Δυσκολο, παρα πολυ δυσκολο!
πανευκολο να πιασει δουλεια και να ηρεμησει!
Πανευκολο να κυλησει ξανα και ξανα
6 χρονια ΚΑΙ ηρωινη ειναι πανω απο το οριο το εχει ξεπερασει.
σωματικη(η οποια εχει πια περασει) και ψυχολογικη (που δε φευγει)εξαρτηση.
για ναπεγκλωβιστεις τελειως πρεπει ναχεις μεγαλη δυναμη ψυχης, να κανεις στην ακρη το παρελθον και στα δυσκολα(που ισως δεν του χουν καταφθασει ακομα) να μην ξαναπεσεις.
παρεες, περιβαλλον μακρια.
επισης ειναι απαραιτητη η στηριξη, την οποια στηριξη θα την εχεις μια, δυο, καποια στιγμη θαναγκαστεις να μεινεις μονος, εκει εχοντας ηδη υπαρξει ευαλωτος και υπερευαλωτος εξαρτημενος στο παρελθον, ξαναπεφτεις.
θελει κοτσια, και συνηθως οσοι εξαρτημενοι δεν τα εχουν, αδυναμα πλασματα, υπερευαισθητα, κακομεταχειρισμενα ψυχολογικα με παιδικη-εφηβικη ηλικια δυαλυμενη, χωρις ιχνος χαρας.
εχω πιστη γιαυτα τα παιδια, αλλα δε πλαναμαι οικτρα.
ειμαι ρεαλιστρια σε αυτο το κομματι και ξαναλεω δυσκολο εως πολυ δυσκολο να μην ξανακυλησει, ισως κι ακατορθωτο...
μπες οκανα και συζητα με τους αρμοδιους, θα σου λυσουν ολες τις αποριες αν πραγματικα σε ενδιαφερει να μαθεις η να βοηθησεις εθελοντικα.
εκτος αν ρωτας απο απλη περιεργεια.
πώς καταλαβαίνεις αν κάπιος που σου λέει ότι είναι καθαρός ότι όντως είναι έτσι ?
και πως καταλαβαίνεις ότι δεν το έχει κόψει
έχς έναν φίλο που είναι καθαρός τώρα αλλα κατα πόσο λέει την αλήθεια και φόβάμαι πάρα πολυ το κακό είναι ότι είμαι ερωτευμένει μαζί του
μπορεί κάπιος να μου πεί πώς αντιμετοπίζετε τέτοια άτομα και τι να κάνω?
το διαισθανεσαι, το βλεπεις απτις κινησεις του και το υφος του.
δες συμπτωματα στο νετ.(απο τι ειναι εξαρτημενος? χασις? ηρωινη? ενα ακρο στο αλλο, εχει σημασια τι ειδους εξαρτηση υπαρχει)
εδω τι να σου πουμε?
εσυ εισαι(θεθελα να μου πεις με τι ακριβως εισαι ερωτευμενη), αυτος δε θαναι ποτε μαζι σου.
δεν ερωτευονται οσοι εξαρτημενοι, απλως γραπωνονται. εχει διαφορα.
δεν αντιμετωπιζονται, εκτος αν εισαι νοσηλευτρια η εισαι μαμα του.
αν θελεις συντροφο πρεπει να κοιταξεις καπου καθαρα, κι εκεινος με τη σειρα του να κοιταξει να αναρρωσει κι επειτα να ψαξει για συντροφο.
εξαρτηση(δικη του), αμφιβολιες(δικες σου) και σχεση υγιη δε γινεται.
δε μπορουμε να τα εχουμε ολα.
καλυτερα απομακρυνσου, μονο ετσι θα τον βοηθησεις ειλικρινα και τιμια.