prinCess.
Επιφανές μέλος

Απλά αυτό χρειάζομαι, δε μπορώ να δεχτώ άλλη ''ρεαλιστική'' 'αποψη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lkjhgfdsa
Δραστήριο μέλος

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, βέβαια. Άλλους μπορεί να τους βοηθά να συνεχίσουν τη δική τους ζωή η μεταφυσική σκέψη, άλλους η ρεαλιστική. Εξαρτάται τον άνθρωπο. Και βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι επειδή θα βοηθούσε κάποιον η μία ή η άλλη άποψη ότι θα μπορούσε να την υιοθετήσει κιόλας ή ότι είναι σωστή.Αυτή τη στιγμή έχω ανάγκη να πιστέψω στη ψυχή που λένε. Ότι ο άνθρωπος όταν πεθαίνει, χάνει μόνο τη σωματική του ύπαρξη όχι τη πνευματική. Ότι κάπου εκεί έξω κυκλοφορεί ο χ,ψ άνθρωπος, ή η ''ψυχή του'' και είναι πάντα δίπλα σου και μπορεί να σε ακούσει και να είναι μαζί σου όταν τον χρειάζεσαι, να καταλαβαίνει τι σκέφτεσαι και τι του λες κτλ.
Απλά αυτό χρειάζομαι, δε μπορώ να δεχτώ άλλη ''ρεαλιστική'' 'αποψη.![]()
Τέλος πάντων, τι λέω. Συλλυπητήρια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτή τη στιγμή έχω ανάγκη να πιστέψω στη ψυχή που λένε. Ότι ο άνθρωπος όταν πεθαίνει, χάνει μόνο τη σωματική του ύπαρξη όχι τη πνευματική. Ότι κάπου εκεί έξω κυκλοφορεί ο χ,ψ άνθρωπος, ή η ''ψυχή του'' και είναι πάντα δίπλα σου και μπορεί να σε ακούσει και να είναι μαζί σου όταν τον χρειάζεσαι, να καταλαβαίνει τι σκέφτεσαι και τι του λες κτλ.
Απλά αυτό χρειάζομαι, δε μπορώ να δεχτώ άλλη ''ρεαλιστική'' 'αποψη.![]()
ωραιο παραμυθι

your_idol
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 515609
Επισκέπτης

Επίσης μετά τον θάνατο, υπάρχει η αναγέννηση της ψυχής σε άλλο σώμα. Η γνωστή μετενσάρκωση. Μπορεί και μετεμψύχωση αλλά για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος. Για το πρώτο είμαι αρκετά πεπεισμένος πως υπάρχει.
Υπάρχουν τόσα άρθρα στο ίντερνετ που πραγματεύονται αυτό το θέμα, δεν ξέρω τι άλλο να σχολιάσω. Κάντε ένα poll να δούμε ποιοί πιστεύουν στην μετενσκάρκωση και ποιοί όχι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 896561
Επισκέπτης

Η οπτική μου είναι πιο κοντά στις Νταρμικές θρησκείες (Βουδισμός,Ινδουϊσμός), μου 'κάθεται' καλύτερα ο αέναος κύκλος των μετενσαρκώσεων, μέχρι την τελική φώτιση.
Σε κάθε περίπτωση δεν είμαι σίγουρος για τίποτα, θα δούμε (ή δεν θα δούμε) όταν φύγουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 890013
Επισκέπτης

Μόλις αυτο θα έλεγα χαχαχηρεμία
Guest 454371
Επισκέπτης

Guest 749981
Επισκέπτης

Nick890
Επιφανές μέλος

Viedo
Διάσημο μέλος

Guest 749981
Επισκέπτης

Εκτός αν δεν υπάρχει και κάτι μετά οπότε δε θα γύρναγε πίσω κανείς. Επίσης εκτός εάν το "μετά" δεν δίνεται με εισιτήριο επιστροφής.Υποθέτω πρέπει να είναι ο,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στον άνθρωπο ο θάνατος, γιατί κανείς δεν γύρισε πίσω. Άρα θα περνάει γαματα ο καθένας εκεί όπου πάει αφού ´ταξιδεψεί´ για να μην θέλησε ούτε ένας να επιστρέψει...
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ από την άλλη σκέφτομαι το σενάριο, να μεταφερόμαστε σε άλλους πλανήτες σε ένα μακρινό σύμπαν.

Nick890
Επιφανές μέλος

Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ θα ήθελα να βλέπω όνειρα στον θάνατο μου
Θές να πείς πως θα ήθελες να ήσουν στην κατάσταση του ύπνου REM...γιατί αρκετές φορές βλέπουμε όνειρα αλλά δεν τα θυμόμαστε.
Nick890
Επιφανές μέλος

Θές να πείς πως θα ήθελες να ήσουν στην κατάσταση του ύπνου REM...γιατί αρκετές φορές βλέπουμε όνειρα αλλά δεν τα θυμόμαστε.
Ναι ,νομίζω είναι σαν να ζεις μια δεύτερη ζωήΘές να πείς πως θα ήθελες να ήσουν στην κατάσταση του ύπνου REM...γιατί αρκετές φορές βλέπουμε όνειρα αλλά δεν τα θυμόμαστε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- User2350
- rafaela11
- charmander
- fourkaki
- Scandal
- camil
- Kate1914
- johnsala
- Εριφύλη
- Fernando_A
- Memetchi
- Ωρορα
- Δροσουλίτης
- edweimaste
- Debugging_Demon
- iiTzArismaltor_
- gmoutzour
- fmarulezkd
- Μαυρίκιος
- efiger
- Stres
- Pen_addict
- Joji
- don't touch
- oups
- Libertus
- Nala
- Wonderkid
- J.Cameron
- nicks1999
- Paragontas7000
- parrot/παπαγάλος
- Ace of Spades
- GeorgePap2003
- F1L1PAS
- Meow
- Αρίκος
- desp1naa
- ΘανάσοςG4
- tsiobieman
- Mexicanos
- Agonistis
- alexd99
- Mt73
- eukleidhs1821
- taketrance
- DimitraA.
- chester20080
- ag97
- helloo
- Citylights
- Markiz
- Stelios725
- American Economist
- Paul33.gr
- Sugarillo
- Luke.
- Darkking
- harry akritas
- Slytherin
- Unboxholics
- orchidea
- Viedo
- jj!
- malenaaa
- Warzycha_13
- 1011
- aggelosst9
- User0
- morpheas32
- Chris212
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.