vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211
Επισκέπτης

Δεν ντράπηκα, όμως όλοι οι υπόλοιποι είχαν γίνει κατακόκκινοι και γελούσαν.
Μετά αισθανόμουν άσχημα που το είπα αυτό γιατί ήταν καλό το συνέδριο

Για την ιστορία, είχε μπουφέ με νόστιμα γλυκάκια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Τις πρώτες μέρες λοιπόν, παίζαμε ένα παιχνίδι που η κάθε κοινότητα έπρεπε να βρει ένα αντικείμενο που ζητούσαν στο αμφιθέατρο.
Ε, και κάποια στιγμή ζητήσανε μια κίτρινη μπλούζα...
Να με πιέζουν τα κορίτσια της κοινότητας να βγάλω τη μπλούζα μου και εγώ να θέλω να τις αποφύγωωω.
Και αφού το αποφάσισα, πήγα παραπέρα με τη μωρουδιακή μου φίλη και της έδωσα τη μπλούζα.
Ε, εγώ ήμουν ανεπτυγμένο και φόραγα ένα μπουστάκι που έμοιαζε με σουτιέν απο μέσα.
Και εκείνη την ώρα που ήμουν παραπέρα, τσουυυυυπ ο κολλητός μουυ

Εγώ ημίγυμνο και ο κολλητός μου να έχει λυθεί στα γέλια

"Τι κάνεις εκεί Σταυρένια τσιτσίδι;"

Πω, σα χτες το θυμάααμαι

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ήμουνα 11 χρονών (παραπάνω δε θα'μουν) σε προσκοπική κατασκήνωση στα Καμμένα Βούρλα.Ήταν η μέρα όπου το βράδυ θα γινόταν η Τελετή Λήξης της κατασκήνωσης και εκείνη τη μέρα μας είχαν πάει στην παραλία να μάθουμε να κάνουμε σχεδίες.
Εγώ εκείνη τη μέρα να'χω ξυπνήσει κοτόπουλο από την κούραση,κάτασπρη και με 38 πυρετό.Δεν ήθελα να το χάσω γιατί ως "παλιά καραβάνα" στην ομάδα ήξερα ότι τα πιο θεϊκά περιστατικά γίνονται συνήθως την ημέρα της Τελετής Λήξης. Τι να κάνω βάζω μια από τις χιλιάδες προσκοπικές μπλούζες που είχα,μια βερμούδα,παστώθηκα και με μισό μπουκάλι αντιηλιακό και πήγα μαζί με την ομάδα μου.

Φτάνουμε στην παραλία όλοι μας να στάζουμε από τον ιδρώτα και εκεί μας είπαν το "concept" της συνάντησης.Μας εξήγησαν και μετά η κάθε ομάδα πήρε τα ξύλα της τα σκοινιά της να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε τις σχεδίες (ο Θεός να τις κάνει) εγώ σε κάποια φάση δεν άντεχα άλλο οπότε πήγα σε μια κοντινή ντουζιέρα βράχηκα μπας και δροσιστώ όπως και πολλά άλλα παιδιά και πήγα κάτω από μία δροσιά να ξαπλώσω. Δεν υπολόγιζα όμως ότι θα με έπαιρνε ο ύπνος

Μετά από κανά 30λεπτο οι υπόλοιποι είχανε τελειώσει με την κατασκευή(την οποία έπρεπε μετά να τη βάλουμε στη θάλασσα) σε κάποια φάση λοιπόν νιώθω κάτι χέρια να με σηκώνουν. Δεν έδωσα σημασία γιατί ήμουν χάλια για να βάλω τις φωνές.
Μετά από 7-10 λέπτα ΞΑΦΝΙΚΑ βρέθηκα μέσα στην θάλασσα με βουτιά. Είχαν συνενοηθεί να με κουβαλήσουν και να με πετάξουν στη θάλασσα.
Με τη μία απέκτησα επαφή με το περιβάλλον γιατί έπρεπε να κολυμπήσω (με είχανε ρίξει στα βαθιά).
Μόλις βγήκα έξω και βρεγμένη από πάνω μέχρι κάτω με ρωτάει ένας εκεί "Χαρά αυτές οι βουτιές θα αφήσουν εποχή". Κατάλαβα λοιπόν ότι εκείνος με είχε ρίξει. Τον κυνηγούσα σε όλη την παραλία και του πετούσα πέτρες. (Λίγο μεγάλες σε μέγεθος). Αφού έπεσε κάτω στην άμμο πήρα ένα υγρό πιάτων και το έχυσα επάνω του.Πλενόνταν γύρω στη 1 ώρα για να φύγει ο αφρός

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Τελευταια φορα ετυχε να χουμε μπει bershka με μια φιλη και κλασσικα να χωριζομαστε μεσα. Μετα απο λιγη ωρα λοιπον βλεπω μια κοπελα, που χωρις τα γυαλια μου ιδια η φιλη μου ηταν, να κοιταει μια μπλουζα. παω και γω ομορφα και ωραια διπλα της και της λεω "καλα ρε τι απαισια μπλουζα αυτη". παρατηρησα ομως οτι δε μου απαντησε γυριζω να την κοιταξω και παρατηρω οτι ηταν μια αγνωστη φατσα. πωπωω το πιο γελοιο βεβαια ηταν οτι η αλλη αυτη κοπελα αντι να με κοιταζει ξερω γω εμενα περιεργα αρχισε να κοιταζει κι αυτη επιτιμιτικα τη μπλουζα
Χαχαχαχαχχαα αυτό το πράγμα το έχω πάθει άπειρες φορές

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Ζήλεψα.
Ήμουνα 11 χρονών (παραπάνω δε θα'μουν) σε προσκοπική κατασκήνωση στα Καμμένα Βούρλα.Ήταν η μέρα όπου το βράδυ θα γινόταν η Τελετή Λήξης της κατασκήνωσης και εκείνη τη μέρα μας είχαν πάει στην παραλία να μάθουμε να κάνουμε σχεδίες.
Εγώ εκείνη τη μέρα να'χω ξυπνήσει κοτόπουλο από την κούραση,κάτασπρη και με 38 πυρετό.Δεν ήθελα να το χάσω γιατί ως "παλιά καραβάνα" στην ομάδα ήξερα ότι τα πιο θεϊκά περιστατικά γίνονται συνήθως την ημέρα της Τελετής Λήξης. Τι να κάνω βάζω μια από τις χιλιάδες προσκοπικές μπλούζες που είχα,μια βερμούδα,παστώθηκα και με μισό μπουκάλι αντιηλιακό και πήγα μαζί με την ομάδα μου.Σε όλη τη διαδρομή μέχρι να φτάσουμε στην παραλία μου έλεγε σαχλαμάρες ένα παιδί από την ομάδα γιατί ήμουνα έτοιμη να βάλω τα κλάμματα επειδή είχε τρομερή ζέστη και΄γω ψηνόμουν ήδη με τον πυρετό.
Φτάνουμε στην παραλία όλοι μας να στάζουμε από τον ιδρώτα και εκεί μας είπαν το "concept" της συνάντησης.Μας εξήγησαν και μετά η κάθε ομάδα πήρε τα ξύλα της τα σκοινιά της να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε τις σχεδίες (ο Θεός να τις κάνει) εγώ σε κάποια φάση δεν άντεχα άλλο οπότε πήγα σε μια κοντινή ντουζιέρα βράχηκα μπας και δροσιστώ όπως και πολλά άλλα παιδιά και πήγα κάτω από μία δροσιά να ξαπλώσω. Δεν υπολόγιζα όμως ότι θα με έπαιρνε ο ύπνος.
Μετά από κανά 30λεπτο οι υπόλοιποι είχανε τελειώσει με την κατασκευή(την οποία έπρεπε μετά να τη βάλουμε στη θάλασσα) σε κάποια φάση λοιπόν νιώθω κάτι χέρια να με σηκώνουν. Δεν έδωσα σημασία γιατί ήμουν χάλια για να βάλω τις φωνές.
Μετά από 7-10 λέπτα ΞΑΦΝΙΚΑ βρέθηκα μέσα στην θάλασσα με βουτιά. Είχαν συνενοηθεί να με κουβαλήσουν και να με πετάξουν στη θάλασσα.
Με τη μία απέκτησα επαφή με το περιβάλλον γιατί έπρεπε να κολυμπήσω (με είχανε ρίξει στα βαθιά).
Μόλις βγήκα έξω και βρεγμένη από πάνω μέχρι κάτω με ρωτάει ένας εκεί "Χαρά αυτές οι βουτιές θα αφήσουν εποχή". Κατάλαβα λοιπόν ότι εκείνος με είχε ρίξει. Τον κυνηγούσα σε όλη την παραλία και του πετούσα πέτρες. (Λίγο μεγάλες σε μέγεθος). Αφού έπεσε κάτω στην άμμο πήρα ένα υγρό πιάτων και το έχυσα επάνω του.Πλενόνταν γύρω στη 1 ώρα για να φύγει ο αφρόςΑπό τότε και μετά κάθε φορά που με βλέπει και θυμάται τι του έκανα και χασκογελάει.
έρχεσαι ακόμα στα Βούρλα, καμμένο μου;

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Nιά.έρχεσαι ακόμα στα Βούρλα, καμμένο μου;![]()

Πανελλήνια κατασκήνωση προσκόπων..

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Nιά.
Πανελλήνια κατασκήνωση προσκόπων..
να μου πεις οταν πας, να έρθω να σε κοροϊδέψω

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Νιά...να μου πεις οταν πας, να έρθω να σε κοροϊδέψω![]()

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Έδινα μάθημα στην εξεταστική στο οποίο κατά τη διάρκεια του εξαμήνου δεν πάτησα το πόδι μου ποτέ και δεν ήξερα ούτε καν αν ο καθηγητής ήταν άντρας ή γυναίκα. Ήξερα μόνο το επίθετο, που ήταν σε στυλ Παπαδημητρίου από το οποίο φυσικά δεν μπορούσες να καταλάβεις το γένος.
Ακόμα και σήμερα δε συγκράτησα τελικά αν αυτός ο καθηγητής/τρια ήταν τελικά άντρας ή γυναίκα.
Τέσπα όταν ήρθε η ώρα να γράψουμε, πιάνω μια θέση στο αμφιθέατρο και περιμένω να μας μοιράσουν τα θέματα. Πριν γίνει αυτό, όμως, εγώ ήθελα να μου υπογράψει ο καθηγητής/τρια μια βεβαίωση για εκπαιδευτική άδεια που είχα πάρει για να δώσω εξετάσεις. Έπρεπε να τον προλάβω πριν δώσει τα θέματα και φύγει.
Άντε να βρεις ποιος ήταν ο καθηγητής ανάμεσα σε όλους τους επιτηρητές. Να πήγαινα να έπιανα κάποιον στην τύχη δεν έπαιζε γιατί:
1)με την γκαντεμιά που με δέρνει θα έπιανα το λάθος πρόσωπο και κατά συνέπεια
2)θα καρφωνόμουν ότι δεν πατούσα στο μάθημά του και θα γινόμουν ψιλοξεφτίλα
Η ώρα περνούσε κι εγώ ακόμα προσπαθούσα να ψυχανεμισθώ ποιος μπορεί να ήταν.
Τελικά έκανα το αυτονόητο. Ρώτησα κάποιον συμφοιτητή μου.

Πολύ μυαλό.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Άλλος-Έλα Άννιώ.

Εγώ:-Παρακαλώ;
Άλλος:-Άννιω εσύ είσαι;
Εγώ:-Ποια Αννιώ λάθος κάνετε.
Άλλος:-Εσύ ποια είσαι;
Εγώ:-Δε σας αφορά ποια είμαι πάντως δεν είμαι το Αννιώ.
Άλλος:-Αννιώ;
Εγώ:- Σας επαναλαμβάνω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ.

Άλλος:-Τι είναι εκεί που πήρα;
Εγώ:-Γραφείο τελετών η Άννα. Τι θες κύριος σας είπα κάνετε λάθος.

Άλλος:-Για χαμήλωσε τον τόνο της φωνής σου.
Την επόμενη μέρα. Ένας συμμαθητής μου μου είπε ότι χθες με πήρε καταλάθος και τον δούλευε στο τηλέφωνο.
Περιττό να πω ότι δεν του είπα ότι η φωνούλα που του μιλούσε τόσο ευγενικά ήταν η δική μου

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Ρε, σιγά το ρεζίλι. Εγώ τα περιμένω αυτά να συμβούν.Το χειρότερο έβερ ΕΒΕΡ ΟΜΩΣ. Μου συνέβη πριν λίγες μέρες στα γερμανικά. Έκανα ακουστικά και είχα το κινητό μου αθόρυβο σε κάποια φάση εν ώρα ακουστικού ακούω τη δόνηση και σκεφτόμουν ποιο πανέξυπνο θυμήθηκε να με πάρει τηλέφωνο. Το αγνόησα.Μέχρι το τέλους του ακουστικού είχε χτυπήσει γύρω στις 7 φορές.Μόλις τελείωσα την άσκηση λέω "έτσι και είναι τώρα καμιά απόκρυψη θα ακούσει όποιος με πήρε το Εξάψαλμο. Φεύγοντας από το μάθημα με παίρνει ο ίδιος αριθμός τηλέφωνο και διαδραματίστηκε ο εξής διάλογος:
Του το'κλεισα στα μούτρα.Εγώ:Ορίστε
Άλλος-Έλα Άννιώ.
Εγώ:-Παρακαλώ;
Άλλος:-Άννιω εσύ είσαι;
Εγώ:-Ποια Αννιώ λάθος κάνετε.
Άλλος:-Εσύ ποια είσαι;
Εγώ:-Δε σας αφορά ποια είμαι πάντως δεν είμαι το Αννιώ.
Άλλος:-Αννιώ;
Εγώ:- Σας επαναλαμβάνω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ.
Άλλος:-Τι είναι εκεί που πήρα;
Εγώ:-Γραφείο τελετών η Άννα. Τι θες κύριος σας είπα κάνετε λάθος.
Άλλος:-Για χαμήλωσε τον τόνο της φωνής σου.
Την επόμενη μέρα. Ένας συμμαθητής μου μου είπε ότι χθες με πήρε καταλάθος και τον δούλευε στο τηλέφωνο.
Περιττό να πω ότι δεν του είπα ότι η φωνούλα που του μιλούσε τόσο ευγενικά ήταν η δική μου![]()
Παλιά τα αγνοούσα τα άγνωστα τηλεφωνήματα, αλλά πλέον το διασκεδάζω

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο σχολείο τη Δευτέρα με κορόιδευαν οι φίλες μου και μ έψαχναν στο μέτωπο αν έχω κανα καρούμπαλο!!!Ακόμα γελάω....
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ρε, σιγά το ρεζίλι. Εγώ τα περιμένω αυτά να συμβούν.
Παλιά τα αγνοούσα τα άγνωστα τηλεφωνήματα, αλλά πλέον το διασκεδάζω![]()
Ναι ρε. Εγώ τα σιχαίνομαι γιατί ή θα΄ναι κανένα σιχαμένο που βαριέμαι και μόνο να τ'ακούσω ή καμιά τηλεφωνήτρια που δε θα την έχουνε βρίσει εκείνη τη μέρα στο τηλέφωνο και θα΄χει πετύχει διάνα

Γενικά,είμαι πολύ ευγενική με τους άκυρους που ζητάνε άκυρα ονόματα.

Dalian
Περιβόητο μέλος

Δαφνη300
Νεοφερμένο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

το προηγούμενο Σάββατο πήγα για ποτό, χαλαρά πράγματα όχι τίποτα ξέφρενο.
Πιάνει το μάτι μου έναν τυπά που όλη την ώρα κοιτάει αλλά οκ, δε δίνω σημασία, έρχεται ο σερβιτόρος που τυχαίνει να είναι και φίλος, αφήνει ένα ποτό και μου λέει "Από εκείνον εκεί είναι, πάνε πες ένα ευχαριστώ μην είσαι γαιδούρα".
Οκ λέω δίκιο έχει ας πάω.
Πάω που λέτε, με το ποτό στο χέρι η δικιά σου να πω ευχαριστώ για την ευγενική κίνηση.
Μιλάμε για λίγο (τίποτα σπουδαίο) και μετά ζητάει το κινητό μου και προσπαθώ ευγενικά να αρνηθώ, μέχρι που δεν κρατήθηκα και τσατίστηκα, οπότε απλά γύρισα τη πλάτη και έφυγα στο τραπέζι μου.
Ο τυπάς που λέτε, ήρθε στο τραπέζι μου, πήρε το ποτό που με κέρασε και φώναξε μπροστά σε όόόόόλο το μαγαζί "αφού δεν μας κάθεσαι, φέρε πίσω το ποτό".
Οκ νταξ, κανονικά αυτός θα έπρεπε να ντρέπεται, αλλά ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση.

Σήμερα που λέτε, πετυχαίνω πάλι τον τυπά στο μαγαζί, ο οποίος είχε το θράσος να κατσικωθεί στο τραπέζι μου, να ζητήσει ένα ηλίθιο συγνώμη και να δικαιολογήσει τη πράξη του με το κλασσικό "ήμουν λιώμα ρε συ", και να φάει και τα μπισκότα μου.

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Ωρορα
- Wanda
- Joji
- chester20080
- American Economist
- Requiem
- ivrock
- User2350
- camil
- Bitter
- ggl
- Kassiopi
- tslef8
- Citylights
- physicscrazy
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- Memetchi
- Teoulaki
- jj!
- Paragontas7000
- Cupid
- spring day
- Wonderkid
- azula
- Viedo
- snowy
- taketrance
- SlimShady
- Paul33.gr
- Sherlock
- Sugarillo
- sokliap
- Insertcoin
- Αλκης Κ.
- grtt
- 1011
- constansn
- iminspain
- betonieras
- globglogabgalab
- orchidea
- harry akritas
- Luke.
- Unseen skygge
- Unboxholics
- Warzycha_13
- igeorgeoikonomo
- Athens2002
- Aksak
- hirasawayui
- baizer
- gvarth
- Feli
- tsiobieman
- Alma Libre
- Idontknoww
- Μάρκος Βασίλης
- Dim1234
- Ryuzaki
- johnsala
- MarilynSt
- MarcoReus
- louminis
- Serotonin
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.