλλη αιτία αύξησης βάρους. Η κοινή παχυσαρκία έχει δεδομένη αιτία. Οι Έλληνες δεν ήταν τόσο χοντροί πριν 30+ χρόνια. Σήμερα βλέπεις κιοφτεδάκια με πόδια να μην μπορούν να περπατήσουν σε ούτε κλίση εδάφους 10%.

Αν οι χοντροί καταλάβαιναν την παθολογική εξάρτησή τους από το φαί και το καθισιό, δεν θα υπήρχαν 2-3 διάδρομοι σε κάθε σούπερ μάρκετ με διάφορα μπισκότα και σοκολατοειδή, όπως και τόσα είδη ζαχαρούχων αναψυκτικών, έτοιμων σνακς, κτλ που εφοδιάζουν το σώμα με λίπος. Εξαιρώ τις περιπτώσεις που μπορεί να έχουν άλλη αιτία αύξησης βάρους. Η κοινή παχυσαρκία έχει δεδομένη αιτία. Οι Έλληνες δεν ήταν τόσο χοντροί πριν 30+ χρόνια. Σήμερα βλέπεις κιοφτεδάκια με πόδια να μην μπορούν να περπατήσουν σε ούτε κλίση εδάφους 10%.
ilias90
Περιβόητο μέλος

04-10-24

Καλά κάνετε, δεν είπα ότι είναι λάθος να κράζετε τους καπνιστές. Αφού γράφω ότι κι εγώ λέω ότι είμαι μαλάκας που δεν το κόβω.το θεμα ρε λιακο ειναι οτι εσυ που σε 10-15 χρονια πιθανοτατα θα εχεις καρκινο του πνευμονα , θα επιβαρυνεις το συστημα υγειας χωρις λογο,ουσιαστικα. Για αυτο κραζουμε τους καπνιστες.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

04-10-24

11:53
μαλακας ξεμαλακας, θα πιασεις θεση μεθ ομως ρε συ. Αυτο λεω. Για εναν ηλιθιο λογο που ειναι το τσιγαρο. Επισης νομιζω γνωριζεις οτι το τσιγαρο προκαλει προβλημα στυσης και στειροτητας. Γαμιεται και το δημογραφικο. Αμα αγαπας την κοινωνια κοψτο. Μη το κανεις για εσενα καντο για εμας.Καλά κάνετε, δεν είπα ότι είναι λάθος να κράζετε τους καπνιστές. Αφού γράφω ότι κι εγώ λέω ότι είμαι μαλάκας που δεν το κόβω.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.864 μηνύματα.

04-10-24

11:57
Πώς έτυχε και μαζευτήκαμε όλοι εδώ που δεν κάνουμε καμία κατάχρηση, κανείς δεν καπνίζει, κανείς δεν πίνει, κανείς δεν ξενυχτάει, και μπορούμε όλοι να πούμε οτι με τη ζωή μας προωθούμε τα σωστά πρότυπα στην κοινωνία.
Oh wait...
Κοιτα, είμαστε σε ένα δημόσιο forum όπου ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να γράψει την άποψη του με κόσμιο και ευγενικό τρόπο. Το να λέμε λοιπόν ότι η παχυσαρκία δεν είναι υγείες πρότυπο εκτός από λογικό δεν είναι κακό, από την στιγμή που γράφουμε τις απόψεις μας με κόσμιο και διακριτικό τρόπο. Τώρα αν δεν επιτρέπεται ούτε αυτό τότε γιατί υπάρχει το thread?? Με την λογική σου δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανένα forum καθώς κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος άρα δεν πρέπει να μιλάει.
Τώρα οσο αφορά την ψυχική υγεία της Ζαμανη αν ισχύει είναι κρίμα καθώς είναι νέα κοπέλα. Αν αληθεύουν αυτά τότε ίσως πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα από την μουσική για το δικό της καλό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wilsongeo
- durhen
- iew
- exotic xo
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- camil
- Advocatus diaboli
- Μαυρίκιος
- Scandal
- rafaela11
- American Economist
- Memetchi
- GeorgePap2003
- taketrance
- giannhs2001
- A350
- charmander
- Kate1914
- Paladin
- Μήτσος10
- Reader
- Debugging_Demon
- tsiobieman
- back2967
- touvlo
- iminspain
- fmarulezkd
- Dr. Gl. Luminous
- Wonderkid
- vasilis123321
- teacher_40
- Libertus
- ghоul
- Εριφύλη
- Fernando_A
- Joji
- Unboxholics
- Hecticism
- physicscrazy
- Ωρορα
- ROM32
- User2350
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.