Μεταναστευτικό - Προσφυγικό ζήτημα

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα.
οι δράστες αναφέρονται γενικά ως Asians
Ε κοίτα, δεν νομίζω πάντως να αναφέρεται σε Κινέζους, Ιάπωνες και Κορεάτες μετανάστες...

Τώρα το αν ο δράστης είναι Ινδός, Πακιστανός ή Σύρος μικρή σημασία έχει γιατί καταλήγουμε στα ίδια συμπεράσματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.
Ε κοίτα, δεν νομίζω πάντως να αναφέρεται σε Κινέζους, Ιάπωνες και Κορεάτες μετανάστες...

Τώρα το αν ο δράστης είναι Ινδός, Πακιστανός ή Σύρος μικρή σημασία έχει γιατί καταλήγουμε στα ίδια συμπεράσματα.

Εντωμεταξύ εντελώς τυχαία η Ιαπωνία είναι μέσα στις 5 πιο ασφαλής χώρες του πλανήτη, από κοντά και η Νότια Κορέα. Άρα δεν μπορούν να κατηγορήσουν τους Ιάπωνες, Κορέατες και Κινέζους ως εγκληματίες. 😂😂

Προφανώς και η αριστερά δεν χωνεύει τους λαούς που μόλις ανέφερα, καθώς είναι λευκοί, μορφωμένοι και σέβονται τους νόμους. Δεν είναι τυχαίο που όλα τα media αποκαλούν τους Ιάπωνες ρατσιστές από το πρωί μέχρι το βράδυ, 24/7.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.479 μηνύματα.
Εντωμεταξύ εντελώς τυχαία η Ιαπωνία είναι μέσα στις 5 πιο ασφαλής χώρες του πλανήτη, από κοντά και η Νότια Κορέα. Άρα δεν μπορούν να κατηγορήσουν τους Ιάπωνες, Κορέατες και Κινέζους ως εγκληματίες. 😂😂

Προφανώς και η αριστερά δεν χωνεύει τους λαούς που μόλις ανέφερα, καθώς είναι λευκοί, μορφωμένοι και σέβονται τους νόμους. Δεν είναι τυχαίο που όλα τα media αποκαλούν τους Ιάπωνες ρατσιστές από το πρωί μέχρι το βράδυ, 24/7.
Αυτό που έχω αντιληφθεί για τους Ιάπωνες είναι πως δεν καχύποπτοι μόνο απέναντι στους ξένους –είναι καχύποπτοι ακόμα και απέναντι στους συμπατριώτες τους, όταν αποπειρώνται να κινηθούν εκτός των αποδεκτών ορίων, αυτών τουλάχιστον που ο πολιτισμός και η παράδοση τους τους έχει θέσει.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.078 μηνύματα.
Και όλο αυτό γιατί βγήκε τώρα ενώ τα περιστατικά ήταν μέχρι το 2013 και η αναφορά βγήκε το 2014; Θέλω να πω ήταν όλα αυτά γνωστά, τι άλλαξε τωρα επειδή το ανέφερε ο Musk; Και για ποιους λόγους η αστυνομία στην Αγγλία το συγκαλυπτε και δεν έκανε κάτι;

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.
Εγω αναρωτιεμαι..μετα απο τοσα ναυαγια κ νεκρους..τι εχουν στο μυαλο τους για να εξακολουυουν να λαθρομεταναστευουν σε σκατοβαρκες?
Να μεινουν στις πατριδες τους να τις φτιαξουν

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.937 μηνύματα.
Στο Jay report οι δράστες αναφέρονται γενικά ως Asians, ωστόσο επειδή είναι από το 2014, στα μεταγενέστερα χρόνια αυτό προσδιορίστηκε σε Pakistani:
View attachment 143545

Ωστόσο η σύνδεση τέτοιων εγκλημάτων με την εθνικότητα γενικότερα δεν είναι εύκολη υπόθεση:
View attachment 143539
View attachment 143540
View attachment 143541

Προφανώς πρόκειται για ένα συνταρακτικό έγκλημα και οι δράστες όποιοι και αν είναι πρέπει να τιμωρηθούν, τα γράφω αυτά επειδή είμαστε στο thread για τους μετανάστες και το πλαίσιο που συζητάμε.
ρε παιδιά, είναι αποδεδειγμένα όλα αυτά; Μου κάνει τρομερή εντύπωση, να γίνονταν τέτοια εγκλήματα τόσα χρόνια σε μια χώρα πολιτισμένη, με φεμινιστικά κινήματα, με σεξουαλική διαπαιδαγώγιση, που τα παιδιά μιλάνε στους γονείς για τέτοια θέματα, που υπάρχει ελευθερία τύπου και να αποσιωπήθηκαν. Παιδιά, μην είνα φέικ; μην είναι προπαγάνδα του καθάρματος μασκ, για να φάει τον βρετανό; Άλλωστε τόσα χρόνια, ήταν πολλές κυβερνήσεις, επομένως πολλοί θα συγκάλυπταν, αν είναι όλα αυτά αληθινά

Αυτές τις μέρες έχει σκάσει βόμβα μεγατόνων στη Βρεταννία με ένα σκάνδαλο δεκαετιών και δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι. Μαζικές συγκαλύψεις ομαδικών (και μη) βιασμών κοριτσιών μικρής ηλικίας 10-15 ετών από το 1980 έως σήμερα από Πακιστανούς με εμπλεκόμενη την Βρετανική κυβέρνηση. Η μητροπολιτική αστυνομία υποστηρίζει πως ο λόγος που δεν ασχολιόταν ήταν η πολιτική πολυπολιτισμού που ακολουθεί η Βρεταννία και θέλει να καλύπτονται υποθέσεις οι οποίες μπορούν να ξεσπάσουν αναταραχές με φυλετικό υπόβαθρο διασαλεύοντας την δημόσια τάξη και τη κοινωνική ηρεμία. Κοινώς πακιστανοί βίαζαν λευκά κορίτσια γιατί τα θεωρούσαν κατώτερα και η κυβέρνηση έκανε τα στραβά μάτια για να μην γίνουν οι πολίτες τίποτα μπασίστες.

Με προκαλεί εντύπωση που το αναφέρει μέχρι και το ingr το οποίο φημίζεται πως κάθε τι δεξιότερο της ΝΔ είναι για αυτό φασισμός και εξτρεμισμός. Μετά από αυτό πραγματικά όσοι προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τη κατάσταση με δαύτους για εμένα είστε αηδιαστικοί.

American Economist

Επιφανές μέλος

Εγω αναρωτιεμαι..μετα απο τοσα ναυαγια κ νεκρους..τι εχουν στο μυαλο τους για να εξακολουυουν να λαθρομεταναστευουν σε σκατοβαρκες?

Ρε εδώ έρχονται μέσα σε βάρκες οι Πακιστανοί. Ρωτάω έχει κάποιον πόλεμο το Πακιστάν τώρα;; Δεν νομίζω. Απλά θέλουν τσάμπα επιδόματα και έρχονται μαζικά, με ευθύνη της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ρε παιδιά, είναι αποδεδειγμένα όλα αυτά; Μου κάνει τρομερή εντύπωση, να γίνονταν τέτοια εγκλήματα τόσα χρόνια σε μια χώρα πολιτισμένη, με φεμινιστικά κινήματα, με σεξουαλική διαπαιδαγώγιση, που τα παιδιά μιλάνε στους γονείς για τέτοια θέματα, που υπάρχει ελευθερία τύπου και να αποσιωπήθηκαν. Παιδιά, μην είνα φέικ; μην είναι προπαγάνδα του καθάρματος μασκ, για να φάει τον βρετανό; Άλλωστε τόσα χρόνια, ήταν πολλές κυβερνήσεις, επομένως πολλοί θα συγκάλυπταν, αν είναι όλα αυτά αληθινά

Σταματά να κατηγορείς συνέχεια τον Musk από το πουθενά, επειδή δεν σε συμφέρει. Η υπόθεση έχει ήδη αποδειχθεί καθώς υπάρχουν έγραφα τα οποία δείχνουν συγκάληψη βιασμών από Πακιστανους, βιασμοι που φτάνουν τους 1,500. Μάλιστα η υπόθεση αφορά την περίοδο 2000-2015 όπου ο Musk ήταν άγνωστος στην παγκόσμια σκηνή.​

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.937 μηνύματα.
τους κοροϊδεύουν, οι διακινητές, για να παίρνουν εκατομμύρια.
Διαδίδεται μεταξύ τους, πως στη Γερμανία και στη Σουηδία δίνουν πολλά χρήματα. Μού λεγε ένας μαθητής, πως πριν φύγουν από Συρία, τους έλεγαν εκεί μεταξύ τους, ξέρεις ράδιο αρβήλα, πως με 7 παιδιά θα παίρνουν πάνω από 3000 ευρώ το μήνα και θα τους δώσουν σπιταρόνα. Και ήρθαν με τα χίλια ζόρια και ζουσαν 9 άνθρωποι σε ένα δωμάτιο στη δομή και έπαιρναν 1900 και δεν τους έφταναν

Σταματά να κατηγορείς συνέχεια τον Musk από το πουθενά, επειδή δεν σε συμφέρει. Η υπόθεση έχει ήδη αποδειχθεί καθώς υπάρχουν έγραφα τα οποία δείχνουν συγκάληψη βιασμών από Πακιστανους, βιασμοι που φτάνουν τους 1,500. Μάλιστα η υπόθεση αφορά την περίοδο 2000-2015 όπου ο Musk ήταν άγνωστος στην παγκόσμια σκηνή.​
1ον: Να με συμφέρει γιατί; Τι συμφέρον έχω εγώ από αυτό το κάθαρμα; Ναι, είναι ένας σιχαμένος τύπος. Λες να είναι σύμπτωση, που τώρα βγήκαν στη φόρα; 25 χρόνια, τι έκαναν οι βρεττανοί; Γιαυτό είναι ύποπτη κίνηση

τεσπα, θα το ψάξω.....
2ο: Το μεταναστευτικό ξεκίνησε σαν μεγάλο πρόβλημα για την Ευρώπη, περίπου εποχή 2014. Επομένως, ακόμα κι αν ήταν τα πράματα όπως λες, δεν είχαν λόγο να αποκρύψουν εγκλήματα της εποχής πριν 2014, γιατί ακόμα δεν υπήρχε το <πολιτικό κίνητρο>. Υπήρχαν πάντοτε μετανάστες, αλλά στην πολιτική ζωή μας ως θέμα, μπήκε το 2014. Δηλ νωρίτερα οι φεμινίστριες, θα τους τα έκοβαν, αν τολμούσαν. Πες μετά, μπήκαν στο παιχνίδι (που δεν το πιστεύω)

δε θέλω να κάνω την έξυπνη, θα το ψάξω να σας πω. Αλλά επειδή, όπως σας έχω πει, έχω φάει ψωμί απ αυτή την ενσωμάτωση κλπ και έχω μπει/βγει/καθήσει/δουλεψει ΚΑΙ μέσα στις δομές, θα σας πω τη μαρτυρία μου:
Πράγματι ήταν μια διαφορετική κοινωνία. Οι άντρες πχ ήταν παρέες φασαριόζικες, κινούνταν μαζί από τις σκάλες (7 όροφοι), ενώ οι γυναίκες από το ασανσερ, για να μην τις πετύχουν. Μια φορά, μπροστά στα μάτια μου, πήγα με δυο μαθήτριες από τη σκάλα και συναντήσαμε ένα τέτοιο αντρικό γκρουπ. Οι αλητάμπουρες, έκαναν κύκλο γύρω απ΄το 12 χρονο κορίτσι και το πλησίαζαν, σα να έκλεινε ο κύκλος. Εγώ ανέβαινα μπροστά και αυτοί έκαναν αυτό το καλαμπούρι σε 5 δευτερόλεπτα. Μόλις γυρισα και κοίταξα, τρόμαξα. Μπαίνω στον κύκλο, τραβώ το κορίτσι απ΄τον κύκλο και τους είπα <φύγετε από το παιδί>. Αυτοί αντέδρασαν με χαχα. Το είπα στη σεκιούριτυ στο ισόγειο. Αυτός είπε, πως επειδή αυτή η κίνηση γίνεται, έχουμε δώσει οδηγίες, να μην πηγαίνουν γυναίκες απ τις σκάλες.
Θέλω να πω, πως αυτές οι παρενοχλήσεις ήταν στο καθημερινό ψωμοτύρι τους. Κακώς μεν, κάκιστως! Αλλά από το να φτάσουν να παρενοχλούν ένα κορίτσι, δίχως να το αγγίζουν, όσο είδα, μέχρι να τα βιάζουν με μπουκάλια επί τόσα χρόνια και μάλιστα κορίτσια ευρωπαϊκής νοοτροπίας, που θα το έλεγαν στις μανάδες, έχει μια διαφορά. Πάντως θα ψάξω και θα σας πω

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

τους κοροϊδεύουν, οι διακινητές, για να παίρνουν εκατομμύρια.
Διαδίδεται μεταξύ τους, πως στη Γερμανία και στη Σουηδία δίνουν πολλά χρήματα. Μού λεγε ένας μαθητής, πως πριν φύγουν από Συρία, τους έλεγαν εκεί μεταξύ τους, ξέρεις ράδιο αρβήλα, πως με 7 παιδιά θα παίρνουν πάνω από 3000 ευρώ το μήνα και θα τους δώσουν σπιταρόνα. Και ήρθαν με τα χίλια ζόρια και ζουσαν 9 άνθρωποι σε ένα δωμάτιο στη δομή και έπαιρναν 1900 και δεν τους έφταναν

1ον: Να με συμφέρει γιατί; Τι συμφέρον έχω εγώ από αυτό το κάθαρμα; Ναι, είναι ένας σιχαμένος τύπος. Λες να είναι σύμπτωση, που τώρα βγήκαν στη φόρα; 25 χρόνια, τι έκαναν οι βρεττανοί; Γιαυτό είναι ύποπτη κίνηση

τεσπα, θα το ψάξω.....
2ο: Το μεταναστευτικό ξεκίνησε σαν μεγάλο πρόβλημα για την Ευρώπη, περίπου εποχή 2014. Επομένως, ακόμα κι αν ήταν τα πράματα όπως λες, δεν είχαν λόγο να αποκρύψουν εγκλήματα της εποχής πριν 2014, γιατί ακόμα δεν υπήρχε το <πολιτικό κίνητρο>. Υπήρχαν πάντοτε μετανάστες, αλλά στην πολιτική ζωή μας ως θέμα, μπήκε το 2014. Δηλ νωρίτερα οι φεμινίστριες, θα τους τα έκοβαν, αν τολμούσαν. Πες μετά, μπήκαν στο παιχνίδι (που δεν το πιστεύω)

Καταλαβαίνεις αυτά που σου γράφουμε;; Σου λέμε ότι ήδη έχει αποδειχθεί η υπόθεση, οι αρχές παραδέχθηκαν ότι έκρυβαν βιασμούς μόνο και μόνο για να μην υπάρξει κίνημα ενάντια στους μετανάστες. Σταματά λοιπόν να τους καλύπτεις καθώς δεν είναι αστείο.

Δεν είναι σιχαμένος ο Musk επειδή λέει τα αυτονόητα ξέρεις. Δηλαδή ότι πρέπει να υπάρξει μια τάξη σε διαφορά ζητήματα, αλλιώς η Δύση θα καταρρεύσει. Τώρα αν στην αριστερά θέλετε να μισείτε τον Musk για δικούς σας λόγους, τότε ok. Αυτό όμως δεν τον κάνει ούτε σιχαμενο ούτε ακροδεξιό.​

touvlo

Διάσημο μέλος

Καταλαβαίνεις αυτά που σου γράφουμε;; Σου λέμε ότι ήδη έχει αποδειχθεί η υπόθεση, οι αρχές παραδέχθηκαν ότι έκρυβαν βιασμούς μόνο και μόνο για να μην υπάρξει κίνημα ενάντια στους μετανάστες. Σταματά λοιπόν να τους καλύπτεις καθώς δεν είναι αστείο.

Δεν είναι σιχαμένος ο Musk επειδή λέει τα αυτονόητα ξέρεις. Δηλαδή ότι πρέπει να υπάρξει μια τάξη σε διαφορά ζητήματα, αλλιώς η Δύση θα καταρρεύσει. Τώρα αν στην αριστερά θέλετε να μισείτε τον Musk για δικούς σας λόγους, τότε ok. Αυτό όμως δεν τον κάνει ούτε σιχαμενο ούτε ακροδεξιό.​
ρε Φώτη, σου λέω, θα ψάξω. Αλλά και συ σταμάτα την καραμέλα, πως η αριστερά αντιπαθεί τον Μασκ. Κόψε την ταμπέλα πια. Άνοιξε λίγο τον ορίζοντα, Δεν ξέρω, τι κάνουν οι άλλοι. Εγώ τα δικά μου σου λέω. ΟΚ; Δεν ανήκω σε παράταξη, ποτέ δεν ανήκα, γιαυτό κανείς ποτέ δε με ...βόλεψε σε θέση, δεν πήρα ρουσφέτι από κανέναν και γιαυτό βρίσκομαι τώρα εδώ που βρίσκομαι. Μη με εκνευρίζεις, να χαρείς ό,τι αγαπάς. Εγώ τον μασκ τον συχαίνομαι, Αυτό είναι το δικό μου συναίσθημα. Αν υπάρχουν κι άλλοι αριστεροδεξιοί, μπράβο τους. Δεν μπορούμε να σου μιλήσουμε, γιατί μας κολάς ταμπέλα.

American Economist

Επιφανές μέλος

ρε Φώτη, σου λέω, θα ψάξω. Αλλά και συ σταμάτα την καραμέλα, πως η αριστερά αντιπαθεί τον Μασκ. Κόψε την ταμπέλα πια. Άνοιξε λίγο τον ορίζοντα, Δεν ξέρω, τι κάνουν οι άλλοι. Εγώ τα δικά μου σου λέω. ΟΚ; Δεν ανήκω σε παράταξη, ποτέ δεν ανήκα, γιαυτό κανείς ποτέ δε με ...βόλεψε σε θέση, δεν πήρα ρουσφέτι από κανέναν και γιαυτό βρίσκομαι τώρα εδώ που βρίσκομαι. Μη με εκνευρίζεις, να χαρείς ό,τι αγαπάς. Εγώ τον μασκ τον συχαίνομαι, Αυτό είναι το δικό μου συναίσθημα. Αν υπάρχουν κι άλλοι αριστεροδεξιοί, μπράβο τους. Δεν μπορούμε να σου μιλήσουμε, γιατί μας κολάς ταμπέλα.

Ποιος σου κόλλησε ταμπέλα;; Σου λέμε κάτι που έχει αποδειχθεί και εσυ βάζεις στην μέση τον Musk, σε μια άκυρη υπόθεση.

Νομίζω άλλοι πρέπει να ανοίξουν τους ορίζοντες βλέποντας τον κόσμο όπως πραγματικά είναι και όχι όπως τον φαντάζονται.

touvlo

Διάσημο μέλος

λοιπόν, έχω αρχίσει στο διαδίκτυο.
Βρήκα στο wikipedia, ότι υπήρχε κύκλωμα κακοποίησης και εκπόρνευσης παιδιών, αποτελούμενο από άντρες κυρίως πακιστανικής καταγωγής, το οποίο εξαρθρώθηκε στο 2012
Υπήρξε και δεύτερος κύκλος το 2015
Το θέμα δεν είναι άγνωστο. Πολλά χρόνια απασχολεί τις οργανώσεις για δικαιώματα παιδιών, τους δημοσιογραφους, την αστυνομία κλπ (διαβάστε)
Όσον αφορά την απορία μου, πώς και δε μίλησαν τα παιδιά αυτά στους γονείς τους, το βικιπεδια λέει, πως επέλεγαν τα θυματα από οικοτροφεία, ιδρύματα και γενικά από αδύναμους κύκλους
συνεχ'ιζω. Δυστυχώς σε γερμανικό τύπο δε βρίσκω πολλά και αγγλικά ξέρω λίγα.
σε λίγο νεώτερα......

πάλι στην ίδια πόλη το 2024. Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί; Άλλα γεγονότα!

αυτό το τελευταίο που βρήκα, από Ιανουάριο 2024, λέει πως και η αστυνομία για πολλά χρόνια δεν έπραξε με την αυστηρότητα που έπρεπε. Νομίζω, είναι αρκετά καταπέλτης αυτό, πως 42 άντρες συμμετείχαν σε κακοποίηση 13 παιδιών. Οι εν δυνάμει δράστες ήταν 96 (εδώ δεν το πολυκατάλαβα) πάντως είναι μικρό το κείμενο. Μπορεί να μπει στο translate. Εντάξει, παραδέχομαι, έγιναν πολλά

Τελευταία επεξεργασία:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.
Οπου Μασκ κ Τραμπ να βαζετε ψεμμα.ΣΤΑΝΤΑΡ. Τωρα αν δεν το καταλαβαινουν οι υποστηρικτες τους ειναι απολυτα λογικο
ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ

American Economist

Επιφανές μέλος

Μπήκε στην μέση ο Musk και ο Trump για μια υπόθεση που αφορά την Βρετανική κυβέρνηση. Τι να πω ρε, ούτε παιδιά δημοτικού δεν κάνουν έτσι.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.078 μηνύματα.

Έτυχε να πέσω πάνω σε αυτή την παλαιά δήλωση του Ιγνάτιου. Σε συνέντευξή του το 2016 δήλωσε πως "όποιος αρνείται την προσφορά στους πρόσφυγες και τους μετανάστες δεν είναι ούτε Έλληνας, ούτε Ορθόδοξος και ότι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες είναι ο Χριστός σήμερα. Αυτόν τον Χριστό διδάσκουμε."

American Economist

Επιφανές μέλος

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.569 μηνύματα.
Απέλαση στη χώρα τους (όποια κι αν είναι, γιατί ομιλίες και φάτσες δεν μοιάζουν ντιπ Ελληνικές) και γενικά κλείσιμο τα σύνορα. Όλα, παντού.

@giannhs2001, δες τι κάνουν μέσα στη χώρα μας και κάποιους εδώ τους πείραζε η Χρυσή Αυγή, ενώ οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις καλύπτουν συμμορίες βιαστών λαθρομεταναστών.

Τελευταία επεξεργασία:

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.613 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια